کنفرانس X11 ماکروسافت

Terova

No Trolls
کاربر سایت
k6geqzvrk7mrhdin5d.jpg

Major Nelson مدیر برنامه ریزی Xbox Live تایید کرد که ماکروسافت پنج شنبه این هفته کنفرانسی را در سن فرانسیسکو ترتیب خواهد داد که به احتمال زیاد مثل x10 سال پیش به صورت غیر عمومی برگزار میشه و فقط نماینده های رسانه ها و مهمانان ویژه در آن حضور دارن ولی امید می رود که اخبار این مراسم مثل قبل به صورت آنلاین بر روی وب سایت ها قرار بگیرند..
به نظر میرسد امسال ماکروسافت برنامه ویژه ای را برای این کنفرانس ترتیب داده و با توجه به صحبتهای افراد مسئول در روز های اخیر احتمال موفقیت این مراسم خیلی زیاد است..

از این رو بازار شایعات قبل از X11 بسیار داغ است و همه نوع احتمال در این مراسم وجود دارد که 7 برنامه برای موفقیت این کنفرانس پیش بینی میکنیم که شما در ادامه با ما موافق خواهید بود..

1- Gears of War 3 : مهم ترین عنوان انحصاری XBOX 360 در امسال این بازی است که بعد از سه سال نسخه سوم آن منتشر خواهد شد احتمال اینکه یک نمایش از این بازی داشته باشیم خیلی بالاست تا موارد تازه ای از بازی را برای ما به نمایش بگزراند..(داستان،مولتی پلیر، جلوهای گرافیکی یا معرفی کارکتر)

2- Halo: Combat Evolved : به نظر آرزو ها دارد به حقیقت می پیوند و بعد از شایعات گسترده ، معرفی بازنگری کامل این بازی اصلا دور از ذهن نیست و بهترین مکان برای معرفی او همین X11 است تا فن ها دوباره بتونند یکی از بهترین FPS های تاریخ رو با گرفیک و فریم بالاتر در این نسل تجربه کنند.

3- Avatar Kinect : شاید وجود اواتارها یکی از نکات هیجان انگیز شبکه LIVE باشد و حالا بعد از عرضه کینکت این آواتار ها میتوانن نقش بسیار مهمی را در رابطه بین کاربری ایفا کنن. ماکروسافت هم این رو به خوبی درک کرده و باید منتظر معرفی نقش تازه آواتار ها در این مراسم باشیم..

4- New Halo : هیچ بازی به اندازه Halo برای ماکروسافت پول ساز نیست و فن های این بازی هر سال منتظر عنوانی جدید از این سری هستن به نظر این کنفرانس بهترین زمان برای معرفی Halo Wars 2 هست که شاید بتوان به عنوان یک بازی استراتژیک آن را با کینکت هماهنگ کرد..

5- Forza Motorsport 4: بعد از عرضه GT5 و معلوم شدن ارزش کاری سازنده های Forza 3 حالا انتظار ها از نسخه چهارم این بازی بالا رفته ، این بازی که در E3 پارسال معرفی شد فقط یک نمایش از قابلیت های کینکت را به نمایش گذاشت و حالا باید منتظر اطلاعات زیادی از این بازی در X11 باشیم..

6- Gears Of War Kinect : کینکت یک انقلاب در ساختار گیم ایجاد کرد و تعجبی ندارد که سازندها به سمت این وسیله کنترلی بیایند و ایدهای خود را بر پایه کینکت به نمایش بگزارند ، حالا هم نوبت به Epic رسیده که دست به معرفی بهترین بازی خودش بر پایه کینکت بزنه که اصلا دور از ذهن نیست.

7. New IP : امسال کمبود عنواین انحصاری XBOX 360 در مقابل PS3 واقعا احساس می شود و هیچ بعید نیست که ماکروسافت یک عنوان تازه را برای جنگ در سال 2011 اماده کرده باشد.

آخرین ویرایش:

I asked Unangst to name one Xbox 360 exclusive title that people can excited for this year besides Forza 4 and Gears of War 3. Unangst said Kinect: Star Wars, which he says is "a safe assumption" that the game will be on display at E3.
آره خب، مسلما MS نمیشینه همینطوری نیگا کنه که:دی منم مطمئنم که قطعا کینکت چند تا بازی AAA داره امسال. مثلا همین Kinect : Star Wars یا Project Draco یا Child of Eden . بعلاوه ی کلی IP دیگه که احتمالا توی E3 معرفی میشه و احتمالا دنباله ی بازیهای موفق پارسال کینکت مثل Kinect Sports و Dance Central همین امسال عرضه میشن و کلی کینکت دیگه :دی
ولی من بازی غیر کینکتی رو گفتم!
من کینکت ندارم، به ریسینگ شبیه سازی خیلی علاقه مند نیستم و GeOW 3 رو هم احتمالا مثل دو نسخه قبلی یه بار روی درجه ی سختی نرمال، کمپین بازی رو تموم میکنم. یعنی MS برای من امسال به غیر از چند تا بازی ارکید هیچی نداره متاسفانه... البته خوبیش اینه که امسال بازی مولتی پلتفرم زیاد داریم و منم 90٪ مولتی ها رو روی 360 بازی میکنم:دی

کلا ر*ده امسال. من انتظار نداشتم بیاد 6-7 تا بازی معرفی کنه، ولی دیگه یکی دو تا رو همه انتظار داشتن که اونم همش رفت رو Windows Phone و چند تا بازی آرکید لایو. ضمنا من هیلو ریمیک میخواستم:| کلا دیگه بعیده چیز خاصی برای امسال داشته باشه. اگر هم تو E3 خبری بشه برای سال بعد است.

