------کنسول Dreamcast 2 در حال ساخت------

rezaigi2004

کاربر سایت
:eek:

سلام

سلام بر سگا :biggrin1:

SEGA رسما اعلام کرد در حال کار بر روی دستگاه جدید از دسته سرگرمی های کامپیوتری میباشد که ربط بسیار زیادی به پروداکت یا محصول Dreamcast دارد انجمن اطلاع رسانی USPTO اعلام کرد این محصول چیزی نیست جز Dreamcast 2 !!!!

منتظر تایید رسمی میمانیم!

168363183644bb2bd0289a6.jpg

dreamcast2s3ac.jpg

تكذيب خبر و آينده؟

آقای alimn شما چقدر طرفدار سگا هستی؟ من بیشتر!!!
ببین سگا همیشه از زمان خودش جلو بود البته برای شما نمیگم آقای alimn شما که خودت استادی
مثلا یه دوربین داشت که وصل میشد به کنسول وشما هر عکسی از خودت میگرفتی میشد پشت زمینه منوی بازیها البته نه همه بازیها دریم کست اون موقع مجهز به سیستم Voice-R بود یعنی شما میکروفون رو وصل میکردی به کنسول و در اکثر بازی ها بجای اینکه کلمه Yes رو انتخاب بکنی خودت میگفتی Yes و کنسول صدارو تشخیص میداد و Yes رو انتخاب میکرد چیزی که هنوز در این کنسولهای نسل هفت نیست

یکی از بزرگترین شاهکار های دریم کست مموریش بود LCD داشت و صدا پخش میکرد و خودش یک GameBoy بود
درسته یعنی شما میتونستی با مموریش بازی کنی و همونطور که آقای alimn گفتند قرار بود که نوع MP3 پخش کنش هم بیاد
و مطئن باشید اگر این کنسول اون مشکلات براش پیش نمیومد سگا نقشه های خیلی بیشتری هم براش داشت
اما نشد

آقا واقعا ممنون از پيام شما، اين پيام حتی گفته های صفحه قبل منم كامل تر كرد، نشون می ده شما هم واقعا در مورد سگا اطلاعات مفيدی داری و اين منو واقعا خوشحال می كنه.

متاسفانه سگا فدای بيش از حد مبتكر و خلاق بودن (جلو از زمان بودن) همين طور
طرفدار پرستی بيش از حدش شد...و شايد به خاطر همينه كه تو بعد بازار يابی به خصوص در مورد Saturn و Dreamcast موفق نبود.(ميگن تمركز بيش از حد رو يك زمينه آدمو از پيشرفت تو زمينه های ديگه عقب می ندازه پس همينه)...

بازم می گم اگه شركت های اصيلی مثل سگا نبودن شايد هنوز اين صنعت به اينجا نرسيده بود، سگا هم بازيهاش هم كنسولهاش رو صنعت تاثير گذاشتن و اينو كارشناس ها و طرفداران واقعی خون دل خورده سگا قشنگ حس كردنو ميكننو خواهند كرد.

منم اگه از بچگی تا به امروز طی اين همه سال از ته دل طرفدار سگا نبودم مثل اين بسياری اصلا اين قضايا رو نمی دونستم، خوب هر كی تو يكسری‌ زمينه های‌ مختلف علاقه و اطلاعات داره ديگه سگا هم مهمترين نام تو دوران زندگی من در زمينه بازی های رايانه ای محسوب می شه.
(عدم وجود يك كنسول سگا تو اين نسل باعث شده كه هی فكر كنم يك چيزيو گم كردم)

بگذريم ديگه نمی خوام 100000 تا ديگه مثال از پيشگام بودن سگا در بسياری از ايده ها چه تو بازی چه تو كنسول بزنم.
(آخه مثل صفحه قبل باعث می شه حرص بخورم)

____بر می گرديم به نام گفتگو(به همراه كمی ترجمه تو دل برو از تكذيب سگا)

متاسفانه ديديم كه نظر من راجب صحت اين خبر درست از آب در اومدو،
امروز Charlie Scibetta از سگا اين قضيه رو با گفتن جمله زير واضح تكذيب كرد::((

فعلا نقشه ای برای بازگشت به تجارت كنسول نداريم.(به عبارتی وايسين ضررامنون رو جبران كنيم ثروت كافی بدست بياريم بعد اگه مثل قديم حال داشتيم شايد)

Charlie Scibetta گفت بابا قبلانم گفتم قبل اينكه بخوايم از اين حركات بكنيم بايد در زمينه نشر و توسعه بازی سردمدار باشيم(بشيم)

اين آقا كلی هم از جايگاه و سياست فعلی سگا ابراز رضايت فرمودند.

