کنسول بعدی نینتندو، دهان شما را باز خواهد گذاشت!

Aʍir Rәzʌ

کاربر سایت
wii11.jpg

همه ی این شُک ها، ظاهرا زیر سر سازنده ی بازی Metroid، آقای Yoshio Sakamoto است.

او به یک وبسایت اسپانیایی گفته است که کنسول خانگی بعدی نینتندو، "دهان شما را باز خواهد گذاشت!"

او در ادامه گفته است: " در شرکت نینتندو، ما این مسئولیت را داریم که استفاده کننده ها از کنسول و گیمر ها را شکه و سورپرایز کنیم"

"ما هیچ وقت کاری را که دیگران می کنند نکردیم، ما میخواهیم چیزی درست کنیم که مورد توجه قرار بگیرد، و من فکر میکنم که این دفعه هم همین کار را مثل گذشته انجام دهیم. قطعا کنسول بعدی شرکت نینتندو دهان همه ی شمارا باز خواهد گذاشت!"

امسال، مدیر عامل شرکت نینتندو، آقای Satoru Iwata، اشاره به 3D بودن کنسول بعدی نینتندو کرده است، که ادامه ی راه کنسول دستی 3DS میباشد.

رئیس Nintendo of America، گفته است که تا زمان عرضه ی کنسول جدید، زمان بسیار بسیار زیادی مانده است.

"زمانی که سازنده ها، به فکر انجام ایده ای می افتند که امکان انجام آن بر روی پلتفورم کنونیشان وجود ندارد، به ظور جدی به فکر ساختن سیستم بعدی می افتند." صحبت های اخیر او در ماه March

"ما هنوز به آنجا (موقعیتی که در پاراگراف پیشین اشاره شد) نرسیدیم."

آخرین ویرایش:
اتفاقا به نظر من کنسول ها زیاد نشن بهتره، حالا اپل یک چیزی، اگر بخواد گوگل کنسول بزنه که دیگه خز میشه، دیدی فرداش صاایران هم کنسول زد! =)) زیاد شدن کنسول ها و بازیها، میتونه گند کاری هایی که سال های 1977 و 1983 شد رو تکرار کنه!

پ.ن: خیلی دوست دارم SEGA دوباره به عرصه کنسول ها برگرده... :((

• Like
Reactions: S1NA
نمیدونم چرا بعضی ها دوست دارند به بقیه ایراد الکی بگیرند و دیگران را دست بندازند مثل کسایی که اسم xbox 720 را مسخره می کنند اخه مگه من این اسم را گذاشتم هرکسی بخواهد از کنسول نسل بعد ماکروسافت حرف بزنه از xbox 720 استفاده می کنه چه تو سایت های ایرانی چه تو سایت های خارجی مثل ps4 حالا هرکی واژه بهتری بلده بیاد بگه تا ما هم استفاده کنیم
اما اینم برای کسانی که گفتن چرا میگی 2012 کنسول جدید میاد البته من اینو تایید نمی کنم فقط نقله
http://www.pardisgame.net/article-2231-xbox-720--play-station-4در-سال--2011----2012-.html

نمیدونم چرا بعضی ها دوست دارند به بقیه ایراد الکی بگیرند و دیگران را دست بندازند مثل کسایی که اسم xbox 720 را مسخره می کنند اخه مگه من این اسم را گذاشتم هرکسی بخواهد از کنسول نسل بعد ماکروسافت حرف بزنه از xbox 720 استفاده می کنه چه تو سایت های ایرانی چه تو سایت های خارجی مثل ps4 حالا هرکی واژه بهتری بلده بیاد بگه تا ما هم استفاده کنیم
اما اینم برای کسانی که گفتن چرا میگی 2012 کنسول جدید میاد البته من اینو تایید نمی کنم فقط نقله
http://www.pardisgame.net/article-2231-xbox-720--play-station-4در-سال--2011----2012-.html
شما اصلا به منبعی که من دادم رفتی؟

• Like
Reactions: Bayonetta
میشه بپرسم چرا اینقدر سر اسم xbox 720 گیر میدن دوستان؟؟!!

اصلا میدونین چرا اینطوری میگن؟ این هیچ اسم خاصی نیست. کسی هم به طور رسمی تایید نکرده. همیشه رسم هست که برای نام بردن کنسول بعدی عددی دوبرابر یا شماره بعدی کنسول حاضر رو به کنسول بعدی نسبت میدن. مثلا قبل از اینکه xbox360 بیاد میگفتن XBox 2 و ...

در صورت ادامه مسخره کردن ها و گیر دادن ها سر این چیزا پست ها پاک میشه.

Apple همچین ریسکی نمیکنه ولی اگه بکنه چی میشه رسما باید PS3 و 360 رو بندازیم سطل اشغال
:-o:-o:-o:-o:-o:scare:
دوست عزیز شما الان با این حرف پرچم سونی و ماکروسافت رو نابود کردی :دی واقعا سونی که انقدر تجربه داره خیال میکنی از شرکتی که هنوز هیچ پیش زمینه و نیتی نداره میاد شکست بخوره که شما بیای کنسولش رو بندازی سطل آشغال؟!!!=)) بزار Apple از بازی یکیم پیش زمینه بگیره بعد انقدر واضح بزن تو پر Sony و Microsoft
(کسایی که میگن Microsoft هم تجربه نداشت(!) جوبشون Xbox و بازی های (امپراتور)===> PC هست! الانم که Xbox360 !)
در زمینه سرگرمی های کامپیوتری Apple تجربه خاصی (بجز بازی های گوشی هاش)نداره آخه که بخوایم در موردش حرف بزنیم!
نکته بعدی اینه که الان فقط باید در مورد این خبر که نیتندو چی کار میکنه و کنسولش قراره چی کار کنه حرف بزنیم نه اینکه قراره Google(شوخی)کنسول بده حرف بزنیم! نگاه کن تایپیک کجا پرت شد!!!
و اما نظر خودم در مورد این خبر!: مشتاقم که هر چه زودتر کنسول بعدی نیتندو عرضه شه و مارو به گام بعدی از نو آوری بکشونه! ممنون از خبر:x:x

