ولی بهتره نسازه
کلا سایلنت هیل بازی آنچنانی نبوده و از نظر سودهی هم چیزه قابل توجهی نداره دلیل دارم :
فلسفه ساخت این بازی بیشتر مربوط میشه به رقابت با بازی Capcom یعنی Resident Evil .
اولین نسخه بازی RE سال 1996 ساخته شد و فروش رو ترکوند . شرکت Konami برای اینکه از قافله عقب نمونه دقیقا سه سال بعد یعنی 1999 Silent hil رو رومیکنه.
البته این فقط شرکت کونامی نبود که برای رقابت با سری RE وارد معرکه شد ، دقیقا در سال 1998 شرکت Square بازی جالب Parasite EVE رو داد بیرون.
وقتی به فروش و اولین نسخه ها نگاه میکنیم بخوبی می فهمیم که کدوم یکی تونستن تو این ژانر موفق باشن :
اولین نسخه بازی RE سال 1996 ، فروش عالی 5.05 میلیون نسخه
اولین نسخه بازی Silent Hill سال 1998 ، فروش 1.60 میلیون نسخه و جالب اینجاس که بدونید همین نسخه Silent hill (یعنی شماره اول) پر فروش ترین نسخه تو کل سری بوده . بقیه نسخه های این بازی حتی فروش ضعیفتری داشتن. فقط نسخه دوم تونست 1.28 میلیون بفروشه و بقیه نسخه ها همگی زیره یک میلیون فروختن .
اما اولین نسخه بازی Parasite EVE سال 1998، فروش 2.10 میلیون نسخه رو داشته . این بازی در برابر Silent hill وضعیت بهتری داشته
با حساب میخواستم بگم بهتر هیدوکوجیما این بازی رو اصلا نسازه چون بازی موفق و آنچنانی نبوده.
سود دهی این چیزا رو ول کن!!!
Sato, سازنده فیلم های CG سایلنت هیل 1 و2 گفته بود که Team silent قصد داشت تا یه بازی بسازه تا از نظر داستانی شاهکار باشه, تا یه بازی که خیلی فروش کنه و رکورد فروش اون یکی بازی رو بزنه!
میخواستند داستانی بسازند که تا سالیان سال در ذهن کسانی که بازی میکنند نقش ببنده, یه چیزی شبیه به یه شاهکار ادبی.
واقعاََ از این نظر موفق شدن, تونستند یه داستان شاهکار بسازند که تا سالیان سال از یاد نره! برای همینه که من و دوستانم هنوز هم بعد از گذشت 8 سال از نسخه چهارم, داریم در موردش بحث میکنیم.
سایلنت هیل تونست سبک جدیدی در ژانر وحشت ایجاد کنه, نیومد از رزیدنت اویل که در اون موقعه داشت فرمانروایی میکرد, تقلید کنه!
مطمئناََ تاثیر سایلنت هیل در صنعت بازی سازی خیلی زیاد بوده! بازی های ترسناکی که ما الان میبینیم, بیشتری هاشون از سایلنت هیل الهام گرفتند.
ارزش این بازی به فروشش نیست! و هیچ وقت هم نخواهد بود!
متوجه حرفت شدم
اول اینو بگم که وجود پیچیدگی لزوما به معنای خوب بودن یه اثر
نیست . 
مثلا من میتونم یه داستان
هچلفت بنویسم انوقت بدم دست مردم ، بعدش به اونایی که داستانو متوجه نشدن و اصلا باهاش رابطه برقرار نکردن بهشون بگم "
مشکل از شماس ، شما نمی فهمید !!........."
مهم اینکه هر موضوعی حالا چه ساده چه پیچیده ،
باید خوب روایت بشه .
تقریبا توی اکثر موارد فروش بازی ها رابطه مستقیم با کیفیتشون داشتن ، درسته بازی MW3 نسبت به نسخه های قبلی یه ذره افت کرده اما هنوزم COD ه.
مشکل بازی سایلن هیل به نظر من اینه که موضوع بازی وکلا فضای بازی خیلی پرتو پلاس. البته یه سری المان های جالب تو گیم پلی و فضای بازیش هست ( بخصوص در سه شماره اول)
در مورد فروش RE 5 باید بگم
جمع فروش هر دونسخه این بازی ( یعنی X360 و Ps3 ) نسبت به بقیه بالاتر بوده در حالی که تک نسخه
شماره 2 بتنهایی 5.82 میلیون نسخه روی
PS1 فروخته .
شوربختانه Team Silent هیچ وقت نیومد بگه که شما نمیفهمید یا مشکل از شماست!!!
حتی از کارگردان سایلنت هیل 3 هم پرسیده بودند که خیلیها با داستان سایلنت هیل نمیتونند ارتباط برقرار کنند, این سوالی بود که ازش پرسیده شده بود:
[LTR]This is kind of a funny question, and I hope you don't take it the wrong way, but a lot of people...complain that Silent Hill doesn't make enough sense, that it's too hard to follow...How would you respond to that?[/LTR]
کارگردان سایلنت هیل 3 هم فقط در جواب گفت:
[LTR]
Well, it's easy to make an "easy" story, something that's easy to understand. What you don't know is what can be really scary.[/LTR]
در مورد اون قسمت حرفاتون که قرمز کردم هم که کلاََ بی خیال!!!!!