کوجیما: رئیس کونامی مایل است نسخه جدید سایلنت هیل را من بسازم

Heart Broken

کاربر سایت
76uozpkpvetz6ns84psr.jpg

Hideo Kojima در جلسه توسعه دهندگان نمایشگاه Eurogamer صحبت‌های راجع به سایلنت هیل کرد:

شخصاً عاشق بازی‌های ماجراجویی هستم. من علاقه دارم قسمت‌های جدیدی از سری بازی‌هایی مثل Snatcher یا Policenaut را ببینم. اما از نگاه تجاری انجام این کارها بسیار سخت است. من باید حرکت رو به جلو داشته باشم پس فکر می‌کنم نمی‌توانم این کار را انجام بدهم.

وی افزود:

من فکر می‌کنم احتمال اینکه بخواهم یک بازی ماجراجویی را با همکاری یک سازنده بزرگ بازی‌های این سبکی بسازم وجود دارد، مثلاً در ساخت Remake بازی Snatcher. ما نمی‌توانیم خودمان این کار را به طور کامل انجام دهیم ولی می‌توانیم در این مورد با کسی شریک شویم.

کوجیما قبلاً در یک توئیت از علاقه خود در ساخت نسخه جدیدی از سری سایلنت هیل به وسیله انجین FOX خبر داده بود. او در این باره افزود:

قبلاً من صحبت‌هایی راجع به سایلنت هیل داشتم، برای همین، رئیس کونامی با من تماس گرفت و گفت که تمایل دارد تا نسخه بعدی سری سایلنت هیل را من بسازم.

حقیقت این است که وقتی من به یک فیلم ترسناک می‌روم شبیه به یک گربه ترسو می‌شوم! پس مطمئن نیستم که بتوانم یک بازی ترسناک بسازم، البته ترس‌هایی وجود دارد که فقط افرادی که از آن می‌ترسند و آن را تجربه کرده‌اند می‌توانند ایجادش کنند، پس شاید این کار را من هم بتوانم انجام بدهم.

من فکر می‌کنم بازی سایلنت هیل یک اتمسفر خاص و مشخصی دارد. فکر می‌کنم این سری باید ادامه پیدا کند و من واقعاً دوست دارم به ادامه این سری کمک کنم. حتی اگر من نتوانم یک نسخه جدید سایلنت هیل را بسازم، بسیار مشتاقم تا با نظارت بر ساخت بازی و استفاده از Fox Engine در توسعه بازی به ساخت آن کمک کنم.

متن کامل این مصاحبه را در لینک منبع بخوانید.

منبع

ولی بهتره نسازه
کلا سایلنت هیل بازی آنچنانی نبوده و از نظر سودهی هم چیزه قابل توجهی نداره
فلسفه ساخت این بازی بیشتر مربوط میشه به رقابت با بازی Capcom یعنی Resident Evil .
اولین نسخه بازی RE سال 1996 ساخته شد و فروش رو ترکوند . شرکت Konami برای اینکه از قافله عقب نمونه دقیقا سه سال بعد یعنی 1999 Silent hil رو رومیکنه.
البته این فقط شرکت کونامی نبود که برای رقابت با سری RE وارد معرکه شد ، دقیقا در سال 1998 شرکت Square بازی جالب Parasite EVE رو داد بیرون.
وقتی به فروش و اولین نسخه ها نگاه میکنیم بخوبی می فهمیم که کدوم یکی تونستن تو این ژانر موفق باشن :

اولین نسخه بازی RE سال 1996 ، فروش عالی 5.05 میلیون نسخه
اولین نسخه بازی Silent Hill سال 1998 ، فروش 1.60 میلیون نسخه و جالب اینجاس که بدونید همین نسخه Silent hill (یعنی شماره اول) پر فروش ترین نسخه تو کل سری بوده . بقیه نسخه های این بازی حتی فروش ضعیفتری داشتن. فقط نسخه دوم تونست 1.28 میلیون بفروشه و بقیه نسخه ها همگی زیره یک میلیون فروختن .
اما اولین نسخه بازی Parasite EVE سال 1998، فروش 2.10 میلیون نسخه رو داشته . این بازی در برابر Silent hill وضعیت بهتری داشته
با حساب میخواستم بگم بهتر هیدوکوجیما این بازی رو اصلا نسازه چون بازی موفق و آنچنانی نبوده.

آیا ارزش یه بازی به میزان فروشش بستگی داره ؟؟!!!

