کنفرانس X11 ماکروسافت

Terova

No Trolls
کاربر سایت
k6geqzvrk7mrhdin5d.jpg

Major Nelson مدیر برنامه ریزی Xbox Live تایید کرد که ماکروسافت پنج شنبه این هفته کنفرانسی را در سن فرانسیسکو ترتیب خواهد داد که به احتمال زیاد مثل x10 سال پیش به صورت غیر عمومی برگزار میشه و فقط نماینده های رسانه ها و مهمانان ویژه در آن حضور دارن ولی امید می رود که اخبار این مراسم مثل قبل به صورت آنلاین بر روی وب سایت ها قرار بگیرند..
به نظر میرسد امسال ماکروسافت برنامه ویژه ای را برای این کنفرانس ترتیب داده و با توجه به صحبتهای افراد مسئول در روز های اخیر احتمال موفقیت این مراسم خیلی زیاد است..

از این رو بازار شایعات قبل از X11 بسیار داغ است و همه نوع احتمال در این مراسم وجود دارد که 7 برنامه برای موفقیت این کنفرانس پیش بینی میکنیم که شما در ادامه با ما موافق خواهید بود..

1- Gears of War 3 : مهم ترین عنوان انحصاری XBOX 360 در امسال این بازی است که بعد از سه سال نسخه سوم آن منتشر خواهد شد احتمال اینکه یک نمایش از این بازی داشته باشیم خیلی بالاست تا موارد تازه ای از بازی را برای ما به نمایش بگزراند..(داستان،مولتی پلیر، جلوهای گرافیکی یا معرفی کارکتر)

2- Halo: Combat Evolved : به نظر آرزو ها دارد به حقیقت می پیوند و بعد از شایعات گسترده ، معرفی بازنگری کامل این بازی اصلا دور از ذهن نیست و بهترین مکان برای معرفی او همین X11 است تا فن ها دوباره بتونند یکی از بهترین FPS های تاریخ رو با گرفیک و فریم بالاتر در این نسل تجربه کنند.

3- Avatar Kinect : شاید وجود اواتارها یکی از نکات هیجان انگیز شبکه LIVE باشد و حالا بعد از عرضه کینکت این آواتار ها میتوانن نقش بسیار مهمی را در رابطه بین کاربری ایفا کنن. ماکروسافت هم این رو به خوبی درک کرده و باید منتظر معرفی نقش تازه آواتار ها در این مراسم باشیم..

4- New Halo : هیچ بازی به اندازه Halo برای ماکروسافت پول ساز نیست و فن های این بازی هر سال منتظر عنوانی جدید از این سری هستن به نظر این کنفرانس بهترین زمان برای معرفی Halo Wars 2 هست که شاید بتوان به عنوان یک بازی استراتژیک آن را با کینکت هماهنگ کرد..

5- Forza Motorsport 4: بعد از عرضه GT5 و معلوم شدن ارزش کاری سازنده های Forza 3 حالا انتظار ها از نسخه چهارم این بازی بالا رفته ، این بازی که در E3 پارسال معرفی شد فقط یک نمایش از قابلیت های کینکت را به نمایش گذاشت و حالا باید منتظر اطلاعات زیادی از این بازی در X11 باشیم..

6- Gears Of War Kinect : کینکت یک انقلاب در ساختار گیم ایجاد کرد و تعجبی ندارد که سازندها به سمت این وسیله کنترلی بیایند و ایدهای خود را بر پایه کینکت به نمایش بگزارند ، حالا هم نوبت به Epic رسیده که دست به معرفی بهترین بازی خودش بر پایه کینکت بزنه که اصلا دور از ذهن نیست.

7. New IP : امسال کمبود عنواین انحصاری XBOX 360 در مقابل PS3 واقعا احساس می شود و هیچ بعید نیست که ماکروسافت یک عنوان تازه را برای جنگ در سال 2011 اماده کرده باشد.

آخرین ویرایش:
من که به فقط منتظرم ببینم امسال ماکروسافت برای ما چی داره جدید .

هر وقت که از ماکروسافت نا امید شدم برای بازی جدید تو کنفرانس هاش همیشه یه بازی جدید خوب داشت امید وارم یک بازی جدید با سبک متفاوت برای من داشته باشه اگه AW 2 باشه که دیگه دیوانه میشم .

این وسط هم کی نیست منتظر Geow یا HALO یا FORZA نباشه .

