کوجیما در E3 حضور ندارد

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

Dante Never Cry

The Awakening Dragon
کاربر سایت
gdc-2009-hideo-kojima-talks-metal-gear-solid-touch-and-e3-at-apple-store.jpg

امروز کوجیما در توییتر خود اعلام کرد که در E3 امسال حضور نخواهد داشت و این یعنی MGS در هیچ کدام از کنفرانس های Sony یا Microsoft پدیدار نخواهد شد

البته نگران نباشید Konami قرار است در 2 June و قبل از E3 کنفرانس کاملی داشته باشد که تقریبا حضور دو عنوان جدید از Kojima Production در آن تایید شده است

منبع

خداوندا، کوجیما هم "ما" بزرگ کردیم!!
نمی دونم حالا مثلا کوجیما نوکر دست به سینه شما هست که "باید" توی E3 نمایش داشته باشه؟
کلا خیلی متوهم هستید یه کم از توهم اینا بیاید بیرون.

ایشون رو ما بزرگ نکردیم بازی های شاهکارش بزرگش کرده
اصلا هرچی ! ولی اینکه همیشه با مرموز گری و پنهان کاری قصد داره خودش رو بزرگ کنه یا همین طرز صحبت هاش که انگار فقط تو دنیا این بلده بازی بسازه ! بیخیال

به کسی بر نخوره ( نظر شخصی) میخوام اصلا نباشه حالا که چی مثلا این کار می خواد انجام بده می خواد بگه من اقای خاص هستم !!!!!!!!

کل دنیا اخرین کاراشون را اماده کرداند برای این نمایشگاه اونوقت ایشون ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
هیچ خبری از کاراش نشده بعد هم میگه من نخواهم امد
مشکل ما این هست که خیلی هارا زیادی گنده کردیم یکیش هم ایشون

کل دنیا ؟ اتفاقا خیلیا مثل , Bungie , Valve و R* و ... حضور ندارن.! بعدشم ایشون ثابت شدست کسی نیست که من و شما گندش کرده باشیم.!

به کسی بر نخوره ( نظر شخصی) میخوام اصلا نباشه حالا که چی مثلا این کار می خواد انجام بده می خواد بگه من اقای خاص هستم !!!!!!!!

مشکل ما این هست که خیلی هارا زیادی بزرگ کردیم یکیش هم ایشون

مشکل ما این هست که خیلی هارا زیادی بزرگ کردیم یکیش هم ایشون

چند بار میگی؟ تا الان این پست رو 3 بار ارسال کردی و پاک کردی.

هر کی میتونه پست بده و نظر شخصی خودش رو بگه . حالا حتما نباید موافق نظر دیگران باشه !
حضور نداره که نداره . E3 پر از جذابیت ها و بازی هایی بوده و هست که کوجیما و متال گیرش توش گم هستن.این که ایشون هست یا نیست اصلا تو E3 امسال یا سال های دیگه مطرح نیست . چیزی که مطرح میشه تو این بحث اینه که این آدم کلا فانتزی که رویای نویسنده شدن داشته با اون داستانهایی که هیچ وقت تو هیچ کجا چاپش نکردن بعد از این همه سال ی بازی رو کارگردانی کرده که اتفاقا اتفاقا همراه با تولد کنسول پلی استیشن بوده و تو اون زمان در حد و اندازه ی خودش خوب بوده . کلا تو عمر گهر بارش ایشون ی متال گیر ساخته با 2 تا برادر همه دنیا رو سرکار گذاشته با ی داستان آبکی . بماند که آخریش به خاطر وجود PS3 و گرافیکش تونست عنوان بهترین در میان عناوین متال گیر رو کسب کنه .
کار ایشون اصلا بازی سازی نیست ی کارگردان بیشتر نیست .
بعد از اون قضیه ای که معلوم نشد چی بود از استودیو انداختنش بیرون رفت خودش ی استودیو زد .
کلا گندش نکنید . در این حدا نیست .
اصلا ایشون ثابت شدست . سرقفلی E3 بوده و هست . خوب که چی !
از این بابت اصلا نگران نیستیم . که مثل بعضی ها با شنیدن خبر اومدن یا نیامدن این انسان فرهیخته و گرانقدر فشار خونمون بره بالا و پایین .

