کنترل Resident Evil 5 تغییر میکند.

Death Proxy

مدیر انجمن
تا حالا در بیشتر صحبت هایی که درباره کنترل این بازی شده بود گفته شده بود که بازی کنترلی مشابه نسخه چهارم دارد.چندی پیش Jun Takeuchi اعلام کرده بود که ممکن است کنترل بازی دچار تحولی شود.وی بعد از E3 امسال گفته بود که "اگر در Tokyo Game Show کنترل تغییر کرده بود متعجب نشوید.من این قضیه را رد یا تایید نمی کنم.اما ما دوست داریم تا مردم را شگفت زده کنیم."

re_5_logo_5500_300dpi_resident_evil_v2.jpg

بعد از Microsoft Media Briefing اقای Jun Takeuchi تایید کرد که کنترل جدید Resident Evil 5 در TGS به نمایش در خواهد امد.هنوز هیچ اطلاعاتی درباره این تغییرات در کنترل اعلام نشده است.

منبع

درود
کلا شیر تو شیر ـه اقا!. یکی میگه تغییر میکنه اون یکی میگه نمیکنه، یکی دیگه از مسئولین میگه تغییرات رو تو tgs نشون میدی. خلاصه داستانی شده :دی.
تغییر کردن هم با اضافه کردن و هم با کم کردن (!) مواردی از گیم پلی شکل میگیره که نمیدونم چرا سوزن مبارکتون در مزخرفترین جای ممکنه گیر کرده :دی.
همین چیزی که الان هست خیلی هم خوبه فقط اگر نشانه روی و شلیک کردن هنگام حرکت اضافه کنن دیگه نور علی نوره ( جابجا شدن و تیر زدن با Run&Gun فرق میکنه ).

اینو که قبول دارم. قضیه به چوب و چماق ختم نمیشه و مطمئنم که پیشرفته تر از این حرفان. چیز غیر طبیهی ای هم نیست.(مرحله ی پادگان RE4).:clover:
همين كاور گيري اگر روزي روزگاري ردست باشه نشان دهنده اين كه شما تو بازي چيز هايي رو خواهيد ديد كه تو فكرتونم هم نميگنجه و به ترس بازي هم كمك ميكنه.
درسته!
ولي بازم يه همچين سيستمي تو RE خيلي مسخرس!چون انوقت بايد تو موقعيت COVER مشت زامبي رو كه مثله اسب دارن بهت نزديك ميشن رو هدشات كني!كه بعد از ٣ يا ٤ نف هدشات كردن ميبيني زامبي هاي گرامي دوره منطقه ايي كه COVER گرفتي دارن واست اشد مي خونن!!!
تازه مگه تو تريلرهاي بازي نديدين كه دشمن ها خيلي سريع به شما حمله ميكردن!وهيچ تاكتيكي هم براي حمله ندارن!مثلا يكي از پشت بياد يكي بپره رو سرت و.....(البته هوش مصنوعي انها فوق العاده بود!)
پس COVER گيري احتمال قوي تعطيل هستش!
فقط خداكنه RUN&GUN رو بزارن چون تو RE4 اين مشكل خيلي دست و پا گير بود مخصوصا تو BOSS FIGHT ها!
خدا كنه مبارزات بازي خيلي وحشيانه باشه!
ما ميگيم نره شما ميگي بدوش؟
توي تمامي تريلر ها يك مرحله رو بيشتر نمايش نميده كه اونم مربوط به قسمت هاي ابتدايي بازي هست. حالا چه جوري به اين نيتجه رسيدي كه كل بازي ممكن چنين باشه؟

دوست عزیز
بنظر من سیستم کاور گیری تو این بازی بیشتر از بخش مبارزه ای باید در زمینه فرار از دست زامبی ها و احتمالا بخش مخفی کاری به کار بیاد تا نبردها.
یعنی با تکیه به دیوارها یه دید خوب و کاملی نسبت به محیط بازی داری و حال تصمیم با خودته که چه موقع از دست گروه زامبی ها فرار کنی و یا گزینه درگیری مستقیم رو انتخاب کنی.
البته این یه حدسه و نه بیشتر....

حالا چی میشد مثل GEARS بشه .

مثل GEARS دویدن داشت و سنگر گیری و پرش های همه جانبه :biggrin1:

دوست عزیز بنده هم قبلا چنین فکری می کردم ولی الان فکر می کنم اگه قرار باشه در رزیدینت 5 بتونی بدوی و در حال دویدن هم شلیک کنی نصفی از جذابیت بازی گرفته می شه و حالا معلوم نیست این حرکات به بازیکن جدید در رزیدینت 5 بیاد یا نه ... برای مثال در رزیدینت 4 شخصیت لیان به طوری طراحی شده بود که قابلیت پرش همه جانبه یا جست خیز فراوان را به اون صورت نداشت ...

حاجي داغ نكن بزار حداقل 50 درصد بازي رو ببيني بعد با اطمينان بگو كه توي كل بازي يك سري زامبي هستند كه فقط باهوش هستند و ميان جلو

اين موضوع كاور گيري اگر درست باشه مطمئنا با يك مشت زامبي كه بيان جلو روبرو نيستيم.

.

