کوجیما در E3 حضور ندارد

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

Dante Never Cry

The Awakening Dragon
کاربر سایت
gdc-2009-hideo-kojima-talks-metal-gear-solid-touch-and-e3-at-apple-store.jpg

امروز کوجیما در توییتر خود اعلام کرد که در E3 امسال حضور نخواهد داشت و این یعنی MGS در هیچ کدام از کنفرانس های Sony یا Microsoft پدیدار نخواهد شد

البته نگران نباشید Konami قرار است در 2 June و قبل از E3 کنفرانس کاملی داشته باشد که تقریبا حضور دو عنوان جدید از Kojima Production در آن تایید شده است

منبع

کوجیما نمیتونه بازیش رو امسال نشون بده چون امسال بازی شاخ اوقدر زیاده که بازیش له میشه :))

بــــــله ! بعد میشه فرمائید چه بازی هایی تو نمایشگاه هستن که می تونن کوجیما رو له کنن ؟
اصلا بحث فن و اینا نیست ! مشتاق شدم بدونم :d

میتونه یکی از تاریخی ترین کامنت های BC که هیچ کلاً دنیای Net باشه!

به نکته ی خیلی خفنی اشاره کردی :d:d:d

آخرین ویرایش:
چیزی که مطرح میشه تو این بحث اینه که این آدم کلا فانتزی که رویای نویسنده شدن داشته با اون داستانهایی که هیچ وقت تو هیچ کجا چاپش نکردن بعد از این همه سال ی بازی رو کارگردانی کرده که اتفاقا اتفاقا همراه با تولد کنسول پلی استیشن بوده و تو اون زمان در حد و اندازه ی خودش خوب بوده . کلا تو عمر گهر بارش ایشون ی متال گیر ساخته با 2 تا برادر همه دنیا رو سرکار گذاشته با ی داستان آبکی . بماند که آخریش به خاطر وجود PS3 و گرافیکش تونست عنوان بهترین در میان عناوین متال گیر رو کسب کنه .
Facepalm.jpg

بــــــله ! بعد میشه فرمائید چه بازی هایی تو نمایشگاه هستن که می تونن کوجیما رو له کنن ؟
اصلا بحث فن و اینا نیست ! مشتاق شدم بدونم :d

به نکته ی خیلی خفنی اشاره کردی :d:d:d
من میبینم شما فن درجه یک کوجیما هستی:d در ضمن به هر یک از کامنت های شما نگاه میکنم میبینم از غافله عقب نمیمونی جواب همه رو میزاری کف دستش:dاقا من تسلیم:surrender::surrender::d

خدا رو شکر ویکی پدیا یی هم وجود داره .
بخونید بخندید .
بعد هم تو لیست فقط پر ازمتال گیره . فکر کنم خلاقیت ایشون فقط همین یک بعد رو داره .بشینه داستان سرایی کنه . منم بودم ی داستان می نوشتم تا آخر دنیا همش کش میدادمش . از توش هزارتا شخصیت بیرون میاوردم. حالا این که فقط ی SNAK داشت و یک SOLID که چشم دنیا رو کور کرده .
ایشون کلا هیچ هنری در نویسندگی یا کارگردانی یا تخیلاتی در زمینه ای غیر از متال گیر نداشتن و ندارن . یکی از دلایلی هم که از اون استودیو انداختنش بیرون همین بود که افکار و عقایدش دیگه خلاقانه نبود و خیلی کلیشه ای فانتزی فکر میکرد . و این رو میشه تو تمام متال گیر ها از 1 تا آخریش مشاهده کرد .
دیگه برادر کشی و این صحبت ها که قدیمی شده .
کلا دیگه حرفی باسه گفتن نداره .
احتمالا تو این مصاحبه هم حرفی نخواهد داشت
میاد میگه فن های عزیز بای بای بابا کوجیما تموم شد . بای بااااااااااااااااااااااااااااااااااا ی:))

http://fa.wikipedia.org/wiki/%D9%87%DB%8C%D8%AF%D8%A6%D9%88_%DA%A9%D9%88%D8%AC%DB%8C%D9%85%D8%A7

• Like
Reactions: leonk13
خدا رو شکر ویکی پدیا یی هم وجود داره .
بخونید بخندید .
بعد هم تو لیست فقط پر ازمتال گیره . فکر کنم خلاقیت ایشون فقط همین یک بعد رو داره .بشینه داستان سرایی کنه . منم بودم ی داستان می نوشتم تا آخر دنیا همش کش میدادمش . از توش هزارتا شخصیت بیرون میاوردم. حالا این که فقط ی SNAK داشت و یک SOLID که چشم دنیا رو کور کرده .
ایشون کلا هیچ هنری در نویسندگی یا کارگردانی یا تخیلاتی در زمینه ای غیر از متال گیر نداشتن و ندارن . یکی از دلایلی هم که از اون استودیو انداختنش بیرون همین بود که افکار و عقایدش دیگه خلاقانه نبود و خیلی کلیشه ای فانتزی فکر میکرد . و این رو میشه تو تمام متال گیر ها از 1 تا آخریش مشاهده کرد .
دیگه برادر کشی و این صحبت ها که قدیمی شده .
کلا دیگه حرفی باسه گفتن نداره .
احتمالا تو این مصاحبه هم حرفی نخواهد داشت
میاد میگه فن های عزیز بای بای بابا کوجیما تموم شد . بای بااااااااااااااااااااااااااااااااااا ی:))

