کنسل شدن Dead Space 4 بعد از فروش ضعیف Dead Space 3

• Thread starter Thread starter Jaquar
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Jaquar

کاربر سایت
isaac3.jpg

براساس گزارشات یک منبع آگاه EA ساخت Dead Space بعدی را منهل کرده چراکه Dead Space 3 به اهداف مالی آنها نرسیده است.

این دستور ماه قبل به Visceral Montreal داده شده بود. دو هفته قبل نیز EA خبر اخراج کارمندان استودیوهای مونترال و لوس آنجلس خود را منتشر کرده بود.

منبع همینطور تایید کرده Dead Space 3 "هم تقریبا کنسل شده بود!" و در اواسط راه ساخت بود که EA به Visceral گفت تا مخاطبان بیشتری را باید با بکار بردن اکشن بیشتر جذب کند.

EA باور داشت فروش Dead Space 3 براحتی از دو عنوان قبلی بیشتر میشود و John Riccitiello رئیس کمپانی هم اعلام کرده بود انتظار 5 میلیون واحد فروش را دارد.

ویدئوگیمر

به نظر من حماقت ip به این خوبی رو ول کنه ... اسمش به تنهایی برای فروشش کافیه . اگه برن روی یک ip جدید کار کنن مطمئنن شکست میخورن . جزء معدود بازی های خوبEA توی این نسل بودش ( از لحاظ Gameplay )

به نظر من Dead Space 4 ساخته میشه! خوبم ساخته میشه! Dead Space هنوز یه IP جوون هست خیلی زوده که از الان کنار بکشه! من هنوز اولای بازیم یه چیزی که حالمو یکم گرفت همون سربازای بازیه!

به نظر من Dead Space 4 ساخته میشه! خوبم ساخته میشه! Dead Space هنوز یه IP جوون هست خیلی زوده که از الان کنار بکشه! من هنوز اولای بازیم یه چیزی که حالمو یکم گرفت همون سربازای بازیه!

نگران نباش از این حال گیری ها تا دلت بخواد تو بازی هست!!

100 درصد ساخته میشه.جریان اون خره با صاحبش شده.یارو سوار خرش میشد گفتن چرا سوار خر شدی.خره سوار صاحبش شد گفتن یارو صاحبش دیوانست.خره با صاحبش پیاده میرفتند مردم گفتند چرا صاحبش از خره استفاده نمیکنه.هر کاری بکنی باز یه سری ناراضیند.بازی در همین سطح هم بسیار عالی هست.

UPDATE: Dino Ignacio, UI Lead at Dead Space developer Visceral Games, has denied today's story about the end of the Dead Space series.
"The reports of our death were greatly exaggerated," he tweeted. "Please stand by."

تمامی این خبر تکذیب شد. گفته شده که وقتی ما حتی آمار فروش رو منتشر نکردیم چطوری همچین خبری منتشر کردند؟
EA هم اعلام کرد DEAD SPACE هنوز هم یکی از عناوین مهم این کمپانی هست
منبع

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or