کنفرانس X11 ماکروسافت

Terova

No Trolls
کاربر سایت
k6geqzvrk7mrhdin5d.jpg

Major Nelson مدیر برنامه ریزی Xbox Live تایید کرد که ماکروسافت پنج شنبه این هفته کنفرانسی را در سن فرانسیسکو ترتیب خواهد داد که به احتمال زیاد مثل x10 سال پیش به صورت غیر عمومی برگزار میشه و فقط نماینده های رسانه ها و مهمانان ویژه در آن حضور دارن ولی امید می رود که اخبار این مراسم مثل قبل به صورت آنلاین بر روی وب سایت ها قرار بگیرند..
به نظر میرسد امسال ماکروسافت برنامه ویژه ای را برای این کنفرانس ترتیب داده و با توجه به صحبتهای افراد مسئول در روز های اخیر احتمال موفقیت این مراسم خیلی زیاد است..

از این رو بازار شایعات قبل از X11 بسیار داغ است و همه نوع احتمال در این مراسم وجود دارد که 7 برنامه برای موفقیت این کنفرانس پیش بینی میکنیم که شما در ادامه با ما موافق خواهید بود..

1- Gears of War 3 : مهم ترین عنوان انحصاری XBOX 360 در امسال این بازی است که بعد از سه سال نسخه سوم آن منتشر خواهد شد احتمال اینکه یک نمایش از این بازی داشته باشیم خیلی بالاست تا موارد تازه ای از بازی را برای ما به نمایش بگزراند..(داستان،مولتی پلیر، جلوهای گرافیکی یا معرفی کارکتر)

2- Halo: Combat Evolved : به نظر آرزو ها دارد به حقیقت می پیوند و بعد از شایعات گسترده ، معرفی بازنگری کامل این بازی اصلا دور از ذهن نیست و بهترین مکان برای معرفی او همین X11 است تا فن ها دوباره بتونند یکی از بهترین FPS های تاریخ رو با گرفیک و فریم بالاتر در این نسل تجربه کنند.

3- Avatar Kinect : شاید وجود اواتارها یکی از نکات هیجان انگیز شبکه LIVE باشد و حالا بعد از عرضه کینکت این آواتار ها میتوانن نقش بسیار مهمی را در رابطه بین کاربری ایفا کنن. ماکروسافت هم این رو به خوبی درک کرده و باید منتظر معرفی نقش تازه آواتار ها در این مراسم باشیم..

4- New Halo : هیچ بازی به اندازه Halo برای ماکروسافت پول ساز نیست و فن های این بازی هر سال منتظر عنوانی جدید از این سری هستن به نظر این کنفرانس بهترین زمان برای معرفی Halo Wars 2 هست که شاید بتوان به عنوان یک بازی استراتژیک آن را با کینکت هماهنگ کرد..

5- Forza Motorsport 4: بعد از عرضه GT5 و معلوم شدن ارزش کاری سازنده های Forza 3 حالا انتظار ها از نسخه چهارم این بازی بالا رفته ، این بازی که در E3 پارسال معرفی شد فقط یک نمایش از قابلیت های کینکت را به نمایش گذاشت و حالا باید منتظر اطلاعات زیادی از این بازی در X11 باشیم..

6- Gears Of War Kinect : کینکت یک انقلاب در ساختار گیم ایجاد کرد و تعجبی ندارد که سازندها به سمت این وسیله کنترلی بیایند و ایدهای خود را بر پایه کینکت به نمایش بگزارند ، حالا هم نوبت به Epic رسیده که دست به معرفی بهترین بازی خودش بر پایه کینکت بزنه که اصلا دور از ذهن نیست.

7. New IP : امسال کمبود عنواین انحصاری XBOX 360 در مقابل PS3 واقعا احساس می شود و هیچ بعید نیست که ماکروسافت یک عنوان تازه را برای جنگ در سال 2011 اماده کرده باشد.