http://fa.wikipedia.org/wiki/هیدئو_کوجیما

می دونی مشکل چیه ؟؟ اینکه همه مثل شما همه mgs ها رو تا آخر نرفتن و مثل شما اطلاعات به این عمیقی ندارن !!!!!!!!!!!
شرط می بندم یدونه از متال گیر ها رو هم بازی نکردی !!!! سری mgs هر چی نداشته باشه توی داستان و نحوه روایت داستان بی نظیره !!!!!
اطلاعات ویکی پدیا هم بدرد خودش می خوره البته منتقد های روشن بینی مثل شما چون می تونن ویرایشش کنن خیر :))
عــــــجب !!!
موفق باشی رفیق :))

می دونی مشکل چیه ؟؟ اینکه همه مثل شما همه mgs ها رو تا آخر نرفتن و مثل شما اطلاعات به این عمیقی ندارن !!!!!!!!!!!
شرط می بندم یدونه از متال گیر ها رو هم بازی نکردی !!!! سری mgs هر چی نداشته باشه توی داستان و نحوه روایت داستان بی نظیره !!!!!
اطلاعات ویکی پدیا هم بدرد خودش می خوره البته منتقد های روشن بینی مثل شما چون می تونن ویرایشش کنن خیر :))
عــــــجب !!!
موفق باشی رفیق :))

تمام شماره هاش رو بازی نکردم اما MGS2 رو روی ps2 بازی کردم و MGS4 هم روی ps3 . فکر نکن فقط شما بازی کردی.بقیه اش هم اونقدر کاغذ و مزخرف بود که ارزش بازی کردن نداشت .
بعد کلا متال گیر به جز گرافیکش روی ps3 اونم فاجعه بار تو بعضی مراحل چی داشت ؟
خوبه همین اطلاعات ویکی پدیا هست وگرنه شما و امثال شما خدارو بنده نبودی . حالا اگه منبعش رو نمیزاشتم دیگه چی میخواستی بگی!!!!!!!!!!!!
بعد هم عزیز من چیزی رو ویرایش نکردم عین مطلب ویکی پدیا رو لینک کردم گذاشتم .
بعد هم اونچه که از عکس پروفایل شما پیداست شما از بچه گی با متال گیر بزرگ شدی الانم طبق این عکس باید هم سن و سالش باشی .
شما که این همه تجربه کسب کردی بگو ببینم چرا این کوجیمای شما تو این عمر گرانبها و پربارش به جز متال گیر هیچ کار دیگه ای انجام نداد؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

طبق اظهارات ویکی پدیا و چیزی که ازش بر میاد و استنباط میشه اینه که کلا داستان هاش اونقدر آبکی بوده که 400 صفحه داستانش رو که نه حتی 100 صفخه اش رو هم هیچ ناشری چاپ نکرده=)).
لطفا از یک آدم فانتزی بت نسازید .

اینجا رو بوک مارک کنیم! :d
برای انتخاب JOTY به کارمون میاد :d

• Like
Reactions: ArianUndead
آدم چه پست-های جالبی اینجا میخونه :دی
کوجیما کارگردانی بلد نیست .
نویسندگی بلد نیست .
بخاطر تخیلی و فانتزی بودن کارهاش از استودیو انداختنش بیرون !
بازیهاش داستان آبکی دارن !!!
دوستان یک دست بازیرو رو درجه-ی آسون تموم کنن بعد بیان مارو مستفیض کنن .
همین استاد داستانی رو برای سری MGS نوشتن که جزو غنی-ترین داستان-های بازیهای تاریخ هست .
همین MGSی که میسازن تو هر نسخه تک تک منتقدها بهترین نمره-هارو به بازی میدن .
انقدر بازیهای ایشون بزرگ هست که نیازی به بزرگ کردنشون توسط ما و شما ندارن !!!!
حتما سر و دست شکوندن سونی ماکروسافت نینتدو برای حضور ایشون تو کنفرانس-هاشون هم بخاطر لهجه-ی شیرینشون هست
همه-ی دنیا ایشون رو جزو برترین بازیسازها میدونن . شما هم سعی کنید متفاوت و خاص ! باشید تا همه بفهمن نکته بین-تر از شما کسی نیست و به نکاتی پی بردین که هیچکس تا بحال نفهمیده بود .
بعضی پستهای این تاپیک میتونن براحتی JOTY امسال بشن !!
بقیه اش هم اونقدر کاغذ و مزخرف بود که ارزش بازی کردن نداشت .
بعله برای همینه همه منتظر تایید MGS COLLECTION هستن !!
گیم پلی بازی با اینکه اکشن-تر شده بود ولی باز هم فوق العاده بود . البته داستان آبکیش هم عالی بود که فکر کنم شما صبر میکردی پردیس دوبلش کنه بهتر بود !!
شما که این همه تجربه کسب کردی بگو ببینم چرا این کوجیمای شما تو این عمر گرانبها و پربارش به جز متال گیر هیچ کار دیگه ای انجام نداد؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!
کوجیما هرچی متل گیر بسازه همیشه با بهترین بازخوردها مواجه بود . انقدر گروه کوجیما حرفه-ای هست که برای ساخت کسلوانیا ازشون کمک گرفتن بازی-ای که جزو بهترین H&S های این نسل هست
شما هم لطفا توهمات و نکته-هایی که یافتید رو واقعیت ندونید
تو ویکی پدیا هم BULLSHIT پیدا میشه مثل بعضی پستهای این تاپیک