اووووووووف پسر هر کدومشون یه غولن :d رسما اگه به اینا بخواد kingdom و Alan Wake 2 هم اضافه بشه علنا 1st پارتی های یه بنده خدایی به فنا میره :d

آره خوده خرش!:دی نه,فقط تو یه ویدئو اشاره شد که دارن رو یه SC جدید کار میکنن ولی هیچی ازش مشخص نشد.

اگه بخوان مثل SP C بسازن امید وارم نسازن .:d من امید وارم به اصل SP برگرده بازی تا بازی رو به این صورت بسازن .

SP رو میشد خیلی کارها با IP ش انجام داد بیشتر از هر بازی دیگه جا برای پیشرفت داشت مخصوصا کاراکتر سم فیشر و معموریت های متنوع و باحال درست مثل شماره های قبلیش .

آخه PT و DA چشون بود که این ها بازی رو به این وضع در اوردن . اول استفاده از UNREAL ENGIN بجای یک متور بازی در حد نام بازی انم از وضع گیم پلیش و .... امدن سم رو هم پیر کردن مسخره ها حالا باید یک کاراکتر جدید جای سم اضافه بشه یا این که بشه به صورت در کنار یه کاراکتر جدید استفادش کرد یا فلش بک بشه .

مطمئن باش مثل Conviction میسازن!:دی برگشت به اصل و نسب و اینا در کار نیست.همون هسته ی گیم پلی رو با تغییرات مثبت خواهیم داشت.انجین بازی هم 100% عوض شده(احتمالا از همین UE3ـه آپدیت شده استفاده میشه)که بعضی دوستان از نگرانی در بیان!:دی
آخه PT و DA چشون بود که این ها بازی رو به این وضع در اوردن .
هیچ چیزیشون نبود.فقط مثل هر چیزه دیگه ای که تو 4 سال 4 شماره ازش بیاد,به تکرار افتاده بود.البته ذکر این نکته هم ضروریه که چیزی که تکراری شده باشه,لزوما بد نیست.یعنی یه چیز میتونه تکراری باشه ولی فوق العاده هم باشه.همون طور که هم برای من و هم برای خیلی های دیگه همین طور بود و هست و خواهد بود.
اینا خواستن Splinter Cell رو از تکرار در بیارن,که به نظر من تو Conviction تا حدودی موفق شدن(اگه بعضی اشتباهای احمقانه رو نمیکردن کاملا موفق میشدن)ولی موفقیت اصلی رو به نظرم تو این عنوان جدید میبینیم که دیگه اون اشتباهای قبل رو نمیکنن و ضعفهای نسخه ی قبل هم برطرف میکنن.

مطمئن باش مثل Conviction میسازن!:دی برگشت به اصل و نسب و اینا در کار نیست.همون هسته ی گیم پلی رو با تغییرات مثبت خواهیم داشت.انجین بازی هم 100% عوض شده(احتمالا از همین UE3ـه آپدیت شده استفاده میشه)که بعضی دوستان از نگرانی در بیان!:دی

هیچ چیزیشون نبود.فقط مثل هر چیزه دیگه ای که تو 4 سال 4 شماره ازش بیاد,به تکرار افتاده بود.البته ذکر این نکته هم ضروریه که چیزی که تکراری شده باشه,لزوما بد نیست.یعنی یه چیز میتونه تکراری باشه ولی فوق العاده هم باشه.همون طور که هم برای من و هم برای خیلی های دیگه همین طور بود و هست و خواهد بود.
اینا خواستن Splinter Cell رو از تکرار در بیارن,که به نظر من تو Conviction تا حدودی موفق شدن(اگه بعضی اشتباهای احمقانه رو نمیکردن کاملا موفق میشدن)ولی موفقیت اصلی رو به نظرم تو این عنوان جدید میبینیم که دیگه اون اشتباهای قبل رو نمیکنن و ضعفهای نسخه ی قبل هم برطرف میکنن.

اصلی ترین مشکل SP این بود که زمان خودش همیشه مثل زمان کرایسیس بهترین گرافیک رو داشت روی PC و همیشه یک قدم جلو بود بعد از PT یکم بازی افت کرد دیگه تو C بازی یک فحش به تمام معنا بود یادمه به خاطر تنها بازی که انقدر VGA عوض کردم روی PC فقط همین بازی بود با پیشرفت نسخه به نسخه کارت بهتری خریدم که حال بیشتری ببرم از مراحل و جلوه ها و طراحی محیطی بازی .

