شایعه کنفرانس مایکروسافت در E3 امسال لیک شد!

• Thread starter Thread starter Bahram
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Bahram

Alan, Wake Up
مدیر انجمن
از معرفی شماره جدید فیبل تا ریبوت Dino Crisis شایعات جدیدی هستند که پیرامون کنفرانس E3 امسال شرکت مایکروسافت به گوش می رسند. این شایعات توسط وبسایت اسپانیایی منتشر گشته است و تایید کننده آن ها یکی از اعضای تیم مدیریت انجمن ResetEra است.

104487

کنفرانس امسال با نمایشی از عنوان Halo Master Chief Collection برای PC آغاز خواهد شد و بعد از آن شاهد نمایش گیم پلی Halo Infinite و تاریخ عرضه آن در سال ۲۰۲۰ و همراه با عرضه کنسول نسل بعدی مایکروسافت خواهیم بود.

نمایش بعدی مختص به عنوان Gears 5 همراه با تاریخ عرضه برای تعطیلات سال ۲۰۱۹ خواهد بود و بعد هم شاهد نمایشی از گیم پلی Gears Tactics خواهیم بود.

نمایش گیم پلی عناوین Battletoads و Ori and the Will of the Wisps

معرفی بسته الحاقی جدید برای Sea of Thieves

معرفی یک عنوان تخیلی از استودیو Piranha Bytes

خریداری چند استودیو جدید توسط مایکروسافت

معرفی نسخه ریبوت بازی Dino Crisis

شماره جدید Splinter Cell

در ادامه استودیو پلی گراند تیزر کوتاهی را از شماره جدید فیبل به نمایش خواهد گذاشت

معرفی ip جدید Ninja Theory که با نام Bleeding Edge شناخته می شود

معرفی ip جدید استودیو Rare برای کنسول نسل بعدی مایکروسافت

معرفی کنسول نسل بعدی مایکروسافت همراه با قابلیت های جدید برای شبکه لایو و اطلاعات بیشتر در خصوص xCloud

در نهایت همانند سال گذشته سایت بازی سنتر در نمایشگاه E3 امسال حضور خواهد داشت و اگر شما هم علاقمند به دریافت اطلاعات بیشتر در خصوص این نمایشگاه هستید، با سایت بازی سنتر همراه باشید.
E3 امسال همانند سال‌های گذشته در شهر لس‌آنجلس و از تاریخ ۲۱ تا ۲۳ خرداد ماه برگزار خواهد شد.

