کوجیما اطلاعات جدیدی در مورد بازی Death Stranding منتشر کرد

.:BigBoss:.

کاربر سایت
درود

بعد از معرفی رسمی بازی جدید آقای هیدئو کوجیما با نام «Death Stranding»، سازنده آن یعنی کوجیما پروداکشنز یک سری اطلاعات را در مورد آن منتشر کرد. در ادامه با بازی‌سنتر همراه باشید.
zv1a_death-stranding-game-has-already-begun-kojima-productions.jpg.optimal.jpg

در میان توئیت‌های پشت سر همی که امروز کوجیما ارسال کرد، او اطلاعاتی را در مورد داستان گفت و اشاره کرد که هواداران نباید انتظار داشته باشند که بازی به زودی عرضه شود. ساخت تیزر بازی «Death Stranding» که در کنفرانس سونی نمایش داده شد، دو ماه و نیم به طول انجامید که با همکاری یکی از اعضای کهنه کار هالیوود، یعنی آقای Kyle Cooper، ساخته شد. Kyle Cooper بر روی فیلم‌هایی از جمله Braveheart ،Iron-Man و Fast & Furious کار کرده است.

«Death Stranding» داستانی در مورد تکامل بشریت را روایت می‌کند یا حداقل می‌توان گفت که پس زمینه داستان بازی به این موضوع اشاره دارد. کوجیما پروداکشنز همچنین گفت که این بازی فراتر از المان‌های سنتی اکشن و نقش آفرینی است و هدف بازی این است که سبکی جدید و نو را ارائه دهد.
این بازی به عنوان انحصاری کنسولی، برای PS4 عرضه خواهد شد و سپس برای PC نیز عرضه می‌شود. بازیگر و موشن کپچر شخصیت اصلی آن آقای Norman Reedus بوده که در سریال Walking Dead شناخته شده است. قبل از پروژه «Death Stranding»، نورمن ریداس به عنوان بازیگر بازی «Silent Hills» نیز با کوجیما و کونامی همکاری کرده بود که متاسفانه در حین کشمکش بین کوجیما و کونامی، پروژه ساخت بازی توسط کونامی به کل کنسل شد.

کوجیما اشاره کرده بود که می‌خواهد با «Death Stranding» مرزها را رد کند و اگر نمایش بازی در E3 برای شما نکته و مفهومی داشت، از نکاتی است که کوجیما به آن علاقه دارد چرا که می‌خواهد مردم و طرفداران به حدس و گمانه زنی در مورد نمایش بازی بپردازند. نمایش و تریلر بازی با Norman Reedus آغاز می‌شود که نوزادی در کنار او با بند ناف حضور دارد. هر دو برهنه بر روی ساحلی حضور دارند که اطراف آن‌ها، پوشیده از نهنگ‌ها و ماهیان مرده [بر روی ساخل] است.

منبع

Hellblade هم توی کنفرانس سونی معرفی شد و همه میگفتن انحصاریه بعد معلوم سد واسه Pc هم میادش.اینم همینطوره.کوجیما چن سال پیش گفته بود از جنگ بین پلتفرما خسته شده.ولی حالا که سونی ناشره میتونی انحصاری کنسولی باشه روی پی اس ۴ و واسه پی سی رو پلتفرم استیم منتشر بشه
No Mans Sky هم همینطوریه.اگرم نیومد که فداری سرمون روی همون نئو میزنیم :D
چرا جو می دید؟:دی
شما برید همون کنفرانس GC 2014 سونی رو ببینید دقیق می گن انحصاری زمانی هستش...
NMS هم قبلا گفته شده که برای PC میاد...

اگه انحصاري زماني اين بازي قراره انتشار و تاخيرش مثل نسخه pc عنوان gta v باشه عملا با انحصاري هيچ فرقي نداره فک کن 2018 رو سونی بیاد و 2020 رو pc :| ميخوام ١٠٠ سال واسه pc منتشر نشه :D

ولي در كل من خودم كامل نميدونم جريان چجورياس. يعني سوني اجازه ميده اين عنوانش رو pc منتشر بشه ؟
من تاحالا نديدم يه بازي ناشرش سوني و روي pc اومده باشه . شايد وجود داشته باشه همچين چيزي ولي بشخصه من نديدم تا كنون ، اگه كوجيما دلش ميخواد رو pc منتشر كنه منم ازش استقبال ميكنم :D

آخرین ویرایش:
چه جالب که چپ و راست یه سری ها اجازه انتشار بازی رو میچسبونند به سونی! سونی اجازه بده!

