شایعه کنسول اپل در 2012

• Thread starter Thread starter ke$ha
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

ke$ha

کاربر سایت
اپل میتواند کنسول خانگی برای امسال عرضه کند , اگر شایعه ای که به بیرون درز پیدا کرده است صحیح باشد .

apple-logo-font.jpg

به گفته وبسایت cultofmac.com طی اخباری که از منابع خود به دست آورده " Apple قصد دارد تلویزیون خود را در 2012 با ویژگی هایی چون : iTunes

یکپارچه , صفحه نمایش لمسی از راه دور ! , سیری با فرمان صوتی " عرضه کند .

همچنین " این TV همراه با یک کنسول عرضه میشود که رابط کاربری شبیه کینکت و قابلیت های لمسی دارد "

آیا سفر اخیر Tim Cook مدیر عامل شرکت Apple به استودیو Valve ربطی به کنسول Apple دارد ؟

منبع

کلاً محصولات اپل به درد ایرانی جماعت نمی‌خوره، حالا هر شیرین کاری‌ای دوست داره بکنه، فقط اسم این VALVe که از پشت اپل در میاد تن و بدن من رو می‌لرزونه.

اسم وارد شدن این به بازی میاد، آدم رو به سمت جنگل و اونورا میفرسته :| فکر اینکه چطوری اینا رو تحمل کنیم کلا لرزه به اندام آدم میندازه !

Steam Box که یادتون هست؟ همونی که قرار بود بترکونه و به نظر من هم می ترکونه اگه بیاد
احتمال داره که استیم باکس روی اپل تی وی بیاد :| ولی سیاست های این دو تا شرکت زیاد بهم نمیخوره. ولو بیش از حد به خریدارهاش حال میده ولی اپل تا میتونه قرون به قرون از دماغ کاربراش پول استخراج می کنه. از یه طرف چون ولو زیاد توی کار سخت افزار نیست بهتره بگم اصلا نیست مجبوره که واسه سخت افزار این PC های اند که قراره تمامی بازی های گذشته و حال PC رو اجرا کنه به یه شرکت دیگه رجوع کنه و کی بهتر از اپل! lol از طرفی هم اپل بازی ساز نداره که بخواد کنسول از خودش در بکونه . با وجود استیم کی بهتر از ولو واسه همکاری و اصلا کی بهتر از گردن فریمن واسه انتشار انحصاری بر روی کنسول لانچ شده استیم باکس. who knows?

Steam Box که یادتون هست؟ همونی که قرار بود بترکونه و به نظر من هم می ترکونه اگه بیاد
احتمال داره که استیم باکس روی اپل تی وی بیاد :| ولی سیاست های این دو تا شرکت زیاد بهم نمیخوره. ولو بیش از حد به خریدارهاش حال میده ولی اپل تا میتونه قرون به قرون از دماغ کاربراش پول استخراج می کنه. از یه طرف چون ولو زیاد توی کار سخت افزار نیست بهتره بگم اصلا نیست مجبوره که واسه سخت افزار این PC های اند که قراره تمامی بازی های گذشته و حال PC رو اجرا کنه به یه شرکت دیگه رجوع کنه و کی بهتر از اپل! lol از طرفی هم اپل بازی ساز نداره که بخواد کنسول از خودش در بکونه . با وجود استیم کی بهتر از ولو واسه همکاری و اصلا کی بهتر از گردن فریمن واسه انتشار انحصاری بر روی کنسول لانچ شده استیم باکس. who knows?

الآن این فرضیه بود ؟ :d

========================

ولی من برخلاف همه دوس دارم Apple هم قاطی مرغا ( سونی , مایکرو , نینتندو ) بشه , هر چند که به گفته بعضی از دوستان به درد ما ایرانی ها نمی خوره ولی Apple ثابت کرده تو هر زمینه ای که

وارد بشه استانداردهاشو تغییر میده , با عرضه Iphone توسط اپل همه دیدیم که نسل گوشی های همراه تا چه حد پیشرفت کرد و همین جور داره به پیش رفتش ادامه میده تا جایی که الآن شرکت HTC

گوشی 4 هسته ای وارد بازار کرده , قبلا بازار موبایل فقط دست نوکیا و مترولا بود که با یه سرعت تقریبا لاک پشتی پیش میرفت ولی همین که Apple وارد بازار گوشی شد همه شرکتا به خودشون اومدن ,

نظر من اینکه اگه Apple به صنعت گیمینگ وارد بشه میتونه به گیمرها که خواستار کیفیت بیشتر هستن کمک بسزایی بکنه , حالا شما که میگی کنسولش n میلیون تومنه اینو نخر , کنسول ارزون تر اون شرکتی رو

بخر که به کمک غیر مستقیم اپل تونسته کیفیت رو به معنای واقعی کلمه بکشه بالا , همیشه نیمه پر لیوان رو ببینید :d

