شایعه کنسول اپل در 2012

• Thread starter Thread starter ke$ha
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

ke$ha

کاربر سایت
اپل میتواند کنسول خانگی برای امسال عرضه کند , اگر شایعه ای که به بیرون درز پیدا کرده است صحیح باشد .

apple-logo-font.jpg

به گفته وبسایت cultofmac.com طی اخباری که از منابع خود به دست آورده " Apple قصد دارد تلویزیون خود را در 2012 با ویژگی هایی چون : iTunes

یکپارچه , صفحه نمایش لمسی از راه دور ! , سیری با فرمان صوتی " عرضه کند .

همچنین " این TV همراه با یک کنسول عرضه میشود که رابط کاربری شبیه کینکت و قابلیت های لمسی دارد "

آیا سفر اخیر Tim Cook مدیر عامل شرکت Apple به استودیو Valve ربطی به کنسول Apple دارد ؟

منبع

Lil Wayne حدود 45 میلیون طرفدار Lady Gaga حدود 60 میلیون طرفدار, Justin beiber حدود 50 میلیون طرفدار.
از طرف دیگه :
Metallica حدود 20 میلیون و Nirvana حدود 15 میلیون.

این نشون میده که جاستین فرد بزرگتریه تو موسیقی ؟

حالا ارزش موسقیایی هر سه تای اول رو با هم جمع کنی ضربدر 2 کنی به اندازه Nirvana به تنهایی نمیشه یا همینطور متالیکا.
نه فقط سه تای اولی عامه پسند هستند.
محصولات اپل کاملا عامه پسند هستند. و تبلیغات فوق سنگینی هم روشون هست. این تبلیغات روی پراید خودمون که باشه دیگه از سال بعد بنز هم بدی 5 میلیون هیچکس نمیخره تو دنیا , همه میرن پراید میخرن. همین تبلیغات سنگین اپل هست که باعث شده محصولاتش بزرگ جلوه کنن. و گرنه مثلا تبلت های سامسونگ از نظر کیفی کاملا مشخصه که بهتره.
در مورد ارزشش هم که دلیلش مثل روز روشنه. شرکت پارس خزر هم که باشه وقتی که دستگاهی رو که هزینش واسه خودش شده 5 دلار بده 70 دلار ارزشش میره بالا.
این حرف من نیست شما تمام سایتهای خارجی رو بگردین و کامنت های مردم رو بخونین. مثلا تو همین 9gag یا Youtube وقتی اسمی از اپل میاد شما همین الان برو کامنت هارو بخون سخت که نیست. میبینی که همه از ارزش محصولات اپل نسبت به قیمتش شاکین. به خصوص اروپایی ها.

اتفاقا مشكل اينه كه خيلى افراد مثل شما فك ميكنن اگه يه چيز عامه پسنده بده
بايد خيلى خفن باشه تا خوب باشه
استيو جابز تو مراسم معرفى مكينتاش سال ٨٤ تو توضيح بازارش ميگه (نقل به مضمون) :
تو اين كشور ٢ درصد افراد از كامپيوتر سر در ميارن ولى مكينتاش براى بقيه ماهاس
يعنى business plan و marketing strategy اپل از اول همين بوده و همينه كه باعث شده به اينجا برسه و دقيقا همينه كه باعث ميشه اپل حاشيه سود بالايى داشته باشه
خيلى افراد مخصوصا تو ايران فك ميكنن استيو جابر نابغه كامپيوتر بود ولى در اصل جابز نابغه مديريت و mba بود
خوب اون كسى كه ميناله چرا ميره ميخره؟ اصلا چى ميشه كه كسى s2 رو ول كنه بره iphone 4 بخره ؟ فقط تبليغات؟ مگه اپل چقدر تبليغ ميكنه؟ تا حالا من و شما كه تو ايران بوديم تبليغى از اپل ديديم ؟ در حالى كه سامسونگ جايى نيست كه تبليغ نكنه
جاناتان آيو طراح ارشد محصولات اپل تو يه مصاحبه ميگه وقتى ما چراغ indicator خاموش روشن بودن رو واسه مك پرو طراحى كرديم اصلا انتظار نداشتيم اون رو به عنوان يه feature مطرح كنيم ولى قسمتى از تجربه كاربرهارو ساختيم كه مطمئنا بعد از توجه به اون از ته دل به ما آفرين خواهند گفت
و اين يكى ديگر از تفاوتهاى محصولات اپل است كه user experience رو كاملا كنترل ميكنه و قسمتى از محدوديت ها هم برا همينه
من خودم از مخالفين سرسخت اپل بودم ولى وقتى باهاش كار كردم و تاريخچه و شيوه كارى اپل تحقيق و مطالعه كردم فهميدم كه چه قدر اشتباه قضاوت ميكردم.
اينم هميشه بدون كه هيچ موفقيتى بى دليل نيست پس به جاى محكوم كردن دنبال كشف موفقيت يه نفر باش تا محكوم كردنش حالا اپل باشه يا همونايى كه شما گفتيد

