والله من فن MGS نبودم که MGS4 برای من و پول توی جیبم ساخته شده باشه! اولین تجربه م از سری هم همین MGS4 بوده و بعدش چندتا دیگه از نسخه ها رو بازی کردم!
اما MGS4 رو اصلا و ابدا موافق نیستم که گیم پلی تکراری داره! اونی که گیم پلی تکراری داره بدون شک MGS Vهه!
توی MGS4 هم زورتون نکردن بشینید ببینید! خیلی شیک و مجلسی Skip کنید بره اگر این بحثه!(قابلیتشم هست چون یک سری آیتم ها اصلا با اسپیدران باز میشه و باید چنین کنید!)
اینکه میگید داستان جدی گرفته نشده توی MGS V و صرفا بهونه ای بود برای بازی کردن، الان نکته مثبت شد؟
گیم پلی دست گیمر رو خیلی باز میزاره و شاید روی کاغذ خوب باشه، ولی در عمل اصلا و ابدا به درد نمیخوره!
این زور نشدن به تموم کردنم خوبه! جالبه! خوب هیچ بازیی آدم زور نشده به تموم کردن، هرجا حس تکراری بودن دست داد، خیلی شیک و مجلسی دسته رو میزاری زمین و alt+f4 یا دیسک رو از تو کنسول در میاری و ...!
اگر MGS V کسی رو مجبور به ادامه نمیکنه، خوب MGS4 و بقیه بازی ها هم نمیکنند! یه چی بگید بگنجه خو!
اگر داستان MGS V رو هم فراموش کنیم، برای چندمین بار رفتن به یک جا و همون کارها رو انجام دادن(بدون در نظر گرفتن اکت2 اصلا!) هیچ تجربه لذت بخشی نداره!
بهترین بخش های همین MGS V دقیقا مراحلی بود که خطی بودن و خبری از اون امکانات نبود! (من اصلا فکر میکنم اگر محدودیت هایی که تو مراحل تکراری اکت2 اعمال شده بود، توی همون بخش اول بود، بازی خیلی جذاب تر میتونست بشه!)
به باس های MGS4 هم اشاره کردی، به باس های MGS V هم اشاره میکردی خو!
به شخصه هم باس های MGS4 هم برام جذاب بودن، هم متنوع بودن!
همونقدر که از نظر شخصی داری نقد وارد میکنی به بازی که من فلان رو دوست ندارم، فلان بخش حال به هم زنه و ...، همونقدرم بقیه میتونند لذت ببرن! بازخورد عموم هم مشخصه که از MGSهای منسوخ قبلی بیشتر لذت بردن/میبرن یا MGS V !
بازم بگم، من هنوز کل سری رو بازی نکردم و تا وقتی هم بازی نکنم، خودم رو نمیتونم با بازی کردن 3-4نسخه ش فن بدونم!
اما MGS4 به طور کلی چیزی بود مخالف آرمان های من! از سبک مکا به شدت متنفرم! و تا قبل از MGS4 هیچ بازیی رو یادم نمیاد که تفنگ توش باشه و تموم کرده باشم!
اما مبارزه متالگیرهای MGS4 بسی به نظرم فوق العاده و جذاب بود! گیم پلیش هم تنوع خیلی خوبی داشت که باعث شد با تفنگ صلح کنم!
و تقریبا هر سال یکدور بشینم بازی کنم که هم لذت ببرم و هم کات سین هاش رو دوباره و دوباره ببینم!