کوجیما: خواهان بازسازی عنوانی از سری MGS با موتور FOX Engine هستم

..ROC..

کاربر سایت
کوجیما، خالق عنوان تحسین شده ی Metal Gear Solid، اعلام کرد که خواهان بازسازی عنوانی از سری MGS با موتور FOX Engine می باشد.

21542225864859482542.jpg

براساس گفته ی وی، امکان بازسازی (Remake) اولین نسخه از سری MGS وجود دارد. او در این رابطه گفت: درخواست بازسازی عنوان اصلی سری MGS را دارم. بازسازی این عنوان باید با پیشرفت هایی در بخش مکانیک و جلوه های ویژه همراه باشد. البته این کار توسط تیم داخلی صورت نخواهد گرفت و تیم دیگری این مسئولیت را بر عهده می گیرد.

شایان ذکر است که کوجیما در جریان E3 اعلام کرده بود که به دنبال یک تیم خارجی برای توسعه ی برخی پروژه ها می باشد.

منبع: Gamingeverything

آخرین ویرایش:
آقا الکی گیر ندید ! کوجیما اصلاً هیچ IP دیگه بلد نیست بسازه ! فقط متال گیر می سازه ! دلتونم خوش نکنید !
فقط و فقط متال گیر ! آرزوهاتونو برید به کارگردان های دیگه بگید ! ما فعلا کارش داریم ! تا 10 سال دیگه روش حساب باز نکنید !
مخصوصاً تو کیوان :دی حداقل ریمیک MG1 و MGS1 و MGS6 در خدمت MGS هست ! بعدشم که دیگه پیر و کاری از دستش ساخته نیست !

MGS4 بازی ای نیست که نیاز به " بازسازی " داشته باشه. حتی 3 هم که مال نسل قبلشه نیاز به بازسازی نداره.

نسخه ی اول برای بازسازی تو اولویت قرار داره از همه نظر. بعدش به نظرم Peace Walker کاندید خوبی برا بازسازی میتونه باشه.

با اینکه mgs بهترین فرنچایز عمرمه اما از کوجیما خواهش میکنم از این بازی بکشه بیرون:| چون هر چی بیشتر میره جلو پارادوکس های داستانی بیشتری رو باید حل کنه
دقیقا بعد از mgsv وقتشه رو یه بازی جدید کار کنه (هر چند گفته تا عمر دارم mgs میسازم:|)

جدي؟ حالا شماره ي 2 رو شايد ولي روي ps1 من هر كسي رو كه ميشناسم تا آخر رفته اينو

- - -ویرایش - - -

جدي؟ حالا شماره ي 2 رو شايد ولي روي ps1 من هر كسي رو كه ميشناسم تا آخر رفته اينو

وقتی فرق MG و MGS رو فهمیدید ، بگین تا جوابتون رو بدم :)

به نظر من هم این کاره خوبیه که کوجیما در کنار MGS به فکر یه IP ـه جدید و شاخ در حد MGS با داستان و شخصیتای عالی و یه سبک متفاوت باشه واقعاً پتانسیلشو داره این بشر,با اینکار هم جواب منتقدای خودشو میده هم صنف گیمرای جهان با یه شاهکار دیگه طرف میشن!(البته نباید از این هم بگذریم که خداییش هر نسخه از MGS یه بازی جدا بوده واسه خودش از بس که وقت گذاشته شده برا هر کدومش)تنها نکته منفی که میتونه داشته باشه اینه که همزمان کار کردن رو دوتاشون ممکنه تأثیر منفی بذارن رو کارا که این هم با مدیریت کردن قابل حلّه
با اینکه برا خودم خیلی سخته دیگه نسخه دیگه ای از MGS نبینم اما این حرکت یعنی پایان دادن به یه IP بعده یه مدت طولانی میوتنه اعتبار خاصی به کار ببخشه و تا ابد اون بازیٌ توو ذهن علاقمنداش و جامعه گیمرا نگه داره

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or