کنسول بعدی نینتندو، دهان شما را باز خواهد گذاشت!

Aʍir Rәzʌ

کاربر سایت
wii11.jpg

همه ی این شُک ها، ظاهرا زیر سر سازنده ی بازی Metroid، آقای Yoshio Sakamoto است.

او به یک وبسایت اسپانیایی گفته است که کنسول خانگی بعدی نینتندو، "دهان شما را باز خواهد گذاشت!"

او در ادامه گفته است: " در شرکت نینتندو، ما این مسئولیت را داریم که استفاده کننده ها از کنسول و گیمر ها را شکه و سورپرایز کنیم"

"ما هیچ وقت کاری را که دیگران می کنند نکردیم، ما میخواهیم چیزی درست کنیم که مورد توجه قرار بگیرد، و من فکر میکنم که این دفعه هم همین کار را مثل گذشته انجام دهیم. قطعا کنسول بعدی شرکت نینتندو دهان همه ی شمارا باز خواهد گذاشت!"

امسال، مدیر عامل شرکت نینتندو، آقای Satoru Iwata، اشاره به 3D بودن کنسول بعدی نینتندو کرده است، که ادامه ی راه کنسول دستی 3DS میباشد.

رئیس Nintendo of America، گفته است که تا زمان عرضه ی کنسول جدید، زمان بسیار بسیار زیادی مانده است.

"زمانی که سازنده ها، به فکر انجام ایده ای می افتند که امکان انجام آن بر روی پلتفورم کنونیشان وجود ندارد، به ظور جدی به فکر ساختن سیستم بعدی می افتند." صحبت های اخیر او در ماه March

"ما هنوز به آنجا (موقعیتی که در پاراگراف پیشین اشاره شد) نرسیدیم."

آخرین ویرایش:
کسی مجبور نیست تمام پلتفرمهای روی کره ی زمین رو داشته باشه ... !
جوری حرف میزنی انگار اگه کسی تو این نسل مثلا" Wii نداشته باشه وای وای وای !!! کارش تمومه !
من کارم بایه PS 3 & 360 راه افتاده اساسی :دی
حسرت چیزیم نمونده رو دلم :دی
Witcher

شما خودت داری میگی با PS3 و360 راه افتاده درسته اما در صورتی که APPLE بیاد شاید نصف این بازی های که الان میان رو APPLE به شرکت ها بگه براش انحصاری بسازن درست مثل سونی و ماکروسافت .#:-s

بعد شما میتونی از اون بازی های که شرکت های برای APPLE میسازن صرف نظر کنی یا کارت راه بیفته شما همین جوری مثل من هستی یعنی 2 تا رو گرفتی که از بازی های ش جا نمونی بعد اگه اون بیاد میتونی به 2 تاش قانع باشی بعش چند بازی خدا روش بیاد نگیری الان رو نگاه نکن .;)

در مورد نینتندو هم همیشه کارش درست بوده اما کاش این وضع رو برای صنعت بازی درست نمیکرد .

به نظر من هم اگر اپل به عرصه بازی سازی بیاد خیلی جالب میشه! که به نظرم به نفع ما هم میشه، شرکت ها از روی کل کل مجبور میشن که بازیهاشون رو با کیفیت تر بسازن!:d

اتفاقا هر چی تعداد بیشتر شه اوضاع بدتر میشه ! همین الان اوضاع رو نسبت به نسل های قبل که تعداد رقبا و کنسول ها کمتر بود نگاه کنید ! یعنی واقعا کیفیت بازی های بالاتر رفته ؟! اگه بخواهیم کیفیت رو از نظر گرافیک و بُعد بصری بازی ها نگاه کنیم که خب معلومه بهتره و گرنه اسمش نسل جدید نمی شد! ولی وقتی بازیها رو از لحاظ سرگرم کننده بودن و ... نسبت به نسل های قبلی مقایسه می کنیم فقط تعداد انگشت شماریشون به اصل وفا دار موندن ! حالا اگه بخواد تعداد رقبا از اینی که هست بیشتر هم بشه چیزی که این وسط باقی می مونه فقط جنبه ی اقتصادی کاره ! و احتمال داره همین چند تا بازی فوق العاده رو هم نتونیم ببینیم !:(

من آرزو میکنم کلا یدونه پلتفرم (کنسول البته ، سوء برداشت نشه !) وجود داشته باشه ، یدونه سازنده که اتفاقا" خودشم ناشر باشه ...
اینجوری تمام مردم میتونن اوج لذت رو از دنیای بازی ببرن :دی
ایشالا نسل آینده ... !

