کوجیما: خواهان بازسازی عنوانی از سری MGS با موتور FOX Engine هستم

..ROC..

کاربر سایت
کوجیما، خالق عنوان تحسین شده ی Metal Gear Solid، اعلام کرد که خواهان بازسازی عنوانی از سری MGS با موتور FOX Engine می باشد.

21542225864859482542.jpg

براساس گفته ی وی، امکان بازسازی (Remake) اولین نسخه از سری MGS وجود دارد. او در این رابطه گفت: درخواست بازسازی عنوان اصلی سری MGS را دارم. بازسازی این عنوان باید با پیشرفت هایی در بخش مکانیک و جلوه های ویژه همراه باشد. البته این کار توسط تیم داخلی صورت نخواهد گرفت و تیم دیگری این مسئولیت را بر عهده می گیرد.

شایان ذکر است که کوجیما در جریان E3 اعلام کرده بود که به دنبال یک تیم خارجی برای توسعه ی برخی پروژه ها می باشد.

منبع: Gamingeverything

آخرین ویرایش:
MG1 و MG2 رو بازسازی کنن با موتور Fox Engine

تقریبا 50 درصد فن های متال گیر این دو تا بازی رو بازی نکردن
جدي؟ حالا شماره ي 2 رو شايد ولي روي ps1 من هر كسي رو كه ميشناسم تا آخر رفته اينو

- - -ویرایش - - -

جدي؟ حالا شماره ي 2 رو شايد ولي روي ps1 من هر كسي رو كه ميشناسم تا آخر رفته اينو

من هنوزم صحنه بالا رفتن اسنیک از اون آسانسور رو می بینم ! گریه می کنم ! وای بر ما اگر اون صحنه با Fox Engine درست بشه !
اون موقع منچه خاکی تو سرم بکنم ؟ اون لحظه ای که ماسک رو می اندازه پایین ! نوشته هایی که میاد و میره ! موزیک ! ای وای، وای بر من :دی
هییییییییییییی بازم ما رو بردی تو حس:(

- - -ویرایش - - -

بازی ای که روی ps1 اصلا ریلیز نشده رو چه طوری روی ps1 تا آخر رفتن الله اعلم

بعد MGS V من که میگم یه مدت به متالگیر کلا استراحت بده؛ بره Contra بسازه با فاکس انجین:|

بازی ای که روی ps1 اصلا ریلیز نشده رو چه طوری روی ps1 تا آخر رفتن الله اعلم

255px-Metal_Gear_Solid_cover_art.png

Metal Gear Solid != Metal Gear

من که کلا این سری رو هر کدوم یک دور به صرف تموم کردن رفتم، فن این بازی هم نیستم، این رو می دونم!!!!!!

U Fan Bro?
گلپسری، اون دوستمون منظورش متال گیر سالید 1 بود. یا حد اقل من فکر کردم منظورش اینه.
U mad bro؟

آخرین ویرایش:
بعد MGS V من که میگم یه مدت به متالگیر کلا استراحت بده؛ بره Contra بسازه با فاکس انجین:|

255px-Metal_Gear_Solid_cover_art.png

Metal Gear Solid != Metal Gear

من که کلا این سری رو هر کدوم یک دور به صرف تموم کردن رفتم، فن این بازی هم نیستم، این رو می دونم!!!!!!

U Fan Bro?

گلپسری، اون دوستمون منظورش متال گیر سالید 1 بود. یا حد اقل من فکر کردم منظورش اینه.
U mad bro؟

learn to read(!!!!),next learn to think(!!!!!), after that we will talk about it sweety ;)

آخرین ویرایش:
ZOE :) (:-&) .... :دی.
از این خبرآ نیست. کوجیما تا جون داره MGS میسازه و خودتم خوب میدونی اینو :دی.
Kojima دستش شفاست، اسمشم شفاست!:دی
متال گیر که هیچ، تکلیفش روشنه.
یه مشاوره به مریکوری استیم افلیج داد، ماحصل شد C: LoS، شماره 2ـش هم داره می آد. هر چی هست طلسم نسخه های سه بعدی مزخرف سری کسلوانیا شکسته شد و به یه سرمنزلی رسید.
فاکس انجین توی PES بعدی هم هست و اون هم به نظر می رسه یه چیز بدرد بخوری از توش در بیاد.
می مونه سایلنت هیل که بعد از 4 کلا رفت تو زباله، کنترا هم که ملت به زور یادشون می آد یه زمانی چقدر سرش زحمت می کشیدن و عرق میریختن!
این دو تا هم با دستای کوجیما باز می شه طلسمشون، نشد، کلید آقا هست...

آخرین ویرایش:
نام متالگیر بیادو من اونجا نباشم؟ ماکان تو بودی گفتی متالگیرسالید2 :دی؟ برو بابا:دی فقط صحنه مبارزه با سایکو و raven و اون تیکه ساختمون نوردیشو با فاکس ببینم کافیه :دی وای قیافه داغون سایکو.... طبیعتا هیترو برمیگردونه...ولی بیشتر از این دلم میخواد پیس واکرو هم یه بازسازی کنه خیلی داغونه :دی

Kojima دستش شفاست، اسمشم شفاست!:دی
متال گیر که هیچ، تکلیفش روشنه.
یه مشاوره به مریکوری استیم افلیج داد، ماحصل شد C: LoS، شماره 2ـش هم داره می آد. هر چی هست طلسم نسخه های سه بعدی مزخرف سری کسلوانیا شکسته شد و به یه سرمنزلی رسید.
فاکس انجین توی PES بعدی هم هست و اون هم به نظر می رسه یه چیز بدرد بخوری از توش در بیاد.
می مونه سایلنت هیل که بعد از 4 کلا رفت تو زباله، کنترا هم که ملت به زور یادشون می آد یه زمانی چقدر سرش زحمت می کشیدن و عرق میریختن!
این دو تا هم با دستای کوجیما باز می شه طلسمشون، نشد، کلید آقا هست...
این بابا اگر تا اخر عمرش یه عنوان دیگه بجز MGS ساخت شما جایزه داری پیش من. ZOE و اینا مسخره بازی هست برای فروش IP از طریق اسم کوجیما.

این بابا اگر تا اخر عمرش یه عنوان دیگه بجز MGS ساخت شما جایزه داری پیش من. ZOE و اینا مسخره بازی هست برای فروش IP از طریق اسم کوجیما.
البته زون آو اندرز بازی خیبی خوبیه؛ به هر حال. اگر قول بدی تا 5 سال دیگه نکشیش و ترورش نکنی من باهات شرط می بندم جلوی این همه آدم:دی!
Contra سه بعدی رو باید بدن به Platinum! :دی
اینم خداست، می شه یه چیزی مثل، نه می شه همون Vanquish:d!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or