کوجیما به دنبال افراد با استعدادی می گردد که در زمینه کنسول ها و PC تجربه داشته باشد همینطور او به دنبال افرادی برای کار با FOX Engine برای نسل بعد می گردد
البته همراه با این اگهی یک artwork نیز منتشر شده است
واسه خودت خوشحالي هستي ها ، هوش مصنوعي خدا وكيلي توپ تر از MGS4 ديدي اصلا در زندگيت؟ رو Boss Extreme يك بار بازي كني متوجه ميشي هوش مصنوعي يعني هوش مصنوعي MGSـي
سلام
دوست من شما easy یازی میکنی.اگه راست میگی برو big bos Extreme بازی کن تا حتی از روی بوی سیگار هم پیدات کنن !!! (خودت تا آخرشو بخون)
لطفا عیب بیخود و الکی رو بازی نذارید.
ممنون

رو بیگ باس که هیچی .... رو بیگ چیزشم بازی کردم اما بازی از "نظر فنی" حرف خاصی برای گفتن نداره ....... و بازم میگم تنها مورد بخصوصش همون روند داستانی هست ...
البته موضوع فقط به این بازی محدود نمیشه ..... اصولا بازی های کمی وجود دارن که "ارزش بازی کردن" داشته باشن ......... حالا یه سری با محتوای پوچ هستن اما گیم پلی خوب و یه سری "با محتوا" اما خب ...... بله ..
حالا دوستانِ مخالف هرچقدر میخوان بیان بگن من الکی حرف میزنم یا بیخود میگم یا اینجور چیزا ..... اون تعریفیه که از "خودتون" و ملت "چشم بسته" دارید .........
چه بسا من ذکر کرده بودم که " {به نظر من} " پَ جدا .............. هیچی .....
منتظر باشید برای اون موقع که بازیش میاد ........ و تهش کیف کنید{که امیدوارم واقعی باشه}
پ.ن: Artworkهاش هم یه ویژگیِ جالب دیگه هست..... خوشمان می آید
![]()
دوست عزیز حرفت حق نظرت قابل احترام فقط این جور چیزهارو به احترام طرفداران این بازی گفته نشه بهتر هستش....
.... ها؟ هستیم؟مرد حسابی مگه وسط مجلس ختمیم که "آقا کسی پشت سر مِیِت چیزی نگه یه وقت آشناهاش ناراحت میشن".... ها؟ هستیم؟
یه بازیه مثل کلی بازیه دیگه ....... یه سری پشتشو گرفتن ... لذتشم گوشت بشه به بدنشون کی بدش میاد {} ...... یه سری هم میان نظرشونو در موردش میگن ....
یکم این فضای بسته و بیخود رو بازتر کنیم و اینقدر با تعصب به موضوعات نگاه نکنیم حالا وضع این تاپیک که هیچی .... وضع مملکتمونم بِه از این بود ...
من گفتم خوشم نمیاد؟ من گفتم از این بازی بدم میاد؟ من حرفام رو به قصد خراب کردن این بازی زدم؟ .... کی همچین اصولی رو قرار داده ه فقط باید از بازی تعریف کرد؟وقتی از چیزی خوشت نمیاد در موردش نظر ندی بهتر هستش مخصوصا اگه اون چیز واقعا خوب باشه و بشه ثابت کرد که خوب هستش .
اصلا متوجه هستی داری چی میگی؟ ...... مگه داریم در مورد ادما و خراب کردن شخصیت هاشون حرف میزنیم؟؟ ... بابا بازیه بازی ....... چتونه بابااما اگه چیزی بد هستش یا مشکلی داره ادم همه جا نمیگه اون چیز بد هستش بعضی وقت ها برای خودش نگهش میداره بعضی وقت ها هم میگه اما نه این که زیر سوال ببره کل بازی رو .

