شایعه کنسول اپل در 2012

• Thread starter Thread starter ke$ha
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

ke$ha

کاربر سایت
اپل میتواند کنسول خانگی برای امسال عرضه کند , اگر شایعه ای که به بیرون درز پیدا کرده است صحیح باشد .

apple-logo-font.jpg

به گفته وبسایت cultofmac.com طی اخباری که از منابع خود به دست آورده " Apple قصد دارد تلویزیون خود را در 2012 با ویژگی هایی چون : iTunes

یکپارچه , صفحه نمایش لمسی از راه دور ! , سیری با فرمان صوتی " عرضه کند .

همچنین " این TV همراه با یک کنسول عرضه میشود که رابط کاربری شبیه کینکت و قابلیت های لمسی دارد "

آیا سفر اخیر Tim Cook مدیر عامل شرکت Apple به استودیو Valve ربطی به کنسول Apple دارد ؟

منبع

یک قانون نانوشته تو دنیا وجود داره مبنی بر اینکه ادم (یا شرکت یا هرچی) هر چقدر هیترش بیشتر باشه موفقیتش بیشتر بوده الانم قضیه ی اپل همینه :d
اپل کنسول یا کلا چیزی مخصوص بازی عرضه کنه حداقلش اینه که ماکرو رو تو امریکا به فنا میده ! و کلا باعث میشه سونی و ماکرو هم یه تکونی به خودشون بدن کلا واسه این صنعت لازم هست همچین چیزی

یک قانون نانوشته تو دنیا وجود داره مبنی بر اینکه ادم (یا شرکت یا هرچی) هر چقدر هیترش بیشتر باشه موفقیتش بیشتر بوده الانم قضیه ی اپل همینه :d
اپل کنسول یا کلا چیزی مخصوص بازی عرضه کنه حداقلش اینه که ماکرو رو تو امریکا به فنا میده ! و کلا باعث میشه سونی و ماکرو هم یه تکونی به خودشون بدن کلا واسه این صنعت لازم هست همچین چیزی

دقیقا چه تکونی قراره بخورن؟ یا اگه نخواهیم مایکرو و سونی تکون بخورن باید کی رو ببینیم؟ مگه غیر از اینه که نینتندو اول این نسل یک تکون اساسی با Wii خورد و ترکش این تکون خوردنش تبدیل به کینکت و move شد که به لعنت شیطون هم نمیارزن.
الان اپل بیاد با قیمت نجومیش حد قیمت کنسول ها رو ( که بهرحال هر سه شرکت اصلی سعی میکنن پایین نگه دارن ) ببره بالا و یک تکون اساسی بده خوبه؟ یا قوانین محدود کننده و دست و پاگیر خودش رو که خیلی هم خوب درش تخصص داره اگه وارد بازار کنسول ها بکنه و سونی و مایکرو هم از همین تکون ها بخورن خوبه؟ یا اگه بر فرض هیچ کدوم اینها رو نکنه و فقط یک کنسول جدید بده بیرون و در نتیجه از تعداد بازیهای پلتفرمهای دیگه کم بشه خوبه؟

بسیار عالیMicrosoft نابود میشود :| اخه میدونی نه که الان mac زده windows با Microsoft رو نابود کرده و همینطور در چیز های دیگه کنسول که بده دیگه کلا قاره امریکا تکون میخوره ;) پست اقا کوروش هم کلا گویای خیلی چیز ها هست.

