کوجیما در E3 حضور ندارد

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

Dante Never Cry

The Awakening Dragon
کاربر سایت
gdc-2009-hideo-kojima-talks-metal-gear-solid-touch-and-e3-at-apple-store.jpg

امروز کوجیما در توییتر خود اعلام کرد که در E3 امسال حضور نخواهد داشت و این یعنی MGS در هیچ کدام از کنفرانس های Sony یا Microsoft پدیدار نخواهد شد

البته نگران نباشید Konami قرار است در 2 June و قبل از E3 کنفرانس کاملی داشته باشد که تقریبا حضور دو عنوان جدید از Kojima Production در آن تایید شده است

منبع

تمام شماره هاش رو بازی نکردم اما MGS2 رو روی ps2 بازی کردم و MGS4 هم روی ps3 . فکر نکن فقط شما بازی کردی.بقیه اش هم اونقدر کاغذ و مزخرف بود که ارزش بازی کردن نداشت .
بعد کلا متال گیر به جز گرافیکش روی ps3 اونم فاجعه بار تو بعضی مراحل چی داشت ؟
خوبه همین اطلاعات ویکی پدیا هست وگرنه شما و امثال شما خدارو بنده نبودی . حالا اگه منبعش رو نمیزاشتم دیگه چی میخواستی بگی!!!!!!!!!!!!
بعد هم عزیز من چیزی رو ویرایش نکردم عین مطلب ویکی پدیا رو لینک کردم گذاشتم .
بعد هم اونچه که از عکس پروفایل شما پیداست شما از بچه گی با متال گیر بزرگ شدی الانم طبق این عکس باید هم سن و سالش باشی .
شما که این همه تجربه کسب کردی بگو ببینم چرا این کوجیمای شما تو این عمر گرانبها و پربارش به جز متال گیر هیچ کار دیگه ای انجام نداد؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!

طبق اظهارات ویکی پدیا و چیزی که ازش بر میاد و استنباط میشه اینه که کلا داستان هاش اونقدر آبکی بوده که 400 صفحه داستانش رو که نه حتی 100 صفخه اش رو هم هیچ ناشری چاپ نکرده.
لطفا از یک آدم فانتزی بت نسازید .
:)):)) خداییش این حرف ها رو از رو شوخی گفتی

دوست عزیز جناب sheypooorchi من کسانی رو میشناسم که اصلا از mgs خوششون نمیاد ولی به خودشون جرات نمیدن اینجور این بازی رو به لجن بکشن شما خیلی شجاع دل هستی:d
اما در مورد حرفهای شما:
دوس دارم بدونم جنابعالی که یکی از تاثیرگذارترین و شاهکارترین بازیهای صنعت گیم که به شخصه فکر میکنم یکی از کاملترین سریهای تاریخ صنعت گیم باشه رو به این راحتی بی ارزش جلوه میدی چندتا از بازیهایی رو نام ببر که بازیهای خوب و تاثیرگذاری هستن تا بتونیم با معیار قرار دادنشون به بحث بشینیم.؟

• Like
Reactions: .:Pouria:.
اینم مثه همون بحث ِ که میگن مثلا WoW داستان نداره و این حرفا . بیخیالش شین کلا .

دوست عزیز جناب sheypooorchi من کسانی رو میشناسم که اصلا از mgs خوششون نمیاد ولی به خودشون جرات نمیدن اینجور این بازی رو به لجن بکشن شما خیلی شجاع دل هستی:d
اما در مورد حرفهای شما:
دوس دارم بدونم جنابعالی که یکی از تاثیرگذارترین و شاهکارترین بازیهای صنعت گیم که به شخصه فکر میکنم یکی از کاملترین سریهای تاریخ صنعت گیم باشه رو به این راحتی بی ارزش جلوه میدی چندتا از بازیهایی رو نام ببر که بازیهای خوب و تاثیرگذاری هستن تا بتونیم با معیار قرار دادنشون به بحث بشینیم.؟

عزیز من کاربر محترم تاج سر usa گرامی من اصلا از mgs خوشم نمیاد درسته اما نخواستم بازی رو نقد کنم یا لجن و خزه و اینجور حرف ها:d
کلا منظورم این بود که کوجیما رو بزرگ نکنید . ی عده که کوجیما براشون شده بت .
ماکرو و سونی و .... هم فکر جیب خودشون هستن .
ما تو سر و کله هم میزنیم .
یکی از همین بازیها witcher2 بود که اگه بازی کرده باشید متوجه میشید که نه کوجیما بلکه چند تا جوان با متوسط سن 30 سال درستش کردن و بر میگرده به افسانه ی قدیمی در کشور لهستان . من لینک گذاشتم که بقیه بخونن هم بدونن این ادم چه biography داشته و داره هم اینکه بگم اگه تو این کنفرانس یا کنفرانس های دیگه ای بیاد یا نیاد این مسئله نمی تونه اونقدر مهم باشه چون آخرش میخواد خبر از درست شدن یک mgs دیگه باشه حالا اصلا این بازی آخر همه بازیهای کنسول درست !. اما دیگه واقعا کلیشه ای شده .
یکی نیست بیاد به این انسان فرهیخته بگه بیا دست از این کار تکراری و کش دادن این بازی بردار .برو سر ی پروژه دیگه .تا کی میخوای متال گیر بسازی و بنویسی و کارگردانی کنی!!!!!

