------کنسول Dreamcast 2 در حال ساخت------

rezaigi2004

کاربر سایت
:eek:

سلام

سلام بر سگا :biggrin1:

SEGA رسما اعلام کرد در حال کار بر روی دستگاه جدید از دسته سرگرمی های کامپیوتری میباشد که ربط بسیار زیادی به پروداکت یا محصول Dreamcast دارد انجمن اطلاع رسانی USPTO اعلام کرد این محصول چیزی نیست جز Dreamcast 2 !!!!

منتظر تایید رسمی میمانیم!

168363183644bb2bd0289a6.jpg

dreamcast2s3ac.jpg

جون من یه خرده رو حرفاتون فکر کنید بعد بیاید پست بدید
شما خودت الان فکر کردی اين پست رو زدی؟
من فکر میکنم شما سنت به mortal نمیخوره ، يعنی اون زمانی که ما مورتال بازی میکرديم فکر کنم شما گرگم به هوا بازی میکردی:)
اينو ولی بدون که اگر بخوای 3 بازی فوق مهشر شرکت سگارو از اولين سال تأسيسش تا الان رو نام ببری بی چونو چرا اسمه mortal combat يکی از اوناست !!!
هر کسی به يه عشقی میره يه کنسولی رو میخره ، منم اگر اين دستگاه بياد 100% میخرمش ! چرا ؟ چون يقين دارم که سری جديدی از mortal combat رو اين کنسول عرضه میشه و میتونم بازی بکنم
حالا شما اگر يه مقدار عميق تر به پست من فکر میکردی شايد اينارو درک میکردی .

اگه اين اتفاق بيافته می شه بهش گفت شك قرن (Shock)، با استفاده از همين جوی كه ايجاد می كنه شايد موفق شه چون واقعا كسی فكر نمی‌كنه اين قضيه به وقوع بپیونده!

ببين يك چيزي سربسته بگم، خبر درستي نيست ولي دمتون گرم كه با اين خبر ها يادي‌ هم از سگا مي كنين حالا يا راست يا شايعه. سگا اصالت داره...
اين كارس...يك شبه نيومد...دنياي گيمو تكون داد وحشتناك.

چه روزهایی داشتيم با بازی های‌ سگا تازه امروزم داريم ولی دير به دير چون سياست های سگا مثل قديم ديگه طرفدارو بپا ضرر كن نيستش.

من خودم فن تعصبي سگام اونم وحشتناك، 3 صوت برات تاريخچه قدرت و نوآوري هاي سگارو مي گم جوري كه بفهمي اگه سگا نبود اين صنعت به جاهايي كه امروز رسيده نرسيده بود پس اگه بخواد همچين چيزهايي خبر بيافته مسلما بايد منم شنيده باشم.

حتما مي‌دونين كه سال 2002 وقتي دريم كست رسما باي باي شد، هنوز خيلي‌ها تو سگا ايده دادن دريم كست 2 رو با دسته حسي(مثل Wii امروز) داشتن، حتي من طرح هاي‌جعبه مدل هاي آزمايشيشم ديدم،‌دستشم ديدم(اه!! اونا ها تو عكس پيام اولي هم هست اون سفيد باريكه كه زيرش هم سياهه) ...

آخه Dreamcast اولي اصلا يك دسته براش بود به اسم SEGA FISHING ROD كه تو بازي SEGA BASS FISHING مي شد به حالت Wii امروز باهاش ماهيگيري كرد...
اين دسته اضافي و مخصوص حتي تو بازي ‌Soul Caliburو Virtua Tennis هم يكسري كارايي داشت، جالب اينجاست سال ديگه همون بازی SEGA BASS FISHING بهمراه بازی‌Samba De Amigo دريم كست با همون گرافيك دريم كست(چون گرافيكش واسه Wii بد نيست) دارن ميان.

(اينو كه ديگه همه مي دونن البته به خاطر معروف نشدن Dreamcast تو ايران مثل PS2 اين قضيه اتفاق نيافتاد، لازم بذكر ه كه علت شكست هر دو كنسول آخر سگا يعنی Sega Saturn و Dreamcast در مقابل PS One و PS2 به خاطر بحث سخت افزاری نبود به خاطر جو Playstation و بازاريابی ضعيف سگا همين جور نبود حمايت از اكثر ناشرها بود(سگا همش خودش بازی زد،ْ يكمم كپ كام و بر بچ مهربون كمك كرد-البته كپ كام يكمم آبرو ريزی كرد چون اومد يكسری بازی‌از PS One رو فقط كمی نرم كردو با همون گرافيك واسه DC داد.)