آخرین ویرایش:
دقیقا چه تکونی قراره بخورن؟ یا اگه نخواهیم مایکرو و سونی تکون بخورن باید کی رو ببینیم؟ مگه غیر از اینه که نینتندو اول این نسل یک تکون اساسی با Wii خورد و ترکش این تکون خوردنش تبدیل به کینکت و move شد که به لعنت شیطون هم نمیارزن.
الان اپل بیاد با قیمت نجومیش حد قیمت کنسول ها رو ( که بهرحال هر سه شرکت اصلی سعی میکنن پایین نگه دارن ) ببره بالا و یک تکون اساسی بده خوبه؟ یا قوانین محدود کننده و دست و پاگیر خودش رو که خیلی هم خوب درش تخصص داره اگه وارد بازار کنسول ها بکنه و سونی و مایکرو هم از همین تکون ها بخورن خوبه؟ یا اگه بر فرض هیچ کدوم اینها رو نکنه و فقط یک کنسول جدید بده بیرون و در نتیجه از تعداد بازیهای پلتفرمهای دیگه کم بشه خوبه؟

شما لازم نیست کسی رو ببینی ضمنا این تصمیم من و شما نیست تصمیم کل کسایی هست که ازین صنعت استفاده میکنن :d بعدشم قراره بازی های بقیه ی کنسول ها کم شه؟ :-/ الان شما فرض همه ی شرکت های دنیا بیان یکی یدونه کنسول بدن این هیچ تاثیری رو سونی و انحصاری هاش نخواهد داشت چون اکثر بازی های انحصاری سونی توسط شرکت های فرست پارتی عرضه میشن ماکرو هم که چندتا دونه انحصاری بیشتر نداره کلا (منظور انحصاری های شاخ طراز اول هست) بازم تاثیر انچنانی ایجاد نمیکنه!
همین قضیه ممکنه باعث شه ماکرو این سیستم مسخرش رو بزاره کنار و بره چند تا استودیوی بازی سازی رو زیرمجموعه ی خودش کنه تا از قافله عقب نمونه این بنظر شما بده؟ اینکه رقابت بیشتر شه بده؟ شاید به ضرر سونی و ماکرو و خود اپل باشه این قضیه ولی اونی که سود میکنه استفاده کننده ها هستن . در مورد این هم من نفهمیدم شما راجع به کدوم قانون ها دارین صحبت میکنین شفاف سازی بفرمایید ممنون میشم
ا قوانین محدود کننده و دست و پاگیر خودش رو که خیلی هم خوب درش تخصص داره اگه وارد بازار کنسول ها بکنه و سونی و مایکرو هم از همین تکون ها بخورن خوبه؟
====================================================
همین قضیه که اپل محصولاتش رو زود به زود اپدیت میکنه هم باز خوبه از نظر من حداقلش اینه که مثل الان مجبور نیستی با سخت افزار دوره ی دایناسورها (شیش سال پیش) سرو کله بزنی چونکه سونی و ماکرو تازه به سوددهی رسیدن و ما هم مجبوریم تحمل کنیم ضمن اینکه قیمت فضایی محصولات اپل یک بخشیش مربوط به ایران هست و ربطی به خود اپل نداره فروشنده ها هم تو ایران چون میبینن تقاضا واسش زیاده تا میتونن میکنن تو پاچه ی مردم (یک بخشیش! نه همش البته )

البته از یک اپل فن انتظار دیگه ای نمیره ولی حداقل برای من ثابت شده که این طرز تفکر در اقلیته
مرسی که اینقدر واضح و روشن و بدون توهین و اینا جواب میدید ضمن اینکه من اصلا اپل فن نیستم ولی از هر برندی که بخواد کنسول بده حمایت میکنم حالا میخواد اپل باشه یا مثلا HP حالا اینکه شما چرا اینقدر نسبت به اپل و کسانی که از محصولات اپل استفاده میکنن تنفر (اونم در این حد) دارین و به شکل بَبَعی میبینیدشون هم کاملا واضح هست منشاش کجاست!

آخرین ویرایش:
شما لازم نیست کسی رو ببینی
شما هم لازم نیست برای کسی تعیین تکلیف کنید یا مزه پرونی کنید. اگه نتونید مودبانه و معقول بحث کنید جایی در اینجا ندارید. بار دوم تذکر نمیدم.
بعدشم قراره بازی های بقیه ی کنسول ها کم شه؟ :-/ الان شما فرض همه ی شرکت های دنیا بیان یکی یدونه کنسول بدن این هیچ تاثیری رو سونی و انحصاری هاش نخواهد داشت چون اکثر بازی های انحصاری سونی توسط شرکت های فرست پارتی عرضه میشن ماکرو هم که چندتا دونه انحصاری بیشتر نداره کلا (منظور انحصاری های شاخ طراز اول هست) بازم تاثیر انچنانی ایجاد نمیکنه!

