کوجیما اطلاعات جدیدی در مورد بازی Death Stranding منتشر کرد

.:BigBoss:.

کاربر سایت
درود

بعد از معرفی رسمی بازی جدید آقای هیدئو کوجیما با نام «Death Stranding»، سازنده آن یعنی کوجیما پروداکشنز یک سری اطلاعات را در مورد آن منتشر کرد. در ادامه با بازی‌سنتر همراه باشید.
zv1a_death-stranding-game-has-already-begun-kojima-productions.jpg.optimal.jpg

در میان توئیت‌های پشت سر همی که امروز کوجیما ارسال کرد، او اطلاعاتی را در مورد داستان گفت و اشاره کرد که هواداران نباید انتظار داشته باشند که بازی به زودی عرضه شود. ساخت تیزر بازی «Death Stranding» که در کنفرانس سونی نمایش داده شد، دو ماه و نیم به طول انجامید که با همکاری یکی از اعضای کهنه کار هالیوود، یعنی آقای Kyle Cooper، ساخته شد. Kyle Cooper بر روی فیلم‌هایی از جمله Braveheart ،Iron-Man و Fast & Furious کار کرده است.

«Death Stranding» داستانی در مورد تکامل بشریت را روایت می‌کند یا حداقل می‌توان گفت که پس زمینه داستان بازی به این موضوع اشاره دارد. کوجیما پروداکشنز همچنین گفت که این بازی فراتر از المان‌های سنتی اکشن و نقش آفرینی است و هدف بازی این است که سبکی جدید و نو را ارائه دهد.
این بازی به عنوان انحصاری کنسولی، برای PS4 عرضه خواهد شد و سپس برای PC نیز عرضه می‌شود. بازیگر و موشن کپچر شخصیت اصلی آن آقای Norman Reedus بوده که در سریال Walking Dead شناخته شده است. قبل از پروژه «Death Stranding»، نورمن ریداس به عنوان بازیگر بازی «Silent Hills» نیز با کوجیما و کونامی همکاری کرده بود که متاسفانه در حین کشمکش بین کوجیما و کونامی، پروژه ساخت بازی توسط کونامی به کل کنسل شد.

کوجیما اشاره کرده بود که می‌خواهد با «Death Stranding» مرزها را رد کند و اگر نمایش بازی در E3 برای شما نکته و مفهومی داشت، از نکاتی است که کوجیما به آن علاقه دارد چرا که می‌خواهد مردم و طرفداران به حدس و گمانه زنی در مورد نمایش بازی بپردازند. نمایش و تریلر بازی با Norman Reedus آغاز می‌شود که نوزادی در کنار او با بند ناف حضور دارد. هر دو برهنه بر روی ساحلی حضور دارند که اطراف آن‌ها، پوشیده از نهنگ‌ها و ماهیان مرده [بر روی ساخل] است.

منبع

البته این خبر انتشار بازی برای پی سی رو که گیم اسپات تو خبرش نوشته، جدید نیست و همون صحبت کوجیما در اواخر سال 2015 پیرامون پروژه بعدیش هست. حالا من دقیق یادم نمیاد ولی به نظر می رسه که اون موقع می خواسته عنوان جمع و جور تری بسازه اما بعدها نظرش تغییر کرد :دی بنابراین شاید خیلی نشه روی اون حرف حساب باز کرد و باید منتظر تایید رسمی باشیم.

البته این خبر انتشار بازی برای پی سی رو که گیم اسپات تو خبرش نوشته، جدید نیست و همون صحبت کوجیما در اواخر سال 2015 پیرامون پروژه بعدیش هست. حالا من دقیق یادم نمیاد ولی به نظر می رسه که اون موقع می خواسته عنوان جمع و جور تری بسازه اما بعدها نظرش تغییر کرد :D بنابراین شاید خیلی نشه روی اون حرف حساب باز کرد و باید منتظر تایید رسمی باشیم.
اره خواستم بگم منم ديدم شما زودتر گفتي، چون بودجه بازي رو كاملا سوني ميده

• Like
Reactions: ..ROC..
تو مقاله ای که گیم اسپات کار کرده وقتی رو منبع اون قسمت که گفته به PC هم میاد بریم متوجه میشیم همون خبر خیلی قدیمی بود که گفتن اگه کوجیما بخواد مستقل و بدون ناشر بازی کوچیکش رو بسازه برای PC و PS4 میاد، اما الان قضیه کامل فرق کرده Marc Cerny تهیه کننده بازی هست و SIE هم ناشر بازی. اصلا اون مقاله مال زمانی بوده که SIE هنوز SCE بوده :دی

هنوز هیچ چیز رسمی و مشخص نیست، حتی انحصاری مطلق بودن برای PS4 با وجود تمامی این دلایل هم قطعی نیست.