فقط خدا کنه اپل نیاد. اپل همیشه محصولاتشو با سیاست استعمارگری بیرون میده. اگه اپل وارد دنیای کنسول شه اونوقت ما باید از دنیای کنسول بریم بیرون:d الان محصولاتشو نگاه کنین بیشتر از سخت افزار رو نرم افزار سود میکنه. مثلا گوشی موبایل میده روش بلوتوث نمی ذاره بعد بلوتوثو پولی میده :-o با ایپد رو میده بیرون 20 روز بعدش سیستم عامل جدید میده واسه ایپد میده بیرون و میفروشه. رو کنسولم یه ITUNES و App Store میکنه تو پاچتون
یکی از دلایلی که به ماکروسافت وفادارم اینه که هرچقدر هم بد باشه ولی یه کارای خوبی میکنه. مثلا میتونست ویندوزاتونو مثل ویندوز XP های قدیمی از کار بندازه (تازه اون موقع هم کامل از کار نمینداخت) یا کنسولا رو جای بن کامل از کار بندازه که خودش بحث چند ملیون کنسوله یا یکی از دلایل دیگه فکر میکنم مایکروسافت کامپیوترو به جایی که امروز هست رسوند وگرنه اگه اپل تنها شرکتی بود که کامپیوتر میساخت و نمیتونستین بیاین تو اینترنت و تو فروم پست بدین(مگر اینکه بچه مایه باشین). روزی هم که مایکروسافت ویندوز رو ساخت اپل ازش شکایت کرد گفت ماکرو از رو ما کپی کرده در صورتی که مایکروسافت هیچوقت نگفت اپل از رو ما کپی کرده.
ببینین دنیای کامپیوتر بعد از XP چقدر تغییر کرده هنوز ماکرو اگه نسخه اصلی رو خریده باشین مجانی برای استفاده از وسایل روز اپدیتش میکنه. حالا برین مکینتاش اپل رو نگاه کنین.

مثلا گوشی موبایل میده روش بلوتوث نمی ذاره بعد بلوتوثو پولی میده :-o
من واقعا خوشحال میشم لطف کنی پست ندی
آخه چرا وقتی چیزی نمیفهمی اشتباه فهمیدی میایی نظر میدی آخه چرا ؟ کسی با چوب بالا سرت واستاده ؟
iPhone بلوتوث داره اما برای Sent, Received دیتا نیست. کاربردش برای Internet Tethering و Head set BT و کیبور های بلوتوثی و ... هست آخه کی بهت گفته اپل پول میگیره رو گوشیش بلوتوث میده من واقعا اونی که اینو بهت گفته رو ببینم در جا میزنم میکشمش
ا ایپد رو میده بیرون 20 روز بعدش سیستم عامل جدید میده واسه ایپد میده بیرون و میفروشه. رو کنسولم یه ITUNES و App Store میکنه تو پاچتون
خوب که چی ؟ این آپدیت مجانی هست اپل به خاطرش هزینه ای نمگیره بده ؟؟؟

من آرزو میکنم کلا یدونه پلتفرم (کنسول البته ، سوء برداشت نشه !) وجود داشته باشه ، یدونه سازنده که اتفاقا" خودشم ناشر باشه ...
اینجوری تمام مردم میتونن اوج لذت رو از دنیای بازی ببرن :biggrin1:
ایشالا نسل آینده ... !
در اینصورت رقابت هم از بین میره و شاهد افتضاح ترین بازی های کل دوران بازی های رایانه ای خواهیم بود.