بله کم میشه و اتفاقا بشدت هم کم میشه. بازیساز های بزرگ و شرکتهای درست و حسابی بازیسازی تعدادشون نامحدود نیست که بشه کنسول جدیدی وارد بازار کنیم ولی کمبود بازیساز خوب و شرکت بازیسازی درست و حسابی نداشته باشیم. ساختن بازی هم که مثل ساختن ابزار و وسایل نیست که یک خط تولید جدید راه اندازی کنیم تا نیازمون برطرف بشه. همین الان تعداد استدیو هایی که واقعا بازی با ارزش میسازن از تعداد انگشتان دستمون کمتره وای به وقتی که شرکت جدیدی وارد دنیای کنسول ها بشه و بخواد چند تاشو بخودش جذب کنه.
کاملا واضحه که هرقدر تعداد شرکتهایی که بازی ها رو بصورت انحصاری میسازن بیشتر بشه شانس بازی کردن بازی ها کمتر میشه.
اینکه رقابت بیشتر شه بده؟
رقابت در جایی که فرصتی برای پیشرفت وجود داره خوبه نه جایی که از قبل اشباع شده و فرصتی برای نفس کشیدن نیست و فقط باعث ایجاد محدودیت بیشتر میشه.

در مورد این هم من نفهمیدم شما راجع به کدوم قانون ها دارین صحبت میکنین شفاف سازی بفرمایید ممنون میشم
منظور از قوانین (داخلی) سیاستهای انحصار طلبانه اپل هستش که نیازی به توضیح نداره. اپل بدون شک یکی از انحصار طلب ترین شرکتهای موجود در بازاره که حتی طرفدارانش هم در خیلی از مواقع از این قضیه شاکی شدن.
همین قضیه که اپل محصولاتش رو زود به زود اپدیت میکنه هم باز خوبه از نظر من حداقلش اینه که مثل الان مجبور نیستی با سخت افزار دوره ی دایناسورها (شیش سال پیش) سرو کله بزنی چونکه سونی و ماکرو تازه به سوددهی رسیدن و ما هم مجبوریم تحمل کنیم ضمن اینکه قیمت فضایی محصولات اپل یک بخشیش مربوط به ایران هست و ربطی به خود اپل نداره فروشنده ها هم تو ایران چون میبینن تقاضا واسش زیاده تا میتونن میکنن تو پاچه ی مردم (یک بخشیش! نه همش البته )

ممکنه برای شما جذابیت صنعت گیم در اپدیت روز به روز سخت افزار ها باشه ولی برای من و امثال من و خیلی های دیگه ( مثلا طرفداران WOW ) خود بازی و داستان و گیم پلیش و موسیقیش و خیلی چیزهای دیگه مهمه نه به روز بودن سخت افزارش و اصلا اهمیتی نداره با سخت افزار عهد دایناسور بازی کنیم یا چیز دیگه بلکه مهم خوب بودن خود گیم هست. این طرز تفکر و علاقه به سخت افزار منو یاد کسانی میندازه که هر چند ماه یکبار موبایلشون رو عوض میکنن بدون اینکه خودشون هم بدونن از یک موبایل چی میخوان. البته از یک اپل فن انتظار دیگه ای نمیره ولی حداقل برای من ثابت شده که این طرز تفکر در اقلیته.

کلا بی خیال بحث شید.

بعضی ها وقتی پست در مورد Apple می بینن یادشون میفته لاگین کنن و یک پستی هم بدن.
کلا یک تگ کاربری باید ساخت برای این عزیزان.

