شایعه کنسول نسل بعد ماکروسافت: قیمت 499، دارای Blu-ray، اتصال دائم اینترنت و Windows 8

• Thread starter Thread starter Farh@d
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Farh@d

There is no description of the situation
کاربر فعال

Thurrott-Xbox_04-25.jpg

درود.

آقای Paul Thurrott که یک وبلاگ نویس و در عین حال یک ویراستار می@باشد، بیشتر محبوبیت خود را پیرامون نوشته هایی که پیرامون نسل بعد کنسول ها ارائه کرده بود مدیون است. وی که پیش تر در سخنان خود بیان کرده بود نسل بعد کنسول ماکروسافت در 21 ماه May نشان داده می‌شود و درست نیز از آب در آمد در جدیدترین مطالب خود توضیحات جالبی پیرامون قیمت و مشخصات این کنسول ارائه کرده است که در زیر شاهد آن‌ها هستید.

• آقای Paul Thurrott اذعان کرد: زمان مشخص شده برای معرفی کنسول نسل بعد ماکرو بسیار خوب است و این شرکت بعد از معرفی پلتفرم جدید خود؛ اطلاعات کامل و جامع تر را در ماه جون در کنفرانس E3 خواهد داد.
  • کنسول نسل بعد ماکرو، به گفته ایشان در اوایل ماه November روانه بازار می‌شود. این دستگاه به دو صورت می‌باشد، مدل نرمال آن قیمتش 499 دلار است و مدل دیگر 299 دلار است که برای خرید این نوع باید دو سال اکانت Xbox Live طلایی به همراه ماهانه 10 دلار پرداخت نمایید.
  • سیستم عامل کنسول نسل بعد ماکروسافت مبتنی بر ویندوز جدید این شرکت یعنی Windows 8 کار می‌کند.
  • دستگاه دارای Blu-ray رام است که پیش تر نیز این مطلب اذعان شده بود.
  • کنسول طبق منابعی اقای Thurrott باید به اینترنت متصل باشد( هنوز بسیاری این مطلب را باور ندارند و برخی منابع اذعان می‌کنند این ویژگی در این کنسول وجود ندارد)
  • در اخر نیز سخنانی پیرامون مدل جدید Xbox 360 به میان آمده است. این مدل که با اسم رمز Stingray شناخته می‌شود گفته می شود از مددل ها فعلی بازار ها الان بسیار ارزانتر می‌باشند.

vg247

آخرین ویرایش:
چرا تو بازی سنتر همه فکر میکنن ps4 به اینترنت وصل نمیشه

ببینید دوستان هم ps4 و هم x720 قابلیت کانت شدن به اینترنتو دارن درسته ؟

حالا یه شرکتی مثل یوبی سافت میاد میگه کلیه گیمرهایی که میخوان Watch Dogs تو دو کنسول نسل بعد بازی کنن باید وصل بشن به سرور سایت ما تاییدیه بگیرن.. پس این یک قسمت ماجراس بستگی به سازنده بازی داره و ربطی به سونی ماکرو نداره

یه قسمت دیگه هم هست که خود ماکروسافت برای جلوگیری از پایرت خوری گیمرها خصوصا ایرانی های عزیز میان اینترنت همیشه انلاین قرار میدن تا همه بازیها تاییدیه بگیرن برای اجرا بعد اجرا بشن

اما اگه سیستم همیشه انلاین جواب بده و باعث سود دهی بیشتر شرکتهای بازی ساز بشه
ماها که هیچی بابای ماهم اعتراض کنه اونا یه ورشونم حسابمون نمیکنن .
سونی هم ببینه سود داره اینکارو میکنه چون همه این جفتو کلکا برا پوله . اصلا نگران نباشید سونی حتی یک ثانیه هم به طرفداراش تو ایران فکرم نمیکنه

