کمیسر فدرال برای حفاظت از حریم خصوصی آلمان : Xbone یک دستگاه ناظر است !

Pythonistas

کاربر سایت
th

کنسول جدید Microsoft حافظ حریم خصوصی آلمانی را نگران کرده است ، و از آن به عنوان یک دستگاه نظارت کننده یاد می کند . Peter Schaar در گفت و گو با اشپیگل ، اظهار می کند که کاربران نمی توانند آنچه که در آن ذخیره می شود را کنترل کنند .

برلین - کمیسر فدرال برای حفاظت از حریم خصوصی آلمان آقای Peter Schaar کنسول جدید مایکروسافت یعنی Xbox One را مورد انتقاد فرار داد . " تحت عنوان یک دستگاه بازی ، مایکروسافت یک "دستگاه نظارت" به بازار عرضه می کند" ؛ آقا Schaar ادامه می دهد ، ایکس باکس به طور مداوم به ثبت و ضبط تمام انواع اطلاعات شخصی در مورد من می پردازد . مواردی مانند نرخ واکنش، یادگیری و یا حالات هیجانی ، سپس بر روی یک سرور خارجی این موارد را پردازش می کند ، و احتمالا حتی به اشخاص ثالث منتقل شود ؛ این که آیا آن ها همیشه حذف خواهند شد ، کاربر را نمی تواند تحت تاثیر قرار دهد.

این کنسول گیم مجهز به یک دوربین با قابلیت جمع آوری اطلاعات مکانی و همچنین تشخیص چهره کاربر است ، مایکروسافت با این کنسول قصد ایجاد یک ادغام بزرگ از تجهیزات الکترونیکی دارد ، از گیرنده تلویزیونی گرفته تا یک آمپلی پایر که با دستورات صوتی و حرکتی قابل کنترل باشد .

منبع :

فردا میگن هر کی XBOX ONE بگیره ناتوانی جنسی پیدا میکنه عقیم میشه..!!

مثلا ماکرو بیاد یک گیمر 15 ساله مامانی رو جاسوسی بکنه کی چی مثلا..؟ نره پفک و چیپس بدزده..؟

ببينيد بالاخره دارن درست مي گن ! اين يه جورهايي دخالت در حريم شخصي ديگرونه ! اصلا" من شايد نخوام كينكت استفاده كنم بخوره تو سرش :| ( گرچند من اصلا" مايكرويي نيستم :d ) اما مايكرو سافت مي گه نه بايد روشن باشه حتما"

مثلا ماکرو بیاد یک گیمر 15 ساله مامانی رو جاسوسی بکنه کی چی مثلا..؟ نره پفک و چیپس بدزده..؟

همین دیگه...xbox one به درد همون بچه 15 ساله آمریکایی میخوره و بس...

من که گرفتم راحت سر کینکت رو میچرخونم سمت دیوار مایکرو واسه خودش دیفال مارو آنالیز کنه :d

من شنیدم ماکرو برای این هم راه حل گذاشته برای خودش !
اگر کینکت گیمری رو نبینه دستگاه بعد از 2 دقیقه کامل خاموش میشه !
و خودش رو فرمت میکنه !:d

بعد ما که میگیم میگن توهم توطئه داری :دی
البته نظارت با دوربین که چیز جدیدی نیست حتی تو آمریکا یکیش هم میاد تو خونه دیگه ، طبق معمول هم مردم همدیگه رو واسه این چیزا مسخره میکنن چیزی که اتفاق میوفته اینه که همشون یه دونه از اینا میخرن !

کلا یه خرده توهم توطئه لازمه.:d از اون ور افتادنم خوب نیست.یادمه تو یه صفحه طنزی یه بنده خدایی دلارا رو طوری مچاله کرده بود که عباراتی مثل Need Revolution رو تشکیل می داد،آمریکایی های ضد توهم توطئه طوری با کامنتاشون به طرف حمله کردن و گارد گرفتن که انگار ازشون خواسته انقلاب کنن.

در کل بازار ایکس باکس این طوری خیلی آسیب می بینه.به خصوص این که نمی شه بدون وصل شدن روزانه سینگل بازی کرد.

من نمیدونم کسایی که فن سونی هستن میان یه نظر درگیر کننده ایجاد میکنن هیشکی از این کنسول هیچی نمیدونه تا معرفی کامل تا E3 یعنی شمایی که جمع پستاتون به 4000 تا تو دنیای گیم نمیرسه چطوری میاین منتقد یه کنسولی میشم که تو نسل قبل با PS3 برابری کرد که واقعا همه جوره قول بود و هست.....ببینید ماکروسافت یه سری حرف زد که مطمئنن واکنش هارو ببینه ماکرو سافت مغز متفکری هست هیچوقت تا زمان لانچ کنسول نباید این شایعه هارو گوش بدیم ماکرو فکره همه جارو میکنه باید تا E3 صبر کرد همین

از کجا معلوم؟ شاید جنسیت رو هم عوض کنه! :d

شمارو نمیدونم ولی ماها که 10 سالی پیرتریم چی؟ اگه با خانومامون(بعضی ها چندتایی دارن:d) خواستیم CO-OP بزنیم !

پ.ن : الان که توجه میکنم خیلی شبیه دو تا C4 ــه X1! :|
پ.ن 2 : C4 رو عشق است.:d

پ.ن : نظرات یک عدد بی طرف رو خوندید... #:-s

:)) آلمانی های خرافاتی!! این دیگه از اون جریان اوختاپوس جام جهانی بدتره :d

ببخشید خوب همشون مگه خرافاتی هستند ؟

بعد ببخشید به نظرم امکان جاسوسی از این طریق هست .

من نمیدونم که قصدش رو دارند یا نه ولی به نظرم اگه بخواند میشه جاسوسی هم بکننید .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or