شایعه کنسول اپل در 2012

• Thread starter Thread starter ke$ha
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

ke$ha

کاربر سایت
اپل میتواند کنسول خانگی برای امسال عرضه کند , اگر شایعه ای که به بیرون درز پیدا کرده است صحیح باشد .

apple-logo-font.jpg

به گفته وبسایت cultofmac.com طی اخباری که از منابع خود به دست آورده " Apple قصد دارد تلویزیون خود را در 2012 با ویژگی هایی چون : iTunes

یکپارچه , صفحه نمایش لمسی از راه دور ! , سیری با فرمان صوتی " عرضه کند .

همچنین " این TV همراه با یک کنسول عرضه میشود که رابط کاربری شبیه کینکت و قابلیت های لمسی دارد "

آیا سفر اخیر Tim Cook مدیر عامل شرکت Apple به استودیو Valve ربطی به کنسول Apple دارد ؟

منبع

من نمی دونم تا بحث اپل میاد یک سری میان اینجا نظرات کارشناسی عجیب و غریب می دن.

مثال:
هیچی کنسول در حد WII قیمتش میشه 1000 دلار ! تازه با کلی حرف که این انقلابه و تکنولوژیش 3 قرن از بقیه جلوتره و یه دفعه میشه بزرگترین اختراع قرن 21 !

یعنی من موندم اینا رو از کجا در میارید شما!!!!!!

اپل همیشه Device هاش دارای بهرین کیفیت ساخت و به روز ترین تکنولوژی ها هستند.

شما از سیب بدت میاد، با گاز زدن سیب مشکل داری، پول نداری، از اپل حالت به هم می خوره و ... ، بحث جداست:)

اپل Device هاش کمی گرونتر از Device های بقیه شرکت هاست اما در کیفیت ساخت حرف نداره و اصلا خرابی توی کارش نیست، همچنین ساپورت بسیار عالی ای داره.

در ضمن بعضی ها می گن اپل هر 1 ای 2 سال مدل جدید معرفی می کنه این نکته رو مد نظر داشته باشن اپل مثل سامسونگ و نوکیا و سونی و .... نیست هر هفته یک مدل جدید تبلت یا گوشی معرفی کنه، یک Iphone داره یک Ipad هر 1 ای 2 سال یک مدل جدید ازش معرفی می کنه، حالا Galaxy سامسونگ، Galaxy Kooft, Galaxy Zahre mar, galaxy khoshgel, galaxy koochooloo , .... هر هفته یک دونه از اینا میاد بیرون.

آخرین ویرایش:
پول نداری،
نه فقط شما و هرکي IPhone 4 دستشه پول داره.
ديگه داره حالم بهم ميخوره
هرکي يه انتقاد از محصولات اپل ميکنه سريع ربط پيدا ميکنه به جيب و مسائل مادي

من نمیخوام بحث رو منحرف کنم ولی این که اپل رو مسخره کنیم خیلی نامردی هست. اپل چون کمپانی خیلی بزرگی هست اینقدر ایراداش گنده میشه! وگرنه همین asus چندوقت پیش اومد یه تبلت 4 هسته ای داد بیرون الان مثل*** تو گل مونده به خاطر ایرادهای بیشمار تبلتش حالا شما فکر کن اپل تبلتش همچین مشکلی داشت ملت چه بلایی سرش میاوردن!!!
هرچقدر هم با اپل دشمن باشیم نمیشه تاثیری که نسخه اول آیفون و آیپد روی بازار موبایل ها و تبلت ها داشتن رو رد کرد حالا هرچقدر هم بخوایم زور بزنیم!!!
اگه کنسولشم مثل نسخه اول آیفون تاثیر گذار باشه واقعا عالی میشه

من اصلا گوشیم Apple نیست.

نقل قول بالا رو نمی بینی؟

حال و احوالاتتون رو به دکتر بگید دارو می ده خوب می شی. البته علاوه بر حال به هم خوردن چند تا مورد دیگه هم باید اضافه کنی موقع دکتر رفتن.

محض رضای خدا یک انتقاد درست بکنید با عقل جور در بیاد.

wii رو می ده 1000 دلار، به به ، چه انتقاد درستی.

خدا کنه که نیاد همین الان هم توی فروم ها به خاطر دو تا texture اضافی توی 360 و ps3 دعوا داریم وای به حال روزی که اپل هم بیاد
اونوقت کسی بخواد انتقاد از کنسول بکنه میشه فقیر و بی پول و اونی که طرفداری کنه میشه فن (خدا اون روز رو نیاره):|

انتقاد رو باید منتقد و کسی که در این زمینه اطلاعات داره بکنه که تخصصی باشه نه این که یک استفاده کننده بدون هیچ اطلاعاتی بیاد نظرات شخصی خودش رو به عنوان انتقاد مطرح کنه.
توی این فروم چی مطرح می شه مهم نیست، مهم بحثی هست که افراد معتبر در مورد دستگاه ها می کنن.(که با فقیر و پولدار بودن ملت هم کار ندارن)

البته کلا بحث اینجا بی فایدست، شما رو عرض نمی کنم اما کلا یک سری حرف توی مخشون نمی ره که نمی ره، هرچی بگی بازم حرف حرف خودشه، پس به همینجا باید بسنده کرد، بلکه کمی احساس راحتی کنه شاید.
این همه مردم و منتقد و شرکت و ... هم که از اپل تعریف می کنن بی شعورن، نفهمن، این دوستان عزیز ما می فهمن.