خوب اينم از ترجمه تو دل برو^

اما اينكه كه سگا در حال حاضر سگا دو نام Dreamcast رو تجاری زير كمربندش داره
خودش نشون می ده كه شايد در آينده نزديك يا دور اتفاقاتی بيفته...
چرا كه خود اين آقا هم كه امرو حرف زدن در مورد اين مساله جوابی‌نداشته!
بد بخت اين شركت های بزرگ آب می خورن همه ميفهمن!

پس اين تاپيك نبايد بسته بشه چون بله سگا نام تجاری Dreamcast رو Update كرده
، در ضمن بهتر نام SEGA فراموش نشه.

پيش بينی های من برای‌ آينده دور و نزديك:

آينده نزديك:
‌آمدن بازی های دريم كست بروی سرويس Xbox LIVE يا يك سرويس جديد ديگه.

الان دو بازی باحال Ikaruga و REZ كه هر دو مال دريم كست بودن دارن واسه Xbox LIVE َArcade به صورت قابل دانلود ميان اما نه با نام تجاری دريم كست...

خدارو چه ديدی شايد سگا می خواد درست حسابی بازی های دريم كست رو از طريق سرويس Xbox LIVE عرضه كنه
يعنی اول Shenmue I رو هارد 360!!! خدای من :eek:
بعدشم Shenmue II واسه Xbox Originals!:biggrin1:
و در نتيجه Shenmue III روی‌ ديسك...:love:

چون Shenmue رو اون موقع كم می شناختن نتونست بودجه چند ده ميليون دلاری سگا رو برگردونه اما اينبار من يكی كه هر كی رو بتونم وادار می كنم يكی اوريجينالشو پیدا كنن و بخرن.

آينده دور:
يعنی بعد اين نسل(2015 به بعد) سگا شايد واسه انتقام بياد با اينكه اخيرا به مقام ششمين ناشر جهان(كه بيشترين سهم رو در ميان ناشرين غير خانگی داره) سعود كرده اما با توجه به اينكه هنوز اول نيست و تازه كلی عنوان فقط اعلان شده/عرضه نشده تاپ واسه PS3, PS2, X360, Wii , DS و PSP داره اين حدس مال آينده دوره...2015 به بعد.

^^^
شايد اسم كنسول بعديش اصلا REVENGE باشه!:cheesygri
حالا با توجه به تجربه های تلخش با Dreamcast و Saturn بازم بتونه اينه قديم از زمان زيادی جلو بزنه يا نه بايد ديد...

خدا رو شكر كه الان حداقل برخی از ايده های دريم كست اول داره يك جوری رو
Xbox مايكروسافت زندگی می كنه...دسته 360(A, B, X, Y, LT, RT, Analog Stick)،
دوربين LIVE VISION(شبيه Dream Eye)، فناوری های پا یه ساخت بازی‌های X و ...
دسته Xbox اول كه مثل DC اصلا از بالاش مموری هم می خورد.
:laughing:
به هر حال قدم سگا و محصولاتشون هميشه روی‌ سر من و خيلی های ديگس...
بيا سگا...
اينبار نمی گذاريم ببازی.