تا 5 سال اول بعد از عرضه کنسولها اینقدر فروششون بالاس که عمرا بزارن کنسولهاشون هک بشه چون هنوز فروششو داره
بعد 5-6 سال که همه کنسول دار شدنو فروش کنسول نصف شد . خودشون راه هک کردنشو به هکرا اموزش میدن تا مثلا ایرانی ها هم بتونن بازی کنن و مجبور بشن کنسول بخرن
اینجوری فروش کنسولو حفظ میکنن

بازم میگم همه این جفتو کلکا برا پوله

پس اماده بشید برای خرید بازی دونه ایی 200 - 300 هزار تومن

خیلی از بازی های اندروید هم برای بازی کردن باید لایسنس چک بشه تا بشه رفت تو بازی...ولی به لطف هکرها 1 هفته بعدش نسخه افلاین میاد بدون کانکت شدن..کلا نباید غصه خورد..تا وقتی سایه هکرها بالا سرمونه غصه خوردن نداره

دوستان عزیز اینقدر حرص نخورید باو :|

فوق فوقش اگه همیشه انلاین بود که نیست میریم دست از فن بازی بر میداریم Ps4 میخریم .
من به یه نتیجه ای رسیدم

2 نسل قبل Ps2 موفق تز از Xbox بود
این نسل Xbox360 موفق تر از ps3 بود
نسل بعد Ps4 شاید کمی بهتر باشه

دوستان عزیز اینقدر حرص نخورید باو :|

فوق فوقش اگه همیشه انلاین بود که نیست میریم دست از فن بازی بر میداریم Ps4 میخریم .
من به یه نتیجه ای رسیدم

2 نسل قبل Ps2 موفق تز از Xbox بود
این نسل Xbox360 موفق تر از ps3 بود
نسل بعد Ps4 شاید کمی بهتر باشه

آقا نگو جانم نگو :)) الان 100 نفر میان نقل قول میکنن دعوا راه میوفته

سیستم عامل کنسول نسل بعد ماکروسافت مبتنی بر ویندوز جدید این شرکت یعنی Windows 8 کار می‌کند.

این منظورش پایه یا بیس یا کرنل بوده یعنی شالوده نرم افزاری کنسول که بر پایه x86-64 هست این فرق میکنه با اینکه بگیم ویندوز8 روی سیستم نصب میشه بعد میشینیم با موس و کیبورد فتوشاپ و اوتوکد کار میکنیم.
pc که نیست .
هسته اصلی ویندوز8 روی سیستم سوار میشه و خیلی دیگه از قسمتهای ویندوز حذف میشه مگر اونجایی که فقط برای اجرای بازیها مورد نیاز هست مثلا قسمتی که برای اجرای رابط دایرکس 11.1 لازم هست میمونه .
قسمتی که برای اجرای کامپالیرها مورد نیاز هست گذاشته میشه.

خیلی از بازی های اندروید هم برای بازی کردن باید لایسنس چک بشه تا بشه رفت تو بازی...ولی به لطف هکرها 1 هفته بعدش نسخه افلاین میاد بدون کانکت شدن..کلا نباید غصه خورد..تا وقتی سایه هکرها بالا سرمونه غصه خوردن نداره

انشاالله ... من که از خدامه همه گیمرای عزیز ایرانی بتونن بازی های نسل بعدی رو تجربه کنن

اما کمی رو حرفی که زدی فکر کن بازیهای اندروید داری با دو کنسول غول دنیا مقایسه میکنی که تازه قراره عرضه بشن ..

امیدوارم هک بشن اما جهت اطلاع الگوریتمهایی هستن که هنوز هکرها از هک کردنشون عازجرند

یک مثال میزنم
کارتهای شبکه های تلویزیون اروپایی سیستمهای ناگرا3 سکا3 ویدئوگراند کوناکس پاور وی یو ... هنوز که هنوزه عمرا نتونستن هکشون کنن باید اوریجینال خریداری بشن . هر 8 ثانیه یه بار dcw عوض میکنن .