آخرین ویرایش:
Dream Ocean عزیز مایکروسافت بازی انحصاری داره . حالا شاید به به اندازه PS3 نیست ولی مایکرو یک تخصص دیگه داره. گرفتن عناوین انحصاری PS3. نمیدونم مایکرو چند تا از عناوین انحصاری wii رو گرفته ولی بازی های سونی رو درو کرد!
منظورتو نمیفهمم؟یعنی میگی از رو بازیای سونی کپی کرده یا یه بازی مسخره ای(نظر شخصی)مث فاینال فانتزی رو مولتی کرد که رو 360 هم بیاد؟اگه منظورت اولیه که مثلا ما چند تا بازی مث آنچارتد و لیتل بیگ دداریم؟اگه دومیه که جواب نداره چون چیز مهمی نمیبینم.
بازی های وی هم نگرفته بازیای کینکتش شاید 10 درصد شبیه وی باشه!

فکر کنم تعداد بازی های انحصاری سونی که الان واسه 360 هم هست خیلی زیاد باشه.
من نظر شخصی دادم که البته حقیقت هم داره. چرا موضع میگیرید :(

فکر کنم تعداد بازی های انحصاری سونی که الان واسه 360 هم هست خیلی زیاد باشه.
من نظر شخصی دادم که البته حقیقت هم داره. چرا موضع میگیرید :(
شرمنده منظورتونو نفهمیدم نه عمو موضع نگرفتم یه چیز دیگه فهمیدم!
درسته متاسفانه انحصاریای 360 روز به روز داره افت میکنه!!!اون gun loco که به در خودشون میخوره با گرافیک ماقبل تاریخش!کینگدومز هم که معلوم نیست هیلو و....که هیچ خبری ازش نیست پس دیگه چیکار کنیم!

trailerهای مربوط به این کنفرانس

Preview
gsm_169_child_of_eden_x11_preview_sophia_tong_impressions_x360_022411_178.jpg

Child of Eden Video Preview
Child of Eden 1

Hi-Res H.264 MP4 21.5MB Download
Lo-Res MPEG 15.9MB Download
Lo-Res IPOD / PSP 4.5MB Download

Interview

gsm_169_gears_of_war_3_beta_interview_022411_178.jpg

Gears of War 3
Multiplayer Beta Interview

Hi-Res H.264 MP4 95.2MB Download
Lo-Res MPEG 71.5MB Download
Lo-Res IPOD / PSP 19.2MB Download

gsm_169_fable_3_dlc_interview_xbox360_022411_sv_178.jpg

Fable III Josh Atkins Interview

Hi-Res H.264 MP4 73.4MB Download
Lo-Res MPEG 54.3MB Download
Lo-Res IPOD / PSP 13.9MB Download

gsm_169_halo_reach_map_defiant_interview_xbox360_022411_178.jpg

Halo: Reach - Defiant Map Pack
Frank O'Connor Interview

Hi-Res H.264 MP4 74.6MB Download
Lo-Res MPEG 56.0MB Download
Lo-Res IPOD / PSP 14.2MB Download

gsm_169_sesamestreet_onceuponamonster_interview_360_022411_marts1_178.jpg

Sesame Street: Once Upon A Monster
Nathan Martz Interview

Hi-Res H.264 MP4 57.7MB Download
Lo-Res MPEG 42.3MB Download
Lo-Res IPOD / PSP 11.4MB Download

gsm_169_assassins_creed_brohood_da_vinci_interview_xbox360_022411_178.jpg

Assassin's Creed: Brotherhood - The Da Vinci
Disappearance Julien Laferriere Interview 1

Hi-Res H.264 MP4 63.5MB Download
Lo-Res MPEG 47.1MB Download
Lo-Res IPOD / PSP 12.8MB Download

gsm_169_gunstringer_interview_xbox360_022411_wilford_178.jpg

The Gunstringer Michael Wilford Interview

Hi-Res H.264 MP4 60.3MB Download
Lo-Res MPEG 44.4MB Download
Lo-Res IPOD / PSP 12.1MB Download