یعنی سری Call Of Duty با ارزشترین بازی ساخته شده است؟!!

یعنی الان RE5 که پر فروشترین شماره RE هست با ارزشترین در سری محسوب میشه؟!

شما سایلنت هیل رو با RE مقایسه میکنید در حالی که زمین تا آسمون با هم فرق دارن .درسته سبک جفتشون Survival محسوب میشه ولی این سبک وسیع تر از اینی هست که هر دو بازی از این سبک با هم مقایسه بشن .همونطوری که لزوما دوتا فیلم در ژانر درام ، با هم قابل مقایسه نیستن!!!!

علت فروش بهتر RE از سایلنت هیل ،سادگی در روایت داستان رزیدنت اویل بوده .مردم دنیا اکثرا با چیزایی که کمتر پیچیده باشن ،زود تر انس میگیرن .

سایلنت هیل رو باید درک کرد و همین پیچیدگیش پاشو از یه بازی فراتر میزاره و باعث میشه اکثریت گیمر ها که میخوان از یه بازی بدون دردسر لذت ببرن ،سراغش نرن !!!!!

دقت نکردین چی شد :دی

کوجیما الان گیر افتاده :دی از یه طرف قبلا به ساخت یه نسخه از بازی ابراز علاقه کرده از طرف دیگه هم وقت نمیکنه ، برای همین داره بهانه میاره از زیرش در بره (همین جریان سینما و ترسو بودنش :دی)

ناظر هم باشی ما قبولت داریم فقط بازی رو برگردون ژاپن

آیا ارزش یه بازی به میزان فروشش بستگی داره ؟؟!!!

یعنی سری Call Of Duty با ارزشترین بازی ساخته شده است؟!!

یعنی الان RE5 که پر فروشترین شماره RE هست با ارزشترین در سری محسوب میشه؟!

شما سایلنت هیل رو با RE مقایسه میکنید در حالی که زمین تا آسمون با هم فرق دارن .درسته سبک جفتشون Survival محسوب میشه ولی این سبک وسیع تر از اینی هست که هر دو بازی از این سبک با هم مقایسه بشن .همونطوری که لزوما دوتا فیلم در ژانر درام ، با هم قابل مقایسه نیستن!!!!

علت فروش بهتر RE از سایلنت هیل ،سادگی در روایت داستان رزیدنت اویل بوده .مردم دنیا اکثرا با چیزایی که کمتر پیچیده باشن ،زود تر انس میگیرن .

سایلنت هیل رو باید درک کرد و همین پیچیدگیش پاشو از یه بازی فراتر میزاره و باعث میشه اکثریت گیمر ها که میخوان از یه بازی بدون دردسر لذت ببرن ،سراغش نرن !!!!!
متوجه حرفت شدم
اول اینو بگم که وجود پیچیدگی لزوما به معنای خوب بودن یه اثر نیست . :| مثلا من میتونم یه داستان هچلفت بنویسم انوقت بدم دست مردم ، بعدش به اونایی که داستانو متوجه نشدن و اصلا باهاش رابطه برقرار نکردن بهشون بگم "مشکل از شماس ، شما نمی فهمید !!........."
مهم اینکه هر موضوعی حالا چه ساده چه پیچیده ،باید خوب روایت بشه .
تقریبا توی اکثر موارد فروش بازی ها رابطه مستقیم با کیفیتشون داشتن ، درسته بازی MW3 نسبت به نسخه های قبلی یه ذره افت کرده اما هنوزم COD ه.:|
مشکل بازی سایلن هیل به نظر من اینه که موضوع بازی وکلا فضای بازی خیلی پرتو پلاس. البته یه سری المان های جالب تو گیم پلی و فضای بازیش هست ( بخصوص در سه شماره اول)
در مورد فروش RE 5 باید بگم جمع فروش هر دونسخه این بازی ( یعنی X360 و Ps3 ) نسبت به بقیه بالاتر بوده در حالی که تک نسخه شماره 2 بتنهایی 5.82 میلیون نسخه روی PS1 فروخته .:|

اگر استاد بازی رو بسازه به یقین میگم بهترین نسخه ی سری خواهد شد.
Fox Engine = تضمین گرافیک بازی (یکی از پر مشکل ترین قسمت های نسخه ی آخر)
خود استاد = تضمین باقی مسائل.
اینم مطمئن باشید که به اعتبار کوجیما هم که شذه یه عده آدم کاربلد دیگه اضافه میشن به پروژه.
حتی نظارت هم بکنه میتونیم مطمئن باشیم که با یه بازی خیلی خوب طرفیم ولی باید خودش بسازه که بازی دوباره به اوج برگرده.

