کنسول های نسل بعد 2013 به بازار می آیند, Riccitiello میگوید

• Thread starter Thread starter ke$ha
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

ke$ha

کاربر سایت

مدیر عامل کمپانی EA آقای John Riccitiello انتظار دارد سال 2013 کنسول های نسل بعد به بازار عرضه شوند.

Next-Gen-Consoles-E3-2012.jpg

ایشان در مصاحبه ای با CNBC بیان کرده است: "یک عامل (کاتالیزور) مهم در حال جلو رفتن است, و مهمترین عاملی که به جلو حرکت می کند قابل روئیت بودن
کنسول های نسل بعد است, زیرا اگر نگاهی به آمار منتشر شده توسط NPD داشته باشیم 10 تا 25% افت را نشان می دهد و احتمالا این افت سال آینده می تواند
بر عکس شود. "

با توجه به اظهارات ایشان می توان درک کرد که آقای Riccitiello انتظار دارد که NPD در حال پیگیری عرضه فیزیکی کنسول های نسل بعد در سال 2013 باشد.

اما عموم گیمران بر این باورند که XBOX 8 و PS4 در E3 سال بعد رونمایی می شوند.

منبع

آخرین ویرایش:
خداییش ارزو نکنید بعضی ها راست می گن وضع مملکت خرابه کنسول ها به زور کپی خور می شن همین 3ds کپی خور نشده تا می خواد وضع مملکت درست شه و این ها هم کپی خور بشن می شه اخر نسل بعد بعد 6 ماه می خری می بینی کنسول نسل بعد اومد
خداییش بازی ها رو که توی 2013 عرضه می شن رو نگاه کنید ببینید چه گرافیک ها دارند tlou که هوش مصنوعی داره در حد هوش مصنوعی بازی های نسل بعد
بعدش همین crysis 3 روی کنسول ها با تکنولوژی جدید کرایتک روی dx 11 هست
gow:a روی ps3 با اون گرافیکش و عظمت غول هاش فریم بازی بین 40 و60 هست
بعد فرق 1080 و720 رو اصلا نمی تونید تشخیص بدید
بازی جدید دوید کیج هم گرافیکش از هر بازی این نسل بالاتر هست(اسمش یادم نمیاد)
بعد اقا اصلا بعضی بازی ها نیاز به فریم 60 ندارن چون گیم پلی سریعی ندارن
ولی بعضی بازی ها هم مثل dmc انقدر گیم پلی سریعی داند فکر می کنی فریم 60 هست
همین rage هم open-world بود هم فریم 60 هم گرافیک خیلی خوبی داشت
farcry 3 هم گرافیکش با توجه به open-world بودن خیلی توپ هست
و بازی های دیگر
خداییش توی این نسل سازنده ها بعضی هاشون خوب از این کنسول ها کار کشیدن

آخرین ویرایش:
من احتمال میدم سونی با همین ps3 میره به جنگ کنسولای نسل بعد
=))
=))

---------- نوشته در 11:57 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 11:54 AM ارسال شده بود ----------

خداییش ارزو نکنید بعضی ها راست می گن وضع مملکت خرابه کنسول ها به زور کپی خور می شن همین 3ds کپی خور نشده تا می خواد وضع مملکت درست شه و این ها هم کپی خور بشن می شه اخر نسل بعد بعد 6 ماه می خری می بینی کنسول نسل بعد اومد
خداییش بازی ها رو که توی 2013 عرضه می شن رو نگاه کنید ببینید چه گرافیک ها دارند tlou که هوش مصنوعی داره در حد هوش مصنوعی بازی های نسل بعد
بعدش همین crysis 3 روی کنسول ها با تکنولوژی جدید کرایتک روی dx 11 هست
gow:a روی ps3 با اون گرافیکش و عظمت غول هاش فریم بازی بین 40 و60 هست
بعد فرق 1080 و720 رو اصلا نمی تونید تشخیص بدید
بازی جدید دوید کیج هم گرافیکش در از هر بازی این نسل بالاتر هست
بعد اقا اصلا بعضی بازی ها نیاز به فریم 60 ندارن چون گیم پلی سریعی ندارن
ولی بعضی بازی ها هم مثل dmc انقدر گیم پلی سریعی داند فکر می کنی فریم 60 هست
همین rage هم open-world بود هم فریم 60 هم گرافیک خیلی خوبی داشت
farcry 3 هم گرافیکش با توجه به open-world بودن خیلی توپ هست
و بازی های دیگر
هداییش توی این نسل سازنده ها بعضی هاشون خوب از این کنسول ها کار کشیدن
دقیقا منم همین طور فکر می کنم.
یادش به خیر یه روز خوبی بود بازیو میذاشتی تو دستگاه بدون نگرانی کبی خورو اینا بازی میکردی.