اینجا یه فروم بازی هست و هدف و اصل اینه که کاربرها دور هم جمع بشن و در مورد بازیا و مسایل مرتبط بهش بحث کنن و نظراتشونو ارائه بدن ........ شما خوشت نمیاد مشکل دیگه با من نیست .نه مجلس ختم نیست . اما مردم نظر شخصی رو که از روی مده هستش رو پیش خودشون نگه میدارن .
زیر سوال؟؟ تو شک داری به بازیی که کردی؟من میام برای مثال از بالا تا پایین یک بازی رو ببرم زیر سوال میشه نظر شخصی ؟ کدوم فضا رو باز کنیم که هرکی هرچی خواست از روی مده بگه اون وقت سنگ روی سنگ بند میشه ؟ .
ببین واقعا من دارم اینارو میخونم نمیدونم چی بگم !!! ...... بابا!!!! فکر اشتباه رخنه کنه؟!!؟ مگه دارم درس اصول میدم؟ مگه هیچکس قرار نیست این بازی رو بکنه یا نکرده که با حرفای من نظرشون عوض شه؟ ..... عجبشما اگه اجازه بدی یک فکر اشتباه در مردم رخنه کنه اون فکر به حقیقت تبدیل میشه اون وقت چجوری میخوای با حقیقت که برای خیلی ها با واقعیت فرقی نداره بگی این اشتباه هستش ؟. صحبت شما از پایه مشکل داره .

بازم میگم اینجا یک فروم بازی هست، محلی برای بحث و تبادل نظر ...... شما متعصبی .... پس جایی اینجا نداری .یک مثال ساده میزنم آدم خواری کار اشتباهی هستش خوب ما اجازه بدیم مردم بیان راجب آدم خواری صحبت کنن و بگن خوب هستش بعد که مردم شروع کردن هم دیگه رو خوردن چجوری میخوای این ها رو آدم کنی ؟
یه ضرب المثل خوب هم برای این جا هستش میگه : چرا عاقل کند کاری که باز آرد پشیمانی ؟
یا بهتر از اون چرا بزرایم یک دیوانه سنگی رو بندازه تو چاه که 1000 تا عاقل هم نتونن درش بیارن ؟
مگه فوتباله هفته ای 3 یا 4 ساعت بازی میکردیش![]()
This Gen Please!
پیش از عرضه MGS:HD Collection هفته ای 3 یا 4 ساعت MGS 4 بازی میکردم.الان هم شدیدا بیتابِ یه نسخه جدید شدم.امیدوارم اگه قراره خبری بشه برای همین نسل باشه.
من گفتم خوشم نمیاد؟ من گفتم از این بازی بدم میاد؟ من حرفام رو به قصد خراب کردن این بازی زدم؟ .... کی همچین اصولی رو قرار داده ه فقط باید از بازی تعریف کرد؟
ملت رو گرفته با این بازیِ بیخود {به نظر من}
رو بیگ چیزشم بازی کردم اما بازی از "نظر فنی" حرف خاصی برای گفتن نداره ....... و بازم میگم تنها مورد بخصوصش همون روند داستانی هست ...
با اون هوش مصنوعیِ در حد چیز![]()
البته موضوع فقط به این بازی محدود نمیشه ..... اصولا بازی های کمی وجود دارن که "ارزش بازی کردن" داشته باشن ......... حالا یه

واقعا جالبه حتی حرفی که میزنه رو میگه من نگفتم .
فقط به چند بخش از صحبت خودت برت میگردونم کسی که پست من رو خونده خیلی مشخص متوجه شده در مورد چی صحبت کردم درست هستش یا نه اما فقط پست های خودت :
میگه من هیچین چیزی گفتم به بازی پس عمه من این پست رو داده ؟
:arrowd::arrowd::arrowd:
جدیدا هم مد شده هر چی میخوان میگن یا میگن نظر شخصی یا نظر فنی یه سوال این نظر فنی یعنی چه ؟
ثابت کن که هوش مصنوعی بازی مشکل داشته یا یک جای مشخص رو بگو وگرنه صحبتت با حرف همون جوری که گفتم از روی معده هیچ فرقی ندره .
...............![]()