کنفرانس خبری Sony در E3 برای 4 June تایید شد

• Thread starter Thread starter Sport
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Sport

کاربر سایت

Sony تایید کرد که کنفرانس خبری خود در E3 را در روز دوشنبه ، 4 Jun برگزار خواهد کرد.

کنفرانس در ساعت 6 بعد از ظهر به وقت PST (که میشه 2 قبل از ظهر روز بعد به وقت BST) در Memorial Sports Arena برگزار خواهد شد.کنفرانس سونی در سال قبل نیز در همین مکان برگزار شده بود.

کنفرانس سال گذشته سونی شامل عذر خواهی Jack Tretton از SCEA پس از از کار افتادگی PSN در سال گذشته و همچنین نمایش Uncharted 3 ،Resistance 3 ،پشتیبانی Bioshock Infinite از Move و پرده برداری از PSVita بود.

انتظار می رود نمایش امسال سونی ، نشان دادن نسل دوم بازیهایی که برای Vita خواهند آمد و همچنین نمایش IP بزرگ Naughty Dog یعنی The Last of Us باشد.

انتظار میوریدیئـــم (:biggrin1:) The Last Guardian رو هم رسما کنسل کنن و همه رو از این صبر بی پایان خلاص کنن.
مطمئن باشين TLG كنسل نشده و مطمئن باشيد كه با يه شاهكار طرف هستيد مخصوصا الان كه بعضي از اعضاي سانتا مونيكا دارن تو ساخت بازي به Team ico كمك ميكنن;)

---------- نوشته در 08:29 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 08:27 PM ارسال شده بود ----------

یادمه از اول این نسل قرار بیاد :biggrin1:
مثل اينكه FF و TLG با هم كل انداختن هر كي ديرتر بازيش رو بده بيرون:d

علی جون با این قسمت حرفت خیلی حال کردم!!!!
زمانی که GOW4 باید معرفی بشه و نمیشه.
KILLZONE 4 باید " " " "
THE LAST GUARDIAN توی کما هست
فقط این NAUGHY DOG بدبخت بود که داشت بار PS3 رو به دوش میکشید.من یه احترام خاصی برای NAUGHTY DOG قائلم.>:d<
کلا PS رو دوست دارم چون هر وقت بخواد یه شاهکار میده بیرون!!!>:d<

ورسوس هم انحصاریه؟:-/

آره علی ، اصلا ND یکی از بهترین استدیوی هاییه که توی این صنعت دیدم >:d< استدیوی خوب توی این نسل زیاد بوده ولی استدیویی عالی که با هواداراش هم رابطه خوبی داشته باشه خیلی کمه که خوشبختانه ND جز همین استدیو هاست :x علاوه بر ND برای CD Projekt هم احترام خاصی قائلم

آره انحصاریه ، البته شایعه های زیادی هست که بازی مولتی شده ولی خب حقیقتش رو بخوای برای من مهم نیست انحصاری میمونه یا مولتی میشه من فقط میخوام یه شاهکار ببینم

ولي متاسفانه سوني با داشتن چنين استوديوهايي و چنين بازي هايي هنوزم يه تبليغ درست و حسابي براي بازياش نميكنه:|در نتيجه فروش پايين و صرف نظر از ساخت ادامه ي بازي:|

ولي متاسفانه سوني با داشتن چنين استوديوهايي و چنين بازي هايي هنوزم يه تبليغ درست و حسابي براي بازياش نميكنه:|در نتيجه فروش پايين و صرف نظر از ساخت ادامه ي بازي:|

صبر کن بزار یکم کازا جا بیفته به عنوان رئیس سونی احتمالا یکی از برنامه هاش برای همین بخش سونی هستش به خاطر این که اول استدیو ها رو قوی کردن حالا هم که دارن بعضی از استدیو ها رو درش رو تخته میکنن بعدش هم میفتن روی دور سرمایه گزاری های درست .

Sly 4 فکر کنم هنوز تاریخ عرضه ی درست حسابی نداره! (شایدم داشته باشه! ) ولی امیدوارم یک خبرایی هم ازش توی E3 بشه! و یکی دو تا دیگه از اعضای خانواده ی کوپر رو معرفی کنند! :d
و باز هم مثل همیشه دعا میکنیم خبری از KH III بشه :-" !

شما ها یادتون نمیاد ! ما که جوون بودیم یه بازی ای بود به اسم agent ! مو هامون مثل دندونامون سفید شد ولی از این بازی خبری نشد :( امیدوارم یه خبری بشه :| :(

هر چند که نمایش گیم پلی The Last of Us کل نمایشگاه رو یه تنه جم می کنه !

صبر کن بزار یکم کازا جا بیفته به عنوان رئیس سونی احتمالا یکی از برنامه هاش برای همین بخش سونی هستش به خاطر این که اول استدیو ها رو قوی کردن حالا هم که دارن بعضی از استدیو ها رو درش رو تخته میکنن بعدش هم میفتن روی دور سرمایه گزاری های درست .
دقيقا چون اين اواخرم كه خودش گفت مي خوايم تمركزمون رو گيم بيش تر كنيم;)
شما ها یادتون نمیاد ! ما که جوون بودیم یه بازی ای بود به اسم agent ! مو هامون مثل دندونامون سفید شد ولی از این بازی خبری نشد :( امیدوارم یه خبری بشه :| :(
داداشم شما ديگه اصلا فكر agent رو هم نكن حداقل تو اين نسل چون امسال كه مكس پين 3 مياد و ميتركونه سال بعد هم GTA اين كاررو تو ابعاد بزرگ تر انجام ميده و بعدم شروع نسل بعد و ظهور رد دد 3 هستش;)

---------- نوشته در 09:08 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 09:06 PM ارسال شده بود ----------

و باز هم مثل همیشه دعا میکنیم خبری از KH III بشه :-" !
امير زيرخاكي كشيدي بيرونا:dفكر كنم تنها كسي كه به فكر شماره سوم اين بازي بود تو باشي:d

کنفرانس به وقت ایران 5:30 صبحه !!

%21CDuN%21o%21%21mk%7E$%28KGrHqEOKiEE0j6vHY%21UBNPh%28fC9D%21%7E%7E_35.JPG

تو این E3 که احتمال معرفی نسل بعد کنسول ها دیگه زیره ۲۰ درصده ! (البته به نظره من که امکان نداره با اینکه خیلی دوست دارم زودتر معرفی بشه)

اما واقعا امسال فقط همین The Last Of Us میتونه برام کله E3 رو جذاب کنه.
وای که اگه گیم پلی شاخی هم داشته باشه (که قطعا داره) دیگه رسما یکی از بهترین IPهای تاریخ میشه.

کاش Naughty Dog هنوز هم CRASH رو میساخت!!!! چی بود این بازی......
یه شاهکار به معنای کلمه!!!!
مخصوصا 3 شماره اولش!!! نبود کسی که بازیش نکرده باشه!!!! :

7xcnvxbre99uttuhf42x.png

کاش Naughty Dog هنوز هم CRASH رو میساخت!!!! چی بود این بازی......
یه شاهکار به معنای کلمه!!!!
مخصوصا 3 شماره اولش!!! نبود کسی که بازیش نکرده باشه!!!! :

7xcnvxbre99uttuhf42x.png
دیگه داری اشکمو در میاری عجب بازی بود خدایی حاضرم ناتی داگ دیگه هیچ بازی نسازه ولی حداقل یدونه کراش بسازه
تازگیها یه حسی بهم میگه شایدinfamous3هم معرفی بشه شاید!!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or