آخرین ویرایش:
الان واقعا نمیدونم چی بگم.فکم خرد زمین.خیلی وقت بود از این پستها ندیده بودیم .
Thanks Dude

h8yl4xy4i8ozzr8xb5z.jpg

=================
پیشنهاد میکنم بعد از کلوب Halo Haters ، یه Metal Gear Haters هم بزنیم تا مکان مناسبی برای تخلیه و بروز افکار باشه ...

آخرین ویرایش:
تمام شماره هاش رو بازی نکردم اما MGS2 رو روی ps2 بازی کردم و MGS4 هم روی ps3 . فکر نکن فقط شما بازی کردی.بقیه اش هم اونقدر کاغذ و مزخرف بود که ارزش بازی کردن نداشت .
خوبه همین اطلاعات ویکی پدیا هست وگرنه شما و امثال شما خدارو بنده نبودی . حالا اگه منبعش رو نمیزاشتم دیگه چی میخواستی بگی!!!!!!!!!!!!
بعد هم عزیز من چیزی رو ویرایش نکردم عین مطلب ویکی پدیا رو لینک کردم گذاشتم .
بعد هم اونچه که از عکس پروفایل شما پیداست شما از بچه گی با متال گیر بزرگ شدی الانم طبق این عکس باید هم سن و سالش باشی .
شما که این همه تجربه کسب کردی بگو ببینم چرا این کوجیمای شما تو این عمر گرانبها و پربارش به جز متال گیر هیچ کار دیگه ای انجام نداد؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

طبق اظهارات ویکی پدیا و چیزی که ازش بر میاد و استنباط میشه اینه که کلا داستان هاش اونقدر آبکی بوده که 400 صفحه داستانش رو که نه حتی 100 صفخه اش رو هم هیچ ناشری چاپ نکرده=)).

باز خوبه حد اقل یه ویکی پدیا هست که شما یه چیزی ازش بخونی و یه تخیل هم بزنی تنگش اینجا با افکار گران بهات در مورد بازی اظهار نظر کنی
اره داش با متال گیر بزرگ شدیم !
شما که خیلی دانایی بفرما ! کدوم یکی از mgs ها منتقد ها بهش گیر دادن ؟؟؟
جواب خودت رو دادی رفیق :) همون ps2 رو بازی کن کاری هم به گرافیک افتاضاح ps3 نداشته باش !
الان هم این میلیون ها گیمری که فن متال گیرن هستن هیچکی هیچی نمی دونه و به قول شما مچل یه آدم با داستان آبکیش هستن :)) البته تقصیر هم ندارن !! از داشتن چنین منتقد بزرگی چون شما محروم اند !!! LOL :))

• Like
Reactions: War Has Change
طبق اظهارات ویکی پدیا و چیزی که ازش بر میاد و استنباط میشه اینه که کلا داستان هاش اونقدر آبکی بوده که 400 صفحه داستانش رو که نه حتی 100 صفخه اش رو هم هیچ ناشری چاپ نکرده.

1178087971505.gif

دیگه کوجیما شد بت و دوستان شدن بت شکن . LOL .:))

آخه MGS هم شد بازی چیه این آشغال رو بازی میکنین بیاین از ما یاد بگیرین از بازی به این بزرگی ایراد میگیرم :p

به خدا نمیدونم بخندم یا به حال خودمون گریه کنم به خاطر این نظرات گوهر بار .#:-s

اما شاد شدیم این وقت شبی یک دفعه انقدر شارژ شدم و خندیدم یکم بی حال بودم امروز اما حال کردیم بد نبود سوژه خنده خوبی بود.:d

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or