کنسول های نسل بعد 2013 به بازار می آیند, Riccitiello میگوید

• Thread starter Thread starter ke$ha
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

ke$ha

کاربر سایت

مدیر عامل کمپانی EA آقای John Riccitiello انتظار دارد سال 2013 کنسول های نسل بعد به بازار عرضه شوند.

Next-Gen-Consoles-E3-2012.jpg

ایشان در مصاحبه ای با CNBC بیان کرده است: "یک عامل (کاتالیزور) مهم در حال جلو رفتن است, و مهمترین عاملی که به جلو حرکت می کند قابل روئیت بودن
کنسول های نسل بعد است, زیرا اگر نگاهی به آمار منتشر شده توسط NPD داشته باشیم 10 تا 25% افت را نشان می دهد و احتمالا این افت سال آینده می تواند
بر عکس شود. "

با توجه به اظهارات ایشان می توان درک کرد که آقای Riccitiello انتظار دارد که NPD در حال پیگیری عرضه فیزیکی کنسول های نسل بعد در سال 2013 باشد.

اما عموم گیمران بر این باورند که XBOX 8 و PS4 در E3 سال بعد رونمایی می شوند.

منبع

آخرین ویرایش:
این حرکت عاقلانه ای به نظر نمیرسه که سال 2013 کنسول های نسل بعد عرضه شن.بعدش هم اصلاً کنسول ها نه رونمایی شده و نه اطلاعاتی ازشون درز کرده.

معرفی و تبلیغات تو 2013 و لانچ 2014 منطقی به نظر میرسه

الانم کلی عناوین سنگین بستن برا 2013 ( البته اونا هم اکثرا تا Q2 هستند ...)
معرفی و تبلیغات اولیه تو 2013 و معرفی کامل تر تو 2014 و لانچ برای 2015 !:دی دقیقا کاری که نینتندو کرد. گرچه زیاد کارش جالب نبود. شاید هم اتفاق نسل قبل این نسل هم بیوفته. معرفی کنسول مایکروسافت 2013 عرضه 2014 ... مال سونی 2014 عرضه 2015... البته یه احتمال دیگه هم وجود داره اونم اینکه مایکروسافت و سونی کنسولشون رو به مناسبت ده سالگی PS3 و X360 به بازار عرضه کنند. اون موقع واسه مایکروسافت میشه همون 2015 که به واقعیت هم بیشتر نزدیک هست. مال سونی میره برای 2016 که چون زمان زیادی هست احتمالش رو خیلی ضعیف میدونم.

آخرین ویرایش:
به نظر من بهترین زمان همون اواخر 2013 هست ..

اینقدر از این xbox360 و ps3 اچیومنتو تروفی گرفتم دیگه دارم میارم بالا.. :-&

بابا تا کی با این انریل 3 میخوان بازی بسازن .. :|=))

البته تا خود سونی و مایکروسافت تایید نکردن هیچ چیز معلوم نیست..

کشتن ما رو با این نسل بعد..!
من وقتی میگم نسل بعد رو هر چه سریتر بدن بیرون به خاطر اینِِِِِِِِ که اگر همین امروز هم بدن بیرون تا 3 سال دیگه هم با این وضع قیمت و کپی خور غیره نمیتونیم درست حسابی بازی کنیم دیگه چه برسه بخوان 2014 عرضه کنن

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or