کوجیما اطلاعات جدیدی در مورد بازی Death Stranding منتشر کرد

.:BigBoss:.

کاربر سایت
درود

بعد از معرفی رسمی بازی جدید آقای هیدئو کوجیما با نام «Death Stranding»، سازنده آن یعنی کوجیما پروداکشنز یک سری اطلاعات را در مورد آن منتشر کرد. در ادامه با بازی‌سنتر همراه باشید.
zv1a_death-stranding-game-has-already-begun-kojima-productions.jpg.optimal.jpg

در میان توئیت‌های پشت سر همی که امروز کوجیما ارسال کرد، او اطلاعاتی را در مورد داستان گفت و اشاره کرد که هواداران نباید انتظار داشته باشند که بازی به زودی عرضه شود. ساخت تیزر بازی «Death Stranding» که در کنفرانس سونی نمایش داده شد، دو ماه و نیم به طول انجامید که با همکاری یکی از اعضای کهنه کار هالیوود، یعنی آقای Kyle Cooper، ساخته شد. Kyle Cooper بر روی فیلم‌هایی از جمله Braveheart ،Iron-Man و Fast & Furious کار کرده است.

«Death Stranding» داستانی در مورد تکامل بشریت را روایت می‌کند یا حداقل می‌توان گفت که پس زمینه داستان بازی به این موضوع اشاره دارد. کوجیما پروداکشنز همچنین گفت که این بازی فراتر از المان‌های سنتی اکشن و نقش آفرینی است و هدف بازی این است که سبکی جدید و نو را ارائه دهد.
این بازی به عنوان انحصاری کنسولی، برای PS4 عرضه خواهد شد و سپس برای PC نیز عرضه می‌شود. بازیگر و موشن کپچر شخصیت اصلی آن آقای Norman Reedus بوده که در سریال Walking Dead شناخته شده است. قبل از پروژه «Death Stranding»، نورمن ریداس به عنوان بازیگر بازی «Silent Hills» نیز با کوجیما و کونامی همکاری کرده بود که متاسفانه در حین کشمکش بین کوجیما و کونامی، پروژه ساخت بازی توسط کونامی به کل کنسل شد.

کوجیما اشاره کرده بود که می‌خواهد با «Death Stranding» مرزها را رد کند و اگر نمایش بازی در E3 برای شما نکته و مفهومی داشت، از نکاتی است که کوجیما به آن علاقه دارد چرا که می‌خواهد مردم و طرفداران به حدس و گمانه زنی در مورد نمایش بازی بپردازند. نمایش و تریلر بازی با Norman Reedus آغاز می‌شود که نوزادی در کنار او با بند ناف حضور دارد. هر دو برهنه بر روی ساحلی حضور دارند که اطراف آن‌ها، پوشیده از نهنگ‌ها و ماهیان مرده [بر روی ساخل] است.

منبع

O_o
شما این منطق رو از کجا اوردی اخوی؟
اتفاقا اینهمه بازی با چهره ای سینمایی داشتیم که موفق هم بودن, پرچمدارشون همین بازی کوانتوم بریک روی ایکس وان
واقعاً کوانتم بریک تجربه نو و فوق العاده بود امیدوارم این بازی هم بتونه به اون حد برسه تا یه بازی بزرگ دیگه هم تو این نسل اضافه بشه

واقعاً کوانتم بریک تجربه نو و فوق العاده بود امیدوارم این بازی هم بتونه به اون حد برسه تا یه بازی بزرگ دیگه هم تو این نسل اضافه بشه
خدا نکنه به حد کوانتوم بریک برسه.
ما انتظار یه شاهکار از این بازی داریم.
کوانتوم بریک با ارفاق یه بازی خوب بود همین.

• Like
Reactions: jhoobin
تنها دلیل اشتیاق من برای اومدن این بازی روی Pc این هست که بتونم بازی رو با بالاترین کیفیت ممکن و حداقل روی 60 فریم تجربه کنم چون 30 فریم اصلا برام قابل قبول نیست.
دقیقا قصد منم همینه
قبلاها MGS2 رو با هزارتا بدبختی نسخه PC ش رو پیدا کردم بازی کردم اونم در حالیکه نسخه PS2 شو تموم کرده بودم. فکر کنم 5 تا سی دی بود.
الان که کلا با این قفل دنوو نمیشه کپی بازی کرد تا اونموقع هم کرک شد نوش جونمون نشد اریج میخریم من خودم سنم رفته بالا سر هر بازی وقت نمیذارم جز بازیای راک استار، کوجیما و کلا سازنده های درست و حسابی + گرافیک ادونچر که زیاد وقت از آدم نمیگیره.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or