کنترل Resident Evil 5 تغییر میکند.

Death Proxy

مدیر انجمن
تا حالا در بیشتر صحبت هایی که درباره کنترل این بازی شده بود گفته شده بود که بازی کنترلی مشابه نسخه چهارم دارد.چندی پیش Jun Takeuchi اعلام کرده بود که ممکن است کنترل بازی دچار تحولی شود.وی بعد از E3 امسال گفته بود که "اگر در Tokyo Game Show کنترل تغییر کرده بود متعجب نشوید.من این قضیه را رد یا تایید نمی کنم.اما ما دوست داریم تا مردم را شگفت زده کنیم."

re_5_logo_5500_300dpi_resident_evil_v2.jpg

بعد از Microsoft Media Briefing اقای Jun Takeuchi تایید کرد که کنترل جدید Resident Evil 5 در TGS به نمایش در خواهد امد.هنوز هیچ اطلاعاتی درباره این تغییرات در کنترل اعلام نشده است.

منبع

کاور که اگه بزارن خیلی ضایع میشه مخصوصا مثل گرز(منظورم اینه که این جور کاور گرفتن فقط به گرز میخوره.run and gunکه باید اضافه میشد چون تعداد زامبی ها خیلی زیاده نمیشد وایسادو 300 نفرو با کلت زد:biggrin1::-";)

یه خبر نسبتا خوب هم برای اونایی که مثل من دوست دارن واستن و تیر بزنن،‌ هم واسه اونایی که دوست دارن بدون و تیر بزنن :دی طبق حرف‌های کریس کرامر در وبلاگش در سایت کپکام، تغییراتی که احتمالا شامل بدو و بکش :دی در کنترل بازی میشه، بصورت انتخابیه،‌یعنی دو نوع گیم پلی !

میتونید بیشتر اینجا بخونید
امیر جون "دویدن و تیر زدن" که مثال دقیقش میشه Lost Planet. اما جابجا شدن زمان هدف گرفتن و تیر زدن مثل Geras رو چی میشه اسمش رو گذاشت؟
بنظرم اگر قراره چیزی اضافه بشه همین ه که اشاره کردم.

پ.ن. کاور گرفتن احمقانه ترین بلائی هست که میشه سر RE5 در اورد :دی.

به نظر من که مثل قدیما:biggrin1: وایسه تیر بزنه بهتره.
کاورم نگیره باز بهتره. خیلی اکشن میشه.
اصلا دیگه دست نزنن.:biggrin1: به اندازه ی کافی تو 4 تغییر دادن.
وگرنه اگه بخواد همینجوری پیش بره شماره 6 میشه FPS.:cheesygri

یه خبر نسبتا خوب هم برای اونایی که مثل من دوست دارن واستن و تیر بزنن،‌ هم واسه اونایی که دوست دارن بدون و تیر بزنن :biggrin1: طبق حرف‌های کریس کرامر در وبلاگش در سایت کپکام، تغییراتی که احتمالا شامل بدو و بکش :biggrin1: در کنترل بازی میشه، بصورت انتخابیه،‌یعنی دو نوع گیم پلی !
آگر این بشه که بازم حدسیات من درست از آب درمیان!
دم خودم گرم!:cheesygri
در مورد تغییر هم یا اول اخر FPS میشه!:cheesygri(فریدون ایول با اون نظرت که بدرد لای جرز میخوره!:love:)
یا خیلی منتظر تغییر نباید بود!
کاور گرفتن هم بنظر خیلی جالب نمیاد البته این برمیگرده به طراحی گیمپلی و نمیشه از الان چیزی گفت.

حالا نمی‌دونم چرا تا میگن دنده های جنگ ملت میگن کاور
دنده هاي جنگ :p ابزار هاي جنگ نبود؟ :biggrin1:

بابا اينقدر گير نديد خيلي ناراحت هستيد وقتي كه اين قابليت اضافه شد اگر انتخابي بود انتخابش نكنيد اگر هم بل اجبار روي بازي بود ميتونيد موقع تير اندازي وايسيد و شليك كنيد.