چرا بازی سنتر تو e3 پارسال چیزی از سونی یا نینتندو نزاشته بود یادم رفت این بگم تا جایی که یادمه فقط xbox بود؟!
نینتندو سفر بعدی من بود. حضور Super Smash Bros و مسابقات آن یکی از طولانی‌ترین صف‌های E3 را به وجود آورده بود. برای تجربه بازی نیاز به خرید بلیط بود، بلیط‌هایی که از چند ساعت قبل به فروش رسیده بودند. یک بار دیگر بخت با من یار بود و با صحبت با یکی از اعضا نینتندو موفق شدم بدون بلیط به محل برگذاری مسابقات Super Smash Bros راه پیدا کنم. این بار بازی دارای بیش از ۶۰ قهرمان مختلف از جمله اسنیک، ماریو، بایونتا و … خواهد بود. همچنین چندین استیج جدید که دو تا از آن‌ها در E3 هم در دسترس بود، در بازی قرار خواهد داشت. تورنومنت‌های بازی همراه بود با جوایزی به نفر اول، اما از آن جا که سر رشته‌ای در این بازی نداشتم، در همان مرحله اول حذف شدم. کلیت بازی دقیقا مثل شماره قبلی بود. نبردی بین شخصیت‌های مختلف که با دو دکمه برای حمله، دفاع و دو دکمه برای پرش یکی از ساده‌ترین و در عین حال، مفصل‌ترین فایتینگ‌های موجود را به ارمغان آورده بود. تنوع شخصیت‌های بازی به قدری زیاد بود که هر کسی را راضی نگه می‌داشت. در کل بازی بسیار سرگرم کننده و اعتیاد آور به نظر می‌رسید. بعد از غرفه نینتندو به سراغ غرفه سونی رفتم و البته در بدو ورود با کوری بارلوگ کارگردان عنوان God of War هم صحبت شدم و یک عکس یادگاری هم گرفتیم. از بارلوگ برای ساخت God of War از طرف خودم و شما تشکر کردم و بعد از در خصوص بازی‌سنتر و نمره سایت با او هم صحبت شدم. او هم از ما و شما برای نقد و تجربه بازی تشکر کرد. در خصوص پروژه بعدی هم به من چیزی نگفت اما خب گفت باید منتظر موند. بعد از بارلوگ به سراغ تجربه اسپایدرمن رفتم و متاسفانه همانند کپ‌کام، اینجا هم صف به دلیل ازدحام جمعیت بسته شده بود. اما از گوشه و کنار نظاره‌گر تجربه بازیکنان از عنوان اسپایدرمن بودم. سیستم مبارزات بازی شباهت زیادی به سه گانه Batman Arkham داشت و یادآور آن بود. به جز این گردش در شهر خیلی نرم و زیبا به نظر می‌رسید و انیمیشن‌ها یاد آور انیمیشن‌های فوق‌العاده عنوان سانست اور درایو بودند. به جز اسپایدرمن، بقیه عناوین سونی در نمایشگاه قابل بازی نبودند و عناوین قابل بازی هم شامل بسته الحاقی دستنی ۲، عنوان Black OPS 4 و تعدادی بازی VR بودند.
گزارش حضور بازی سنتر در نمایشگاه E3 2018 - بازی سنتر

نینتندو سفر بعدی من بود. حضور Super Smash Bros و مسابقات آن یکی از طولانی‌ترین صف‌های E3 را به وجود آورده بود. برای تجربه بازی نیاز به خرید بلیط بود، بلیط‌هایی که از چند ساعت قبل به فروش رسیده بودند. یک بار دیگر بخت با من یار بود و با صحبت با یکی از اعضا نینتندو موفق شدم بدون بلیط به محل برگذاری مسابقات Super Smash Bros راه پیدا کنم. این بار بازی دارای بیش از ۶۰ قهرمان مختلف از جمله اسنیک، ماریو، بایونتا و … خواهد بود. همچنین چندین استیج جدید که دو تا از آن‌ها در E3 هم در دسترس بود، در بازی قرار خواهد داشت. تورنومنت‌های بازی همراه بود با جوایزی به نفر اول، اما از آن جا که سر رشته‌ای در این بازی نداشتم، در همان مرحله اول حذف شدم. کلیت بازی دقیقا مثل شماره قبلی بود. نبردی بین شخصیت‌های مختلف که با دو دکمه برای حمله، دفاع و دو دکمه برای پرش یکی از ساده‌ترین و در عین حال، مفصل‌ترین فایتینگ‌های موجود را به ارمغان آورده بود. تنوع شخصیت‌های بازی به قدری زیاد بود که هر کسی را راضی نگه می‌داشت. در کل بازی بسیار سرگرم کننده و اعتیاد آور به نظر می‌رسید. بعد از غرفه نینتندو به سراغ غرفه سونی رفتم و البته در بدو ورود با کوری بارلوگ کارگردان عنوان God of War هم صحبت شدم و یک عکس یادگاری هم گرفتیم. از بارلوگ برای ساخت God of War از طرف خودم و شما تشکر کردم و بعد از در خصوص بازی‌سنتر و نمره سایت با او هم صحبت شدم. او هم از ما و شما برای نقد و تجربه بازی تشکر کرد. در خصوص پروژه بعدی هم به من چیزی نگفت اما خب گفت باید منتظر موند. بعد از بارلوگ به سراغ تجربه اسپایدرمن رفتم و متاسفانه همانند کپ‌کام، اینجا هم صف به دلیل ازدحام جمعیت بسته شده بود. اما از گوشه و کنار نظاره‌گر تجربه بازیکنان از عنوان اسپایدرمن بودم. سیستم مبارزات بازی شباهت زیادی به سه گانه Batman Arkham داشت و یادآور آن بود. به جز این گردش در شهر خیلی نرم و زیبا به نظر می‌رسید و انیمیشن‌ها یاد آور انیمیشن‌های فوق‌العاده عنوان سانست اور درایو بودند. به جز اسپایدرمن، بقیه عناوین سونی در نمایشگاه قابل بازی نبودند و عناوین قابل بازی هم شامل بسته الحاقی دستنی ۲، عنوان Black OPS 4 و تعدادی بازی VR بودند.
گزارش حضور بازی سنتر در نمایشگاه E3 2018 - بازی سنتر
واقعا کم بود از سونی مخصوصا امسال پر و پیمون تر باشه این که با بارلوگ یک عوس گرفتم و یک سوال پرسیدم که نشد گزارش