سر مرگ استیو جابز هم همین داستان بود، از اون موفع تاحالا خاموش بودن، دوباره که یه خبری از اپل شده یادشون افتاده باید لاگین کنن و یک پستی در مورد این که Apple مضخرف ترین شرکت دنیاست و این همه طرفدارش همه احمقند و کلا همه نمی فهمن و ایشون خیلی می فهمند بدن.

بعضی ها فکر می کنن با مثلا مودب حرف زدن و رنگ عوض کردن و خیلی سنگین خودشونو جلوه دادن علمشون اضافه می شه و حرفشون به کرسی می شینه، اما حیف که فقط در حد فکره :) 4 تا لایک و رنگ گرفتن شاید توی یک سایت خیلی کار درست نشونت بده اما توی دنیا با لایک و رنگ کسی رو برتر نمی دونن.

راستی منظر بلاگ هم باش :))

آن کس که نداند و نداند که نداند در جهل مرکب ابدالدهر بماند

آخرین ویرایش:
کاملا واضحه که هرقدر تعداد شرکتهایی که بازی ها رو بصورت انحصاری میسازن بیشتر بشه شانس بازی کردن بازی ها کمتر میشه.

ممکنه برای شما جذابیت صنعت گیم در اپدیت روز به روز سخت افزار ها باشه ولی برای من و امثال من و خیلی های دیگه ( مثلا طرفداران WOW ) خود بازی و داستان و گیم پلیش و موسیقیش و خیلی چیزهای دیگه مهمه نه به روز بودن سخت افزارش و اصلا اهمیتی نداره با سخت افزار عهد دایناسور بازی کنیم یا چیز دیگه بلکه مهم خوب بودن خود گیم هست. این طرز تفکر و علاقه به سخت افزار منو یاد کسانی میندازه که هر چند ماه یکبار موبایلشون رو عوض میکنن بدون اینکه خودشون هم بدونن از یک موبایل چی میخوان. البته از یک اپل فن انتظار دیگه ای نمیره ولی حداقل برای من ثابت شده که این طرز تفکر در اقلیته.

آقا کورش واقعا حرف دل خیلی از گیمرهای واقعی رو زدی. گیمر های واقعی ( نه عشق سخت افزار که هیچی از بازی نمیفهمن)
واقعا مرسی بابت این پستت.
کلا بی خیال بحث شید.

بعضی ها وقتی پست در مورد Apple می بینن یادشون میفته لاگین کنن و یک پستی هم بدن.

سر مرگ استیو جابز هم همین داستان بود، از اون موفع تاحالا خاموش بودن، دوباره که یه خبری از اپل شده یادشون افتاده باید لاگین کنن و یک پستی در مورد این که Apple مضخرف ترین شرکت دنیاست و این همه طرفدارش همه احمقند و ایشون خیلی می فهمند بدن.

مزخرفترین شرکت دنیا نیست اما هیچ حرفی برای گفتن در برابر بقیه ی شرکت ها نداره.
همه ی مردم دنیا (به غیر از فن های تعصبی اپل) ترجیح میدن یه MP3 player با کیفیت صدای عالی با کاربری عالی و ........ عالی بخرن 30 دلار تا اینکه یه پلیر فقط با کیفیت صدای عالی که حتی ال سی دی هم نداره بخرن 50 دلار. همه ی مردم دنیا اینجورین نه فقط یه سریشون.

آقا کورش واقعا حرف دل خیلی از گیمرهای واقعی رو زدی. گیمر های واقعی ( نه عشق سخت افزار که هیچی از بازی نمیفهمن)