یک قانون نانوشته تو دنیا وجود داره مبنی بر اینکه ادم (یا شرکت یا هرچی) هر چقدر هیترش بیشتر باشه موفقیتش بیشتر بوده الانم قضیه ی اپل همینه :d
اپل کنسول یا کلا چیزی مخصوص بازی عرضه کنه حداقلش اینه که ماکرو رو تو امریکا به فنا میده ! و کلا باعث میشه سونی و ماکرو هم یه تکونی به خودشون بدن کلا واسه این صنعت لازم هست همچین چیزی

برا نابودی این صنعت دقیقا همچین چیزی لازم است!
حتی ماکروسافت هم الکی خودش رو وارد این صنعت کرد باید رو ویندوزش کار میکرد!!!
فرض کن کال اف دیوتی بدون کنترلر بزنی :|
مسخرست!

کاری به کنسول زدن اپل ندارم ولی
طرف اومده میگه :
محصولات اپل همشون بی کیفیت هستن و خرابی دارن بعد ملت هم 33 نفر پشتش like زدن =))
همه دنیا دارن اپل رو ستایش میکنن بعد بازیسنتریا اومدن از پل ایراد میگیرن
ارزشمند ترین شرکت دنیا رو ببین چیا میگن پشتش :d

باز اون یکی میگه اپل با تبلیغاتش جادو میکنه
در صورتی که حداقل توی ایران من حتی یه تبلیغ ندیدم از اپل اما
به جاش از انور samsung تا روی سنک مستراح خونه ما هم تبلیغ زده=))
اما بازم ملت تند تند galaxy هاشونو میفروشن و apple میخرن

برادرا کیفیت اتفاقی نیست:d

از نظر من با توجه به اسم این مثلا کنسول که فقط شایعه است الان (شاید فقط میخوان فیدبک بگیرن) که AppleTV هستش یه جورایی من فکر میکنم ازوناست که همراش 2تا بازی میدن.. مثله این VCD Player ها بود که همراش بازی داشت مثله اونا، کلا فک نکنم قضیه زیاد جدی باشه.

کاری به کنسول زدن اپل ندارم ولی
طرف اومده میگه :
محصولات اپل همشون بی کیفیت هستن و خرابی دارن بعد ملت هم 33 نفر پشتش like زدن =))
همه دنیا دارن اپل رو ستایش میکنن بعد بازیسنتریا اومدن از پل ایراد میگیرن
ارزشمند ترین شرکت دنیا رو ببین چیا میگن پشتش :d

باز اون یکی میگه اپل با تبلیغاتش جادو میکنه
در صورتی که حداقل توی ایران من حتی یه تبلیغ ندیدم از اپل اما
به جاش از انور samsung تا روی سنک مستراح خونه ما هم تبلیغ زده=))
اما بازم ملت تند تند galaxy هاشونو میفروشن و apple میخرن

برادرا کیفیت اتفاقی نیست:d
والا من تا الان هفت هشتا محصول اپل خريدم با توكل به خدا و بدون گارانتى تا الان آخ نگفتن بعدم راحت دست دوم با قيمت خوب فروختم
اين داداش بنده يه لپتاپ اسوس خريده يه هفتس دم در گارانتى رفت و آمد داره چون صفحش بعضى مواقع فريز ميشه
نميگم خرابى نداره ولى به قول استيو جابز تو جوابيه آنتن دهى آيفون ٤:
ما هم انسانيم و اشتباه ميكنيم ولى تفاوت ما اين است كه ١٠٠٪ تلاشمون رو ميكنيم تا محصولاتمون مشكلى نداشته باشد

