کنسول Xbox One را با رنگ سفید نظاره کنید

• Thread starter Thread starter Farh@d
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Farh@d

There is no description of the situation
کاربر فعال

af0kkqc.jpg

درود.

همانطور که مطلع هستید کنسول Xbox One با طراحی ساده و سیاه خود در E3 به نمایش در آمد. این دستگاه که فقط تا به این حال با این رنگ به همگان شناسانده شده بود امروز رنگ زیبای سفیدش نیز منتشر که در بالا شاهد آن هستید. این تصویر که در سایت Reddit از سوی یک سازنده که منتشر شده است است آخرین dev kits بوده است که بدست آنان رسیده و آن‌ها نیز این رنگ را منتشر نمودند. که گفته می‌شود این مدل نهایی دستگاهی است که به خرده فروشان عرضه خواهد شد.

در حال حاضر طبق خبر این کنسول با دو رنگ سیاه و سفید به فروش خواهد رفت.

برای دیدن عکس در سایز بزرگتر و بهتر کلیک کنید.

vg247

آخرین ویرایش:
اگر قرار باشه یه خبرنگاری از یه کنسولی جانبداری کنه یا یه کنسول رو مسخره کنه به نظر شما من میتونم به اون خبرنگار به عنوان یک خبرنگار صادق اعتماد کنم؟؟؟ این جانبداری شما روی دید من نسبت به شمای خبرنگار و خبرهاتون تاثیر نمیزاره؟؟؟
اقا فرهاد من فکر میکنم که یه خبرنگار همیشه باید بیطرف باشه و اگر نباشه دیگه نمیشه بهش اعتماد کرد
این نظر من بود شاید هم شما قبولش نداشته باشی

مگه خبرنگار نقش قاضی اینجا بازی میکنه :d

مگه خبرنگار نقش قاضی اینجا بازی میکنه :d
شما یه بار دیگه پست منو بخون
من میگم یه خبرنگار اگر بیطرف نباشه من نمیتونم بهش اعتماد داشته باشم
اینجا دادگاه نیست که قاضی و متهم و مجرم داشته باشه
اگر الان یه خبرنگاری بیاد کنسول سونی رو مسخره کنه و فردا یه خبری رو بده شما پیش خودت نمیگی که این خبرنگاره که مایکرو فنه خبرش هم حتما ترول سونیه پس ولش کن!!!!
اگر شما فکر میکنی که خبرنگار باید فن یه کنسول باشه که هیچی دیگه

شما یه بار دیگه پست منو بخون
اینجا دادگاه نیست که قاضی و متهم و مجرم داشته باشه
اگر الان یه خبرنگاری بیاد کنسول سونی رو مسخره کنه و فردا یه خبری رو بده شما پیش خودت نمیگی که این خبرنگاره که مایکرو فنه خبرش هم حتما ترول سونیه پس ولش کن!!!!
اگر شما فکر میکنی که خبرنگار باید فن یه کنسول باشه که هیچی دیگه

خبرنگار خبر که ترجمه میکنه چیزی بنام "منبع" داره و شما هر وقت شک و شبه ای داشتی با منبع تطابق میدی ! وگرنه خبرنگار هم ادم هست و صد البته فن یک چیز !

ولی کار خبرنگار فعلا در ایران فقط ترجمه هست و شما هم هر وقت خواستی ببینی فن بازی هست یا نه سریع منبع رو چک کن ! و دیگه لازم نیست خبرنگار پیامبر و یا معصوم باشه !!!!!!

از خودتون تز ندید بیخود. نظر شخصی اشخاص به هیچ کس غیر از خودشون ربط نداره. هرکسی میگه این مدل سفید خیلی زشته به معنی دشمنیش با مایکروسافت نیست چون واقعا زشته. انقدر که فیک بنظر میرسه. چون پلاستیکش رو انگار از دمپای کهنه درست کردن. میگم عینن کپی این محافظ های یخچاله.

ولی انصافا دیگه یه گام اساسی در جعبه شیرینی ساختن برداشتن ... اخه جعبه شیرینی مشکلی نداششتم ...سفیدش کردن که این تناقض هم برطرف بشه

خبرنگار خبر که ترجمه میکنه چیزی بنام "منبع" داره و شما هر وقت شک و شبه ای داشتی با منبع تطابق میدی ! وگرنه خبرنگار هم ادم هست و صد البته فن یک چیز !

ولی کار خبرنگار فعلا در ایران فقط ترجمه هست و شما هم هر وقت خواستی ببینی فن بازی هست یا نه سریع منبع رو چک کن ! و دیگه لازم نیست خبرنگار پیامبر و یا معصوم باشه !!!!!!
من نمیگم که خبر رو اشتباه ترجمه میکنه
من میگم که دیدگاه من نسبت به اون خبرنگار عوض میشه و به چشم یه خبرنگار بیطرف نمیتونم بهش نگاه کنم
همین

- - -ویرایش - - -

از خودتون تز ندید بیخود. نظر شخصی اشخاص به هیچ کس غیر از خودشون ربط نداره. هرکسی میگه این مدل سفید خیلی زشته به معنی دشمنیش با مایکروسافت نیست چون واقعا زشته. انقدر که فیک بنظر میرسه. چون پلاستیکش رو انگار از دمپای کهنه درست کردن. میگم عینن کپی این محافظ های یخچاله.
دوست عصبانی خب من هم نظرم رو گفتم البته ظاهرا برخلاف گفته شما نظر من غیر از خودم به شما هم ربط داره چون خیلی ناراحت شدید
من هم تو همون پست اول گفتم که به نظر من هم فیکه

آخرین ویرایش:
قشنگ شده...:d و واقعا به دور از هرگونه فن بازی و کولر بازی:D به نظرم به شدت فیک و ساختگی میزنه...به هر حال به نظر من این طراحی سادهء این کنسول با رنگ مشکی خیلی سازگارتره و با اون رنگ بهتر به نظر میرسه...

یعنی این قدر کل کلها و فن بازیهاتون سطحی شده که چسبیدین به ظاهر کنسولها!!!
قبلاها لااقل سر مسائل بهتری تو سر و کله هم میزدین!!!
:lol:

Xone همینجوریش زشت بود اگه بخواد سفیدشو بزنه و این عکس هم درست باشه که واویلا :d

حالا خوبه تصمیم نداشتن ترکیبی بزنن تهش یه چیزی این مدلی بزنه بیرون :d

پ.ن: خداییش قشنگ نیست سیاهش خیلی بهتره
پ.ن 2: اون دوستانی که به خبرنگار گیر میدن الان هم خبرنگار و هم ناظم فن مایکرو داریم یعنی نباید به اونها هم اعتماد کرد ؟! یه چی میگینا !

یعنی خبرنگارا حق اظهار نظر ندارن ؟

اگه شما دوست عزیز از خوندن بعضی کامنت ها ناراحت میشید ، خوب نخونید !

حالا چون شما فرمودید که کامنتها رو نخونیم من هم دیگه کامنتها رو نمیخونم

کار خوبی می کنی ، به نفع خودت هم هست ;)

آخرین ویرایش:
یعنی خبرنگارا حق اظهار نظر ندارن ؟

اگه شما دوست عزیز از خوندن بعضی کامنت ها ناراحت میشید ، خوب نخونید !
اظهار نظر کردن با مسخره کردن فرق داره
حالا چون شما فرمودید که کامنتها رو نخونیم من هم دیگه کامنتها رو نمیخونم ;)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or