تو این زمنیه هیچ چیزی تایید نشده جز اینکه خود کوجیما، گفته بازی رو PC هم میاد! بیشترین اختیار روی این بازی رو شخص کوجیما داره، IP واسه خودشه، استدیو واسه خودشه، قطعا بخش اعظمی از سرمایه هم خودش تامین میکنه. نقشی که سونی داره به نظر من حمایت و نظارت از سازنده تو ساخت سریع تر بازی واسه PS4 هست، از طرف دیگه هم قطعا مبلغی هم پرداخت کرده که بازی رو XBOX عرضه نشه! بجز این سونی هیچ دخالتی نمی تونه داشته باشه، همیشه همینطور بوده، همونطور که Everybody's Gone to the Rapture بعد مدت کوتاهی برای PC عرضه شد، NO Man's Sky اول انحصاری بود و در جریان ساخت برای PC تایید شد و آخرم گفتند هیچ فاصله ای بین انتشار بازی رو PS4 و PC وجود نداره. به نظر من با توجه به عدم عرضه بازی کوجیما رو اکس باکس، احتمال اینکه مدت زمان انحصاری بودنش برای کنسول سونی زیاد باشه کمه. بعد مدتی به اختیار و خواسته کوجیما برای PC عرضه میشه، اما رو اکس باکس نه، حتی در به نظرم ممکنه رو کنسول جدید نینتندو هم بیاد در صورتی که کوجیما بخواد. (در این رابطه میشه SFV رو هم مثال زد، سونی هزینه نکرد که بازی واسه PC عرضه بشه، پول داد که برای اکس باکس عرضه نشه!!)

عرضه بازی رو پلتفرم دیگه، فقط و فقط به قرار داد مربوطه، سونی مالک استدیو نیست که همه کاره بدونیمش! سونی اگر بتونه به هیچ وجه اجازه عرضه بازی رو پلتفرم های دیگه رو نمیده و اینو همیشه دیدیم، اما موضوع اینه که ما تا اینجا تا حدودی جزئیات قراردادی که بین کوجیما و سونی برای این بازی بسته شده رو می دونیم و اونم اینه که PC شامل پلتفرم های بازی میشه و سونی نتونسته حذفش کنه، حالا یا به خواسته کوجیما یا اینکه نخواستند بیشتر هزینه کنند. عکس این هم وجود داشت، R@D الان میتونه TO1886 رو برای پلتفرم های دیگه عرضه کنه اما قراردادی که قبلا با سونی سر این موضوع بستند این اجازه رو بهشون نمیده (این هم قرارداد هست، نه خواسته و دستور سونی!!!)، اما همونطور که گفتم، ما جزوئیات قرارداد کوجیما رو می دونیم.

آخرین ویرایش:
چه جالب که چپ و راست یه سری ها اجازه انتشار بازی رو میچسبونند به سونی! سونی اجازه بده!

تو این زمنیه هیچ چیزی تایید نشده جز اینکه خود کوجیما، گفته بازی رو PC هم میاد! بیشترین اختیار روی این بازی رو شخص کوجیما داره، IP واسه خودشه، استدیو واسه خودشه، قطعا بخش اعظمی از سرمایه هم خودش تامین میکنه. نقشی که سونی داره به نظر من حمایت و نظارت از سازنده تو ساخت سریع تر بازی واسه PS4 هست، از طرف دیگه هم قطعا مبلغی هم پرداخت کرده که بازی رو XBOX عرضه نشه! بجز این سونی هیچ دخالتی نمی تونه داشته باشه، همیشه همینطور بوده، همونطور که Everybody's Gone to the Rapture بعد مدت کوتاهی برای PC عرضه شد، NO Man's Sky اول انحصاری بود و در جریان ساخت برای PC تایید شد و آخرم گفتند هیچ فاصله ای بین انتشار بازی رو PS4 و PC وجود نداره. به نظر من با توجه به عدم عرضه بازی کوجیما رو اکس باکس، احتمال اینکه مدت زمان انحصاری بودنش برای کنسول سونی زیاد باشه کمه. بعد مدتی به اختیار و خواسته کوجیما برای PC عرضه میشه، اما رو اکس باکس نه، حتی در به نظرم ممکنه رو کنسول جدید نینتندو هم بیاد در صورتی که کوجیما بخواد. (در این رابطه میشه SFV رو هم مثال زد، سونی هزینه نکرد که بازی واسه PC عرضه بشه، پول داد که برای اکس باکس عرضه نشه!!)