كاور گيري هم فكر نميكنم اون چيزي باشه كه شما تو فكرتون ميگذرونيد توي G.O.W ماجرا فرق مي كرد و قرار هم نيست توي RE5 يك زامبي بياد از شصت متر اون ور تر شروع به شليك كردن كنه! مطمئنا براي چيز خاصي هست كه وقتي تو بازي ديديد هي به روح سازندگان درود مي فرستيد.

خوب نميتونه كاور بگيره ولي ازش بعنوان يه روش براي فرار استفاده كنه؟ مثلا پشت يه ديوار كاور بگيره تا so called z00mbies مثلا lost trackش كنن؟

Rest in peace dear Resident Evil, rest in peace

كاور!!!

اگه سازنده ها به اندازه يه نخود عنكبوتو مغز داشته باشند كه دارند، مطمئن باشيد چيزي به عنوان كاور گيري براي در امان ماندن از تير يا اسلحه سرد دشمن به هيچ عنوان وجود نخواهد داشت.

درسته كه تعداد زامبي ها خيالي زيادند ولي تا اونجايي كه من ديدم براي اين امر هم راهكارهايى قرار دادن.

تعداد اسلحه هاي بازي خيلي متنوعه و بعضي جاها ديده ميشه كه كريس دشمنان رو به رگبار بسته.
در صورت تمام شدن خشاب ها هم در بعضي موارد امكان فرار از ميدان جنگ وجود داره.
تازه يه شمشير ( قداره) هم پشت لباس كريس هست كه فعلا چيز زيادي از كاراييش نشون ندادن ولي مطمئنا كاراييش از چاقوي ليون بيشتره.

با وجود اين موارد و همچنين حس ترسي كه سازندگان قولش رو دادند نيازي به سيستم كاور گيري ديده نميشه!:clover:

آخرین ویرایش:
کاور گیری که دیگه یه بحث مسخرست و صحبت راجع بهش وقت تلف کردنه
اصالت رزیدنت اویل با این کار به کلی زیر سوال میره.و قطعا چنین چیزی در کار نخواهد بود.ضمنا کریس از چی میخواد کاور بگیره؟ لابد از چاقو و خنجر و بیل و تبر وداس و..... اون وسطم 4تا تیر از 2تا اسلحه ! یه مشت شبه زامبی که حالا با هوش تر شدن و از مغزشونم کمک می گیرن ولی همچنان بی کله و کاملا وحشیانه فقط و فقط میان جلو که بکشن .صبر کردن و کاور گرفتن هم تو کارشون نیست و اسلحه های گرم هم به اون صورت ندارن .پس منتظر این اپشن نباشید.
فقط این سیستم run&gun باشه خیلی بهتره و حتما یه فکری هم به حال ramble شده.البته امیدوارم.

كاور!!!

اگه سازنده ها به اندازه يه نخود عنكبوتو مغز داشته باشند كه دارند، مطمئن باشيد چيزي به عنوان كاور گيري براي در امان ماندن از تير يا اسلحه سرد دشمن به هيچ عنوان وجود نخواهد داشت.

درسته كه تعداد زامبي ها خيالي زيادند ولي تا اونجايي كه من ديدم براي اين امر هم راهكارهايى قرار دادن.

تعداد اسلحه هاي بازي خيلي متنوعه و بعضي جاها ديده ميشه كه كريس دشمنان رو به رگبار بسته.
در صورت تمام شدن خشاب ها هم در بعضي موارد امكان فرار از ميدان جنگ وجود داره.
تازه يه شمشير ( قداره) هم پشت لباس كريس هست كه فعلا چيز زيادي از كاراييش نشون ندادن ولي مطمئنا كاراييش از چاقوي ليون بيشتره.