به عبارتی گرافيك اون دو كنسول آخر سگا (Dreamcast و Saturn) از PS1 و PS2 بالاترم بود مثال می‌خواين؟ می زنم براتون:1-دريم كست 8 مگ ويديو رم داشت اما PS2 فقط 4 مگ! و اين يكی از دلايلی بود كه سگا نتونست Shenmue II رو به جای Xbox به PS2 بده و گرنه اگه Shenmue II رو PS2 بود III كه سهله، تا الان Shenmue VII رو هم ديده بوديم.2-تو بسياری از بازی های با گرافيك اون موقع كه رو هر دو كنسول بودن مثل Dead Or Alive 2 گرافيك نسخه دريم كست نسبت به PS2 اون بازی وحشتناك بالاتر بود، همين Dead Or Alive 2 رو برين عكساشو الان ببينين تابلو هستش مثال تو اين زمينه زياده 3-دريم كست اومد سال 1999 اولين Soul Calibur رو با اون گرافيك برجسته و المان های پويا و زنده جوری نشون داد كه تازه بعد از چند سال PS2 با هزار درد سر تونست دومين Soul Calibur رو با پیشرفت فناوری همونجوری نشون بده و...بسياری مثال ديگه كه ثابت می كنه دريم كست ار پلی استيشن دو كم نداشت(تازه نگيم بازی هاش CD بود درسته از نظر فيزيكی ‍CD بود اما لازمه بدونيم كه فرمتش GD بود كه G نشون دهند ه گيگا بايته و به جای 700 مگ تو هر ديسكش تا حدود يك گيگو خرده ای اطلاعات جا می شد حالا من چيم شد كه آخر هر ديسك شنمو يك دور ديسك عوض كردم؟ حكايت HD-DVD و BD هستش؟ بابا بی خيال 4-در مورد Saturn هم كه مشخصات فنی‌به صورت تابلو قدرت بارز اين كنسول رو نشون می ده تا جایی‌كه اومدن دارن باز NiGHTS 1996 سگا رو به زودی نسخه باز سازی شدش رو با همون گرافيك نسخه Saturn اما كمی نرمتر واسه PS2 می دن، د ضمن يك نسخه كاملا جديدشم كه داره واسه Wii می ياد)

دريم كست 2002 می تونست خود Wii شه با يك بسته جديد!

سگا كمي زود و بي سر صدا اون فناوري Motion Sensivity رو مسه هزار تا فناوري ديگش واسه بازي ها مطرح كرد و
اين زود مطرح كردن صدمه زد بد جورررر...سگا واقعا از زمان جلو بود...2002 موقع مرگ دريم كست دريم آي داشت مي داد با ايده هاي‌ EYE TOY PS2 و LIVE VISION 360!!!، بابا كی اولين بار كنسولش مودم داشت و Online شد؟؟؟ كی كی؟ معلومه دريم كست سگا...
مموري دريم كست LCD داشت صدا هم داشت كلی كار می كرد(تقويم، مينی گيم و...) تازه قرار بود MP3 اجرا كنشم بياد، ،
بابا Zip Drive داشتن براش انبوه می دادن واسه ذخيره فايل های زياد آتی
، دريم كآرااوكه داشت كه ميكروفن داشت صداتو می گرفت می برد تو كنسول، ديگه نميگم كه زياده تا صبح زمان می‌گيره و دلمم خونه خاليه...

بارها شده با هوادارن واقعی Sony و Nintendo بحث داشتم اونم با سمجاشون آخرم قانعشون كردم كه SEGA سلطانه...ديگه پیر اين قضيم.

البته با مايكروسافتي ها بحث نداشتم چون اصلا خود بيل گيتس و پيتر جون كه الان رفته جاي ديگه Dreamcast و سگا رو مي پرستيدند و كلا Xbox بعد از Dreamcast راه افتاد به عبارتي بعد از باي باي سگا با كنسول سازي نه بازي سازي، در ضمن با يك نگاه به دسته 360 و معيار بازي هاي Xbox به راحتي‌ ميشه فهميد كه مايكروسافت يك جوري داره افكار سگا رو تو كنسولها ش ادامه مي ده، اصلا Dreamcast ويندوز CE داشت نشوني از اين تابلو تر در مورد تاييد رفاقت مايكروسافت با سگا؟

دريم كست هنوزم بعد سال ها محبوب ترين كنسول عمر منه(تا جايي كه دو تا دريم كست دارم با كلي گيماشونو متعلقات و احساس مي كنم يكي ديگه هم مي خوام)

شنمو Shenmue كه شاهكار قرن 21 از توسط يكي از بزرگترين مجلات بازی لقب گرفت و همون تنهايي واسه شاخ دوستن كنسول دريم كست كافيه...
حيف كه توليد Dreamcast به علت هاي زيادي زود متوقف شد.

