کوجیما به دنبال افرادی برای MGS بعدی

mamad2010

Google Search:Yanet Garcia
Loyal Member
nextmgs610.jpg

کوجیما به دنبال افراد با استعدادی می گردد که در زمینه کنسول ها و PC تجربه داشته باشد همینطور او به دنبال افرادی برای کار با FOX Engine برای نسل بعد می گردد
البته همراه با این اگهی یک artwork نیز منتشر شده است

a0pS8.jpg

94141017093015193914.jpg

ملت رو گرفته با این بازیِ بیخود {به نظر من} ..... غیر از روند داستانیش هیچ جذابیت دیگه ای مشاهده نکردم ..
با اون هوش مصنوعیِ در حد چیز :p
البته رنگ عوض کردناش هم باحال بود :|:d

جالب است بدانیدHideo Kojima به دنبال اشخاص با استعدادی است تا Metal Gear بعدی را برای کنسول های نسل بعد و PC آماده کنند. همچنین او به دنبال اشخاصی میگردد تا از طریق آنها بتواند تکنولوژی های موتور قدرتمند FOX Engine را برای نسل بعد گسترش دهند، تصاویر مفهومی هم از Naked Snake و Big Boss به همراه یک سگ منتشر شده است.

بخش بلد شده برام خیلی جالب بود. مخصوصاً PC. یعنی از شماره 2 به بعد هیچ عنوانی روی PC نیومده، اگه بیاد حسابی طرفدارای کهن سال که مو و دندونشون هم رنگ شده رو خوشحال می کنه!:d

ملت رو گرفته با این بازیِ بیخود {به نظر من} ..... غیر از روند داستانیش هیچ جذابیت دیگه ای مشاهده نکردم ..
واسه خودت خوشحالي هستي ها ، هوش مصنوعي خدا وكيلي توپ تر از MGS4 ديدي اصلا در زندگيت؟ رو Boss Extreme يك بار بازي كني متوجه ميشي هوش مصنوعي يعني هوش مصنوعي MGSـي

94141017093015193914.jpg

سلام
دوست من شما easy یازی میکنی.اگه راست میگی برو big bos Extreme بازی کن تا حتی از روی بوی سیگار هم پیدات کنن !!! (خودت تا آخرشو بخون)
لطفا عیب بیخود و الکی رو بازی نذارید.
ممنون

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or