کنسول 360 شخصیت انحصاری در بازی MK 2011 نخواهد داشت

• Thread starter Thread starter Farh@d
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Farh@d

There is no description of the situation
کاربر فعال
Kratos-Mortal-Kombat-Characters-Leaked-485x291.jpg

درود .

سری جدید بازی زیبای Mortal Kombat تقریبا همه شخصیتهای ان مشخص شده است این بازی که قرار است برای دو کنسول 360 و PS3 در 26 APRIL روانه بازار شود یک تفاوت بینشان است وان هم وجود شخصیت معروف بازی God of WAR یعنی کریتوس میباشد که در ورژن PS3 در قسمت multiplayer حضور دارد. در همین راستا چندی پیش اقای Cliff Bleszinski خالق بازی زیبای
Gears of war در طی خبری گفته بود دوست دارد یکی از شخصیتهای این بازی را در MK ببیند شایعات مبنی بر این بود که این کار قرار است میسر شود ولی گویا این طور نیست. استدیو
NetherRealm Studios در صفحه Twitter account خود بیان کرد تنها شخصیت انحصاری بازی کریتوس برای کنسول PS3 است و نه چیزه دیگر
والبته گویا شایعاتی نیز مبنی بر حذف کریتوس بوده که سایت زیر با تماسی که با استدیو مذکور داشته است این شایعات را تایید نکرده اند و شخصیت کریتوس در PS3 حضور دارد .

examiner

• Like
Reactions: Isildur
بابا, عمو فامیل دوست دشمن کل منظورت اینه که میگی مارکوس بدرد مورتال نمیخوره من میگم میخوره
می فهمی؟یا بیام ت. پروفایلت فیتالیتیت کنم؟:d(شوخی بود ولی درست صحبت کن)
من میدونم اگه کاراکتر خاص تو 360 نباشه اما شاید شاید قابلیت با کینکت رو بذارن برا بازی(نمیدونم قبلا گفتن این قابلیتو داره یا نه ها پس سریع نیاین بگین خبر نداری حرف مفت نزن)

اگه اینطوریه تو خودت می گی مارکوس نمی تونه مشت بزنه.. خوب بدردش نمی خوره.
بحث مضخرفیه کشش نده

اینقدر به در و دیوار نکوبید!

هر کسی دوست نداشت میتونه انتخاب نکنه! توی بخش داستانی هم که خوشبختانه کریتوس نیست که کسی بخواد بالا پایین کنه که های فلان شد فلان نشد!

حال مارو هم لطفا بهم نزنید! هر کسی هم احساس کرد این کچل بازی رو خراب میکنه خوب روی PS3 بازی رو نخره!
وکیل مدافعید؟ نظرشون بود گفتن.حالا شما چرا خودتو میکوبی به سقف و کف زمین؟

جدیدا اینجا مد شده هر حرفی میزنی باید اثبات شده باشه و نظر شخصی حرام. اگه نظر دوستان برات سخته خو نخون، لیست سیاه رو برای این روزا گذاشتن

وکیل مدافعید؟

البته شما هم وکیل مدافع ایشون نیستید و خودشون زبون دارن (انگشت) و جواب میدن.

اما در مجموع بنده هیچ وقت با نظر دوستان اینم از این نوعش کار ندارم و برام ذره ای اهمیت نداره اما وقتی یکی میشینه اینجا برای خالی کردن عقده های روانیش هر چی میشه یه پست میده و جمیع طرفداران این شخصیت رو یه مشت نوب و گیمر درپیت مینامه....

جدیدا اینجا مد شده هر حرفی میزنی باید اثبات شده باشه و نظر شخصی حرام

عجب! پس به اینجا که رسید نظر شخصی معنی پیدا کرد؟

پارتی بازی برای نسخه PS3.
خب یکی نیست بگه بابا می مردین مارکوس هم به مسخه Xbox 360 اضافه میکردین.
البته واسه برو بچس PC که فرقی نداره، گفتیم طرفداری از بروبچس 360 باز کنیم چون با این حرکت افسردگی تو شاخشونه.:d

یک جمله احمقانه تمام عیار! یعنی توجیح بهتر از این ندارید؟ چند بار با کریتوس بازی کردی که میدونی بالانس نیست و هر کسی ان رو برداره دهنت رو سرویس میکنه؟

فکر کنم فارسی نظرمو نوشتم ! فارسی بلدی ؟

اگر واقعا قرار باشه که کریتوس گند بزنه به Multi ِ نسخه PS3 ، قید خریدن نسخه Original رو میزنم و رو 360 بازی میکنمش !

