کنسول Xbox One را با رنگ سفید نظاره کنید

• Thread starter Thread starter Farh@d
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Farh@d

There is no description of the situation
کاربر فعال

af0kkqc.jpg

درود.

همانطور که مطلع هستید کنسول Xbox One با طراحی ساده و سیاه خود در E3 به نمایش در آمد. این دستگاه که فقط تا به این حال با این رنگ به همگان شناسانده شده بود امروز رنگ زیبای سفیدش نیز منتشر که در بالا شاهد آن هستید. این تصویر که در سایت Reddit از سوی یک سازنده که منتشر شده است است آخرین dev kits بوده است که بدست آنان رسیده و آن‌ها نیز این رنگ را منتشر نمودند. که گفته می‌شود این مدل نهایی دستگاهی است که به خرده فروشان عرضه خواهد شد.

در حال حاضر طبق خبر این کنسول با دو رنگ سیاه و سفید به فروش خواهد رفت.

برای دیدن عکس در سایز بزرگتر و بهتر کلیک کنید.

vg247

آخرین ویرایش:
باید قبول کرد که ظاهر X1 زیبا نیست. X360 واقعا عالی طراحی شده بود. ولی خب قیافه خیلی مهم نیست. مهم بازی هست که انصافا هم PS4 و هم X1 تو این زمینه خوب کار کردن. همین Forza 5 خودش انگیزه قوی برای خرید این کنسول هست.(البته اگه پول برای خریدش باشه.:d)

با این که x box one به نظرم اصلا زشت نیست . ولی به نظرم برای گیمر جماعت بازی از همه چیز مهم تره . یه گیمر جماعت صبح تا شب میشینه پای کنسول بازی میکنه به کسی هم کار نداره کی چی میگه چی نمیگه . سلیقش اینه . خواهشن به سلایق دوستاتون احترام بزارین اگه گیمرین .

قوانین سایت:

توجه داشته باشید که تذکر و یادآوری قوانین فقط بر عهده مدیران است، بنابراین از کاربران عزیز تقاضا می کنیم از ارسال مواردی مانند: این تاپیک تکراری است، این جاش اینجا نیست، تاپیک چرا قفل نشده، مدیران سریعتر تاپیک رو قفل کنند و ... جداً خودداری کنند. در صورت مشاهده این موارد فقط از "آگاه کردن مدیریت از تخلف" استفاده کنید، در صورت مشاهده پیام های مدیریتی از کاربران، پیام فوراً حذف خواهد شد.

مدیریت تاپیک بر عهده تیم مدیریت سایته، نه کاربران. قرار بر این نیست هرکسی از هر پستی خوشش نیومد بیاد تو تاپیک اعتراض کنه که بر فرض "اینجا اسپم سنتر شده" یا بقیه کاربران رو "ترول" خطاب کنه. قرار نیست تو تاپیک ها فقط پست هایی که تعریف و تمجید میکنن وجود داشته باشن و پست هایی که نظر مخالف دارن پاک بشن تا یه سری از کاربران راضی باشن.

نفر بعدی هم که احساس مدیریت بهش دست داد اخطار میگیره.

من نمیدونم چرا باید کنسول بازی انقدر معمولی و ساده طراحی بشه که تو هیچ رنگی جذاب نشه؟8-|
یادش بخیر دریم کست عزیز هم سفید بود..اون طراحی کجا و این کجا..

باز سفید قشنگتره،یادم باشه اگر خواستیم رسیور HD بخریم سفید بخریم به قشنگی این عکس:d
من خودم رنگ سفید رو دوست دارم چون برای برخی لوازم لوکس شیکه اما برای کنسول و لوازم خودم که روشون وسواس دارم رنگ مشکی رو ترجیح می دم تنها کنسولی ام که سفید داشتم تا حالا PS One Slim بوده و XBOX 360 FHAT و بقیشون مشکی بوده
در کل مشکی رنگ عشقه:d اما اگر می خواید کسی باشید که XBOX ONE رو قراره بخره پیشنهاد می کنم صبر کنید رنگ سپیدش بیاد

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or