عرضه بازی رو پلتفرم دیگه، فقط و فقط به قرار داد مربوطه، سونی مالک استدیو نیست که همه کاره بدونیمش! سونی اگر بتونه به هیچ وجه اجازه عرضه بازی رو پلتفرم های دیگه رو نمیده و اینو همیشه دیدیم، اما موضوع اینه که ما تا اینجا تا حدودی جزئیات قراردادی که بین کوجیما و سونی برای این بازی بسته شده رو می دونیم و اونم اینه که PC شامل پلتفرم های بازی میشه و سونی نتونسته حذفش کنه، حالا یا به خواسته کوجیما یا اینکه نخواستند بیشتر هزینه کنند. عکس این هم وجود داشت، R@D الان میتونه TO1886 رو برای پلتفرم های دیگه عرضه کنه اما قراردادی که قبلا با سونی سر این موضوع بستند این اجازه رو بهشون نمیده (این هم قرارداد هست، نه خواسته و دستور سونی!!!)، اما همونطور که گفتم، ما جزوئیات قرارداد کوجیما رو می دونیم.

از اون جالبتر پست شماست .=))
یعنی دارم از خنده میترکم چه چیزهای به چه چیز های ربط میدی و نتیجه گیری هم میکنی قیافه حق به جانب هم میگیری .^:)^
وقتی شما هنوز نمیدونی بازی که کوجیما اول قرار بود بسازه با این بازی فرق داره و اون بازی قرار نبود یک بازی AAA باشه که سونی هم ناشرش هم خرج بازی میده دیگه حرفی نمیمونه .8-}
بازی های مولتی سونی همیشه اعلام میکنه اول روی PS4 یا انجصاری PS اما شما جایی از معرفی یا ... بازی چیزی از PC یا اینکه کوجیما بعدم بگه بازی برای PC هم میاد دیدی ؟ یا هنوز در کف اون صحبت اولیه هستین که کوجیما گفته بود اون بازی اولیه قبل از اینکه تبدیل به یک بازی بزرگ و AAA بشه بازی که قراره بسازه برای PC و یا چیز دیگه ای هم میاد .
میشه جزئیات و بند های قرارداد به ما هم نشون بدی ؟

یه چیز کلی بگم:دی
هر کجا بخواد یه بحثی علیه سونی یا بازی هاش باشه میای کلا احساس تنفرت رو به صورت پنهان بیان می کنی...
و اگه یه زمانی بحث بالا گرفت... بر می گردی می گی همه می دونن من فن pc هستم و سندشم موجوده:))
در امان خدا...:دی
ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
بحث خیلی سادست سونی داره به کوجیما کمک می کنه چه از نظر مالی چه اختیاری چه فنی
بحث فقط یه قرارداد ساده نیست که فقط تبلیغات بازی به عهده سونی باشه و سازده بعد مدتی هر کاری خواست بکنه...(همین سونی نبود کوجیما هم مثل بقیه سازنده هایی که جدا شدن از کمپانی خاصی و رفتن سراغ بازی های کوچیک و جمع و جور تبدیل میشد به یکی از اونا... و این واقعیت هست خیلی از ایده ها بدون پول به جایی نمیرسه و این وظیفه رو سونی عهده گرفته...)
سبک سنگین کردن هم خوب چیزی هست والا چه عناوینی با چه عناوینی مقایسه میشن:دی
این بحث اینکه کوجیما دلش بخواد رو فلان چیز عرضه میشه نخواد نمیشه هم مضخرفی بیش نیستش(این جمله شعاری سازنده ها رو هم بریزید دور میگن ما دوست داریم افراد بیشتری بازی مارو تجربه کنن و لذت ببرن... همه کسایی که اینا میگن اول از همه نگران مانی هستن و بس... که قطعا این نگرانی رو اصلا کوجیما دیگه نداره...)
همه اینا با اجازه سونی اتفاق میوفته و بس...

از اون جالبتر پست شماست .=))
یعنی دارم از خنده میترکم چه چیزهای به چه چیز های ربط میدی و نتیجه گیری هم میکنی قیافه حق به جانب هم میگیری .^:)^
وقتی شما هنوز نمیدونی بازی که کوجیما اول قرار بود بسازه با این بازی فرق داره و اون بازی قرار نبود یک بازی AAA باشه که سونی هم ناشرش هم خرج بازی میده دیگه حرفی نمیمونه .8-}
میشه جزئیات و بند های قرارداد به ما هم نشون بدی ؟
هه!