اصلا کی بهتر از گردن فریمن واسه انتشار انحصاری بر روی کنسول لانچ شده استیم باکس

Valve هیچ وقت نمی یاد همچین حماقتی بکنه اونم HL ـی که روی PC محبوبیت خیلی بیشتری داره

میتونه به گیمرها که خواستار کیفیت بیشتر هستن کمک بسزایی بکنه
از اوون طرف میاد هر سال یه دونه جدید معرفی میکنه پدر جیب مارو در میاره.سیاست گوشی تبلتشو بخواد تو بازار کنسول وارد کنه کلک ما کندست.:d

قصد نقض حقوق عمومی انجمن و توهین ندارم ولی می تونم بپرسم دقیقا چی میشه ؟

هیچی کنسول در حد WII قیمتش میشه 1000 دلار ! تازه با کلی حرف که این انقلابه و تکنولوژیش 3 قرن از بقیه جلوتره و یه دفعه میشه بزرگترین اختراع قرن 21 !

الآن این فرضیه بود ؟ :d

========================

ولی من برخلاف همه دوس دارم Apple هم قاطی مرغا ( سونی , مایکرو , نینتندو ) بشه , هر چند که به گفته بعضی از دوستان به درد ما ایرانی ها نمی خوره ولی Apple ثابت کرده تو هر زمینه ای که

وارد بشه استانداردهاشو تغییر میده , با عرضه Iphone توسط اپل همه دیدیم که نسل گوشی های همراه تا چه حد پیشرفت کرد و همین جور داره به پیش رفتش ادامه میده تا جایی که الآن شرکت HTC

گوشی 4 هسته ای وارد بازار کرده , قبلا بازار موبایل فقط دست نوکیا و مترولا بود که با یه سرعت تقریبا لاک پشتی پیش میرفت ولی همین که Apple وارد بازار گوشی شد همه شرکتا به خودشون اومدن ,

نظر من اینکه اگه Apple به صنعت گیمینگ وارد بشه میتونه به گیمرها که خواستار کیفیت بیشتر هستن کمک بسزایی بکنه , حالا شما که میگی کنسولش n میلیون تومنه اینو نخر , کنسول ارزون تر اون شرکتی رو

بخر که به کمک غیر مستقیم اپل تونسته کیفیت رو به معنای واقعی کلمه بکشه بالا , همیشه نیمه پر لیوان رو ببینید :d
نه واقعیت محض بود :| :دی
اصلا موافق ورود اپل نیستم چون زیاد از حد از برندش سو استفاده می کنه و به حدی آدمو محدود و اسیر خودش می کنه که مجبور بشی تمام تمرکزت رو بزاری روی محصولاتش و به چیز دیگه ای فکر نکنی و همیشه هم توی ذهنت فکر کنی که بهترین ها رو داری استفاده می کنی
بحث گوشی همراه باز نشه بهتره چون اینجوری ها هم نیست که اپل صنعت گوشی رو یه دستی به جلو هل بده :دی
گذشته از این حرفا بحث سر اپل یه مقدار با طرفدارانش سخته چون چیزی رو غیر از سیب گاز خورده قبول ندارن
Valve هیچ وقت نمی یاد همچین حماقتی بکنه اونم HL ـی که روی PC محبوبیت خیلی بیشتری داره
استیم باکس یه PC هست اونم از نوع high end و مطمئن باش که اگه بیاد بیرون این بازی انحصار این سیستم میشه چون یه سیستم سلر فوق العاده است که به هیچ عنوان ولو نمی تونه ازش بگذره. شاید این همه تاخیر و بی خبری از این بازی همین باشه که ولو در پی تدارک استیم باکس هست و این بازی نگر داشته ماله اون

ما که کلا از Valve حمایت می کنیم هر کاری می خواد بکنه :دی

اما Steam خودش به قدری بزرگ شده که اندازه ی یه پلتفرم مستقل سودآوری و فروش داره پس عاقلانه نیست که والو بیاد و این میزان فروش رو محدود کنه ، همکاری والو با اپل به نظر من می تونه منجر به یه گجت مثل محصولات AlienWare بشه اما منحصر شدن استیم به این کنسول از نظر من محاله!

پس فردا هرچی سوسوله میریزه کنسول Apple رو با قیمت 999 دلار میخره. هر 2 سال یه بار هم کنسول میاد، یه مقدار سبک تر با مصرف برق کمتر :دی
بعد ملت تو facebook راه میوفتن میگن: OMG, Apple is so innovative... imma sell my family and buy an Apple console

بعله دوستان آینده صنعت گیم با Apple اینطوریه :دی

اگه میشد فهمید اپل چطوری با تبلیغاتش ملت رو هیپنوتیز میکنه، خیلی خوب میشد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or