کمیسر فدرال برای حفاظت از حریم خصوصی آلمان : Xbone یک دستگاه ناظر است !

Pythonistas

کاربر سایت
th

کنسول جدید Microsoft حافظ حریم خصوصی آلمانی را نگران کرده است ، و از آن به عنوان یک دستگاه نظارت کننده یاد می کند . Peter Schaar در گفت و گو با اشپیگل ، اظهار می کند که کاربران نمی توانند آنچه که در آن ذخیره می شود را کنترل کنند .

برلین - کمیسر فدرال برای حفاظت از حریم خصوصی آلمان آقای Peter Schaar کنسول جدید مایکروسافت یعنی Xbox One را مورد انتقاد فرار داد . " تحت عنوان یک دستگاه بازی ، مایکروسافت یک "دستگاه نظارت" به بازار عرضه می کند" ؛ آقا Schaar ادامه می دهد ، ایکس باکس به طور مداوم به ثبت و ضبط تمام انواع اطلاعات شخصی در مورد من می پردازد . مواردی مانند نرخ واکنش، یادگیری و یا حالات هیجانی ، سپس بر روی یک سرور خارجی این موارد را پردازش می کند ، و احتمالا حتی به اشخاص ثالث منتقل شود ؛ این که آیا آن ها همیشه حذف خواهند شد ، کاربر را نمی تواند تحت تاثیر قرار دهد.

این کنسول گیم مجهز به یک دوربین با قابلیت جمع آوری اطلاعات مکانی و همچنین تشخیص چهره کاربر است ، مایکروسافت با این کنسول قصد ایجاد یک ادغام بزرگ از تجهیزات الکترونیکی دارد ، از گیرنده تلویزیونی گرفته تا یک آمپلی پایر که با دستورات صوتی و حرکتی قابل کنترل باشد .

منبع :

مثلا ماکرو بیاد یک گیمر 15 ساله مامانی رو جاسوسی بکنه کی چی مثلا..؟ نره پفک و چیپس بدزده..؟

با درست یا غلط بودن این تحلیل کار ندارم (هرچند در تئوری با One میشه ریز اطلاعات شخصیتی مربوط به افراد و اشخاص رو ثبت کرد) اما این تحلیل ها مهمترین ابزار برای شناخت اشخاص و سیاست گذاری بر اساس رفتار انهاست. خیلی سطحی بخوایم به قضیه نگاه کنیم میشه گفت که مایکرو میتونه با تحلیل این داده ها سلیقه مخاطبینش رو تحلیل کنه و بر اساس داده های این سیستم بیاد برای کنسولش برنامه ریزی دراز مدت بکنه. مثلا ببینه عموم مخاطبینش با One چه کارهایی میکنن، از چه بازی هایی خوششون میاد، تو چه لحظه هایی هیجان زده میشن و .... یعنی این سیستم بهترین مکانیسم برای شناخت جامعش هست.

اما اگه بخوایم خیلی تند به قضیه نگاه کنیم این امکان هم برای مایکرو وجود داره که دقیقا جاسوسی افراد رو بکنه. البته وقتی میگیم جاسوسی منظور این نیست که مثلا به گیمر به قول شما 15 ساله قراره بمب بزاره تو فلان جا و مایکرو میفهمه و نقشه طرف لو میره! نه, منظور شناخت جامعه هست. مثلا من ده ها مقاله در خصوص تحلیل دانشگاه های مختلف روی FB دیدم. مثلا یکی از انها که برام از همه جالب تر هم بود این بود که یه عده امده بودن بر اساس تحلیل اطلاعات اشخاص روی FB یه اپ نوشته بودن که فقط و فقط بر اساس لایک هایی که یه شخص میکنه تشخیص میده زن هست یا مرد، از چی خوشش میاد و ....

مهم ترین اطلاعات برای سازمان های تحلیل افکار و استراتژیستی که اصولا زیر نظر سازمان اطلاعات هر کشور فعالیت میکنن هم همین اطلاعات هستن. بازم میگم, ادعای سنگینی هست که بگیم مایکرو داره مثلا با سیا همکاری میکنه و شاید فقط این اطلاعات رو برای تعیین سیاست های دراز خودش میخواد اما جواب هرچی که باشه XOne یه دیوایسی که پتانسیل تبدیل شدن به هر دو ابزار رو داره. البته این نکته رو نباید فراموش کنیم که این قضیه اصلا ربطی به One و مایکرو نداره. این سیستم نتیجه اجتناب ناپذیر پیشرفت تکنولوژی هست. نهایت تا دو سال دیگه همه مبایل ها, TV ها و کلا هر وسیله دیجیتالی که میبینی انقدر پیشرفت میکنن و امکانات آنلاین پیدا میکنن که بشه به همشون به چشم یه ابزار جاسوی نگاه کرد! یه نفر هم بخواد نگران امنیت حریم خصوصیش هست مجبوره بره تو غار زندگی کنه! مثلا همین چند روز پیش یه بابای لو داد که مایکرو با Skype به مکالمات ملت گوش میده و انهارو تحلیل میکنه. یا کی میتونه بگه که اپل با گوشی و تبلت های همچین کاری رو نمیکنه؟ یا PS4؟

خلاصه سخت نگیرید.