پس شما هم اون مصاحله رو خوندی!!!!! تو اون مصاحبه هم اینطور شما تصور کردی بگه داشتم بازی کوچولو میساختم سونی اومد گفت بیا گنده بساز نبوده! گفته قصدم این بود کار متفاوت از گذشته انجام بدم (یه چیز کوچک) که دیدم مردم ازم انتظار دارند و باید بازی ای بسازم که اونا میخوان!!!! تصمیم گیرنده خودش بوده!
اما در مورد بحث، شما می تونی بخندی، اصلا من پست ارسال میکنم که امثال شما بهش بخندید، کی اهمیت میده؟ کسایی که باید درک کنند. درک می کنند! اگر بحثی بود من هستم در غیر این صورت بهتره خوشحالی رو پیش خودتون نگه دارید.

هه!

پس شما هم اون مصاحله رو خوندی!!!!! تو اون مصاحبه هم اینطور شما تصور کردی بگه داشتم بازی کوچولو میساختم سونی اومد گفت بیا گنده بساز نبوده! گفته قصدم این بود کار متفاوت از گذشته انجام بدم (یه چیز کوچک) که دیدم مردم ازم انتظار دارند و باید بازی ای بسازم که اونا میخوان!!!! تصمیم گیرنده خودش بوده!
اما در مورد بحث، شما می تونی بخندی، اصلا من پست ارسال میکنم که امثال شما بهش بخندید، کی اهمیت میده؟ کسایی که باید درک کنند. درک می کنند! اگر بحثی بود من هستم در غیر این صورت بهتره خوشحالی رو پیش خودتون نگه دارید.
عالی به خدا .:-@
شما فعلا بند های قراداد و بعد معرفی بازی صحبتی از کوجیما بیار که گفته بازی مولتی هستش حق با شماست دیگه از این بیشتر چی میخوای اما تا اون موقع قرار نیست هسته اتم بشکافیم که نیازی به درکی که شما میگی باشه ما به همین درک ساده خودمون راضی هستیم اونم درک یک واقعیت بدیهی هستش نه درک تخیل و تجزیه تحلیل های تخیلی .
خوب به کارت ادامه بده فقط هر کاری میکنی مارو میخندونی Fact صادر نکن لطفا چون یکی رد میشه فکر میکنه اینجا چه خبره باشه ؟ .:-bd در مورد این که من خوشحالیم کی کجا بروز بدم فکر نمیکنم به شما ربطی داشته باشه همون جوری که خودت گفتی اگه اهمیتی نداره خوشحال شدن و خندیدن من به پست های انجوری شما .B-(
شما همون بند قراداد و صحبت کوجیما بعد معرفی بازی بدی کافیه .

• Like
Reactions: Adidas95
R@D الان میتونه TO1886 رو برای پلتفرم های دیگه عرضه کنه اما قراردادی که قبلا با سونی سر این موضوع بستند این اجازه رو بهشون نمیده (این هم قرارداد هست، نه خواسته و دستور سونی!!!)
کسی که همچین اظهار فضلی کنه سطح اطلاعاتش کاملاً مشخصه!:)) مثل این میمونه بگیم From Software میتونه BloodBorne رو برای هر پلتفرم دیگه ای منتشر کنه اما قرارداد با سونی این اجازه رو بهشون نمیده :Laughing: .
IP اوردر متعلق به سونی ـه . تمام بازی هایی که تحت نام SIE یا همون SCE عرضه میشند IP ـشون کاملاً متعلق به سونی هست و این سونی ـه که تصمیم میگیره یا همون دستور میده برای چه پلتفرمی عرضه بشه یا نشه .

حساب دو دوتا چهارتاست . Death Stranding توسط سونی منتشر میشه یعنی IP متعلق به سونی ـه, سونی سرمایه گذاری هنگفتی رو روی این عنوان انجام داده و همچنین مستقیماً توی ساخت بازی دخالت داره تا جایی که مارک سرنی Creative Director بازی ـه . شاید زمانی برای PC هم منتشر بشه اما فقط با اجازه یا همون دستور سونی .

شما فعلا بند های قراداد و بعد معرفی بازی صحبتی از کوجیما بیار که گفته بازی مولتی هستش حق با شماست
شما همون بند قراداد و صحبت کوجیما بعد معرفی بازی بدی کافیه .