قابل توجه جمیع دوستانی که دارن اپل رو با پراید مقایسه می کنن ( این یکی عالی بود که اگه پراید هم اینقدر تبلیغ می کرد دیگه کسی بنز نمی خرید :| حتما شما این مورد رو با مسولین سایپا در میون بذار دوست من !!!‌)
بعد شمايي كه ميايي طرفداراي nirvana رو با justin bieber مقايسه مي كني ، بابا اينا مگه نم دوره هستند ؟ شما بيا nirvana رو تو سال ٨٩ با آلبوم bleach با آلبوم final cut پينك فلويد يا امثال اون مقايسه كن نه يه گره دهه ٨٠ رو با خواننده هاي امروز
شما از اپل خوشت نمي ياد قبول بگو آقا من علت x y z از اپل خوشم نمياد و دوست ندارم وارد اين صنعت بشه نه اين كه بزرگرتين شركت فناوري دنيا رو زير سوال ببري بگه محصولاتش مزخرفه !!!
همه جا ميگن فن هاي اپل تعصبي برخرد مي كنن ، بابا شما hater هاش كه خيلي بدتر و بي دليل تر متعصبيد !!!!!
کافیه یه نگاه به آمار های این شرکت بکنید ، و این جمله رو با خودتون زمزمه کنید. موفقیت های پیاپی اتفاقی نیستند !
در مورد کنسول هم به نظر من کنسولی از اپل نخواهیم دید ، مگر همون اپل تی وی چون کلا با توجه به سیستم iCloud که اپل همه سیاست هاشو روی اون گذاشته ، قطعا گیم رو به صورت استیم ارائه می ده و برای همکاری تو این زمینه ، چه شرکتی بهتر از ولو ؟؟

آخرین ویرایش:
Apple مال این صحبت ها نیست که بتونه وارد رقابت کنسولی با سونی ، مایکروسافت ، نینتندو بشه...اونوقت باید هرچی از فروش گوشی های اپلش در میاره باید تو رقابت با مایکرو و سونی خرج کنه و در اخر هم ورشکست میشه اونوقت همون گوشی اپلشم دیگه نمیتونه عرضه کنه...کلا تو همون رقابت اسمارت فون ها بمونه بسشه.

بچه ها میخوام یه نظر سنجی راه بندازیم کلا این اسباب بازی apple و جمع کنیم بره پی کارش!
Mac چیه وقتی ویندوز هست
iconsol ام کجا بود وقتی ps3 دارم :|

---------- نوشته در 03:09 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 03:05 AM ارسال شده بود ----------

فرض کن کال اف دیوتی بدون کنترلر بزنی :|
مسخرست!
آره دیگه الان اومده ما همه مجبوریم بدون کنترلر بازی کنیم!
الان من mw3 رو تاچ تموم کردم! واقعا سخت بود!

بچه ها میخوام یه نظر سنجی راه بندازیم کلا این اسباب بازی apple و جمع کنیم بره پی کارش!
Mac چیه وقتی ویندوز هست

---------- نوشته در 03:09 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 03:05 AM ارسال شده بود ----------

البته هر سبک بازی روی یه سیستم بازی بهتر پیاده میشه دیگه . همونجوری که مثلا بازی استراتژیک رو هم نمیشه با کنسول بازی کرد یا اول شخص که با PC راحتی ، یا مثلا بازی سوم شخص یا فوتبال که کنسول راحت تری و بازیهای Fun و پلتفورم که با تاچ راحتی . اگر قرار باشه کنسولی هم در راه باشه حتما کنترلر مخصوص براش طراحی میکنن . مگه میشه تاچ باشه؟

البته هر سبک بازی روی یه سیستم بازی بهتر پیاده میشه دیگه . همونجوری که مثلا بازی استراتژیک رو هم نمیشه با کنسول بازی کرد یا اول شخص که با PC راحتی ، یا مثلا بازی سوم شخص یا فوتبال که کنسول راحت تری و بازیهای Fun و پلتفورم که با تاچ راحتی . اگر قرار باشه کنسولی هم در راه باشه حتما کنترلر مخصوص براش طراحی میکنن . مگه میشه تاچ باشه؟
موافقم کاملا با این نوشته :دی
تابلوئه که براش کنترولر طراحی می کنن ... دوستان هم که یه حرفای می زنن کسی نفهمه فکر می کنن از پشت کوه اومدن ! چرا همه جوگیر می شن سریع mw3 رو می کشن وسط .... !!!!
به نظر من ورود اپل برای این صنعت خوبه چون خلاقیت لازمه در حال حاضر برای این صنعت ... !