من فعلا بازی نکردم و حتی یک تریلر هم از قسمت مالتی-پلیر پخش نشده که بخوام ببینم ! در حال حاضر هم تو لیست خرید من هست تا وقتی که کامل از Balance بودن بخش Multi مطمئن بشم .

من متوجه نمیشم کسی که طبق رسم این روزها میخواد خودش رو MK باز حرفه ای جا بزنه رو چه حساب فکر میکنه یه نوب با کریتوس میتونه شکستش بده؟

من تا حالا به هیچ وجه ، به صورت درست و حسابی MK بازی نکردم ، چون عشق تکن بودم ! در نتیجه خودم رو حرفه ای محسوب نکردم و نمیکنم !

ادم اگه عشقه MK باشه که نمیره بچسه به کریتوس

و اون کسی که توی انلاین کریتوس رو برمیداره نوبی بیش نیس و با هزار تا کریتوس هم نمیتونه شما رو شکست بده:d

دیگه داد و هوار نداره
اگه با این حرف ها هم قانع نمیشید خب نخرید بازیو
مجبورتون که نکردن

ماکان خونسرد باش نفس عمیق نفس عمیق نفس عمیق .

برای من که فرق نداره عشق است فقط خود MK بقیش دیگه .... هستش .

دوستانی هم که میترسن با خدای مرگ روبه رو شن خوب وقتی طرف ور داشت در برن هیچی نمیشه انگار خروج از بازی رو ازتون گرفتن حالا تمام دنیا نیومده خواهش کنه شما مقابل کریتوس بازی کنید .=))

انگار تمام دنیا منتظر بود که یه کریتوسی تو بازی در بیاد که همه شخصیت ها رو ول کنن کریتوس رو بچسبن تازه مشخص نیست که هنوز گیم پلیش باهاش چجوری هستش از الان دیگه فاتحه خودشون رو هم خوندن .=))=))=))

کلا بهترین کار را ماکرو کرد همین و بس

چیکار کرده ؟

حالا این وسط تکلیف ما هواداری نوب سایبُت چیه ؟ :-?

من که نه از این فندک ( اسکورپین ) و نه از این یخمک ( ساب زیرو ) خوشم نمیاد باید کی رو بردارم ؟ (البته بنده ارادت خاصی به هواداری این دو شخصیت محبوب مخصوصا کیوان دارم :دی )

ای بابا یکی نیست به این سازنده ها بگه بجای این مسخره بازی ها بیایید شخصیت های قدیمی بیشتری رو توی بازی قرار بدید هم هوادارای سونی راضی میشن هم هواداری $M ، این درگیری ها هم پیش نمیاد

یه چیزی گفتی، دیگه پیش رو نگیر که وضعت بدتر میشه!

وقتی این جمله رو میگی:

کاملا مشخص هست که نمیدونستی کریتوس رو میشه رایگان دن لد کرد!

بازی رو هم روی 360 مفت پخش نمیکنن که کسی مجبور باشه فقط برای PS3 پول بده. بحث کپی خوری هم باشه روی PS3 اصلا لازم نیست پول بدی و میشه بازی رو دن لد کرد! کلا دیگه ادامه نده بدتر میشه.
فکر کردم همه درکشون بالاست که متاسفانه اشتباه فکر میکردم

مسلما من هرکاری کنم نمیتونم تورو قانع کنم پس وقتمو هدر نمیدم

کلا بهترین کار را ماکرو کرد همین و بس

همیشه بهترین کارو میکنه

آخرین ویرایش:

پاسخ خود را بنویسید ...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or