شما از کمترین جزئیات این پروژه آگاهی نداری، یه چیزهایی شنیدید و همون ها رو پیست می کنید!!! چون درخواست کردید برای شفاف سازی جواب میدم وگرنه مشخصه چیزی ندارید و تلاش برای فرار از بحث می کنید!

دقیقا زمان تاسیس کوجیما پروداکشن جدید، کوجیما و سونی یه بیانیه مشترک ارسال کردند و اعلام کردند با هم تو ساخت اولین بازی استدیو که console exclusive هست همکاری می کنند. تو بیانیه سونی به "console exclusive to the PlayStation(R)4" اشاره شده.

همین موضوع یه سری گمانه زنی رو بوجود آورد تا اینکه بعد مدت خیلی کوتاه که، یه پرسش و پاسخ از کوجیما پروداکشن توسط شعبه اروپا سونی منتشر شد و تایید کرد که بازی جدید به صورت انحصار زمانی در اختیار کنسول سونی هست و بعد برای PC عرضه میشه (همون بازی ای که بر سر ساختش با هم توافق کردند و الان معرفی شد). این خبر رو معتبرتین سایت های دنیا پوشش دادند و اما پرسش و پاسخ به شکل مرموزی حذف شد! احتمال قوی دلیلش این بوده که قرار بوده تمام توجه ها سمت پلتفرم سونی باشه و قطعا بعد مدتی که بگذره این موضوع رسما تایید میشه اما معلوم نیست چه زمان این اتفاق میوفته (خیلی عجیب هم نیست تو ROTTR هم مایکرو همینکار رو کرد).

دیگه در این رابطه بحث نمیکنم.

حساب دو دوتا چهارتاست . Death Stranding توسط سونی منتشر میشه یعنی IP متعلق به سونی ـه, سونی سرمایه گذاری هنگفتی رو روی این عنوان انجام داده و همچنین مستقیماً توی ساخت بازی دخالت داره تا جایی که مارک سرنی Creative Director بازی ـه . شاید زمانی برای PC هم منتشر بشه اما فقط با اجازه یا همون دستور سونی .
شما مچ منو گرفتی، اون دوتا شکلت خیلی تاثیر گدار بود حق رو به شما میدم :|

شما یه منبع معتبر به من نشون بده که بطور واضح اشاره کرده باشه IP بازی جدید کوجیما متعلق به سونی هست! شما میگی هست، منم میگم نیست 100 تا دلیل هم براش دارم! بحث فایده نداره منبع معتبر بدید!!
ضمنا، در مورد 1886 هم بحث همون قراردادی هست که ابتدا امضا شده، در این رابطه بحث بازی کوجیما فرق میکنه، مگراینکه بخواد دوباره بلایی که کونامی سرش آورد تکرار بشه!

آخرین ویرایش:
شما از کمترین جزئیات این پروژه آگاهی نداری، یه چیزهایی شنیدید و همون ها رو پیست می کنید!!! چون درخواست کردید برای شفاف سازی جواب میدم وگرنه مشخصه چیزی ندارید و تلاش برای فرار از بحث می کنید!

دقیقا زمان تاسیس کوجیما پروداکشن جدید، کوجیما و سونی یه بیانیه مشترک ارسال کردند و اعلام کردند با هم تو ساخت اولین بازی استدیو که console exclusive هست همکاری می کنند. تو بیانیه سونی به "console exclusive to the PlayStation(R)4" اشاره شده.

همین موضوع یه سری گمانه زنی رو بوجود آورد تا اینکه بعد مدت خیلی کوتاه که، یه پرسش و پاسخ از کوجیما پروداکشن توسط شعبه اروپا سونی منتشر شد و تایید کرد که بازی جدید به صورت انحصار زمانی در اختیار کنسول سونی هست و بعد برای PC عرضه میشه (همون بازی ای که بر سر ساختش با هم توافق کردند و الان معرفی شد). این خبر رو معتبرتین سایت های دنیا پوشش دادند و اما پرسش و پاسخ به شکل مرموزی حذف شد! احتمال قوی دلیلش این بوده که قرار بوده تمام توجه ها سمت پلتفرم سونی باشه و قطعا بعد مدتی که بگذره این موضوع رسما تایید میشه اما معلوم نیست چه زمان این اتفاق میوفته (خیلی عجیب هم نیست تو ROTTR هم مایکرو همینکار رو کرد).