من واقعا خوشحال میشم لطف کنی پست ندی
آخه چرا وقتی چیزی نمیفهمی اشتباه فهمیدی میایی نظر میدی آخه چرا ؟ کسی با چوب بالا سرت واستاده ؟
iPhone بلوتوث داره اما برای Sent, Received دیتا نیست. کاربردش برای Internet Tethering و Head set BT و کیبور های بلوتوثی و ... هست آخه کی بهت گفته اپل پول میگیره رو گوشیش بلوتوث میده من واقعا اونی که اینو بهت گفته رو ببینم در جا میزنم میکشمش
وقتی نتونی با بلوتوث اطلاعات رد و بلد کنی به درد چی میخوره؟ مگه چند درصد از مردم دنیا میان از بلوتوثش به عنوان اینترنت تترینگ استفاده کنن؟ همین قابلیت رو الان تقریبا تمامی گوشی های اسمارت دارا هستند. هم فایل رد و بدل میکنن هم اینترنت به اشتراک میزارن.

در کل بحث آیفون نیست تاپیک بهتره بیخیال شیم.

در اینصورت رقابت هم از بین میره و شاهد افتضاح ترین بازی های کل دوران بازی های رایانه ای خواهیم بود.
این جمله دیگه خیلی کلیشه ایه فردین ...
اگه وجدان کاری باشه ، اگه بازیساز با علاقه بازیشو بسازه این اتفاق نمیفته ...

نه کیوان خان ! رقابت سالم پیشرفت میاره !
اگه میخوای تو پروفایل در موردش صحبت میکنیم چون مجبورم چن تا مثال 30 یا 30 بزنم :دی

هرچی رقابت ضعییف بشه ، کیفیت هم میاد پایین ! چون با هزینه کمتر هر بازیی که بخوان میسازن و از فروش مطمئنا ! این باعث افت میشه !
وجدان و این حرف ها هم هیچ تاثیری نداره

نه کیوان خان ! رقابت سالم پیشرفت میاره !
اگه میخوای تو پروفایل در موردش صحبت میکنیم چون مجبورم چن تا مثال 30 یا 30 بزنم :biggrin1:
هرچی رقابت ضعییف بشه ، کیفیت هم میاد پایین ! چون با هزینه کمتر هر بازیی که بخوان میسازن و از فروش مطمئنا ! این باعث افت میشه !
وجدان و این حرف ها هم هیچ تاثیری نداره
...شما 2 نفر مگه بازیسازین ؟!:دی
کوجیما اگه بهش بگن بازیت 20 میلیون پیش فروش داشته ! 5 سال وقت داری بسازیش ...
ملت ندید پیش خرید کردن ! آِا ... آیا کوجیما وجدان کاریشو زیر پا میذاره و ...
نه...اونایی که تو کار گیمن یه فرقی با رئیس آئودی و فراری و ... میکنن !
... بازیساز یه هنرمنده و از کارش لذت میبره ...
پس سعی میکنه بهترین اثر رو خلق کنه ...

الان دیگه به صنعت تبدیل شده ! تو صنعت هم باید بازاریابی و علمی کارا انجام بهش ! :d خب اونوقت توقع داری پیشرفت کنه بدون رقابت ؟ اگه رقابت باشه صنعت سریع تر پیشرفت میکنه !
درسته بازی های چرت هم میان بیرون اما عنوان هایی مثه ME2 ریچ اینا پس چین ؟!

وقتی شرکتی از فروش بازیش روی تک پلتفرم مطمئن باشه و بدونه رقیب دیگه ای نداره ، دیگه وجدان و این حرف ها مهم نیست ! و بودجه حداقل رو برای ساخت بازی میده ! و بازیساز دیگه نمی تونه روی میزان بودجه حتی نظر بده !

اینم وجدان نیست ! تجراته. تجرات این حرف ها حالیش نیست. چیزی هم که هنر جنگ رو به تجارت ربط میده همینه ! وجدان اصلا تو جنگ اهمیت نداره.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or