با وجود اين موارد و همچنين حس ترسي كه سازندگان قولش رو دادند نيازي به سيستم كاور گيري ديده نميشه!:clover:

مهدي جان ، همش از كل بازي يك محيط بيشتر نمايش داده نشده.

هركاري هم بكنيم نمي تونيم با اطمينان بگيم توي كل بازي چيزي ، موجودي و... وجود نداره كه سلاح گرم دستش باشه.
کاور گیری که دیگه یه بحث مسخرست و صحبت راجع بهش وقت تلف کردنه
اصالت رزیدنت اویل با این کار به کلی زیر سوال میره.و قطعا چنین چیزی در کار نخواهد بود.ضمنا کریس از چی میخواد کاور بگیره؟ لابد از چاقو و خنجر و بیل و تبر وداس و..... اون وسطم 4تا تیر از 2تا اسلحه ! یه مشت شبه زامبی که حالا با هوش تر شدن و از مغزشونم کمک می گیرن ولی همچنان بی کله و کاملا وحشیانه فقط و فقط میان جلو که بکشن .صبر کردن و کاور گرفتن هم تو کارشون نیست و اسلحه های گرم هم به اون صورت ندارن .پس منتظر این اپشن نباشید.
فقط این سیستم run&gun باشه خیلی بهتره و حتما یه فکری هم به حال ramble شده.البته امیدوارم.
حاجي داغ نكن بزار حداقل 50 درصد بازي رو ببيني بعد با اطمينان بگو كه توي كل بازي يك سري زامبي هستند كه فقط باهوش هستند و ميان جلو

اين موضوع كاور گيري اگر درست باشه مطمئنا با يك مشت زامبي كه بيان جلو روبرو نيستيم.

چون RE5 بازي GTA IV نيست كه نصف چيز هايي كه توش براي زيبايي است.

من روی این حساب گفتم:

there is no safe haven in this Resident Evil
IGN

هركاري هم بكنيم نمي تونيم با اطمينان بگيم توي كل بازي چيزي ، موجودي و... وجود نداره كه سلاح گرم دستش باشه.
اینو که قبول دارم. قضیه به چوب و چماق ختم نمیشه و مطمئنم که پیشرفته تر از این حرفان. چیز غیر طبیهی ای هم نیست.(مرحله ی پادگان RE4).:clover:

آخرین ویرایش:
ركاري هم بكنيم نمي تونيم با اطمينان بگيم توي كل بازي چيزي ، موجودي و... وجود نداره كه سلاح گرم دستش باشه.
درسته!
ولي بازم يه همچين سيستمي تو RE خيلي مسخرس!چون انوقت بايد تو موقعيت COVER مشت زامبي رو كه مثله اسب دارن بهت نزديك ميشن رو هدشات كني!كه بعد از ٣ يا ٤ نف هدشات كردن ميبيني زامبي هاي گرامي دوره منطقه ايي كه COVER گرفتي دارن واست اشد مي خونن!!!
تازه مگه تو تريلرهاي بازي نديدين كه دشمن ها خيلي سريع به شما حمله ميكردن!وهيچ تاكتيكي هم براي حمله ندارن!مثلا يكي از پشت بياد يكي بپره رو سرت و.....(البته هوش مصنوعي انها فوق العاده بود!)
پس COVER گيري احتمال قوي تعطيل هستش!
فقط خداكنه RUN&GUN رو بزارن چون تو RE4 اين مشكل خيلي دست و پا گير بود مخصوصا تو BOSS FIGHT ها!
خدا كنه مبارزات بازي خيلي وحشيانه باشه!
در مورد تغییر هم یا اول اخر FPS میشه!
شايدم يه RPG با قوانين D&D يا JRPG كه ٤ شخصيت بازي هم ادا و كريس و كلر و لئون باشن!!!!:biggrin1::biggrin1:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or