دیگه در این رابطه بحث نمیکنم.
شوخی میکنی جدی نمیگی ؟ زیادی دوست عزیز مطالعه کردی شما گفتم قبلا هم قرار نیست هسته اتم بشکافیم.
این همه صحبت کردی بازم نه بند های قراداد نشون دادی نه اینکه منبعی از صحبت کوجیما آوردی که صحبت شما رو تایید کنه من به جای شما میارم سایت کوجیما قبول داری که ؟

© 2016 Sony Interactive Entertainment America LLC.
DEATH STRANDING is a trademark of Sony Interactive Entertainment America LLC.
The “PS” family logo and the “PS4” logo are trademarks of Sony Interactive Entertainment Inc.
Created and developed by Kojima Productions.
KOJIMA PRODUCTIONS

• Like
Reactions: s.snake2
بازي قطعا انحصاري ps هست ....
بابا انحصاری باشه نباشه اصلا مهم نیست بقیه هم میتونن از بازی لذت ببرن اگه مولتی باشه بازی اما مشکل من اینجاست که وقتی خودسازنده ها به طریقه های مختلف میگن بازی انحصاری هستش یکی این وسط میاد از روی هوا برای خودش تحلیل های تخیلی میکنه که آقا نه مولتی اینجاست که مشکل بوجود میاد چون یکی این وسط میاد میخونه اینجور مطالب کلا فکر میکنه حق با ایشون هستش و گمراه میشه بد بخت نمیدونه که تحلیل هاش یکی از یکی تخیلی تر هستش .

من به جای شما میارم سایت کوجیما قبول داری که ؟

© 2016 Sony Interactive Entertainment America LLC.
DEATH STRANDING is a trademark of Sony Interactive Entertainment America LLC.
The “PS” family logo and the “PS4” logo are trademarks of Sony Interactive Entertainment Inc.
Created and developed by Kojima Productions.
KOJIMA PRODUCTIONS
چیزی که به نمایش در اومد فقط یه تیزر بود، خود کوجیما اینو گفته، گفته فقط همون تیزر رو درست کردیم!
اینم IGN گفته " Norman Reedus stars in the first project from Hideo Kojima's independent Kojima Productions studio following his departure from Konami. Produced in association with Sony Computer Entertainment, it is planned for release on the PlayStation 4 and PC platforms. "

شما یه منبع معتبر به من نشون بده که بطور واضح اشاره کرده باشه IP بازی جدید کوجیما متعلق به سونی هست! شما میگی هست، منم میگم نیست 100 تا دلیل هم براش دارم! بحث فایده نداره منبع معتبر بدید!!
ضمنا، در مورد 1886 هم بحث همون قراردادی هست که ابتدا امضا شده، در این رابطه بحث بازی کوجیما فرق میکنه، مگراینکه بخواد دوباره بلایی که کونامی سرش آورد تکرار بشه!
میخونی چی نوشتم ؟! میگم این قانون SIE هست که فقط IP های متعلق به خودش رو منتشر میکنه . وقتی Death Stranding توسط سونی منتشر میشه یعنی IP متعلق به سونی ـه, 100تا دلیل چی میخوای بیاری مثلاً ؟ :))

این قرارداد Order چیه که فقط شما میدونی بسته شده ؟! میگم IP اوردر مال ـه سونی ـه باز میگی بحث قرار داد هست که بسته شده و R@D بخواد میتونه واسه پلتفرم های دیگه منتتشرش کنه؟! خودت هم میفهمی چی میگی ؟

نیمدونم چرا سر این موصوع اینقدر بحث میشه.
بابا چیزی که تا حالا اعلام شده اینه که بازی برا PC و PS4 میاد.طبق حرفی که خود کوجیما زده.
خبرگذاریها هم فعلا چیزهایی که منتشر کردن در تائید همین حرفه.
تو این پست هم من متذکر شدم که تنها بازی که تو کنفرانس این لوگو رو
26896-26044e8f99554b90e1e7c54d9a19a447.jpg
قبل تریلرش نداشته فقط DS بود.
حالا اینها رو که کنار هم بزاریم کفه ترازو به سمت ریلیز روی PC بیشتر سنگینی میکنه.
اونکه اون پائین SIEE نوشته یا طرف فلان عکس رو ریتوئیت کرده ، از لحاظ سندیت خیلی مراتب پایینتری دارن نسبت به گفته های بالا.
آخه کی میدونه متن قرارداد سونی با کوجیما چی هست، یا اصلا شکل همکاریشون به چه شکل هست.

این حق رو به بچه ها بدین که تا تکذیب ریلیز بازی روی PC از جانب سونی، این عنوان رو بالقوه برای PC تایید شده بدونن.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or