در نهايت اضافه می كنم با توجه به عدم وجود كنسول دريم كست تو ليست پلتفورم هایی كه داريم الان روشون بازی‌می كنيم من مجبورم كنسول های نسل ششمی رو كه دارم از پروفايلم فعلا بردارم چون اگه بخوام همشونو تو پروفايلم داشته باشم دريم كست هم چون نسل شش بود بايد بينشون باشه،حالا Xbox اولی رو شايد چون يك ويرايش از Shenmue II دريم كست بهش رسيد رو تو ليستم اضافه كنم :cool: بدبختی‌اينجاست يوهو يك عده ميان به آدم تهمت طرفدار تعصبیه مايكروسافتو بودنو می زنن...:eek:

آخرین ویرایش:
فكر ميكنم اين مسئله خيلي ساده باشه كه سگا همچين خودكشي رو نميكنه.
اين مسئله كه سگا روزي وارد دنياي كنسول ها بشه انكار نا پذير حضور يك شركت مدعي كه سال ها بازار در دست خودش داشته زياد دور از ذهن نيست شايد همين فردا خبر دار بشيد EA هم يك كنسول ميخوا بسازه و البته براي من هم يك آرزوست كه سگا باز هم وارد جمع مدعيان بشود. ، اما حضور سگا در جمع مدعيان مطمئنا نياز به خرج زياد و افكار درست و حسابي داره. الان هنوز خيلي زود كه منتظر بود سگا دوباره جايگاه خودش رو بدست بياره و بايد سال ها صبر كرد ولي من يكي مطمئنم كه روزي حداقل نينتند و ماكروسافت رو از دور رقابت حذف ميكنه و با اميد زياد سوني كه اميدوارم زياد اين موضوع دير نباشه.
صحبت كلي هم اين بود كه به نظرم تنها شركتي كه يك كم با طرفدار هاش صاف و صادق بود همين سگا و هيچ شركتي اينجوري نيست ماكروسافت كه فقط يك پول پرست كامل در اصل ماكروسافت فقط پول مي پرست و سوني هم جاه طلب و عاشق مقام ، نينتندو هم كه ديگه يك كم به نظرم شبيه به EA نسخه بتاش هست :biggrin1: ولي سگا فرق ميكنه.
يادش بخير چه دوراني داشتيم.

آخرین ویرایش:
همه میدونیم یک روز سگا این شرکت دوستدار بازیکنها باز خواهد گشت و مثل همیشه :weightlif قوی خواهد بود
و دیگر شرکت ها را از سر راه خواهد برداشت :gunner: پس تا اون روز ما طرفداراش با هم متحد ویک صدا :groupwave: خو اهیم ماند

پیروزی از آن سگاست :victory::victory::victory::victory::victory::victory:

آقا شما چرا خوب درک نمیکنی ؟ ايينو هر ننه قمری میدونه که midway سری mortal combat رو میسازه
اولی سری از اين بازی رو سگا عرضه شد و منجر به محبوبترين اثر اين کنسول شد ، بعد هام اگر deramcast 2 بياد شما محال ممکنه اين بازيرو رو کنسولهای ديگه ببينيد و مطمعناً به يه بازی انحصاری برای اين کنسول تبديل میشه
شما يه مقدار بيشتر وقت بزار رو پستهايی که میدم و درکت رو از مفاهيم بالاتر ببر ، مقداری واضحتر توضيح میدم که وقتی شرکت سگا خودش يه بازيساز هست (يکی از غولهای بازی سازی دنيا) و عناوين زياديرو رو از خودش به جا گذاشته مطمئناً تو ساخت اين بازی با شرکت midway همکاری میکنه همونطور که ما تو خيلی از بازيها شاهد اين موضوع بوديم
شمام ديگه بهتره بحث رو بيخيال شی و هر چی شما میگی درسته ، البته فکر کنم تا حدودی من مقصر باشم که کامل نمیام اينجا بنويسم و فکر میکنم بعضی چيز هارو شايد خودتون درک کنيد
سلام ، در تکمیل فرمایشات شما :
اولین نسخه از بازی مورتال کامبت در سال 1992 فقط بر روی دستگاههای بازی Arcade عرضه شد و یکسال بعد در سال 1993 با همکاری Midway و acclaim ، بصورت همزمان بر روی 8 سیستم بازی خانگی عرضه شد :

Sega Mega Drive
Sega CD
Amiga
Game Boy
IBM PC
Sega Game Gear
Sega Master System
Nintndo SNES

در ضمن تمام سیستمهای بالا نسخه پورت شده سیستمهای آرکید را اجرا میکردند .

موفق باشید .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or