میبینیم نسل بعد من به شما میخندم یا شما به من!!! بنظر من حداقل سونی یکسال اول نسل بعد رو با ps3 ادامه میده حالا ببینید کی گفتم
شما اول می گی نسل بعد یعنی کلش بعد میای می گی 1 سال
خیلی بخواد باشه 6 ماه هست که این هم اگه اینطوری بشه باید عمر کنسول ها 10 سال باشه

جان!!! یعنی شما انتظار داشتی با ps3‎ ‎کل نسل بعد رو هم سپری کنه!! من گفتم با ps3به جنگ نسل بعد میره چون اعتقاد دارم تا یکسال اول کشش مقابله رو داره, ‏PS4 که بیاد اصلا گناه داره با بقیه کنسولا مقایسه شه!

برای بار هزارم من و خیلی از دوستان داریم میگیم که برنامه 10 ساله سونی دلیل نمیشه که کنسول نسل بعد خودش رو معرفی نمیکنه بیشتر مدیران عالی رتبه سونی اعتراف کردن که فاصله یک ساله ریلیز کنسولشون واقعا به ضرر سونی بوده و دیگه این اشتباه رو نمیکنن در ضمن پلی استیشن 3 مثل پلی استیشن 2 تولیدش متوقف نمیشه و کنسول نسل بعد خودشون رو هم زمان با کنسول نسل بعد مایکرو عرضه میکنن . و این که بخوایم بگیم که پلی استیشن 3 میره به جنگ با نسل بعد کنسول مایکرو بیشتر شبیه به یک شوخی هستش ..............

برای بار هزارم من و خیلی از دوستان داریم میگیم که برنامه 10 ساله سونی دلیل نمیشه که کنسول نسل بعد خودش رو معرفی نمیکنه بیشتر مدیران عالی رتبه سونی اعتراف کردن که فاصله یک ساله ریلیز کنسولشون واقعا به ضرر سونی بوده و دیگه این اشتباه رو نمیکنن در ضمن پلی استیشن 3 مثل پلی استیشن 2 تولیدش متوقف نمیشه و کنسول نسل بعد خودشون رو هم زمان با کنسول نسل بعد مایکرو عرضه میکنن . و این که بخوایم بگیم که پلی استیشن 3 میره به جنگ با نسل بعد کنسول مایکرو بیشتر شبیه به یک شوخی هستش ..............
من گفتم که سونی نگفته که داخل این 10 سال ps4 میاد یا نه پس احتمالش هست که عمر ps3 بدون کنسول نسل بعد 10 سال باشه

---------- نوشته در 04:44 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 04:33 PM ارسال شده بود ----------

عزیز من wii هم یک سال بعد از 360 اومد ولی الان فروشش از بیشتر از هر کنسول دیگر ی هست اون به خاطر این هست که ps3 زمان خودش خیلی گرون بود بعدش هم اگه دیگه این اشتباه رو نمی کنن که همین الان کردن خیلی بخواد زود بیاد 2014 هست که اون هم با توجه به حرف هایی که زدم فکر کنم واقعا این ها این دفعه می خوان عمر کنسول هاشون رو 10 سال باشه
در ضمن برادر من ما تو ایران پول همین بازی کپی هم به زور چور می کنیم چرا همچین چیز هایی رو می گی اگه واقعیت داشته باشه هیچ کنسولی رو نمی تونیم بخریم اگه هم بخریم مطمئن باشه این دفعه به زور کپی خور می شه