• Like
Reactions: s.snake2
کوجیما هنوز بازی رو نساخته، اگر اشتباه نکنم خودشم گفته دمویی که تو کنفرانس سونی نمایش داده شد فقط دمو بوده و در مورد بازی چیزی هنوز وجود نداره! این بین بازی شده انحصاری یه سری ها...

عرضه بازی رو PC هم دقیقا زمان تایید همکاری با سونی، تایید شد و در حال حاضر تنها و بهترین سند برای پلتفرم های مقصد هست. برای تایید 100% هم حداقل باید تا دو سال دیگه صبر کرد.

etzvtkikxbmgicf189tu.png

مشخصه دیگه :) اومدن یا نیومدنش برا PC هم قطعا سونی باید تصمیم بگیره به دلیل بالا
این میتونه مربوط به همکاری که تو ساخت تیزر داشتن با بخش سینمائی سونی باشه.
یه مورد دیگه که باید توجه کنیم هر بازی که سونی معرفی کزد یا تریلر پخش کرد(انحصاریها)، اولش یه لوگوی
Capture.JPG نشون میده، ولی تو تریلر DS همچین چیزی نمیبینیم،حداقل من ندیدم.
من فکر میکنم سونی به خواسته کوجیما احترام بگذاره و بازی روی PC هم ریلیز میشه.

• Like
Reactions: Ƥ.s.Y.c.H.o
این میتونه مربوط به همکاری که تو ساخت تیزر داشتن با بخش سینمائی سونی باشه.
یه مورد دیگه که باید توجه کنیم هر بازی که سونی معرفی کزد یا تریلر پخش کرد(انحصاریها)، اولش یه لوگوی
View attachment 61060 نشون میده، ولی تو تریلر DS همچین چیزی نمیبینیم،حداقل من ندیدم.
من فکر میکنم سونی به خواسته کوجیما احترام بگذاره و بازی روی PC هم ریلیز میشه.
خودش رسما تاييد كرد كه سوني ناشر بازيهاست و تمام كمال خرج بازي هم گردنه سونيه

این 7 بازی مورد انتظاره انحصاری PS4 هست که در یکی از چنل های آفیشیال PS گذاشته شده و یکیش ایشون هست , پایین سمت چپ مشاهده میکنید SIEE رو !

ljymgozf2jf7g45j3n10.png

این ریتوییت کوجیما هم باکس آرته فن میده بازیه که Only داره
http://www.8pic.ir/images/gqlbb3jicjc122sbgzfl.png
https://pbs.twimg.com/media/ClHQrvpUoAEjD5c.jpg
همونطور که گفتم سونی بخواد رو pc میاد نخواد انحصاری کامله چون هزینه بازی رو داره میده و ناشره

• Like
Reactions: esm nadaram
والا انقدری که مسئولای سونی مدهوش کوجیما شدن و بهش بها دادن و خواست هاش رو بر اورده میکنن و خلاصه دارن میپرتنش..باور کنید اگه بخواد بازیش رو روی xbox هم منتشر کنه اینا این کار رو براش میکنن ...

• Like
Reactions: m.d.makan
حالا این بحث انحصاری بودن و نبودن بازی به کنار.
قشنگترین نکته معرفی بازی تو دهنی بزرگ کوجیما به کونامی بود که دقیقا دوباره رفت با Norman Reedus همکاری کرد. :D
یعنی رسما یه میدل فینگر به اندازه ی هیکل Norman Reedus تقدیم به کونامی. :D
چه بازی ای بشه این بازی و چه سوزشی برای مسئولین کونامی. >:)

حالا این بحث انحصاری بودن و نبودن بازی به کنار.
قشنگترین نکته معرفی بازی تو دهنی بزرگ کوجیما به کونامی بود که دقیقا دوباره رفت با Norman Reedus همکاری کرد. :D
یعنی رسما یه میدل فینگر به اندازه ی هیکل Norman Reedus تقدیم به کونامی. :D
چه بازی ای بشه این بازی و چه سوزشی برای مسئولین کونامی. >:)
البته این تو دهنی بزرگ محدودیت ایجاد می کنه برای ادامه دادن فرانچایز اگه احیانا تک نسخه ای نباشه.
شخصا دوست ندارم تو بازی های بزرگ از چهره بازیگر استفاده بشه، استفاده از چهره بازیگر در مورد بازی های متوسط اثر مثبت داره.

Hellblade هم توی کنفرانس سونی معرفی شد و همه میگفتن انحصاریه بعد معلوم سد واسه Pc هم میادش.اینم همینطوره.کوجیما چن سال پیش گفته بود از جنگ بین پلتفرما خسته شده.ولی حالا که سونی ناشره میتونی انحصاری کنسولی باشه روی پی اس ۴ و واسه پی سی رو پلتفرم استیم منتشر بشه
No Mans Sky هم همینطوریه.اگرم نیومد که فداری سرمون روی همون نئو میزنیم :D

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or