کنسول PS3 اینبار اساسی هک شد!

• Thread starter Thread starter Farh@d
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Farh@d

There is no description of the situation
کاربر فعال

PS3-Hack-Download-Games-TQ570.jpg

درود.

در طی جدیدترین خبر رسیده که در سایت‌ها مختلف منتشر شده است کنسول شرکت سونی یعنی PlayStation 3 بار دیگر هک شد و این بار به صورت عجیب و اساسی. همانطور که می‌دانید این کنسول با ابزارهایی چون the PSJailbreak dongle و fail0verflow هک شده بود و سونی برای مبارزه با هکرها Firmware 3.60 را منتشر کرده بود.

در همین راستا گفته می‌شود گروهی هکر که خود را "The Three Muskateers" ( سه تفنگدار) می‌نامند توانسته‌اند به کلید LV0 کنسول PS3 دست یابند و قفل این پلتفرم را هک نمایند که این به ان معنا می‌باشد که Firmware های سونی دیگر کارساز این هک نمی‌باشد و سونی هر چقدر Firmware اپدیت کند به راحتی قابل هک خواهد بود.

نکته قابل توجه در مورد گروه "The Three Muskateers" این است که بعد از هک کنسول PS3 نمی‌خواستند کلید قفل LV0 را منتشر کنند ولی در عین ناباوری این کلید به دست یک گروه هکر چینی با نام BlueDiskCFW افتاد و ان‌ها از این روش استفاده نمودند، که همین این امر موجب خشم گروه Muskateers شد و در همین رابطه بیانه ای کوتاه را خطاب به این گروه چینی انتشار دادند.

"از انجایی که این حرکت یک کار گروهی بود، در شرایط عادی یک کلمه هم در این رابطه حرف نمی‌زدیم ولی این را باید بگوییم که دیگر کار زیادی نیست که ما بخواهیم با PS3 انجام دهیم و کارمان تمام شده است و فکر می‌کنیم زیاد هم اهمیتی ندارد. در اخر به شما که این هک را منتشر کردید تبریک می‌گوییم، تو دوست من واقعا یک هکر واقعی هستی افرین، ببخشید اشتباه شد تو یک عوضی هستی."

xboxmb

• Like
Reactions: ehsan250
اولن خیلی غلط کرد اون کسی که گفت ps3 کامل هک شده.این هک فقط بدرد کنسولهای فریمور کارخونه ایی تا 3.55 میخوره و 3.60+ که میتونن دانگرید بشن روی 3.55.
مدلهای جدید ps3 معروف به 3k اگر دانگرید بشن به 3.55 بریک میشن.

برای این هک حتما باید روی فریمور 3.55 باشید.

فقط خوبیتی که لو رفتن کلیدهای lv0 داره اینه که از این به بعد کنسولهای قدیمی میتونن دائم cfw رو اپگرید کنن.

کلید lv0 بعد از رمزگشایی boot loader کنسول هست و boot loader رو نمیشه نرم افزاری عوض کرد.
خود boot loader هم توسط cpu key رمز گشایی میشه که cpu key داخل cpu پلی استیشن3 ایزوله هست و غیر قابل دستیابی.
دفعه قبلی جورج هاتز تونست مرحله بعد از lv0 که مرحله رمزگشایی متالودر هست رو کدهاش رو پیدا کنه .سونی هم مستقیم از 3.60 متالودر رو حذف کرد ومستقیم از lv0 کد گذاری لودرها رو شروع کرد.
نتیجه کلی:
کنسولهایی که فریمور 3.55 میشه روشون نصب کرد یا دانگرید کرد هک 99 درصد شدن.

کنسولهای تولید 2011 به بعد که دانگرید نمیشن به 3.55 هنوز کپی خور نشدن.

به زودی ps3 به قیمت میلیون تومن خواهد رسید:biggrin1:
اولین کنسول میلیونی:biggrin1:

خواهد رسید ؟! :دی کجای کاری داداش ؟! :دی حیلی وقته قیمت PS3 تو تهران از مرز یک میلیون عبور کرده! :دی

امیدوارم چون خداییش من یکی دلم برای داداشم میسوزه اون Ps3 داره من 360 بعد هی بازی جدید میاد بیچاره باید صبر کنه من تموم کنم بهش بدم بازی کنه امیدوارم این اتفاق سریعا بیوفته تا شاهد عرضه بازی های ps3 همانند 360 باشیم و البته هنوز بازی های زیادی در دست تهیه هست last of us .beyound .و چندین عنوان تاپ دیگر از این کنسول رویایی الان که این پست رو میدم داشتم god of war 3 بازی میکردم و کنسول رو دادم داداشم darksider بازی کنه ولی خداییش همین چندتا انحصاریشم می ارزه بخریش کنسول رو چه برسه با هک کامل

امروز اخرین فریمور رسمی سونی یعنی 4.30 هم هک شد و الان کاستوم فریمور 4.30 در دسترس هست.

این فریمور روی کنسولهایی که میتونن روی 3.55 هم دانگرید بشن جواب میده.
psn هم کاملا کار میکنه.

هکر ها الان از طریق کنسولهایی که کپیخور هستن دنبال master key اصلی هستن که بتونن تمام مدلهای ps3 رو هک کنن.

فکر کنم خبر مهمی بود!!!

یکی از مهمترین سایتهایی که در زمینه هک کنسولها کار میکنه:
Crunching the Latest Scene News!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or