پ.ن: بعضیا همچین میگن کوجیما فقط میتونه MGS بسازه انگار شانسی MGS رو خلق کرده :دی.

خارقالعاده هست اگر استاد كارگردانش باشد يا حتي نظارتي مستقيم بر بازي داشته باشد با يك سايلنت هيل در سطح نسخه هاي كلاسيك طرف هستيم وسايلنت هيل دوباره ميتونه به دوران اوج خودش برگرده و همه رو شگفت زده كنه.
بهتر از اين نميشه محشره محشر.استاد يامائوكا هم بياد ديگه تكميله تكميله.>:d

اگر به شخص شخیص ما باشد که دوس داریم تمام بازی های کونامی رو از دم ایشون بسازن;;)

---------- نوشته در 02:06 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 02:04 AM ارسال شده بود ----------

پ.ن: بعضیا همچین میگن کوجیما فقط میتونه MGS بسازه انگار شانسی MGS رو خلق کرده :دی.

جدیدا دیگه ملت MGS رو داخل گیم حساب نمیفرمایند:))

اتفاقا کسی که از فیلم ترسناک بترسه ( که فیلم ترسناک وجود نداره) جنبه های ترس رو خیلی بهتر میتونه به بازیباز انتقال بده. اگه روش وقت بذاره میتونه یه چیز عالی بسازه.

ولی بهتره نسازه
کلا سایلنت هیل بازی آنچنانی نبوده و از نظر سودهی هم چیزه قابل توجهی نداره دلیل دارم :

فلسفه ساخت این بازی بیشتر مربوط میشه به رقابت با بازی Capcom یعنی Resident Evil .
اولین نسخه بازی RE سال 1996 ساخته شد و فروش رو ترکوند . شرکت Konami برای اینکه از قافله عقب نمونه دقیقا سه سال بعد یعنی 1999 Silent hil رو رومیکنه.
البته این فقط شرکت کونامی نبود که برای رقابت با سری RE وارد معرکه شد ، دقیقا در سال 1998 شرکت Square بازی جالب Parasite EVE رو داد بیرون.
وقتی به فروش و اولین نسخه ها نگاه میکنیم بخوبی می فهمیم که کدوم یکی تونستن تو این ژانر موفق باشن :

