کنفرانس خبری Sony در E3 برای 4 June تایید شد

• Thread starter Thread starter Sport
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Sport

کاربر سایت

​

Sony تایید کرد که کنفرانس خبری خود در E3 را در روز دوشنبه ، 4 Jun برگزار خواهد کرد.

کنفرانس در ساعت 6 بعد از ظهر به وقت PST (که میشه 2 قبل از ظهر روز بعد به وقت BST) در Memorial Sports Arena برگزار خواهد شد.کنفرانس سونی در سال قبل نیز در همین مکان برگزار شده بود.

کنفرانس سال گذشته سونی شامل عذر خواهی Jack Tretton از SCEA پس از از کار افتادگی PSN در سال گذشته و همچنین نمایش Uncharted 3 ،Resistance 3 ،پشتیبانی Bioshock Infinite از Move و پرده برداری از PSVita بود.

انتظار می رود نمایش امسال سونی ، نشان دادن نسل دوم بازیهایی که برای Vita خواهند آمد و همچنین نمایش IP بزرگ Naughty Dog یعنی The Last of Us باشد.

مطمئنا موج جديد بازي هاي ويتا رونمايي ميشن و از TLOU يه نمايش خيره كننده مي بينيم.امسال E3 جذابي در پيش داريم مخصوصا كه IP جديد استاد ديويد كيج هم رونمايي ميشه.

نمایش گیم پلی The Last of Us به تنهائی روز شماری برای E3 امسال رو بینهایت سخت میکنه !

من که بی صبرانه منتظرم گیم پلی TLOU رو ببینم : In Naughty Dog We Trust :x

رضا تازه فکر کن اگه Agent یا Versus رو هم نشون بدن دیگه چی بشه :x >:d

مطمئنا موج جديد بازي هاي ويتا رونمايي ميشن و از TLOU يه نمايش خيره كننده مي بينيم.امسال E3 جذابي در پيش داريم مخصوصا كه IP جديد استاد ديويد كيج هم رونمايي ميشه.

این یکی رو یادم رفته بود :دی اگه بازی جدید دیوید رو نشون بدن دیگه رسما میشه بهترین کنفرانس سونی در E3 توی چندسال اخیر :-*

یه خبری هم از Media Molecule بشه خوبه ! :دی البته یه چیزی به جز LBP . با اینکه این نسل از هر بازی 3 نسخه یا بیشتر اومده ولی خیلی دوست دارم LBP بعدی برای نسل بعد باشه و این نسل یه IP جدید و خلاقانه دیگه بسازن.
این طوری که PD جلو میره ، به این زودی ها امیدی به GT6 نیست ولی بازم آرزوش رو میکنیم شاید یه خبری شد ! :(
Santa Monica هم که حتمآ حضور داره با همین GoW IV که میخواد پنج شنبه معرفی کنه ! :دی (چه حالی میده معرفی نکنه و ضایع بشیم)
The Last Guardian هم که ... ! :دی به قول بچه ها یا کلآ بیان بگن آقا کنسل شد رفت ! یا یه چیزی نشون بدن ، چون خیلی ضایع هست بعد از این همه مدت بازم هیچ خبری ازش نشه.

فک نمی کنم سونی برسه هم ps4 رو نمایی کنه هم بازی های جدید برای ویتا معرفی کنه هم گیم پلی TLOU رو نشون بده هم تاریخ انتشار درست حسابی و تریلر بدردبخور از TLG نشون بده هم بازی جدید دیوید کیج معرفی بشه و شاید شاید mgs 5 انحصاری رو معرفی کنن :دی
این TLOU کاملا حس فیلم The road رو به من میده خیلی از صحنه هاش یاد آور اونه اونایی که دیدن می دونن چی می گم

امسال به نظرم خیلی جذاب خواهد بود . سانتا مونیکا که هست . ناتی داگ هم هست . تازه ممکنه دیوید کیج هم باشه . چه شود :دی هیچ خبری هم از PS4 نخواهد بود . بر عکس دیگه هر چی هست واسه PS3 رو خواهد شد .
البته ساکر پانچ هم خیلی وقته ساکته :دی

من که بی صبرانه منتظرم گیم پلی TLOU رو ببینم : In Naughty Dog We Trust :x
علی جون با این قسمت حرفت خیلی حال کردم!!!!
زمانی که GOW4 باید معرفی بشه و نمیشه.
KILLZONE 4 باید " " " "
THE LAST GUARDIAN توی کما هست
فقط این NAUGHY DOG بدبخت بود که داشت بار PS3 رو به دوش میکشید.من یه احترام خاصی برای NAUGHTY DOG قائلم.>:d<
کلا PS رو دوست دارم چون هر وقت بخواد یه شاهکار میده بیرون!!!
yahoo_6.gif

Versus رو هم نشون بدن دیگه چی بشه
yahoo_8.gif
yahoo_6.gif
ورسوس هم انحصاریه؟:-/

آخرین ویرایش:
​
انتظار می رود نمایش امسال سونی ، نشان دادن نسل دوم بازیهایی که برای Vita خواهند آمد و همچنین نمایش IP بزرگ Naughty Dog یعنی The Last of Us باشد.
انتظار میوریدیئـــم (:دی) The Last Guardian رو هم رسما کنسل کنن و همه رو از این صبر بی پایان خلاص کنن.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or