اینطوری هم نیست تا یک کنسول وارد بشه سه سوت هک بشه همین psv یه نمونه دیگش

درمورد یکسان سازی محصولات ماکرو سافت و ویندوز 8 دار بودن x720 هم باید بگم

اینطوری نیست که ماکرو بیاد ویندوز 8 رو x720 نصب کنه که دی:

احتمال داره برای سیستم عامل کنسول از هسته مرکزی Kernel type Hybrid استفاده کنه و همچنین مبدل api dx11 مخصوص pc هست و کنسول پردازش خاص خودشو داره و ربطی به dx11 نداره اما مسلما در نرم افزار کنسول نسل بعد همانند سخت افزارش از قابلیت های dx11 در هر دو کنسول استفاده میشه و با توجه به نزدیکی بسیار زیاد کنسولهای جدید به ساختار pc بعید هم نیست دست طراحان همه جوره باز باشه برای طراحی

ازنظر osd و اسکین هم شکل شمائل سیستم عامل کنسول x720 با ویندوز 8 مو نمیزنه .

موفق باشی

آخرین ویرایش:
انشاالله ... من که از خدامه همه گیمرای عزیز ایرانی بتونن بازی های نسل بعدی رو تجربه کنن

اما کمی رو حرفی که زدی فکر کن بازیهای اندروید داری با دو کنسول غول دنیا مقایسه میکنی که تازه قراره عرضه بشن ..

امیدوارم هک بشن اما جهت اطلاع الگوریتمهایی هستن که هنوز هکرها از هک کردنشون عازجرند

یک مثال میزنم
کارتهای شبکه های تلویزیون اروپایی سیستمهای ناگرا3 سکا3 ویدئوگراند کوناکس پاور وی یو ... هنوز که هنوزه عمرا نتونستن هکشون کنن باید اوریجینال خریداری بشن . هر 8 ثانیه یه بار dcw عوض میکنن .

اینطوری هم نیست تا یک کنسول وارد بشه سه سوت هک بشه همین psv یه نمونه دیگش

درمورد یکسان سازی محصولات ماکرو سافت و ویندوز 8 دار بودن x720 هم باید بگم

اینطوری نیست که ماکرو بیاد ویندوز 8 رو x720 نصب کنه که دی:

احتمال داره برای سیستم عامل کنسول از هسته مرکزی Kernel type Hybrid استفاده کنه و همچنین مبدل api dx11 مخصوص pc هست و کنسول پردازش خاص خودشو داره و ربطی به dx11 نداره اما مسلما در نرم افزار کنسول بعد همانند سخت افزارش از قابلیت های dx11 در هر دو کنسول استفاده میشه

موفق باشی
مثال خوبی زدی ... ولی جالبه اونا هم هک شدند... به غیر از پاور وی یو بقیه رو میشد با سی سی کم باز کرد نگاه کرد. حتی حتی بعضی از پکیج ها مثل Show Time هم که کسی فکرش رو نمیکرد هک بشن, بلاخره هک شدن...

حالا زیاد نمیخوام آف تاپیک بشه و از بحث اصلی خارج بشه ولی هیچ چیزی غیر ممکن نیست... گرچه خودم احتمالش کپی خور شدن Next XBox و حتی PS4 رو ضعیف میدونم ولی هیچ چیزی غیر ممکن نیست و ممکن هست اتفاق بیوفته ...

اینم اضافه کنم حتی کسی که بخواد اوریجینال بخره به لطف اینترنت و پینگ کشورمون باز هم ممکن هست در حین بازی به مشکل بر بخوره... حالا مساله تحریم اینا رو هم اضافه کنی کلا باید قید کنسول رو بزنی کنار... چون بعدش باید یه کاری کنی که با IP یه کشور دیگه شناسایی بشی و داستان v*p.n و... که کلا کار رو سخت میکنه.

باز اگه هکی در کار باشه بشه به صورت آفلاین بازی کرد باز از یه جهت واسه ما خوب هست که دیگه نیازی به این چیزا نداری ...