آخرین ویرایش:
خدا کنه که نیاد همین الان هم توی فروم ها به خاطر دو تا texture اضافی توی 360 و ps3 دعوا داریم وای به حال روزی که اپل هم بیاد
اونوقت کسی بخواد انتقاد از کنسول بکنه میشه فقیر و بی پول و اونی که طرفداری کنه میشه فن (خدا اون روز رو نیاره):|

اين اپل چرا اينقد دمي دمي مزاجه هنوز ايفون 3 رو نداده بيرون 4 رو ميده بيرون هنوز ايپد 2 رو نفروخته 3 رو ميده به بازار:d
من از كمپانيها و ادمهاي دم دمي مزاج به شدت متنفرم:))

ما که کلا از Valve حمایت می کنیم هر کاری می خواد بکنه :دی

اما Steam خودش به قدری بزرگ شده که اندازه ی یه پلتفرم مستقل سودآوری و فروش داره پس عاقلانه نیست که والو بیاد و این میزان فروش رو محدود کنه ، همکاری والو با اپل به نظر من می تونه منجر به یه گجت مثل محصولات AlienWare بشه اما منحصر شدن استیم به این کنسول از نظر من محاله!
اصلا قرار نیست استیم محدود به استیم باکس بشه. کاربر می تونه استیم باکس رو بخره و در کنار تی ویش قرار بده عین کنسول ولی یه PC قدرتمند و از ارشیو فوق العاده استیم استفاده کنه اونم با تخفیفات فوق العاده ای که این شبکه روی بازی ها میده و کلی فیچر دیگه ای که توی استیم هست ولی توی کنسولا نیست استفاده کنه و یا اینکه از همون PC شخصی خودش استفاده کنه
قابلیت اصلی استیم باکس اینه که مثل کنسول های دیگه محدودیت واسه ساخت بازی نداره و هر کسی مثل PC بدون هیچ مشکلی می تونه واسش بازی بسازه و هیچ نیازی به گرفتن مجوز و پرداخت رویالیتی نیست. فریییییییییییییی :دی تنها تفاوت استیم باکس و یه PC اینه که استیم باکس مخصوص بازیه و مثل کنسولا توی سخت افزار محدوده ولی از نظر قدرت چون قراره که PC گیمرها رو مورد هدف قرار بده یه سیستم قدرتمند قراره انتخاب بشه که هر 5-6 سال یه دف مثل کنسولا آپدیت میشه ولی سایز این PC قدرتمند اندازه یه کنسوله . خوبی استیم باکس اینه که پایرسی روی PC با اینکار به حداقل میرسه و سازنده به شدت مشتاق ساخت بازی واسش میشن و عناوین کنسولی با کیفیت به مراتب بهتر روش اجرا میشه . بازی های انحصاری زیادی واسش تولید میشه اونم به شکل دایرکت تو متال که باعث میشه عناوین باکیفیت و گرافیک فوق العاده ای ببینیم که نظیرش رو تابحال ندیدم
به نظر من که اگه بیاد انقلابی میکنه که توی تاریخ صنعت ثبت میشه :دی

آخرین ویرایش:

در عجبم که تو چطور اپل و فن هاش رو هنوز نشناختی که بحث میکنی ؟ :d کلا جواب نباید بدی ، فقط باید بخندی :d
به قول یکی از دوستان تو عمل انجام شده قرار گرفتن، دست خودشون نیست :d بعد میدونی که کارشناس کی میشه ؟! کسی که بگه Ipad بزرگترین اختراع قرن هست !

اين اپل چرا اينقد دمي دمي مزاجه هنوز ايفون 3 رو نداده بيرون 4 رو ميده بيرون هنوز ايپد 2 رو نفروخته 3 رو ميده به بازار:d
من از كمپانيها و ادمهاي دم دمي مزاج به شدت متنفرم:))
مصطفی دیگه از سامسونگ بهتره که در طول یک سال 18 نوع گوشی مختلف میده بیرون.:d

کلا محصولات اپل نیاز حیاتی به اینترنت پرسرعت دارن.با توجه به سرمایه گذاری کلان اپل بر روی سرویس های کلود و اینکه آینده اینترنت و مالتی مدیا در کلودینگ هستش اگر اپل کنسولی بیرون بده برای ما در ایران غیر قابل استفاده خواهد بود.

این رو خوندم . رد که نکرده گفته فعلا داریم تست می کنیم و خبری از سخت افزاری که بخواد تولید بشه بدیم بیرون نیست . کم کم دارن زمینه رو فراهم می کنن :دی

فقط خدا کنه بیاد شرکتای دیگه یکم ساپورت و پشتیبانی یاد بگیرن ...
ولی نمیشه ... کلا کنسول بازی با سیاست های اپل جور در نمیاد .

در عجبم که تو چطور اپل و فن هاش رو هنوز نشناختی که بحث میکنی ؟ :d کلا جواب نباید بدی ، فقط باید بخندی :d
به قول یکی از دوستان تو عمل انجام شده قرار گرفتن، دست خودشون نیست :d بعد میدونی که کارشناس کی میشه ؟! کسی که بگه Ipad بزرگترین اختراع قرن هست !

بله متاسفانه دقیقا همینطور هست که شما میفرمایید.

من نمیگم محصولات اپل کیفیتشون پایینه یا تکنولوژیشون پایینه.(گرچه تکنولوژیشون در حد بقیه ی کمپانی هاست نه بیشتر)
مشکل اصلیه اپل قیمتشه. چرا Ipod Shuffle که میشه گفت به غیر از کیفیت صداش دیگه هیییییییچی نداره حتی یه ال سی دی حتی یه منوی کاربری . چرا باید قیمت ارزونترین مدلش 50 دلار باشه ؟!!!!!!!! نهایتش بی ارزه 10 دلار.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or