عزیز من کاربر محترم تاج سر usa گرامی من اصلا از mgs خوشم نمیاد درسته اما نخواستم بازی رو نقد کنم یا لجن و خزه و اینجور حرف ها:d

کاملا واضح هست که شما همچین قصدی نداشتین

اما دیگه واقعا کلیشه ای شده .

شما که می گی دو تا نسخش رو بیشتر بازی نکردی چطور می گی کلیشه ای شده ؟؟؟ حد اقل اگه کسایی که MGS بازن و آشنایی کامل با بازی دارن این حرف رو بزنن یه حرفی !!! :nospam:

یکی نیست بیاد به این انسان فرهیخته بگه بیا دست از این کار تکراری و کش دادن این بازی بردار .برو سر ی پروژه دیگه .تا کی میخوای متال گیر بسازی و بنویسی و کارگردانی کنی!!!!!

تا وقتی که طرفدار داره و اونایی که باید بخوان کویجما بازی بسازه ، بخوان !
شما اگه از این بازی آبکی و مزخرف خسته شدی من به کویجما می گم این دفعه به دست و پای شما نیفته که بیای آشغال هاش رو بازی کنی :)

کلا منظورم این بود که کوجیما رو بزرگ نکنید . ی عده که کوجیما براشون شده بت .
ماکرو و سونی و .... هم فکر جیب خودشون هستن .
ما تو سر و کله هم میزنیم .
یکی از همین بازیها witcher2 بود که اگه بازی کرده باشید متوجه میشید که نه کوجیما بلکه چند تا جوان با متوسط سن 30 سال درستش کردن و بر میگرده به افسانه ی قدیمی در کشور لهستان . من لینک گذاشتم که بقیه بخونن هم بدونن این ادم چه biography داشته و داره هم اینکه بگم اگه تو این کنفرانس یا کنفرانس های دیگه ای بیاد یا نیاد این مسئله نمی تونه اونقدر مهم باشه چون آخرش میخواد خبر از درست شدن یک mgs دیگه باشه حالا اصلا این بازی آخر همه بازیهای کنسول درست !. اما دیگه واقعا کلیشه ای شده .
کوجیما به دلایلی شده به قول شما بت و به قول خودم یه چهره بزرگ بازیسازی. همینطوری که گوسفند نمیچرونده یه شبه بیاد اینقدر معروف و از اون مهمتر محبوب بشه! کارهای ایشون اونقدر بزرگ و عالی بودن که موجبات محبوبیت این اقا رو تا به این حد ایجاد کنن.
اگه میبینی همه براش سر و دست میشکونن و منتظر یه خبر ازش هستن یا بازیهاش فلان قدر فروش میکنه، به خاطر ریخت قشنگش یا لهجه زیباش نیست بلکه به خاطر کارهای بزرگشه. جدای از این الان اون متوسط سنی سانده های witcher چه ربطی به کوجیما و استودیوش داره. اصلا شما میدونی زمانی که ایشون تو این سن بود چه بازیهایی ساخته؟
دلیلهات کاملا بی سر و ته و ناشی از تنفر بیش از حدت به کوجیماست و به هیچ وجه قابل توجیه نیست مگر اینکه بگی این صرفا نظر شخصی منه و بازیش برای من خسته کنندست.

• Like
Reactions: War Has Change
البته نگران نباشید Konami قرار است در 2 June و قبل از E3 کنفرانس کاملی داشته باشد که تقریبا حضور دو عنوان جدید از Kojima Production در آن تایید شده است
امروز 2ژوئن هست !

خدایی بازی های شاخی میسازه ولی خودش خیلی مسخره است و همش در حال سرکار گذاشتن طرفدار ها و گیمرها دیگه سواستفاده از شهرت خودش باعث نفرت میشه ! برا همین هم هست که وقتی همچین خبری میاد همه بهش ایراد میگرند !

دوستانی که به دنبال کنفراس KONAMI هستن تاریخش رو به پست اول اضافه کردم و گشتم و سر اخر پیدا کردم کجا پخش میکنه برای همین این پست رو جدا از پست قبلی زدم به خاطر این که اطلاع رسانی بود .

سایتی که 100% کنفرانس کونامی رو فردا صبح ساعت 4:30 دقیقه بامداد پخش میکنه سایت G4TV هستش .

اینم لینک پخش کنفرانس کونامی

احتمالا این لینک که مال سایت خود کونامی هم هستش پخش بکنه شاید

subtitle زیر عکس واقعیه ؟!!

والا اینو دقیق نمیدونم ولی اینطور که پیداست خیلی طبیعی میزن:دی
و از گالری عکسای کوجیما توی تویترش پیدا کردم

این هم روش جدیدی برای سر کار گذاشتن مردم . به خدا هر سال یک بامبولی در میاره از خودش

نفوس بد نزن :دی امید واریم حداقل همین MGS3 رو بده رو ps3
خیلی عالی میشه

آخرین ویرایش:
والا اینو دقیق نمیدونم ولی اینطور که پیداست خیلی طبیعی میزن:دی
و از گالری عکسای کوجیما توی تویترش پیدا کردم

این هم روش جدیدی برای سر کار گذاشتن مردم .:d به خدا هر سال یک بامبولی در میاره از خودش .:d

این هم خیر سرش حالا میخواد یه بازی برای پی سی بزنه )x
حالا اینقدر طولش میده تا ...........

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or