خب دوباره ماکرو همه رو سرکار گذاشت :دی

با بابک عزیز کاملا موافقم و کلا به نظرم امسال ماکروسافت انحصاری دیگه ایی برای نمایش نداره و توی E3 هم هرچی معرفی بشه برای سال 2012 هست

به شخصه خیلی امیدوار بودم AW2 رو معرفی کنند مخصوصا با اون پایانی که The Writer داشت ولی مثل اینکه باید یه سال صبر کنیم :(

خب دوباره ماکرو همه رو سرکار گذاشت :دی

با بابک عزیز کاملا موافقم و کلا به نظرم امسال ماکروسافت انحصاری دیگه ایی برای نمایش نداره و توی E3 هم هرچی معرفی بشه برای سال 2012 هست

به شخصه خیلی امیدوار بودم AW2 رو معرفی کنند مخصوصا با اون پایانی که The Writer داشت ولی مثل اینکه باید یه سال صبر کنیم :(

حالمو بهم زد چه گندی زد خجالتم نمی کشه صد رحمت به سونی kz3 و lbp2 و uncharted 3 و.....

kingdom :|؟

همین هفته پیش Yerli گفت بود بازی رو تو E3 یا یکم زودتر نشون میدن
دیگه با اون حرف معلوم بود تو این نشونش نمیدن

جدا نا امید کننده بود!
بعیده تو E3 هم بازی غیر کینکتی خاصی نمایش بدن برای امسال. به احتمال زیاد هیلو ریمیک هم بازی اصلی سال بعد هست، مگر اینکه بازی کرایتک امسال منتشر بشه که اونم کافی نیست. با توجه به سیل بازیهای انحصاری PS3 .

E3 همیشه واسه مایکروسافت قضیش فرق میکرده. معمولا تو e3 بازی هاش رو معرفی میکنه

الآن هم احتمالاتش کم نیست واسه E3:

Geow 3
Forza 4
Kingdoms
یکی از 3 پروژه Rare
Remedy
احتمال داره پروژه Fire Bird هم باشه
Pgr جدید ؟
343 هم احتمال 90% یه Halo معرفی میکنه

که احتمالا به جز دو مورد اول بقیش میره واسه 2012

کلا مایکروسافت خیلی بی عرضه است. ایکاش یه خورده مث سونی به فکر گیمر ها بود. 360 از لحاظ اختصاصی خیلی افتضاحه.
اگه مایکروسافت بی عرضه بود الآن نه این سود رو داشت و نه اون ارزش رو نه اون سرمایه رو ! البته اگر این چیزا رو بدونید که بعید میدونم !

آخرین ویرایش:

امین به نظرم امکان اینکه بازی بزرګی معرفی بشه برای امسال خیلی کمه!!چون به نظرم:
۱-geow یه جورایی تاخیر خورد تا خلا آخر سال ماکرو رو پر کنه.
۲-بازی های بزرګ نیاز به شناخت بیشتری دارند و باید معرفی بشوند.فاصله e3 تا پایان سال اونقدر زیاد نیست که یه بازی بزرګ هایپ بشه.

حالمو بهم زد چه گندی زد خجالتم نمی کشه صد رحمت به سونی kz3 و lbp2 و uncharted 3 و.....
آی گفتی..
کاش یکی از بچه های سایت به نمایندگی از کل سایت میرفت سایت مایکرو یا جایی که میشه باهاشون ارتباط برقرار کرد میگفت سونی اینارو داره ما چی داریم یه فکری بحالمون بکنید!
(درد دلمونو میگفت!)البته من زبانم حرفه ای نیست وگرنه جاشو بهم نشون بدین میرم:دی

امین به نظرم امکان اینکه بازی بزرګی معرفی بشه برای امسال خیلی کمه!!چون به نظرم:
۱-geow یه جورایی تاخیر خورد تا خلا آخر سال ماکرو رو پر کنه.
۲-بازی های بزرګ نیاز به شناخت بیشتری دارند و باید معرفی بشوند.فاصله e3 تا پایان سال اونقدر زیاد نیست که یه بازی بزرګ هایپ بشه.

تو تیتر خبر زده واسه لاین اپ 2011 ولی خب کاملا چرته حرفت رو قبول دارم :دی
البته بستگیم داره این تازه اولشه رو چی انالیز کنیم! خیلی وقتا شده شرکت ها اومدن گفتن یه خبر مهم داریم و اینا ولی اخرش همه گفتن این بود خبرشون ؟!!!!! این حرف های ms هم احتمالا یه چیز تو همین مایه هاست یعنی 4تا بازی لایو و کینکت و...

Dream Ocean عزیز مایکروسافت بازی انحصاری داره . حالا شاید به به اندازه PS3 نیست ولی مایکرو یک تخصص دیگه داره. گرفتن عناوین انحصاری PS3. نمیدونم مایکرو چند تا از عناوین انحصاری wii رو گرفته ولی بازی های سونی رو درو کرد!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or