کنسول بعدی نینتندو، دهان شما را باز خواهد گذاشت!

Aʍir Rәzʌ

کاربر سایت
wii11.jpg

همه ی این شُک ها، ظاهرا زیر سر سازنده ی بازی Metroid، آقای Yoshio Sakamoto است.

او به یک وبسایت اسپانیایی گفته است که کنسول خانگی بعدی نینتندو، "دهان شما را باز خواهد گذاشت!"

او در ادامه گفته است: " در شرکت نینتندو، ما این مسئولیت را داریم که استفاده کننده ها از کنسول و گیمر ها را شکه و سورپرایز کنیم"

"ما هیچ وقت کاری را که دیگران می کنند نکردیم، ما میخواهیم چیزی درست کنیم که مورد توجه قرار بگیرد، و من فکر میکنم که این دفعه هم همین کار را مثل گذشته انجام دهیم. قطعا کنسول بعدی شرکت نینتندو دهان همه ی شمارا باز خواهد گذاشت!"

امسال، مدیر عامل شرکت نینتندو، آقای Satoru Iwata، اشاره به 3D بودن کنسول بعدی نینتندو کرده است، که ادامه ی راه کنسول دستی 3DS میباشد.

رئیس Nintendo of America، گفته است که تا زمان عرضه ی کنسول جدید، زمان بسیار بسیار زیادی مانده است.

"زمانی که سازنده ها، به فکر انجام ایده ای می افتند که امکان انجام آن بر روی پلتفورم کنونیشان وجود ندارد، به ظور جدی به فکر ساختن سیستم بعدی می افتند." صحبت های اخیر او در ماه March

"ما هنوز به آنجا (موقعیتی که در پاراگراف پیشین اشاره شد) نرسیدیم."

آخرین ویرایش:
جمع کنید بااا این 3 قطبی شدن برامون داستان شده-اصلا حال و حوصله وارد شدن اپل رو ندارم.
این ننه من غریبم بازیه چیه در میارن.!!!
کنسول بعدی نینتندو، دهان شما را باز خواهد گذاشت!
+
فقط بپایید جِر نخوره:دی

منم دوست ندارم پای اپل وارد این بخش بشه برای این که سخته ادم 3-4 کنسول در یک نسل بگیره .

همین جاش تو 3 تاش موندیم بیایم 4رومیش بگیریم .

اما اگه وارد بشه امید وارم یکی شون خارج شه برای این که هم این انحصاری کردن بازی ها کار دستمون میده و این .... بازی های شرکت ها .

یه روز یادمه یکی دوسال پیش که هنوز نه move نه kinect وجود خارجی نداشت من با یکی از دوستام داشتیم راجع به کنسول بعدی نینتندو صحبت می کردیم به این نتیجه رسیدیم نسل بعد نینتندو کنسول نمیده یه چیزی میده دست مردم یه دکمه اش را فشار میدیتبدیل میشه به توپ روپایی میزنی یه کلید دیگه میزنی میشه اسلحه برای بازیهای اول شخص یا میشه یا راکت برای تنیسb-)
:p
چی میشه دیگه تو خونه هر چی وسیله شکستنی هست از جلوت برمیدارن

آخرین ویرایش:
منم دوست ندارم پای اپل وارد این بخش بشه برای این که سخته ادم 3-4 کنسول در یک نسل بگیره .

همین جاش تو 3 تاش موندیم بیایم 4رومیش بگیریم .

اما اگه وارد بشه امید وارم یکی شون خارج شه برای این که هم این انحصاری کردن بازی ها کار دستمون میده و این .... بازی های شرکت ها .
کسی مجبور نیست تمام پلتفرمهای روی کره ی زمین رو داشته باشه ... !
جوری حرف میزنی انگار اگه کسی تو این نسل مثلا" Wii نداشته باشه وای وای وای !!! کارش تمومه !
من کارم بایه PS 3 & 360 راه افتاده اساسی :دی
حسرت چیزیم نمونده رو دلم :دی
Witcher

ظاهرا سگا با یه شرکت انگلیسی به اسم imagination technologies که تو کار میکرو چیپ وارد مذاکره و همکاری شدن تا کنسول بعدیشون رو بزنن(اینا فعلا در حد شایعس) ولی تصور بنمایید dreamcast2 چه شود

ظاهرا سگا با یه شرکت انگلیسی به اسم imagination technologies که تو کار میکرو چیپ وارد مذاکره و همکاری شدن تا کنسول بعدیشون رو بزنن(اینا فعلا در حد شایعس) ولی تصور بنمایید dreamcast2 چه شود
اگر سگا دوباره برگرده به ساخت کنسول، من با خودم عهد می بندم که دور وبر کنسول های دیگه، حتی Xbox هم نرم...

یه حسی بهم میگه نمیشه از الان قضاوت کرد که نینتندو میتونه دوباره بازار رو قبضه کنه.ولی مطمئنم سونی و مایکروسافت نسل خیلی سختی رو پیش رو دارند.
اپل و گوگل و حتی سگا هم بیشتر یه شوخی به نظر میرسه.دو تا اولی باید پول خیلی زیادی رو هزینه کنند.اونم جایی که سه تا غول با یه عالمه First Party وجود دارند.
سومی(سگا) هم که تو پول تحقیقاتش میمونه،مگه بخواد خودکشی کنه
بیا پایین از خر شیطون ... چارتش چارت نبوده ... وگر نه ما مستند بت نشون میدیم ازین خبرا نیست ...
احیانا متوجه نشدی که داشتم از افعال معکوس استفاده میکردم:d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or