با اين همه شكي ندارم كه اين خبر كاملا شايعه و غلطه و شديدا تكذيبش مي كنم.
سگا حا لا حالا ها حد اقل تا 2015 به كنسول سازي برنمي گرده...

اگه 1% بخوام جا باز بذارم واسه صحت اين خبر كه DC2 دار ه مي ياد خدا كنه Shenmue 3 هم باهاش بياد كه سالهاست ما طرفداراشو ديونه خودش كرده...روزي نيست به Shenmue فكر نكنم...حتي سايت هواداري هم واسش دارم.

راستي ما طرفداراي شنمو داريم رو مخ مايكروسافت كار مي‌كنيم كه Shenmue II X رو بروي سرويس جديد ماركت پليس يعني ‌Xbox Originals/Xbox LIVE هم بده...اينجوري شايد مثل بازي ‌قشنگ فارنهايت يا اينديگو پرافسي و سايكوناتس كه بازي هاي خوبي بدون اما مردم ازشون غافل بودن و فروش نكردن Shenmue II هم بتونه بياد پيش اونا تا دوباره فروش كنه(البته مي دونين كه دانلود اين بازي‌ها فقط 10 دلار می طلبه) و شايد اين سبب شه تا سگا يكم به Shenmue 3 فكر كنه...

شرمنده زياد حرف زدم، دلم خون بود حرف واسه گفتن در مورد SEGA امروز و ديروز زياد دارشتم و دارم...
اميدوارم از اين حرفها چيز هاي مفيدشو بفهين.

راستی اگه نظر خاصی دارين از همين الان بگم دربست به نظر همه احترام می گذارم چون تو دنيا به اندازه موی سر نظر مختلف هست البته اگه سره كچل نباشه.

آخرین ویرایش:
من فکر میکنم شما سنت به mortal نمیخوره ، يعنی اون زمانی که ما مورتال بازی میکرديم فکر کنم شما گرگم به هوا بازی میکردی:)
اينو ولی بدون که اگر بخوای 3 بازی فوق مهشر شرکت سگارو از اولين سال تأسيسش تا الان رو نام ببری بی چونو چرا اسمه mortal combat يکی از اوناست !!!
هر کسی به يه عشقی میره يه کنسولی رو میخره ، منم اگر اين دستگاه بياد 100% میخرمش ! چرا ؟ چون يقين دارم که سری جديدی از mortal combat رو اين کنسول عرضه میشه و میتونم بازی بکنم

چه تصادف مشترکی با کنجی داری . کنجی فکر نکرد شما دقت نکردین یا شاید ندیدین .
اول : همین مورتال کمبت سه شماره برای ps2 آمد .
دوم : همین بازی next-gen داره برای دو ابر قدرت ماکروسافت و سونی یعنی ps3 و xbox360 داره ساخته میشه . حالا اگه میگفتی شورش باز یک چیزی اما کمبد دیگه ....;)

چه تصادف مشترکی با کنجی داری . کنجی فکر نکرد شما دقت نکردین یا شاید ندیدین .
اول : همین مورتال کمبت سه شماره برای ps2 آمد .
دوم : همین بازی next-gen داره برای دو ابر قدرت ماکروسافت و سونی یعنی ps3 و xbox360 داره ساخته میشه . حالا اگه میگفتی شورش باز یک چیزی اما کمبد دیگه ....;)
ببين دوست عزيز ، بازی که خوده شرکت برای کنسول خودش میزنه زمين تا اسمون از هر لحاضی که فکرشو بکنی با بازی که برای کنسولهای ديگه میده فرق داره
نمونه بارزش همين نينتندو و super mario ، که هروقت بازی تحت اين عنوان داده بيرون ترکونده و هميشه در صدر بالاترين بازيهای کامپييوتری از لحاظ امتياز قرار میگره
يعنی کلاً همينجوريه ، شرکتی که کنسول رو خودش ساخته و ميخواد بازی براش بسازه مطمئناً خيلی رو بازی کار میکنه تا بتونه به يک عنوان انحصاری و به ياد ماندنی تبديلش کنه
مثلاً به من هيچ وقت اون جذابيتی که رو سگا mortal رو بازی میکردم رو ps1 و ps2 به من نداد ، چرا ؟
آقا بيخيال