آخرین ویرایش:
شما از اپل خوشت نمي ياد قبول بگو آقا من علت x y z از اپل خوشم نمياد و دوست ندارم وارد اين صنعت بشه نه اين كه بزرگرتين شركت فناوري دنيا رو زير سوال ببري بگه محصولاتش مزخرفه !!!
شما خودت رو ناراحت نکن پوریا جان... تو ایران همیشه همینطوره...
این قضیه مثل قضیه ی همون شرکت بنز میمونه که وقتی آخرین مدل ماشینش رو میده بیرون و یکی سوارش میشه ... هر شهروند غیر ایرانی ببینتش ازش تعریف و تمجید میکنه... ولی کافیه یه ایرانی ببینتش. فکر می کنی چی میگه...
میگه: اَی خواهر و مادرت رو .... بچه مایه دار ببین سوار چی شده

واقعا انتقادات بعضی از دوسان بی جاست در مورد اینکه سخت افزار اپل همیشه ضعیفه ولی گرونه باز هم اشتبا میکنید الان new ipad دقیقا روی کاغذ مشخصاتش با جدید ترین تبلت asus یعنی transformer prime یکی هست در حالی که فقط بنچمارک گرافیکش 4 برابر از tf بیشتره اتفاقا سخت افزار اپل محشره الان ایفون 3gs با cpu 600mhz میتونه یه همچین بازیی رو که تاز 2 هفتس اومده رو اجرا کنه ...

N.O.V.A. 3 - Near Orbit Vanguard Alliance for iPhone 3GS, iPhone 4, iPhone 4S, iPod touch (3rd generation), iPod touch (4th generation) and iPad on the iTunes App Store

حالا خدا وکیلی قضاوت کنید اپل داره پول زیاد میگیره یا شرکت های دیگه که باید هر دو ماه حتما یه گوشی جدید بگیری شما ببین 3gs مال زمانی هست که توی ایران k750 مود بود...

من خودم در کل فن اپل نیستم ولی چیزایی هم که اینجا گفتید بی انصافیه...

---------- نوشته در 01:04 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 01:00 AM ارسال شده بود ----------

Mac چیه وقتی ویندوز هست

شرمنده شما این MW3 رو کی و کجا با تاچ تموم کردی نکنه منظورت modern combat 3 هست که البته اونم مال gameloft هست :دی

هر جند همین رو هم میشه روی 3gs بازی کرد حالا بگو ببینم کدوم شرکت انقدر به کاربراش وفاداره و بعد این همه سال باز هم گوشیش رو ساپورت میکنه تازه الان ios 5 رو هم برای 3gs زده اخرین اپدیت ها همزمان با تمام idevice های دیگه برای این گوشی میاد ...

اصلا محاله اپل همچین کاری رو بکنه و خودش رو توی دردسر بندازه!!!!!!!
نه تجربش رو داره نه میشه بنظر من!!!!!
فکرش رو بکنبد اگه وارد بشه و طبق معمول هر سال توی کنفرانس wwdc یه کنسول جدید معرفی کنه:-s

اصلا محاله اپل همچین کاری رو بکنه و خودش رو توی دردسر بندازه!!!!!!!
نه تجربش رو داره نه میشه بنظر من!!!!!
فکرش رو بکنبد اگه وارد بشه و طبق معمول هر سال توی کنفرانس wwdc یه کنسول جدید معرفی کنه:-s
دیگه اینقدرا ها هم کشکی نیست ولی به نظر من هم اپل همچین کاری نمیکنه . زدن یه کنسول و ساپورتش بسیار مشکل تر و طاقت فرسا تر از یه گوشی و یه تی وی و ایناست :d
برای آیفون و آیپد و ایناش یه اپ استور هست ملت برنامه و بازی مینویسن میزارن توش ولی بازی ساختن برای یه کنسول خونگی نیازمند داشتن چندتا شرکت بازیسازی first party و حمایت third party هاست و خیلی مسائل دیگه . با توجه به تراز مالی خوب و فروش خوب شرکت اپل از محصولات فعلی بعید میدونم همچین ریسکی رو بخواد انجام بده

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or