Gameplay
gsm_169_gearsofwar_rift_multiplayer_ot_360_022411a_178.jpg

Gears of War 3 Rift Multiplayer
Gameplay Movie

Hi-Res H.264 MP4 21.0MB Download
Lo-Res MPEG 15.4MB Download
Lo-Res IPOD / PSP 4.0MB Download

gsm_169_child_of_eden_over_the_sea_gameplay_022411_178.jpg

Child of Eden Gameplay: Over the Sea

Hi-Res H.264 MP4 21.9MB Download
Lo-Res MPEG 15.8MB Download
Lo-Res IPOD / PSP 4.5MB Download

gsm_169_child_of_eden_root_structure_gameplay_022411_178.jpg

Child of Eden Gameplay: Root structure

Hi-Res H.264 MP4 26.4MB Download
Lo-Res MPEG 18.9MB Download
Lo-Res IPOD / PSP 5.4MB Download

gsm_169_child_of_eden_chasing_butterflies_gameplay_022411_178.jpg

Child of Eden Gameplay: Chasing Butterflies

Hi-Res H.264 MP4 17.3MB Download
Lo-Res MPEG 12.5MB Download
Lo-Res IPOD / PSP 3.6MB Download

gsm_169_child_of_eden_nerve_tunnel_gameplay_022411_178.jpg

Child of Eden Gameplay: Nerve tunnels

Hi-Res H.264 MP4 17.2MB Download
Lo-Res MPEG 12.8MB Download

Trailer
gsm_169_halo_reach_defiantdebutrailer_ot_360_022411_178.jpg

Halo: Reach - Defiant Map Pack Trailer

Hi-Res H.264 MP4 31.1MB Download
Lo-Res MPEG 23.0MB Download
Lo-Res IPOD / PSP 6.1MB Download

gsm_169_homefront_snglplyr2_ot_multi_022411_178.jpg

Homefront Official Trailer

Hi-Res H.264 MP4 24.4MB Download
Lo-Res MPEG 16.9MB Download
Lo-Res IPOD / PSP 4.7MB Download

gsm_169_sesamestreet_onceuponamonster_ot_360_022411_178.jpg

Sesame Street: Once Upon a Monster
Official Trailer

Hi-Res H.264 MP4 19.7MB Download
Lo-Res MPEG 12.3MB Download

gsm_169_gunstringer_ot_360_022411_178.jpg

The Gunstringer Announcement Trailer

Hi-Res H.264 MP4 24.1MB Download
Lo-Res MPEG 17.1MB Download
Lo-Res IPOD / PSP 4.9MB Download

gsm_169_thedishwasher_vampiresmile_ot_360_0222411_178.jpg

The Dishwasher: Vampire Smile Official Trailer

Hi-Res H.264 MP4 20.8MB Download
Lo-Res MPEG 13.4MB Download
Lo-Res IPOD / PSP 3.9MB Download

gsm_169_ageofempiresonline_ot_360_022411_178.jpg

Age of Empires: Online Trailer

Hi-Res H.264 MP4 21.1MB Download
Lo-Res MPEG 15.0MB Download
Lo-Res IPOD / PSP 4.0MB Download

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: reach usa and 619
من خیلی امیدی ندارم برای مایکرو دوستان :-s

و فکر میکنم که آبی ازشون گرم نشود برایتان /:) ولی با این وجود برای حفظ چارچوبهایی که مؤسسین سایت در قوانین ابتدای ثبت نام سایت درج نمودند می خوام که فعلاً چیزی نگم :-b و شما هم چیزی نگین و وقتی کنفرانسشون تمام شد و ما چیزی جدیدی ندیدیم دوستان اونوقت من شروع میکنم به دادن نظرات تخصصیم :>

حرفهایم را جدی بگیرید دوستان /:)

ها ، ببینید من چقدر منطقی نگاه میکردم :>
2 تا خبر از هیلو دادند ( من 3 تا خبر گفته بودم برای هیلو ) و دو خبر از گیرز و لانچ دوباره فیبل که من به اشتباه گفتم کرکداون و من را اخراج کردند و یک بازی جدیدی را هم نامش را آوردند برای کینکت و من هم کینکت اسپورت 2 را نشانه رفته بودم که کمی نشانه ام منحرف شد /:)

به جان خودم اگر دوباره اخراجم کنید میروم و دیگر نظرات تخصصیم را در اختیارتان قرار نمیدهم :-s