آخرین ویرایش:
آقای alimn شما چقدر طرفدار سگا هستی؟ من بیشتر!!!
ببین سگا همیشه از زمان خودش جلو بود البته برای شما نمیگم آقای alimn شما که خودت استادی
مثلا یه دوربین داشت که وصل میشد به کنسول وشما هر عکسی از خودت میگرفتی میشد پشت زمینه منوی بازیها البته نه همه بازیها دریم کست اون موقع مجهز به سیستم Voice-R بود یعنی شما میکروفون رو وصل میکردی به کنسول و در اکثر بازی ها بجای اینکه کلمه Yes رو انتخاب بکنی خودت میگفتی Yes و کنسول صدارو تشخیص میداد و Yes رو انتخاب میکرد چیزی که هنوز در این کنسولهای نسل هفت نیست

یکی از بزرگترین شاهکار های دریم کست مموریش بود LCD داشت و صدا پخش میکرد و خودش یک GameBoy بود
درسته یعنی شما میتونستی با مموریش بازی کنی و همونطور که آقای alimn گفتند قرار بود که نوع MP3 پخش کنش هم بیاد
و مطئن باشید اگر این کنسول اون مشکلات براش پیش نمیومد سگا نقشه های خیلی بیشتری هم براش داشت
اما نشد

اقا هنوز که خبر رسمی نشده که بعضی هاتون سکته کردید :) تو متن خبرم که این مسئله به صورت سوالی اومده یعنی شاید اصلا چنین چیزی نباشه!
و اینکه فکر میکنین سگا میتونه از نظر ساپورت به پای 3 شرکت غول یعنی مایکروسافت و سونی و نینتندو برسه؟! من که شک دارم....

احتمالش كمه...چون سگا همين الآن كلي بازي تو ليست براي عرضه روي Ps3 و 360 و وي داره... اگر Dc2 تو كار باشه احتمالآ براي نسل بعد هست...

بخشید بابا بزرگ
شما که سنت بالاست همین برات بسه که بدونی mortal kombat رو سگا نمیسازه
بقیه حرفاتم انقدر :-" تشریف دارن که ارزش بحث کردن ندارن

بخشید بابا بزرگ
شما که سنت بالاست همین برات بسه که بدونی mortal kombat رو سگا نمیسازه
بقیه حرفاتم انقدر :-" تشریف دارن که ارزش بحث کردن ندارن
آقا شما چرا خوب درک نمیکنی ؟ ايينو هر ننه قمری میدونه که midway سری mortal combat رو میسازه
اولی سری از اين بازی رو سگا عرضه شد و منجر به محبوبترين اثر اين کنسول شد ، بعد هام اگر deramcast 2 بياد شما محال ممکنه اين بازيرو رو کنسولهای ديگه ببينيد و مطمعناً به يه بازی انحصاری برای اين کنسول تبديل میشه
شما يه مقدار بيشتر وقت بزار رو پستهايی که میدم و درکت رو از مفاهيم بالاتر ببر ، مقداری واضحتر توضيح میدم که وقتی شرکت سگا خودش يه بازيساز هست (يکی از غولهای بازی سازی دنيا) و عناوين زياديرو رو از خودش به جا گذاشته مطمئناً تو ساخت اين بازی با شرکت midway همکاری میکنه همونطور که ما تو خيلی از بازيها شاهد اين موضوع بوديم
شمام ديگه بهتره بحث رو بيخيال شی و هر چی شما میگی درسته ، البته فکر کنم تا حدودی من مقصر باشم که کامل نمیام اينجا بنويسم و فکر میکنم بعضی چيز هارو شايد خودتون درک کنيد

حالا من یک چیزی میگم همگی درک کنید .
Dreamcast 2 rumor debunked
Sega of America PR Director Charlie Scibetta is currently looking into the trademark issue and why it was updated. In the meantime he told us that Sega "has no plans to get back into the console business," adding, "We're very happy being a platform agnostic company and have moved up the ranks the past three years from #11, to #9, and now stand at #6 in terms of our market share by units among third-party publishers. We like our current strategy and have no plans to change in the middle of this outstanding

اقا هنوز که خبر رسمی نشده که بعضی هاتون سکته کردید :)
امین جون از فهمیدنش خیـــــــــــــلی سخته. اگر با سگا و مخصوصا DC اشنائی داشتی متوجه میشدی :(.
حتی شایعه بودن این خبر خیلی ها رو خوشحال کرده :love:. حالا ببین اگر تائید بشه چی کار میکنیم :-".

امین جون از فهمیدنش خیـــــــــــــلی سخته. اگر با سگا و مخصوصا DC اشنائی داشتی متوجه میشدی :(.
حتی شایعه بودن این خبر خیلی ها رو خوشحال کرده :love:. حالا ببین اگر تائید بشه چی کار میکنیم :-".
پس امیدوارم که تایید بشه ولی فریدون خودت یه حساب سر انگشتی بکن فکر نکنم چنین چیزی اتفاق بی افته!:)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or