در مورد یوبی داره راست میگه
ایشون خودش تروله بزار عقده هاش خالی کنه تا سیر بشه چیکار داری باهاش:D
یه سری شایعات بود که قرار re3رو نشون بده حالا شدهdc
re3 که تایید شدس حالا dc دیگه خیلی عجیبه چون re2 تازه امده مگراینکه یه تیم دیگه بسازه بازی:D

لیستش زیادی قایل میش بینیه هر چند من به شخصه بعید میدونم تو همین E3 کنسول های نسل بعد معرفی بشن و یکم انتظار دارم دیرتر باشه
X1X هم با یک تیزر معرفی کردن سال بعدش عرضه کردن الانم باز یک تیزر میدن و هایپ شروع میشه تا سال دیگه که معرفی کامل هست

یه خرده کم نیست به نظرتون؟ با توجه به اینکه سونی نمایش نداره، قاعدتا بقیه شرکت ها باید نمایش هاشون رو توی کنفرانس مایکی نشون بدن و من انتظاراتم خیلی تخیلی و بالاست:D
DC رو چند وقتیه یه سری صحبت ها راجع بهش هست ولی Onimusha بیشتر دیده شده اینور اونور و میگن ریمستر بقیه قسمت ها (به خصوص شماره 3) و شماره جدیدش داره ساخته میشه. از اونور راجع به معرفی RE های جدید کپکام 3تا تیم داره که یکیشون R3make رو داره میسازه (ظاهرا همون تیم ریمیک 2 روش کار نمیکنن که یه خرده نگران کننده هست) و یکیشون Rev 3 و تیم اصلی هم RE8. از طرف دیگه ساپورت SFV امسال تموم میشه ظاهرا و از اونطرف خبرهایی راجع به استارت SF6 به گوش خورده که خب بعید میدونم به این زودیا چیزی در موردش بشنویم. راستی پروژه بعدی ایتسونو هم هست که اون یکی نمایشش 0% هست:D

فیبل و اسپلینتر جدید خیلی برای من بزرگ هستن و امیدوارم جفتشون باشن چون در موردشون خیلی صحبت کردن.

Killer Instinct بعدی هم به شدت دلم میخواد معرفی بشه و مطمئنم یه خبرایی هست.

Ori هم که حرفی برای گفتن نمیذاره و به شدت منتظر تاریخ عرضه-ش هستیم:D

ویش لیست قشنگی بود ... اما جدا از مطلب واقعا میشه انتظار کنفرانس فوق العاده ای داشت ، 2018 که کم نزاشتن برامون ، مگه میشه امسال که سال اخر نسل هم هست کم بزارن ؟

• Like
Reactions: X B I T B
ویش لیست قشنگی بود ... اما جدا از مطلب واقعا میشه انتظار کنفرانس فوق العاده ای داشت ، 2018 که کم نزاشتن برامون ، مگه میشه امسال که سال اخر نسل هم هست کم بزارن ؟
اتفاقا 2018 همون 3 بازی ای معرفی شد که همیشه در نسل های قبل هم میشده ولی امسال قراره نتیجه خرید های استدیو های جدید رو نشون بده
خیلی از سال پیش بهتر میشه
رقیب هم که کلا کشیده کنار خودش راحت مایکروسافت میتونه کنسول بعدیش رو بدون هیچ نگرانی از معرفی رقیب به نمایش بذاره