آخرین ویرایش:
ها ، ببینید من چقدر منطقی نگاه میکردم :>
2 تا خبر از هیلو دادند ( من 3 تا خبر گفته بودم برای هیلو ) و دو خبر از گیرز و لانچ دوباره فیبل که من به اشتباه گفتم کرکداون و من را اخراج کردند و یک بازی جدیدی را هم نامش را آوردند برای کینکت و من هم کینکت اسپورت 2 را نشانه رفته بودم که کمی نشانه ام منحرف شد /:)

به جان خودم اگر دوباره اخراجم کنید میروم و دیگر نظرات تخصصیم را در اختیارتان قرار نمیدهم :-s
آفرین به شما
age of empires شد یه چیزی حالا!!!!بازی خوبیه!فقط آنلاینه؟
گیرز هم که 2-3تا دمو براش دادن من فک میکردم ملا 2ساعت کنفرانس دادن!این child of eaden هم انحصاریه؟چجوری هست چه سبکیه؟

آفرین به شما
age of empires شد یه چیزی حالا!!!!بازی خوبیه!فقط آنلاینه؟
گیرز هم که 2-3تا دمو براش دادن من فک میکردم ملا 2ساعت کنفرانس دادن!این child of eaden هم انحصاریه؟چجوری هست چه سبکیه؟

خیلی محشره !
از کینکت و موو پشتیبانی میکنه و سبکش ریتمیکه .
توی TGS هم IGN به عنوان بهترین بازیه ریتمیک انتخابش کرد .

• Like
Reactions: Fenris Wolf
منظورتو نمیفهمم؟یعنی میگی از رو بازیای سونی کپی کرده یا یه بازی مسخره ای(نظر شخصی)مث فاینال فانتزی رو مولتی کرد که رو 360 هم بیاد؟اگه منظورت اولیه که مثلا ما چند تا بازی مث آنچارتد و لیتل بیگ دداریم؟اگه دومیه که جواب نداره چون چیز مهمی نمیبینم.
بازی های وی هم نگرفته بازیای کینکتش شاید 10 درصد شبیه وی باشه!
دلیل نمی شه چون شما سبک یا بازی FF را دوست ندارید(که من هم ندارم)بازیه بدی باشه.از انحصار درومدن FF جز افتخارات بود.
تازه خیلی از بازی های دیگه هم از انحصار درومدند,مثل MGS,DMC...چند تا بازی که تو این نسل اولین نسخه آنها اومد و قرار بود انحصاری باشند ولی مایکرو مولتیشون کرد مثل AC...و یه سری از بازی ها مثل LA Noir که مایکرو مولتیشون نکرد ولی به هر حال مولتی شدند.

دلیل نمی شه چون شما سبک یا بازی FF را دوست ندارید(که من هم ندارم)بازیه بدی باشه.از انحصار درومدن FF جز افتخارات بود.
تازه خیلی از بازی های دیگه هم از انحصار درومدند,مثل MGS,DMC...چند تا بازی که تو این نسل اولین نسخه آنها اومد و قرار بود انحصاری باشند ولی مایکرو مولتیشون کرد مثل AC...و یه سری از بازی ها مثل LA Noir که مایکرو مولتیشون نکرد ولی به هر حال مولتی شدند.
حق با شماست اون 3 تای دیگه رو یادم نبود!
ولی متال گیر تمام عزمتش به اسنیکه!نه اون راید با شمشیر باگ دارش:دی هندونه هارو رومیز میزد نصف میشد میز نصف نمیشد:))
ولی در کل این همایشگاه افتضاح بود!

اصلا اسم کنفرانس X11 نبود:biggrin1: یعنی کلا اسم خاصی نداشت. ولی دیگه همینجوری برای خالی نبودن عریضه یه سری میگفتن X11.
این دیگه خیلی دیگه مسخره بود آخه :d.

http://www.vg247.com/2011/02/25/microsoft-on-2011-360-line-up-this-is-absolutely-just-the-beginning/

به قولی معروف، سالی که نکوست، از بهارش پیداست ...
2011 رو بفرستید به باد هوا!فکر میکنم خیلی اتفاق مهم بیوفته یه Halo بدن بیرون همین ...

E3 ماکروسافت بازی جدید ارائه میکنه از همون اول هم معلوم بود بازی جدیدی ارائه نمیده اونجا بهتره جلوی چشمان سونی:dبیشتر به رئیسان ماکروسافت فاز میده

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or