واقعا سونی که انقدر تجربه داره خیال میکنی از شرکتی که هنوز هیچ پیش زمینه و نیتی نداره میاد شکست بخوره که شما بیای کنسولش رو بندازی سطل آشغال؟!!!=))
مثل اینکه قضیه سگا و Dreamcast رو فراموش کردی؟؟همون موقع سونی تازه کار باعث نابودی سگای پر تجربه شد!

آخرین ویرایش:
دوستان جدا راجع به اپل مزاح می فرمایند.این تعداد به اصطلاح کنسول دستی که فروخته شده که از مجموع فروش PSP و DS بیشتر هست تحولی اساس در مارکت گیم بوجود اورده و الان توی تمام چارت های فروش،بازی های اپل سرآمد هستند و هر ساله در تحلیل های صنعت گیم بخش عمده ای از سهم بازار به نام اپل ثبت میشه(همون چارت های دایره ای قشنگ..)
اپل با این پشتوانه اگه بخواد وارد صنعت گیم بشه مایکروسافت و سونی رسما سوسک میشن.نینتندو هم که عددی نیست.

مثل اینکه قضیه سگا و Dreamcast رو فراموش کردی؟؟همون موقع سونی تازه کار باعث نابودی سگای پر تجربه شد!
سگا از قبل از اون هم، چند وقتی میشد که داشت با گند کاری هاش، گور خودش رو میکند.

دوستان جدا راجع به اپل مزاح می فرمایند.این تعداد به اصطلاح کنسول دستی که فروخته شده که از مجموع فروش PSP و DS بیشتر هست تحولی اساس در مارکت گیم بوجود اورده و الان توی تمام چارت های فروش،بازی های اپل سرآمد هستند
بیا پایین از خر شیطون ... چارتش چارت نبوده ... وگر نه ما مستند بت نشون میدیم ازین خبرا نیست ...

:-o:-o:-o:-o:-o:scare:
دوست عزیز شما الان با این حرف پرچم سونی و ماکروسافت رو نابود کردی :دی واقعا سونی که انقدر تجربه داره خیال میکنی از شرکتی که هنوز هیچ پیش زمینه و نیتی نداره میاد شکست بخوره که شما بیای کنسولش رو بندازی سطل آشغال؟!!!=)) بزار Apple از بازی یکیم پیش زمینه بگیره بعد انقدر واضح بزن تو پر Sony و Microsoft
(کسایی که میگن Microsoft هم تجربه نداشت(!) جوبشون Xbox و بازی های (امپراتور)===> PC هست! الانم که Xbox360 !)
در زمینه سرگرمی های کامپیوتری Apple تجربه خاصی (بجز بازی های گوشی هاش)نداره آخه که بخوایم در موردش حرف بزنیم!
نکته بعدی اینه که الان فقط باید در مورد این خبر که نیتندو چی کار میکنه و کنسولش قراره چی کار کنه حرف بزنیم نه اینکه قراره Google(شوخی)کنسول بده حرف بزنیم! نگاه کن تایپیک کجا پرت شد!!!
و اما نظر خودم در مورد این خبر!: مشتاقم که هر چه زودتر کنسول بعدی نیتندو عرضه شه و مارو به گام بعدی از نو آوری بکشونه! ممنون از خبر:x:x

اپل توی موبایل هم تقریبا پیش زمینه آنچنانی نداشت ! اما Iphone کاملا موفق و عالی بود ! اینجا مهم خلاقیت و برنامه ریزی هست ! چیزی که اپل به شدت هر جفتش رو داره ! از نظر درآمد هم طبق Forbes در حال حاضر از مایکروسافت هم بالاتر رفته ! دیگه سونی از نظر درآمد که اصلا نمی تونه رقابت کنه !

سونی درآمدش البته شاید خیلی کمتر از مایکروسافت باشه ! اما برنامه ریزی بهتری در زمینه بازی داشته ! چیزی که مایکروسافت همیشه توش عالی بوده ! اما خب تو داشتن استودیو ساخت First Party ضعییف تر هست !

به نینتندو ایمان قلبی دارم همین 3ds اش ما رو کلی به وجه اورد.
اپل هم اگه کنسول بزنه رقابتش با نینتندو قشنگ میشه چون جفتشون خدای خلاقیت و سرگمین. ماکرو سافت هم میره هم میره همونجا که سگا رفت.

2011 احتمال خیلی زیاد کنسول Apple معرفی میشه و جنگ دو شرکت ژاپنی ( Sony, Nintendo ) و دو شرکت آمریکایی ( Microsoft, Apple ) واقعا جالب میشه واسه نسل بعد و این نسل !

با حرفت موافقم ،‌ به نظر من با اينكه اپل هنوز بصورت جدي وارد Game نشده ، نسبت به مايكروسافت پتانسيله بيشتري براي رقابت با كنسول هاي ژاپني داره . محصولات اپل لوكس ، زيبا و بسيار پر طرفدارن و همين براي شركتي مثل nintendo ميتونه مشكل ساز باشه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or