500دلار میشه2میلیون تو ایران.اخه2میلیون بدیم کنسول؟؟وقتیم که بیاد همه با کله میرن میخرن.کاش خدا به مردم ایران توانای فکر کردن میداد..یا حداقل حمایت کردن یا نکردن رو درک میکردن.پدرمون درومد تو این مملکت لعنتی
2 میلیون چیه، برو بالاتر! PS3 اوایل که اومده بود بین 1.5 تا 2 میلیون بود اونم با دلار 700 تومن!

مثال خوبی زدی ... ولی جالبه اونا هم هک شدند... به غیر از پاور وی یو بقیه رو میشد با سی سی کم باز کرد نگاه کرد. حتی حتی بعضی از پکیج ها مثل Show Time هم که کسی فکرش رو نمیکرد هک بشن, بلاخره هک شدن...
.

ممنون دوست خوبم من ناظر سایت dvb5 هستم و تا بحال نشنیدیم Show Time هک شده باشه چون رسیور خاص خودشو میخواد ممنون منبع معتبر ارائه بدی

همچنین جهت اطلاع پروتوکل سیسیکم هک نیست در واقع ما در پروتوکل سیسیکم کارتهای اوریجینال شبکه های ماهواره ایی رو روی سرور قرار میدیم و شیر میکنیم در این روش هم باید کاربر همیشه انلاین باشه تا همیشه برای بازگشایی شبکه ها و گرفتن کد وصل باشه به سرور دی:

نمونه ایی از یک پرو توکل سی سی کم که روی سرور های ما شیر شده و اصولا شما وقتی داری از سیسیکم برای بازگشایی کانالها استفاده میکنی درواقع وصلی به همچین سیستمی دی:

کارت هک نشده شما در واقع داری از طریق اینترنت از کارت اوریجینال استفاده میکنی .

25995346580358066053.jpg

شرمنده بحث هک شدن شد کمی از بحث خارج شدیم
موفق باشی

آخرین ویرایش:
2 میلیون چیه، برو بالاتر! PS3 اوایل که اومده بود بین 1.5 تا 2 میلیون بود اونم با دلار 700 تومن!
سهیل جان قبلا یبار فکر کنم توضیح داده شد، اون زمانی که پی اس تری تازه اومده بود این همه رقابت بین فروشنده ها نبود و تعداد محدودی این اجناس رو وارد می کردن؛ در نتیجه هر قیمتی که دلشون می خواست مینداختن به ملت. اما الآن اوضاع فرق کرده و هر کی از ننش قهر کرده زده تو خط کنسول و گوشی و تبلت و اینا و از دبی (!) وارد می کنه. اتفاقی که می افته اینه که اینا مجبورن برای این که کنسولهاشون رو زود به فروش برسونن و سود کنن با دیگر وارد کننده ها و فروشنده ها رقابت کنن. این فضای رقابتی اجازه نمی ده بهشون که قیمت شکمی بدن.
اتفاقی که در مورد کینکت خیلی زود افتاد. یا در مورد پی اس ویتــا. آره، اون یکی دو ماه اول کلا بازار توهمی هست و اصلا طرفش نباید بریم ماها. یه عده وضعشون مشخصه که خب هر چی فروشنده هه بگه میدن، خدا بیشتر بده. اما من خودم فکر نمی کنم بتونم تا یک سال بتونم بخرم کنسول نسل بعد.
در کل من فکر میکنم تنها مشکل پیش رو قیمت دلار باشه که خیلی خرکیه...

هر چقدر هم اینها سعی و تلاش کنند ، باز هم ایرانی های بازی های Xbox جدید را هک خواهند کرد . مانند X360

کسی از تاریخ انتشار جی تی آ هشت خبر داره ؟

ماکرو اگه بخواد انلاین دائم راه بندازه دیگه طرفداریش نمیکنم گرچه من مشکلی با انلاین بودن ندارم ولی نمیخوام دوستان داخل کشور ناراحت باشن وگرنه مردشور ماکرو سونی رو باهم ببرم

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or