خیلی جالبه یه کمپانی مثل گوگل داره از صب تا شب از طریق جیمیل یا گوگل کروم اطلاعات مردم رو میدزده و اتفاقا همین مایکروسافت بود که جلوشون ایستاد اما کسی نگران حریم شخصی مردم نشد ! حالا این که یه کنسول بازیه میخواد اطلاعات مردم رو بدزده مثلا میخواد ضربان قلب شما رو بفهمه بعد بره منتشرش کنه تو اینترنت همه ببینن ! :| یعنی این مزخرفاتی که این چند وقت راجع به کنسول مایکروسافت شنیدم و دیدم راجع به Wii U ندیدم ! از گیر دادن به ظاهرش گرفته تا اینکه چرا تو کنفرانس 1000 تا بازی نشون ندادن و چرا کینکت روشه و چرا اینقد لایو لازم داره و ... حالا هم که کینکت :| اصلا بذار تو آلمان فروش ایکس باکس رو ممنوع کنن , اصلا بازار بزرگی برای ایکس باکس 360 نبوده که اونقدرا مهم باشه ! حالا دیگه همه گیر دادن به مایکرو , یه شرکتی که تا حالا نه دزدی کرده نه سر کسی کلاه گذاشته ! من کنفرانس سونی رو دیدم مال مایکرو رو هم دیدم . مال سونی همش تریلر بود یا حرف راجع به IP جدید و هیچ گیم پلی خاصی از بازیا ندیدیم مال مایکرو هم همینطور ! فقط مایکرو اومد کنسول رو نشون داد و ویژگی هاش رو گفت و چند تا چیز جالب نشون داد اما سونی همه چیزو قایم کرد . حالا چجوری کنفرانس مایکرو ضعیف بود و این گیرایی که همه جدیدا دارن میدن و ... از کجا میاد بماند ...

جورج اورول - 1984 !
اگه استفاده از کینکت اجباری باشه ، میتونه ابزار جاسوسی هم باشه ! :| :دی

پ.ن:من تازه فهمیدم این متصل بودن به نت واسه وصل شدن به همین سرور ها و فرستادن اطلاعات ــه :دی :دی

یه نفر هم بخواد نگران امنیت حریم خصوصیش هست مجبوره بره تو غار زندگی کنه!

اتفاقا الان دارم بهش فکر میکنم ، پیشنهاد خوبیه :دی

از سرورهای گوگل گرفته تا شبکه های اجتماعی و ماهواره ها و دوربینها و جی پی اس و کلی چیز میز دیگه مدام دارن آمار کاربراشونو درمیارن از اخلاق و رفتار و علایق و نطاراتمون تاااا موقعیتهای مکانی و زمانیمون .. یه جوری اون حالات سایبرپانکی واقعا داره مشاهده میشه .. چن وقت دیگه شعار گوگل اینا این میشه که .. و هَمانا ما اَزْ رَگِ گَرْدَنْ به شُما نَزْدیکْتَریمْ ... بیخیال بابا اینا محرم اسرارن ..

آخرین ویرایش:
فردا نگن دلیل بزرگی Xbox One وجود داشتن یه بمب C4 توش هست نباید تعجب کنیم 8-| البته میدونم طرف "کمیسر فدرال" هست و همه بچه ها هم در جریان هستن "کمیسر فدرال" دقیقا یعنی چی و اینا :دی مطمئن باشید این دستگاه مشکل نقض حریم خصوصی داشته باشه اتحادیه اروپا اجازه نمیده که کنسول تو اروپا فروش بره، حالا این بابا یعنی همین "کمیسر فدرال" عزیز احساس نگرانی کرده که خب با توجه به اطلاعات موجود میشه بهش حق داد ولی خب "کمیسر فدرال" ـی که نظرش رو گفته فقط یه نفر هست و چون "کمیسر فدرال" گفته مشکل نقض حریم خصوصی داره نمیشه گفت حتما این مشکل وجود دارد، حالا چند تا "کمیسر فدرال" دیگه هم همچین اظهار نظری کردن اونوقت میشه ابراز نگرانی کرد :دی

منم فکر میکنم اجباری بودن اتصال و روشن بودن کینکت دلیل منطقی نداره (منظورم جاسوسی و این جزعبلات نیست) مسئله حفظ حریم خصوصی افراده
من نمی خوام از کینکت یا کلا از فرمان های صوتی xbox one استفاده کنم، فقط می خوام دیسک بزارم توی دستگاه کنترلر رو بردارم بازی کنم
چرا در این حالت باید کینکت روشن باشه؟

فردا میگن هر کی XBOX ONE بگیره ناتوانی جنسی پیدا میکنه عقیم میشه..!!

مثلا ماکرو بیاد یک گیمر 15 ساله مامانی رو جاسوسی بکنه کی چی مثلا..؟ نره پفک و چیپس بدزده..؟

آقا جون آب رو بریز همونجا که میسوزه ...
----------------------
من تو همون زمان پخش کنفرانس این موضوع رو همونجا مطرح کردم
منتها کسی توجه نکرد , X One میتونه بهترین ابزار جاسوسی بدونه
دردسر و هزینه ی اضافی برای آمریکاباشه..

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or