اولین نسخه بازی RE سال 1996 ، فروش عالی 5.05 میلیون نسخه
اولین نسخه بازی Silent Hill سال 1998 ، فروش 1.60 میلیون نسخه و جالب اینجاس که بدونید همین نسخه Silent hill (یعنی شماره اول) پر فروش ترین نسخه تو کل سری بوده . بقیه نسخه های این بازی حتی فروش ضعیفتری داشتن. فقط نسخه دوم تونست 1.28 میلیون بفروشه و بقیه نسخه ها همگی زیره یک میلیون فروختن .
اما اولین نسخه بازی Parasite EVE سال 1998، فروش 2.10 میلیون نسخه رو داشته . این بازی در برابر Silent hill وضعیت بهتری داشته
با حساب میخواستم بگم بهتر هیدوکوجیما این بازی رو اصلا نسازه چون بازی موفق و آنچنانی نبوده.
سود دهی این چیزا رو ول کن!!!
Sato, سازنده فیلم های CG سایلنت هیل 1 و2 گفته بود که Team silent قصد داشت تا یه بازی بسازه تا از نظر داستانی شاهکار باشه, تا یه بازی که خیلی فروش کنه و رکورد فروش اون یکی بازی رو بزنه!
میخواستند داستانی بسازند که تا سالیان سال در ذهن کسانی که بازی میکنند نقش ببنده, یه چیزی شبیه به یه شاهکار ادبی.
واقعاََ از این نظر موفق شدن, تونستند یه داستان شاهکار بسازند که تا سالیان سال از یاد نره! برای همینه که من و دوستانم هنوز هم بعد از گذشت 8 سال از نسخه چهارم, داریم در موردش بحث میکنیم.
سایلنت هیل تونست سبک جدیدی در ژانر وحشت ایجاد کنه, نیومد از رزیدنت اویل که در اون موقعه داشت فرمانروایی میکرد, تقلید کنه!
مطمئناََ تاثیر سایلنت هیل در صنعت بازی سازی خیلی زیاد بوده! بازی های ترسناکی که ما الان میبینیم, بیشتری هاشون از سایلنت هیل الهام گرفتند.
ارزش این بازی به فروشش نیست! و هیچ وقت هم نخواهد بود!
متوجه حرفت شدم
اول اینو بگم که وجود پیچیدگی لزوما به معنای خوب بودن یه اثر نیست . :| مثلا من میتونم یه داستان هچلفت بنویسم انوقت بدم دست مردم ، بعدش به اونایی که داستانو متوجه نشدن و اصلا باهاش رابطه برقرار نکردن بهشون بگم "مشکل از شماس ، شما نمی فهمید !!........."
مهم اینکه هر موضوعی حالا چه ساده چه پیچیده ،باید خوب روایت بشه .
تقریبا توی اکثر موارد فروش بازی ها رابطه مستقیم با کیفیتشون داشتن ، درسته بازی MW3 نسبت به نسخه های قبلی یه ذره افت کرده اما هنوزم COD ه.:|
مشکل بازی سایلن هیل به نظر من اینه که موضوع بازی وکلا فضای بازی خیلی پرتو پلاس. البته یه سری المان های جالب تو گیم پلی و فضای بازیش هست ( بخصوص در سه شماره اول)
در مورد فروش RE 5 باید بگم جمع فروش هر دونسخه این بازی ( یعنی X360 و Ps3 ) نسبت به بقیه بالاتر بوده در حالی که تک نسخه شماره 2 بتنهایی 5.82 میلیون نسخه روی PS1 فروخته .:|
شوربختانه Team Silent هیچ وقت نیومد بگه که شما نمیفهمید یا مشکل از شماست!!!
حتی از کارگردان سایلنت هیل 3 هم پرسیده بودند که خیلیها با داستان سایلنت هیل نمیتونند ارتباط برقرار کنند, این سوالی بود که ازش پرسیده شده بود:
[LTR]This is kind of a funny question, and I hope you don't take it the wrong way, but a lot of people...complain that Silent Hill doesn't make enough sense, that it's too hard to follow...How would you respond to that?[/LTR]
کارگردان سایلنت هیل 3 هم فقط در جواب گفت:
[LTR]Well, it's easy to make an "easy" story, something that's easy to understand. What you don't know is what can be really scary.[/LTR]
در مورد اون قسمت حرفاتون که قرمز کردم هم که کلاََ بی خیال!!!!!

آخرین ویرایش:
شما ديگه چرا...:(( :biggrin1:
سايلنت هيل سازنده اش استديوهای داخلی كونامی هستن:biggrin1: می ره دست همونا:biggrin1:
كافيه فقط بيوفته دست سازنده های قديمی (درسته بعضیاشون رفتن ولی هنوز خيلياشون هستن) و استادم روی كاراكترها و انجين بازی نظارت بفرمايند!
اونوقت اگه چنين بازی متای زير 80 گرفت من سرمو قطع می كنم!:biggrin1:
من كه می گم می شه سايلنت هيل 5 و اولين شماره سری با متای بالای 90 اصلا!
چی میگی واسه خودت؟!:دی
آیه نیومده سایلنت هیل رو استدیو داخلی کونامی بسازه، Downpour رو Vatra ساخته که اصلا توی جمهوری چک هست این استودیو!
قبلیش، Homecoming رو هم اون استودیوئه درست کرد که بازی ابر شاهکار(!) G.I. Joe رو ساخته و یکی دو تا ازین MTX ها هم بعدا درست کرد؛ اسمش یادم نیست، اما میدونم هیچ دخلی به کونامی ندارن، فقط ساخت یه نسخه از SH بهشون سپرده شده.
در کل هدفم فقط اطلاع رسانی درست بود و این که اصلا این طوری نیست که سایلنت هیل رو حتما استودیوی داخلی کونامی بسازه، خیلی راحت می شه این بازی رو بدن دست یه استودیوی کاربلد و مرد نخبه و همه فن حریفشون (کوجیما) رو هم بذارن بالا سرشون بعنوان ناظر کیفی یا همچین سمَتی.

سایلنت هیل کلا از نظر گیم‌پلی مشکل داره. کوجیما هم به خاطر یه سری چیزای دیگه معروفه. خوب و بد کار رو نمیشه پیش‌بینی کرد.

SH دیگه کارش تمومه از نظر من مگر اینکه Team silent دوباره جمع بشن یک قسمت دیگر بسازن در غیر اینصورت اگه خود آلفرد هیچکاک هم بازی رو بسازه،بازی خوبی نمیشه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or