همه ی مردم دنیا (به غیر از فن های تعصبی اپل) ترجیح میدن یه MP3 player با کیفیت صدای عالی با کاربری عالی و ........ عالی بخرن 30 دلار تا اینکه یه پلیر فقط با کیفیت صدای عالی که حتی ال سی دی هم نداره بخرن 50 دلار. همه ی مردم دنیا اینجورین نه فقط یه سریشون.
متاسفانه یا خوشبختانه حرف شما غلط هست.
چندماه پیش سایت نارنجی یه مطلب زده بود توش نوشته بود یکی از دلایل ازدور افتادن mp3 player ها همین دستگاه های ipod اپل هست و تو خیلی از کشورها مردم ترجیح میدن برن سراغ همین اپل
در مورد اون قسمت که حرفی در مقابل بقیه شرکت ها نداره هم واقعا نمیدونم چی بگم, شاید شما سال 2007 سنتون کم بود یادتون نمیاد ولی اونایی که یادشون میاد فکرکنم بدونن از زمان عرضه iphone تا حالا هیچ محصولی در زمینه الکترونیک عرضه نشده که بتونه اینقدر سروصدا کنه تنها محصولی که شاید دوباره بتونه یه جور انقلاب در حد آیفون بکنه همون عینک جدید گوگل هست در ضمن لازم نیست یادآوری کنم سامسونگ و ال جی و گوگل و..... دقیقا بعد از عرضه آیفون و آیپد یادشون اومد برن سراغ ساخت محصولات مشابه یا همین google play که کاملا ضایع هست از آیتونز تقلید شده.من خودم قبول دارم اپل مشکلاتی مثل دست وپاگیر بودن ریختن فیلم و آهنگ تو دستگاهش داره و محصولاتش یه سری مشکلات مثل داغ شدن بیش از حد دارن(تو آیپاد تاچ این موضوع کاملا مشخصه) ولی دلیل نمیشه کارهایی بزرگی رو که اپل کرده رد کنیم.

خدا نکنه گند میشه توی بازار میخوان کنسول بدن 5 ملیون تازه اگر انلاک بشه :d
اپل تا بیاد هی میخواد انحصاری کنه همه چیز را گند میزنه بعدم اینها اینکاره نیستن

خیلی جالبه که apple این همه دشمن داره و باز هم تاثیرگذارترین شرکت در دنیاست.

کلا یسری وقتی می بینن یه چیزی بین مردم محبوبه یا پر فروشه یا موفق یا... برای اینکه نشون بدن خیلی آدمای خاصی هستن با اون چیز مخالفت میکنن!اپل بدبخت میاد سالی یدونه گوشی میده میگن دمدمی مزاجه در حالیکه سامسونگ-نوکیا-اچ تی سی-... سالی چند تا گوشی میدن! اپل سالی یدونه تبلت میده بیرون متهم میشه به اینکه هی دستگاه میده بیرون!کانفیگ لپتاپ ها رو هم که سالی یک بار عوض میکنه ولی اگه برید تو سایت شرکت هایی مثل دل یا اچ پی می بینید هر۳-۴ ماه یک بار کانفیگاش عوض میشه!

پس كيه كه محصولات اپل ميخره؟ فقط فن هاى تعصبى اپل؟ حتما اينام از بدو تولد فن اپل بودن ؟ يا شايدم استيو جادو جنبل كرده؟
عزيز من يكم انصاف داشته باش الان اپل بزرگترين شركت دنياست. درست شنيدى كل دنيا نه فقط تو كامپيوتر و موبايل.تو همه چى يعنى بزرگتر از غولهايى مثل شل و نفت و گاز چين (ارزش حدودى اپل : ٥٦٠ ميليارد دلار تقريبا ٢.٥ برابر ماكرو)
اين پولارو از charity كه جمع نميكنه بعضى آدمام كه ذاتا فن اپل نيستن پس حتما يه دليلى داره كه به جاى اون mp3 خوب ميرن ipod shuffle ميگيرن
حالا به هرررررر دليلى هست يعنى اپل شركت موفقيه و دقيقا به همين دليله كه hater زياديم داره
و وقتى اين hate زياد ميشه سخنان گهربار زيادى ميشنويم مثل اينكه اپل زود به زود آيفون ميزنه و امثالهم
من فن اپل هستم و افتخار هم ميكنم اتفاقا اين مهمترين نكته واسه يه شركت كه بتونه طرفدار داشته باشه و صد البته فلسفه داشته باشه (كه مقداريش تو همون محدوديت هايى كه ميگيد نمود پيدا ميكنه )
در مورد خبر به نظرم اپل داره واسه عرضه iTV يه سرى content provider جمع ميكنه كه تو قسمت بازى بهترين گزينه واسش valve و استيم هستن و اينكه دوستان ميگن يه باكس قراره بزنه به نظرم درست نيست چون جابز (و كلا فلسفه اپل) با box مخالفه و apple tv هم به گفته tim cook يه حالت تست و سرگرمى داره

