شایعه کنسول نسل بعد ماکروسافت: قیمت 499، دارای Blu-ray، اتصال دائم اینترنت و Windows 8

• Thread starter Thread starter Farh@d
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Farh@d

There is no description of the situation
کاربر فعال

Thurrott-Xbox_04-25.jpg

درود.

آقای Paul Thurrott که یک وبلاگ نویس و در عین حال یک ویراستار می@باشد، بیشتر محبوبیت خود را پیرامون نوشته هایی که پیرامون نسل بعد کنسول ها ارائه کرده بود مدیون است. وی که پیش تر در سخنان خود بیان کرده بود نسل بعد کنسول ماکروسافت در 21 ماه May نشان داده می‌شود و درست نیز از آب در آمد در جدیدترین مطالب خود توضیحات جالبی پیرامون قیمت و مشخصات این کنسول ارائه کرده است که در زیر شاهد آن‌ها هستید.

• آقای Paul Thurrott اذعان کرد: زمان مشخص شده برای معرفی کنسول نسل بعد ماکرو بسیار خوب است و این شرکت بعد از معرفی پلتفرم جدید خود؛ اطلاعات کامل و جامع تر را در ماه جون در کنفرانس E3 خواهد داد.
  • کنسول نسل بعد ماکرو، به گفته ایشان در اوایل ماه November روانه بازار می‌شود. این دستگاه به دو صورت می‌باشد، مدل نرمال آن قیمتش 499 دلار است و مدل دیگر 299 دلار است که برای خرید این نوع باید دو سال اکانت Xbox Live طلایی به همراه ماهانه 10 دلار پرداخت نمایید.
  • سیستم عامل کنسول نسل بعد ماکروسافت مبتنی بر ویندوز جدید این شرکت یعنی Windows 8 کار می‌کند.
  • دستگاه دارای Blu-ray رام است که پیش تر نیز این مطلب اذعان شده بود.
  • کنسول طبق منابعی اقای Thurrott باید به اینترنت متصل باشد( هنوز بسیاری این مطلب را باور ندارند و برخی منابع اذعان می‌کنند این ویژگی در این کنسول وجود ندارد)
  • در اخر نیز سخنانی پیرامون مدل جدید Xbox 360 به میان آمده است. این مدل که با اسم رمز Stingray شناخته می‌شود گفته می شود از مددل ها فعلی بازار ها الان بسیار ارزانتر می‌باشند.

vg247

آخرین ویرایش:
500دلار میشه2میلیون تو ایران.اخه2میلیون بدیم کنسول؟؟وقتیم که بیاد همه با کله میرن میخرن.کاش خدا به مردم ایران توانای فکر کردن میداد..یا حداقل حمایت کردن یا نکردن رو درک میکردن.پدرمون درومد تو این مملکت لعنتی
داداش الان کنسول 350 دلاری اینجا 2 تومنه اینجوری حساب نکن
بدبختی داریم ما با این قیمت های ارز :((

غیر ممکنه!!!
با توجه به اینکه PS4 احتیاج به اتصال دائم نداره اگه مایکروسافت چنین کاری بکنه گور کنسول بعد خودش رو کنده!!!!!!
من که همچنان مبگم واقعا بعیده که مایکروسافت چنین حماقتی بکنه!!
پایرت خوری به صفر میرسه و در نتیجه حمایت بازی سازها رو هم خواهد داشت ..

چرا تو بازی سنتر همه فکر میکنن ps4 به اینترنت وصل نمیشه

ببینید دوستان هم ps4 و هم x720 قابلیت کانت شدن به اینترنتو دارن درسته ؟

حالا یه شرکتی مثل یوبی سافت میاد میگه کلیه گیمرهایی که میخوان Watch Dogs تو دو کنسول نسل بعد بازی کنن باید وصل بشن به سرور سایت ما تاییدیه بگیرن.. پس این یک قسمت ماجراس بستگی به سازنده بازی داره و ربطی به سونی ماکرو نداره

یه قسمت دیگه هم هست که خود ماکروسافت برای جلوگیری از پایرت خوری گیمرها خصوصا ایرانی های عزیز میان اینترنت همیشه انلاین قرار میدن تا همه بازیها تاییدیه بگیرن برای اجرا بعد اجرا بشن

اما اگه سیستم همیشه انلاین جواب بده و باعث سود دهی بیشتر شرکتهای بازی ساز بشه
ماها که هیچی بابای ماهم اعتراض کنه اونا یه ورشونم حسابمون نمیکنن .
سونی هم ببینه سود داره اینکارو میکنه چون همه این جفتو کلکا برا پوله . اصلا نگران نباشید سونی حتی یک ثانیه هم به طرفداراش تو ایران فکرم نمیکنه