مگه geow یا graw که با یه ارتش تا دندون مسلح روبرو باشیم ؟ شک نکن که کاورگیری در کار نخواهد بود یا حداقل چیزی که بشه اسمشو کاور گذاشت اگه خلاف این باشه دیگه نمیشه اسمشو اویل گذاشت !!!

ما ميگيم نره شما ميگي بدوش؟
توي تمامي تريلر ها يك مرحله رو بيشتر نمايش نميده كه اونم مربوط به قسمت هاي ابتدايي بازي هست. حالا چه جوري به اين نيتجه رسيدي كه كل بازي ممكن چنين باشه؟
ميثم جان شما تو همون يك مرحله LEVEL DESIGNE بازي رو ببين؟؟
اصلا جايي واسه cover گير تعريف نشده بود!!
حرفه شما درسته كه تا حالا يه مرحله بيش تر نمايش داده نشده اما اين عاقلانه نيست كه اين سيستم رو بيان براي ٤تا مرحله تعريف كنن!!!تازه انوقت level design بازي هم اصلا با هم همخوني پيدا نمي كنه!!!!
حالا بهتره صبر كنيم تا بينيم چي ميشه:biggrin1:

مگه geow یا graw که با یه ارتش تا دندون مسلح روبرو باشیم ؟ شک نکن که کاورگیری در کار نخواهد بود یا حداقل چیزی که بشه اسمشو کاور گذاشت اگه خلاف این باشه دیگه نمیشه اسمشو اویل گذاشت !!!
منظورم از يك ارتش مسلح 1 ميليون دشمن نبود كه ، منظورم اين بود كه توي كل بازي با افرادي تا دندون مسلح روبرو ميشيم.

ميثم جان شما تو همون يك مرحله LEVEL DESIGNE بازي رو ببين؟؟
اصلا جايي واسه cover گير تعريف نشده بود!!
حرفه شما درسته كه تا حالا يه مرحله بيش تر نمايش داده نشده اما اين عاقلانه نيست كه اين سيستم رو بيان براي ٤تا مرحله تعريف كنن!!!تازه انوقت level design بازي هم اصلا با هم همخوني پيدا نمي كنه!!!!
حالا بهتره صبر كنيم تا بينيم چي ميشه:biggrin1:
من كه اصلا با كاور گيري موافق نيستم. سرعت بازي رو شديد مياره پايين و ترس بازي رو به نصف ميرسونه ولي وقتي قرار دويدن موقع تير اندازي باشه ، بازي تو روز باشه خب ديگه كاور گيري رو هم ميشه حدس زد كه ممكن بشه.

دوباره من بعد از چند روز احساس کردم با پست دادن تو یه تاپیک فقط گل لگد کردم!
اینم پست قبلیم:
بنظر من سیستم کاور گیری تو این بازی بیشتر از بخش مبارزه ای باید در زمینه فرار از دست زامبی ها و احتمالا بخش مخفی کاری به کار بیاد تا نبردها.
یعنی با تکیه به دیوارها یه دید خوب و کاملی نسبت به محیط بازی داری و حال تصمیم با خودته که چه موقع از دست گروه زامبی ها فرار کنی و یا گزینه درگیری مستقیم رو انتخاب کنی.
البته این یه حدسه و نه بیشتر....
فقط باید صبر کرد و دید.
بنظر من بحث و تبادل نظر اگر فقط برای وقت گزرونی باشه و هدفی رو دنبال نکنه جالب نیست.
خصوصا در مورد این بازی که چیزی اونچنان از گیمپلیش معلوم نیست و فقط حدسیات رد و بدل میشه (البته خودم هم مستثنی نیستم!)

به نظر من این سیستم کاورگیری قرار نیست مثل بازیهایی مثل GOW یا GRAW2 باشه.
یه قابلیت کم استفادست که تو بعضی قسمتهایی که ممکنه زامبی های اسلحه دار یا اونایی که پشت Machine Gun نشستن (یا آدمهای وسکر) شما از این سیستم استفاده کنید.
شایدم بره مخفی کاری به کار بره که به حس سینمایی این بازی خیلی کمک میکنه.
اگه یه تیکه مخفی کاریه کوچولو تو بازی بذارن و همین تیکه رو هم یه مقدار ترسناکش کنن خیلی عالی میشه.:love:

اصلا این بحث Cover از اول هم قرار نبوده که توی بازی باشه و من این موضوع رو به صورت یک حدس گفتم و توی خبر اصلی به این موضوع اصلا اشاره نشده.
........................
این اون پست من بود که قضیه کاور گرفتن رو توش مطرح کردم و به صورت " پ.ن " گفتم یعنی خارج از خبر اصلی.

البته ممد(نوعی شیپیش:دی) یک خط از خبر رو جا انداخته و اون هم اینه که گفتن Control بازی " Gears-like " خواهد بود.و از اونجایی که کلمه Gears با حرف بزرگ نوشته شده حتما اسم هست یعنی بازی Gears of War

بعد در خبر , از دید نویسنده , گفته شده که زمزمه هایی از تغییر کنترل بازی از walk-stop-shoot(حالت فعلی و کلاسیک) به run-and-gun شنیده میشه , که اگر اینطور باشه تغییر بزرگی در Control سری بازیهای Resident Evil هست.
.................
پ.ن : شاید Cover گرفتن در بازی هم مثل Gears بشه! , به هر حال در TGS همه چیز مشخص خواهد شد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or