کنترل Resident Evil 5 تغییر میکند.

Death Proxy

مدیر انجمن
تا حالا در بیشتر صحبت هایی که درباره کنترل این بازی شده بود گفته شده بود که بازی کنترلی مشابه نسخه چهارم دارد.چندی پیش Jun Takeuchi اعلام کرده بود که ممکن است کنترل بازی دچار تحولی شود.وی بعد از E3 امسال گفته بود که "اگر در Tokyo Game Show کنترل تغییر کرده بود متعجب نشوید.من این قضیه را رد یا تایید نمی کنم.اما ما دوست داریم تا مردم را شگفت زده کنیم."

re_5_logo_5500_300dpi_resident_evil_v2.jpg

بعد از Microsoft Media Briefing اقای Jun Takeuchi تایید کرد که کنترل جدید Resident Evil 5 در TGS به نمایش در خواهد امد.هنوز هیچ اطلاعاتی درباره این تغییرات در کنترل اعلام نشده است.

منبع

تحول اساسی رو که بعید میدونم.(شاید قرار هستش قابلیت راه رفتن و شلیک کردن اضافه بشه!)
ولی اگر تغییراتی داشته باشه که همینطوریش هم داشت, بنظر میرسه که دیگه مباحث پیش اومده در مورد این شماره و تکراری بودنش برطرف و حدسیات من و قولهای سازنده در مورد پیشرفت این بازی عملی بشه.
باید تا TGS صبر کرد تا هم کنترل نمایش داده بشه و هم چند مرحله دیگه از بازی تا بشه در موردش یه نظر درست و حسابی داد.
هرچند مطمئنم کپکام این عنوان رو خراب نمیکنه و این بازی از نسخه چهارم بهتر خواهد بود ولی باز هم تا رسیدن به اون بازیی که من انتظار دارم مقداری مونده.
پس صبر میکنیم ببینیم چی میشه.:love:

ولی از نوع صحبتهاش و هیجان زدگیش به نظر میرسه یه تحول کلی میخواد انجام بگیره.
آخه خیلی ذوق زدهست.:biggrin1:
اگه جزئی بود انقدر هیجان زده نبود.

حالا چی میشد مثل GEARS بشه .

مثل GEARS دویدن داشت و سنگر گیری و پرش های همه جانبه :biggrin1:
يه باركي بگو يك اره هم بزنند دست اون كلته خيال همه رو راحت كن.

آقا همين چند روز پيش به رضا ميگفتم اين بازي توي TGS يك چيز جديد رو نمايي ميكنه گير داده بود ميگفت نه ...
پيش پيني هاي باحالي ميكنيم :biggrin1:

سيستم كنترل RE4 تقريبا يه سيستم كامل و عالي بود و به جز چند مورد جزيي هيچ نقصي نداشت و كم كم به يك استاندارد براي اكشن سوم شخص تبديل شد.
پ .ن : من فكر نميكنم " تحول" واژه مناسبي باشه. :cover:

takeuchi_umbrella_shirt.gif

البته ممد(نوعی شیپیش:دی) یک خط از خبر رو جا انداخته و اون هم اینه که گفتن Control بازی " Gears-like " خواهد بود.و از اونجایی که کلمه Gears با حرف بزرگ نوشته شده حتما اسم هست یعنی بازی Gears of War

بعد در خبر , از دید نویسنده , گفته شده که زمزمه هایی از تغییر کنترل بازی از walk-stop-shoot(حالت فعلی و کلاسیک) به run-and-gun شنیده میشه , که اگر اینطور باشه تغییر بزرگی در Control سری بازیهای Resident Evil هست.
.................
پ.ن : شاید Cover گرفتن در بازی هم مثل Gears بشه! , به هر حال در TGS همه چیز مشخص خواهد شد.

شاید Cover گرفتن در بازی هم مثل Gears بشه! , به هر حال در TGS همه چیز مشخص خواهد شد.
اصلا غیر ممکنه تو بازی قابلیت کاور گرفتن قرار بدن، چون اصلا نیازی به cover گرفتن نیست... زامبی ها که تیر و تفنگ ندارن که احتیاجی به cover باشه
ديدين گفتم ممكنه مثل gears of war بشه
مثل اینکه یادتون رفته همین سیستم کنترل gears از RE 4 ایده گرفته بود.
فوقش اگه چیزی به RE 5 اضافه بشه همون قابلیت run and gun ـه

یه خبر نسبتا خوب هم برای اونایی که مثل من دوست دارن واستن و تیر بزنن،‌ هم واسه اونایی که دوست دارن بدون و تیر بزنن :دی طبق حرف‌های کریس کرامر در وبلاگش در سایت کپکام، تغییراتی که احتمالا شامل بدو و بکش :دی در کنترل بازی میشه، بصورت انتخابیه،‌یعنی دو نوع گیم پلی !

میتونید بیشتر اینجا بخونید

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or