کنسول 360 شخصیت انحصاری در بازی MK 2011 نخواهد داشت

• Thread starter Thread starter Farh@d
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Farh@d

There is no description of the situation
کاربر فعال
Kratos-Mortal-Kombat-Characters-Leaked-485x291.jpg

درود .

سری جدید بازی زیبای Mortal Kombat تقریبا همه شخصیتهای ان مشخص شده است این بازی که قرار است برای دو کنسول 360 و PS3 در 26 APRIL روانه بازار شود یک تفاوت بینشان است وان هم وجود شخصیت معروف بازی God of WAR یعنی کریتوس میباشد که در ورژن PS3 در قسمت multiplayer حضور دارد. در همین راستا چندی پیش اقای Cliff Bleszinski خالق بازی زیبای
Gears of war در طی خبری گفته بود دوست دارد یکی از شخصیتهای این بازی را در MK ببیند شایعات مبنی بر این بود که این کار قرار است میسر شود ولی گویا این طور نیست. استدیو
NetherRealm Studios در صفحه Twitter account خود بیان کرد تنها شخصیت انحصاری بازی کریتوس برای کنسول PS3 است و نه چیزه دیگر
والبته گویا شایعاتی نیز مبنی بر حذف کریتوس بوده که سایت زیر با تماسی که با استدیو مذکور داشته است این شایعات را تایید نکرده اند و شخصیت کریتوس در PS3 حضور دارد .

examiner

• Like
Reactions: Isildur
دوستان جدیدا تو ایران خطوط T1 یا adsl 2 mb رایگان میدند که همه دم از انلاین میزنید ؟؟؟ شرط میبندم نصف این کسایی که اینجا دم از بد شدن بازی میزنند تا حالا MK VS DC رو انلاین بازی نکردن وگرنه هیچ کس نمیومد بگه اره بازی نوب بازار میشه و غیره ! من خودم چند بار رفتم با سرعت 384 کیلوبایت تا میومدم تکون بخورم دیدم طرف در حال فینیشر زدن پس بیخیال !

سلام
داداش من که مثلا پینگم خوب بوده و با سرعت خوب میزدم چی شد
اون یارو هست جفت شمشیر داره
یه فنیرو یه سر میزنه نمیزاره تکون بخوری مگر اینکه بریک کنی حرکتشو که اونم سخته و زیاد نمیشه و دوسوت میفرستته واسه فینیشینگ

بچه ها این که کریتوس از بقیه قوی تره رو تو همین BC خبرشو گذاشتن که سازنده ها گفته بودن

نه بابا تاپیکش هست تو بخش اخبار

جدا سه تا مساله هست:
هیچوقت سازنده هایه بازی با Over پاور کردن یه کاراکتر نمیان بالانسه بازی اونم تو بخشه آنلاینو بهم بزنن. یعنی دیگه اینقدر شعورشون میرسه. این بازیها فقط یه تیم تستر دارن کشک که نیست.
گیریم یه کاراکترو هم Over پاور بزارن. شما به عنوانه یه هاردکور باید با جونو دل این Challenge رو بپذیری. ناسلامتی هاردکوری گفتن. هاردکور بیدی نیست که با این بادا بلرزه. شما که هاردکوری چرا آخه؟ نکنه شما بید نیستی بادی !!!
و مساله آخر اینکه مگه نوبها دل ندارن؟ حالا شما هاردکورها رضایت بدین این نوبها هم یه کاراکتره قوی داشته باشن تا هی فرت و فرت به شما هاردکورا نبازن.
:d

آقایونی که به خاطر اینکه X360 شخصیت انحصاری نداره ناراحت نباشن. به خدا هیچی نمیشه. فقط یه شخصیت.

اینقدر خودتونو نکشید بزنید تو سر کریتوس.

واقعا خیلی جالبه! کار به جائی کشیده که از دید آقایون وجود یه کاراکتر اضافی تو بازی یه نکته منفی به حساب میاد. من نمیفهمم وقتی مجبور نیستید چه لزومی داره پست ارسال کنین؟ وقتی نمیتونین یه جمله رو معنی کنید چه لزومی داره اینطور با قاطعیت راجبش نظر بدین؟؟!!
As far as how he will handle the likes of Scorpion and Sub-Zero, Boon said Kratos will be “very much a power character,” and his attacks dole out loads of damage.
معنی این جمله دقیقا بصورت زیره:
"بون عقیده داره کریتوس کاراکتری بسیار قدرتمند هستش تا جائی که بتونه با ضربات سهمگینش به افرادی مثل Scorpion و Sub-Zero صدمه وارد کنه."
دیگه عقل هر انسان سالمی میتونه به راحتی این جمله رو درک کنه و بفهمه معنیش این نیست که "کریتوس قدرتاش بالانس نیست"!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or