من گفتم که سونی نگفته که داخل این 10 سال ps4 میاد یا نه پس احتمالش هست که عمر ps3 بدون کنسول نسل بعد 10 سال باشه

---------- نوشته در 04:44 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 04:33 PM ارسال شده بود ----------

عزیز من wii هم یک سال بعد از 360 اومد ولی الان فروشش از بیشتر از هر کنسول دیگر ی هست اون به خاطر این هست که ps3 زمان خودش خیلی گرون بود بعدش هم اگه دیگه این اشتباه رو نمی کنن که همین الان کردن خیلی بخواد زود بیاد 2014 هست که اون هم با توجه به حرف هایی که زدم فکر کنم واقعا این ها این دفعه می خوان عمر کنسول هاشون رو 10 سال باشه
در ضمن برادر من ما تو ایران پول همین بازی کپی هم به زور چور می کنیم چرا همچین چیز هایی رو می گی اگه واقعیت داشته باشه هیچ کنسولی رو نمی تونیم بخریم اگه هم بخریم مطمئن باشه این دفعه به زور کپی خور می شه
شما نظرت رو گفتی منم نظرم رو گفتم . آخه عزیز اگه من حرفی بزنم یا نزنم مایکرو به خاطر ما که مشکل اقتصادی داریم به انتشار کنسولشو به تعویق میندازه . اصلا اونا برنامه ای برای کشوری مثل ما ندارن . اونا کار خودشون رو میکنن و با برنامه جهانی خودشون پیش میرن پس چه بخوای و نخوای کنسول های نسل بعد در راهه ما مشکل اقتصادی داریم به اونا چه ما پول نداریم به اونا چه . منم این کنسول اوایل بیاد به خاطر کپی شدن و قیمتش به دردسر میفتم ولی که چی بنده و خیلی از دوستان داریم درباره آمدن کنسول های نسل بعد به طور منطقی صحبت میکنیم حالا چون پولشو نداریم بهتره که نیاد آخه این شد حرف . واقعا یک صحبت هایی آدم میشنوه ............ شما شک نکن این پست منو میخای بوک مارک کن در نمایشگاه E3 بعدی هر دو کنسول به نمایش در میان و همینطور کنسول پلی استیشن 3 هم تولیدش متوقف نمیشه ............ در ضمن اینو همه میدنن سیاست شرکت نینتندو کاملا با دو کنسول سونی و مایکرو کاملا فرق داره من صحبتم سر سونی بود . این حرف من نیست بهت گفتم خود روسای سونی هم اعتراف کردن که یک سال دیر اومدن این کنسول باعث ضرر های بسیاری شد سونی در این سال های آخرش هست که تونسته خودش رو جمع و جور کنه . حالا اگه صحبت های خود روسای سونی رو قبول نداری دیگه من نمیدونم چی بگم ..........

آخرین ویرایش:
شما نظرت رو گفتی منم نظرم رو گفتم . آخه عزیز اگه من حرفی بزنم یا نزنم مایکرو به خاطر ما که مشکل اقتصادی داریم به انتشار کنسولشو به تعویق میندازه . اصلا اونا برنامه ای برای کشوری مثل ما ندارن . اونا کار خودشون رو میکنن و با برنامه جهانی خودشون پیش میرن پس چه بخوای و نخوای کنسول های نسل بعد در راهه ما مشکل اقتصادی داریم به اونا چه ما پول نداریم به اونا چه . منم این کنسول اوایل بیاد به خاطر کپی شدن و قیمتش به دردسر میفتم ولی که چی بنده و خیلی از دوستان داریم درباره آمدن کنسول های نسل بعد به طور منطقی صحبت میکنیم حالا چون پولشو نداریم بهتره که نیاد آخه این شد حرف . واقعا یک صحبت هایی آدم میشنوه ............ شما شک نکن این پست منو میخای بوک مارک کن در نمایشگاه E3 بعدی هر دو کنسول به نمایش در میان و همینطور کنسول پلی استیشن 3 هم تولیدش متوقف نمیشه ............ در ضمن اینو همه میدنن سیاست شرکت نینتندو کاملا با دو کنسول سونی و مایکرو کاملا فرق داره من صحبتم سر سونی بود . این حرف من نیست بهت گفتم خود روسای سونی هم اعتراف کردن که یک سال دیر اومدن این کنسول باعث ضرر های بسیاری شد سونی در این سال های آخرش هست که تونسته خودش رو جمع و جور کنه . حالا اگه صحبت های خود روسای سونی رو قبول نداری دیگه من نمیدونم چی بگم ..........