تا 5 سال اول بعد از عرضه کنسولها اینقدر فروششون بالاس که عمرا بزارن کنسولهاشون هک بشه چون هنوز فروششو داره
بعد 5-6 سال که همه کنسول دار شدنو فروش کنسول نصف شد . خودشون راه هک کردنشو به هکرا اموزش میدن تا مثلا ایرانی ها هم بتونن بازی کنن و مجبور بشن کنسول بخرن
اینجوری فروش کنسولو حفظ میکنن

بازم میگم همه این جفتو کلکا برا پوله

پس اماده بشید برای خرید بازی دونه ایی 200 - 300 هزار تومن

آخرین ویرایش:
واقعا برای یک عده به شخصه متاسف هستم. یک خبر زده شده در چند سطر، که توش ویژگی‌ها متفاوت این کنسول رو ارائه می‌ده. بعد کل این چند سطرو گذاشتید کنار! به یک شایعه ای که هنوز مشخص نیست باشه یا نباشه می‌پردازید. انگار نه انگار در خبر گفته شده کنسول Blu-ray رام خواهد داشت Windows 8 هست.

واقعا برای یک عده به شخصه متاسف هستم. یک خبر زده شده در چند سطر، که توش ویژگی‌ها متفاوت این کنسول رو ارائه می‌ده. بعد کل این چند سطرو گذاشتید کنار! به یک شایعه ای که هنوز مشخص نیست باشه یا نباشه می‌پردازید. انگار نه انگار در خبر گفته شده کنسول Blu-ray رام خواهد داشت Windows 8 هست.

اینئ ضرب المثل مال ایرانیهاست!:d!کوفت باشه!مفت(کپی خور)باشه!
چه انتظاراتی داری:d

به شخصه وجود 8 رو چیز خیلی عجیبی نمیبینم.

من که میگم کنسول هیچ نیازی به اینترنت نخواهد داشت اگه بخوای بصورت آفلاین بازی کنی .
ولی مطمئنا مایکرو مسائلی رو تو بخش آنلاین رونمایی میکنه که کارایی کنسولش خیلی بیشتر میشه.

شایدم با خودشون گفتن دیگه تکنولوژی پیشرفت کرده و باید همه با اینترنت کار کنن و با همیشه آنلاین بودن کنار بیان که در اون صورت کلا از لیست گیمینگ پاک میشیم با این سرعت اینترنتا :d

به نظر من Xbox بعدی Always Connected, Always On خواهد بود ولی نه به شکلی که همه فکر میکننن! من اینجوری فکر میکنم که منظور از Always On اینه که کنسول در صورت استفاده نشدن خاموش نمیشه و همیشه روشن میمونه یعنی وقتی ازش استفاده نکنید میره تو حالت Low-Power و ارتباط خودش رو با اینترنت قطع نمیکنه (Always Connected) این امکان این اجازه
و در صورتی که به اینترنت هم متصل نبودید فقط بتونید از قابلیت های offline کنسول (مثل Single Player بازی ها) استفاده کنید. یعنی یه حالت Offline Mode
امکاناتی که اشاره کردی خیلی سطحی و قدیمی هستن. Wii از 2006 این امکانات رو داشت Wii U هم داره.

امکاناتی که اشاره کردی خیلی سطحی و قدیمی هستن. Wii از 2006 این امکانات رو داشت Wii U هم داره.
این فقط پیشبینی من هست که این قابلیت به چه شکل میتونه اجرا شه و نگفتم که این امکان جدیدیه. مهم قابلیت هایی هست که میتونه با این امکان فراهم بشه که یه نمونشو گفتم:
اگه این قابلیت رو داشته باشه حتی میتونه Xbox بعدی بصورت Local Cloud عمل کنه که اگه شما به اینترنت پر سرعت دسترسی داشته باشید بتونید از هر جای دیگه با تبلت یا هر وسیله دیگه ای بازی هاتون رو انجام بدید. البته این قابلیت در صورتی میتونه اجرا بشه که سخت افزار کنسول هم از لحاظ معماری و سخت افزاری طوری طراحی شده باشه که بتونه این قابلیت رو داشته باشه.
+ قابلیت های پیشرفته تر برای SmartGlass.
Wii فک میکنم برای دریافت message و دیتا از این قابلیتش استفاده میکنه که خیلی محدوده

این فقط پیشبینی من هست که این قابلیت به چه شکل میتونه اجرا شه و نگفتم که این امکان جدیدیه. مهم قابلیت هایی هست که میتونه با این امکان فراهم بشه که یه نمونشو گفتم:

+ قابلیت های پیشرفته تر برای SmartGlass.
Wii فک میکنم برای دریافت message و دیتا از این قابلیتش استفاده میکنه که خیلی محدوده
من کجا گفتم جدید؟ این چیزها ارزش سروصدا ندارن. این همه بگیر ببند واسه أنلود و آپلود Offline یا چند تا امکان جدید واسه SG !!.
به این سادگی نباید باشه. البته امیدوارم اصلاً چیزی نباشه :دی.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or