به نظر من نباید هیچ وقت به اصل بازی دست زد شما میتونی با امکانات و استفاده بهتر و داستان بهتر و ..... میشه بازی بهتری ساخت مثل استفاده از گجت های جدید یا امکان سویچ بین هند کامبت با اصلحه داشتن یا ..... یا سینمای بیشتر ساختن بازی .

امید وارم که از SP C درس گرفته باشن و در نسخه بعدی مشکلات رو حل کنن .

من به عنوان یک نفر که از اولین نسخه تا این جا همه رو جویدم انتظار دارم که بازی خوبی باشه همیشه SP .:d

کلا امسال انحصاری هم نداد نداده اینقدر بازی می یاد که کمبودی احساس نمی شه halo4 هم که مسلما نسل بعد می یاد aw2 با kingdom خوب چیزایی می شن

اصلی ترین مشکل SP این بود که زمان خودش همیشه مثل زمان کرایسیس بهترین گرافیک رو داشت روی PC و همیشه یک قدم جلو بود بعد از PT یکم بازی افت کرد دیگه تو C بازی یک فحش به تمام معنا بود یادمه به خاطر تنها بازی که انقدر VGA عوض کردم روی PC فقط همین بازی بود با پیشرفت نسخه به نسخه کارت بهتری خریدم که حال بیشتری ببرم از مراحل و جلوه ها و طراحی محیطی بازی .

به نظر من نباید هیچ وقت به اصل بازی دست زد شما میتونی با امکانات و استفاده بهتر و داستان بهتر و ..... میشه بازی بهتری ساخت مثل استفاده از گجت های جدید یا امکان سویچ بین هند کامبت با اصلحه داشتن یا ..... یا سینمای بیشتر ساختن بازی .

امید وارم که از SP C درس گرفته باشن و در نسخه بعدی مشکلات رو حل کنن .

من به عنوان یک نفر که از اولین نسخه تا این جا همه رو جویدم انتظار دارم که بازی خوبی باشه همیشه SP .:d
یکی از همون اشتباهای احمقانه که گفتم همین انجین بازی بود که از UE2.5 استفاده کردن چون به خیال خودشون قرار بود 2007 بیاد.بعد که خواستن تغییرای اساسی بدن,چون بستر و زمینه ی کار رو همه رو انجام دادن بودن دیگه از همون انجین استفاده کردن.

اینها 4 شماره همون کار رو کردن که دیدیم تو Double Agent با اینکه چیزی از قبلی ها کم نداشت و نسخه ی تکامل یافته ی همونا بود از لحاظ کنترل و گیم پلی,با بازخوردی مثل 3 شماره ی اول از طرف منتقدا مواجه نشد.به همین دلیل(البته یکی از دلایلش) تصمیم به یه سری تغییرات گرفتن که دیدیم با وجود اون همه اشتباهی که داشتن و اون همه تغییرات,حداقل در حد DA ظاهر شد.حالا شما تصور کن اگه اون مشکلات رو نداشت چطور میشد.
یه چیز دیگه هم اینکه الان Conviction بهشون مزه هم داده!:دی SC های قبلی که به زور فروششون به 2-1.5 میلیون نسخه میرسید رو Xbox,تا 18 May یعنی تو یه ماه 1.8 میلیون نسخه فروخت!که همین عدد خودش خیلی چیزا رو نشون میده که نمیخوام واردش بشم.پس کلا احتمال برگشت به گیم پلی سری های قبلی به نزدیک صفر میل میکنه.

امیدوارم که Versus هم واسه 360 معرفی بشه>:d<
این احتمال اینکه مولتی بشه زیاده..............ولی برای ماکرو دیگه چندان اهمیتی نداره چون بازار ژاپن تکلیفش معلومه......
ولی یک از بچه ها میگفت kingdom امسال عرضه میشه...خیلی دلم میخواد این بازی رو ببینم

هیچی بابا ...
یک انجین هست که ماکروسافت داره می سازه , و قراره به سازنده های بازی بده تا برای ساخت بازی انحصاری ازش استفاده کنند ...
یک سری افکت های نسل بعدی هم به صورت خفیف تو این انجین هست و به صورت کامل 3D ساپورت می کنه . همون تیمی که برنامه نویسی ویندوز7 برعهده داشته داره روی این انجین کار می کنه .
در کل من فکر نکنم این انجین حالا حالا آماده بشه ...
چه جالب:-/ عجیبه چیزی در این مورد نشنیده بودم :d میشه منبع لطف کنید ;)
اگر کسی هم اطلاعات بشتری داره بده ممنون میشم :-*
ولی چقدر دیر :-/

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or