کی گفته توی e3 سال بعد کنسول های نسل بعد رو نمایش می دن سر 5ماه پست ندادن باهات شرط می بندم که نمایش نمی دن

---------- نوشته در 05:57 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 05:20 PM ارسال شده بود ----------

من اخرین پستم رو بدم و برم لطفا کسی پستم رو نقل قول نکنه
خب دوستان شما این مدارک رو از کجا میارید که می گید e3 2013 باز هم می گم
اگه 2013 معرفی بشن سونی توی tgs نشون می ده چون شرکت ژاپنی هست مثل ps vita
مایکروسافت هم توی gc نشون می ده چون 360 رو هم توی gc نشون داد
وضع مملکت خرابه چرا ارزوی کنسول نسل بعد رو دارید وقتی خریدنشون سخته کپی خور شدنشون هم محاله
برای بار دوم مایکروسافت گفته پیش از 2 سال دیگه 360 هست و می دونیم سیاست مایکروسافت مثل سونی نیست که وقتی کنسول نسل بعدش رو معرفی کرد360 رو هم هنوز تولید کنه الان 7.5 از عمر 360 می گذره +خورده ای.2سال می شه 10 سال شاید هم بیشتر شاید هم کمتر تازه وقتی اون تبلت مایکروسافت هم معرفی شد مطمئن باشید 10 سال می شه عمرش
ولی مطمئن باشید که این 10 سالی رو که گفتن واقعیت داره ببینید کی گفتم
در ضمن جناب mehdi ps3 تازه فهمیدم چی می گی راست هم می گی اگه عمر 360 10 سال باشه می شه 2015 که تا اون موقع wii u هم اومده وps4 هم همون سال معرفی می شه و سال بعدش میاد و تا اون موقع ps3 با کنسول های نسل بعد رقابت می کنه

آخرین ویرایش:
سیکل کاری 10 ساله یعنی اینکه تو این 10 سال PS3 کنسول اصلی باشه ، اگه PS4 بیاد که سیکل کاری PS3 تموم میشه ....

( نه اینکه به طور کامل ساپورت و PSN و بازیها و حتی تولید براش قطع بشه ولی در کل عرف سیکل کاری که اینا میگن منظورشون تا موقعی هست که اون کنسول پلتفرم اصلی شرکت محسوب میشه ...)

----------

در ضمن اگه ماکروسافت بخواد زودتر کنسول جدید بده ، خوب سونی هم زودتر بیرون میده و هر دو شرکت بیخیال سیکل کاری 10 ساله میشن ...

باشهbeni12 عزیز شما نقل قول میکنی ما به خاطر حرف شما واحترام به شما نمیکنیم ...........ولی برای تمام حرفات جوابی هست........... آینده همه چیز رو نشون میده.

کی گفته توی e3 سال بعد کنسول های نسل بعد رو نمایش می دن سر 5ماه پست ندادن باهات شرط می بندم که نمایش نمی دن

---------- نوشته در 05:57 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 05:20 PM ارسال شده بود ----------

من اخرین پستم رو بدم و برم لطفا کسی پستم رو نقل قول نکنه
خب دوستان شما این مدارک رو از کجا میارید که می گید e3 2013 باز هم می گم
اگه 2013 معرفی بشن سونی توی tgs نشون می ده چون شرکت ژاپنی هست مثل ps vita
مایکروسافت هم توی gc نشون می ده چون 360 رو هم توی gc نشون داد
وضع مملکت خرابه چرا ارزوی کنسول نسل بعد رو دارید وقتی خریدنشون سخته کپی خور شدنشون هم محاله
برای بار دوم مایکروسافت گفته پیش از 2 سال دیگه 360 هست و می دونیم سیاست مایکروسافت مثل سونی نیست که وقتی کنسول نسل بعدش رو معرفی کرد360 رو هم هنوز تولید کنه الان 7.5 از عمر 360 می گذره +خورده ای.2سال می شه 10 سال شاید هم بیشتر شاید هم کمتر تازه وقتی اون تبلت مایکروسافت هم معرفی شد مطمئن باشید 10 سال می شه عمرش
ولی مطمئن باشید که این 10 سالی رو که گفتن واقعیت داره ببینید کی گفتم
در ضمن جناب mehdi ps3 تازه فهمیدم چی می گی راست هم می گی اگه عمر 360 10 سال باشه می شه 2015 که تا اون موقع wii u هم اومده وps4 هم همون سال معرفی می شه و سال بعدش میاد و تا اون موقع ps3 با کنسول های نسل بعد رقابت می کنه