پس كيه كه محصولات اپل ميخره؟ فقط فن هاى تعصبى اپل؟ حتما اينام از بدو تولد فن اپل بودن ؟ يا شايدم استيو جادو جنبل كرده؟
عزيز من يكم انصاف داشته باش الان اپل بزرگترين شركت دنياست. درست شنيدى كل دنيا نه فقط تو كامپيوتر و موبايل.تو همه چى يعنى بزرگتر از غولهايى مثل شل و نفت و گاز چين (ارزش حدودى اپل : ٥٦٠ ميليارد دلار تقريبا ٢.٥ برابر ماكرو)
اين پولارو از charity كه جمع نميكنه بعضى آدمام كه ذاتا فن اپل نيستن پس حتما يه دليلى داره كه به جاى اون mp3 خوب ميرن ipod shuffle ميگيرن
حالا به هرررررر دليلى هست يعنى اپل شركت موفقيه و دقيقا به همين دليله كه hater زياديم داره
و وقتى اين hate زياد ميشه سخنان گهربار زيادى ميشنويم مثل اينكه اپل زود به زود آيفون ميزنه و امثالهم
من فن اپل هستم و افتخار هم ميكنم اتفاقا اين مهمترين نكته واسه يه شركت كه بتونه طرفدار داشته باشه و صد البته فلسفه داشته باشه (كه مقداريش تو همون محدوديت هايى كه ميگيد نمود پيدا ميكنه )
در مورد خبر به نظرم اپل داره واسه عرضه iTV يه سرى content provider جمع ميكنه كه تو قسمت بازى بهترين گزينه واسش valve و استيم هستن و اينكه دوستان ميگن يه باكس قراره بزنه به نظرم درست نيست چون جابز (و كلا فلسفه اپل) با box مخالفه و apple tv هم به گفته tim cook يه حالت تست و سرگرمى داره

Lil Wayne حدود 45 میلیون طرفدار Lady Gaga حدود 60 میلیون طرفدار, Justin beiber حدود 50 میلیون طرفدار.
از طرف دیگه :
Metallica حدود 20 میلیون و Nirvana حدود 15 میلیون.

این نشون میده که جاستین فرد بزرگتریه تو موسیقی ؟

حالا ارزش موسقیایی هر سه تای اول رو با هم جمع کنی ضربدر 2 کنی به اندازه Nirvana به تنهایی نمیشه یا همینطور متالیکا.
نه فقط سه تای اولی عامه پسند هستند.
محصولات اپل کاملا عامه پسند هستند. و تبلیغات فوق سنگینی هم روشون هست. این تبلیغات روی پراید خودمون که باشه دیگه از سال بعد بنز هم بدی 5 میلیون هیچکس نمیخره تو دنیا , همه میرن پراید میخرن. همین تبلیغات سنگین اپل هست که باعث شده محصولاتش بزرگ جلوه کنن. و گرنه مثلا تبلت های سامسونگ از نظر کیفی کاملا مشخصه که بهتره.
در مورد ارزشش هم که دلیلش مثل روز روشنه. شرکت پارس خزر هم که باشه وقتی که دستگاهی رو که هزینش واسه خودش شده 5 دلار بده 70 دلار ارزشش میره بالا.
این حرف من نیست شما تمام سایتهای خارجی رو بگردین و کامنت های مردم رو بخونین. مثلا تو همین 9gag یا Youtube وقتی اسمی از اپل میاد شما همین الان برو کامنت هارو بخون سخت که نیست. میبینی که همه از ارزش محصولات اپل نسبت به قیمتش شاکین. به خصوص اروپایی ها.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or