• Like
Reactions: Tolkien
یه خرده کم نیست به نظرتون؟
طرف گفت به مرور زمان لیستش رو آپدیت میکنه، وگرنه تعداد بازیای Third party چندین برابر بیشتر از این باید باشه. :-"
بعضیا از بازیای تو لیست هم صرفا پیشبینی هست. مثلا ببینید راجب Dino Crisis چی گفته :
World Premier for Dino Crisis Reboot for 2020 Announcement (Monster Hunter World - fans got it . Resident Evil 2 Remake - fans got it. Resident Evil 7 was well received. Devil May Cry 5 fans got it. Do you see the trend here? Capcom has pretty much been giving what fans wanted and they've been arguably the most successful publisher this generation with exception of Marvel vs Capcom Infinite. It's only a matter of time.)

• Like
Reactions: Safety & Peace
کنفرانس خری خواهد شد، چه این لیست درست باشه چه نباشه :دی چون مایکرو هم میخواد برای گوگل و استادیا خط و نشون بکشه هم سونی ‌‌:دی حالا به این دو تا اضافه کنید تغییرات و سیاست‌های جدید مربوط به بخش پی سی گیمینگشون رو :دی

بعد انتظار هم نداشته باشید که بیان هر چی دارن و ندارن رو هم اینجا معرفی کنن. این کار میره برای سال 2020 که لانچ کنسول‌ها هست، امسال بعیده بنظرم همه چیز رو رو کنن و البته نیازی هم ندارن و نباید این کار رو کنن چون سونی هم سال دیگه هست و اتفاقا درستش اینه که برای سال بعد دست پرتر بیان :دی

من برای سال دیگه منتظر معرفی KI2 و Forza 8 و نمایش گیم پلی هیلو اینفینیت هستم، امسال احتمال داره فقط قدرت انجین رو بخوان نمایش بدن و خیلی وارد فاز جزئیات و... نشن :دی

خدا خیرشون بده در کل :دی

اتفاقا 2018 همون 3 بازی ای معرفی شد که همیشه در نسل های قبل هم میشده ولی امسال قراره نتیجه خرید های استدیو های جدید رو نشون بده
خیلی از سال پیش بهتر میشه
رقیب هم که کلا کشیده کنار خودش راحت مایکروسافت میتونه کنسول بعدیش رو بدون هیچ نگرانی از معرفی رقیب به نمایش بذاره
منظور از عالی ، اینه که همه چی داشت ... بازی های مورد علاقم ... ترد پارتی های خفن ... استودیو های جدید ...
ایشالله که امسال هم بهتر از قبل باشه ...
البته این رقیب که کشیده کنار ( که نکشیده و تو PSX میخواد کنسولشو معرفی کنه) اون رقیب (بخون گوگل) اومده سر معرکه گیری ... باید یه گوش گیری حسابی از گوگل بکنه مایکروسافت :D:D:D:D

واقعا کم بود از سونی مخصوصا امسال پر و پیمون تر باشه این که با بارلوگ یک عوس گرفتم و یک سوال پرسیدم که نشد گزارش
کل پوشش سال گذشته در یک روز اتفاق افتاد و اولین تجربه من هم بود، اما خب سعی کردم تمام تلاش خودمو انجام بدم تا تایم به صورت کافی بین شرکت های بزرگ تقسیم بشه.
البته صحبت با کوری بارلوگ و عکس گرفتن با اون به نظرم خیلی اتفاق بزرگی بود. حداقل برای من.
اما امسال برنامه به این صورت هست که هر سه روز همایشو شرکت کنم و احتمالا بتونم گزارش کامل تریو آماده کنم.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or