يه ضرب المثل هست كه ميگه"آدمي كه خوابه رو ميشه بيدار كرد اما ادمي رو كه خودشو بخواب زده هيچوقت نميشه بيداركرد"
شما همچنان تا e3 در خواب خرگوشي باش اونموقع مشخص ميشه كي درست ميگه
بعدشم هيچ كمپاني اي مغز خر نخورده بياد الان بگه اره ما فلان تاريخ كنسولمونو ريليز ميكنيم بعد جلو فروش كنسول نسل حاضرش گرفته بشه
وقتی خود شما داری با قاطعیت میگی هر ننه قمری میدونه E3 2013 جفتشون رو نمایی میشه یعنی اینکه خودت به عنوان آنالیزور داری تاریخ لانچ کنسول های نسل بعد رو اعلام میکنی. یکی بیاد از صحبت های منو بقیه دوستان ایراد بگیره که خودش همون کارو انجام نده.

در ضمن ما هیچ موقع با قاطعیت نگفتیم فلان سال میاد. درست برعکس شما که داری با قاطعیت به عنوان آنالیزور آنالیز میکنی که 2013 رو نمایی میشه !
دوسته عزيز من هيچوقت در حضور اشخاص اناليزر و سوپر اسپمري مثه بعضيا به خودم اجازه نميدم اناليز كنم
فقط حرفهاي اون بنده خدا رو تصديق كردم همين لطفا تيتر خبر رو بخونيد
من نميدونم چرا ما ايرانيا همش ميخوايم به خودمون دروغ بگيم؟
تمام دنيا منتظر كنسولهاي نسل بعد هستن ولي ما ايرانيا بخاطر كپي خورنشدن ناراحتيم
ميخواين به سوني و مايكرو بگيم چون دلارتون رفته بالا بعدشم معلوم نيست كپي خور بشه دست نگه دارن تا هم دلارتون بياد پايين هم هك بشن

يه ضرب المثل هست كه ميگه"آدمي كه خوابه رو ميشه بيدار كرد اما ادمي رو كه خودشو بخواب زده هيچوقت نميشه بيداركرد"
شما همچنان تا e3 در خواب خرگوشي باش اونموقع مشخص ميشه كي درست ميگه
بعدشم هيچ كمپاني اي مغز خر نخورده بياد الان بگه اره ما فلان تاريخ كنسولمونو ريليز ميكنيم بعد جلو فروش كنسول نسل حاضرش گرفته بشه

دوسته عزيز من هيچوقت در حضور اشخاص اناليزر و سوپر اسپمري مثه بعضيا به خودم اجازه نميدم اناليز كنم
فقط حرفهاي اون بنده خدا رو تصديق كردم همين لطفا تيتر خبر رو بخونيد
من نميدونم چرا ما ايرانيا همش ميخوايم به خودمون دروغ بگيم؟
تمام دنيا منتظر كنسولهاي نسل بعد هستن ولي ما ايرانيا بخاطر كپي خورنشدن ناراحتيم
ميخواين به سوني و مايكرو بگيم چون دلارتون رفته بالا بعدشم معلوم نيست كپي خور بشه دست نگه دارن تا هم دلارتون بياد پايين هم هك بشن

گفتم پستم رو نقل قول نکنید خواب خرگوشی شما هم توی e3 2013 می بینیم یک مدرک نشون بده که توی e3 2013 این کنسول ها رو نشون می دن

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or