خداوندا، کوجیما هم "ما" بزرگ کردیم!!
نمی دونم حالا مثلا کوجیما نوکر دست به سینه شما هست که "باید" توی E3 نمایش داشته باشه؟
کلا خیلی متوهم هستید یه کم از توهم اینا بیاید بیرون.

شما از سری MGS نسخه ای بازی کردی ؟؟؟ دوست عزیز خب وقتی این کارگردان هر نسخه ی بازیش از بهترین بازی های تاریخ می شه ، تو کنفرانسی که هر چی گنده ی صنعت گیم هست نباشه ناراحت نمی شی ؟؟؟ دوست نداری بیاد یه شاهکار دیگه معرفی کنه ؟؟

اصلا هرچی ! ولی اینکه همیشه با مرموز گری و پنهان کاری قصد داره خودش رو بزرگ کنه یا همین طرز صحبت هاش که انگار فقط تو دنیا این بلده بازی بسازه ! بیخیال

این فقط بازی بلد نیست بسازه ولی این بلده بازی ای بسازه که هر کی بازی می کنه می ره جزو بهترین بازی هاش ( اغلب به 90% گیمر ها )

کاش تو کنفرانس MICRO میومد چون MICRO به جز دو تا بازی شاخ چیزی نداره باید هر سال شاهد 3 4 تا بازی بچه گانه ی کینکت باشیم SONY میاد UNCHARTED نشون میده MICRO میاد چهار نفر میاره جلوی سن برای رقص کمر جلوی کینکت:d=)):))

شما از سری MGS نسخه ای بازی کردی ؟؟؟ دوست عزیز خب وقتی این کارگردان هر نسخه ی بازیش از بهترین بازی های تاریخ می شه ، تو کنفرانسی که هر چی گنده ی صنعت گیم هست نباشه ناراحت نمی شی ؟؟؟ دوست نداری بیاد یه شاهکار دیگه معرفی کنه ؟؟
شما اصلا خوندی من چی نوشتم؟ اگر فهمیدی و اینجوری پست دادی که جوابش اینه lol
اگر نفهمیدی و پست دادی که جوابش اینه ROFL

شما قبل از اینکه بیای اینجا پست بزنی همه می دونستن من fan ـه کوجیما و MGS هستم تلاش داری چیو ثابت کنی دیگه خودت می دونی.:)

پ.ن: ببخشید پدربزرگ فقط شما MGS بازی می کنی :)

• Like
Reactions: Tommy Fisher
من میگم چطوره یه مراسم عذا هم واسه ایشون بگیریم؟
حتی پروفایلهای بعضی از دوستان رو دیدم که به خاطر غیبت ایشون مشکی شده بود>:)

حالا نیست که نیست دیگه
خود زنی نداره

درسته که mgs4 بهترین بازی عمرم بود اما نبود ایشون از جذابیت های ea کم نمیکنه:d

این دوستانی هم که اینجا به نظر های شخصی احترام نمیزارن ارزشی واسه کوجیمای بیچاره قائل نیستن

فن های سونی هستن(نارنجی )>:)

تبریک میگم.!
طی آخرین نظر اساتید داستان MGS هم شد یه داستان آبکی .!!!!! (:)))

داری چیو ثابت کنی دیگه خودت می دونی.:)

چیزی رو ثایت نمی کنم :) بحث می کنیم با هم دیگه ....
شما گفتی انگار کوجیما نوکر دست به سینه شماست ، منم گفتم همچین چیزی نیست ! ناراحتی بعضی ها از جمله من بخاطر نبود کوجیما بخاطر تو کف موندن از عنوان جدیدشه

بابا دستش میخواد بره تو کارای خیر :دی چی کارش دارین ؟ :دی بهش هم میخوره ماشالله :دی

کوجیما نمیتونه بازیش رو امسال نشون بده چون امسال بازی شاخ اوقدر زیاده که بازیش له میشه :))

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or