کمک کنید ایران جهان را بگیرد)ErePublik(

سلام دوستان

بازی Erepublik یک بازی تحت وبه که برای کاربرانی که از Dial-Up استفاده می کنن بسیار مفیده این ویژگی.

در این بازی شما جزو شهروندان هر کشوری که بخوایید می تونید باشد البته کشورهای عربی رو نداره و در اونجا به فعالیت بپردازید.

فعالیت های شما در چهار زمینه تقسیم بندی می شه:
1-اقتصادی:که شما باید سر کار برید تا پول واسه خرید وسایل مورد نیازتون داشته باشید
2-سیاسی:که شما در ابتدا به عنوان یکی از اعضای یک حذب کارتون رو شروع می کنید و در صورتی که خوب عمل کنید می تونید به مقام ریاست جمهوری هم برسید
3-نظامی:شما با ورودتون به ارتش به کسب مهارت می پردازید که در مواقع جنگ بتونید به کشورتون کمک کنید.
4-مطبوعاتی:اگه قصد دارید در محافل سیاسی جایی برای خودتون پیدا کنید این بخش رو جدی بگیرید و درش فعال باشید چون روزنامه ی شما نشون دهنده ی نقطه نظراتتونخ که بعد ها زیاد بدردتون می خوره.همینطور اگه به زبا انگلیسی تسلط داشته باشید می تونید مقالاتتون رو در سطح بین المللی بنویسید که در روابط برون مرزی کشورتون تاثیری بسزایی داره

شما می تونید از سایت بازدید کنید ولی برای عضو شدن نیاز به دعوت نامه دارید در این صورت می تونید در همین جا پست بدید

زمانی که وارد بازی شدید در صورتی که به زبان انگلیس مسلط باید می تونید ار Help خود بازی کمک بگیرید در غیر این صورت اگه سوال ایجاد شد بپرسی کمکتون می کنم(اما قسمت کمک بازی روون نوشته احتمالآ مشکلی پیدا نمی کنید

ادرس سایت اصلی :www.ErePublik.com

از اونجایی که در مضیغه ی دعوت نامه هستیم فقط در صورتی که راغب به بازی هستید پست بدید

فقط یه چیزی اگه قصد عضو شدن دارید بهتر سریعتر این کار رو بکنید چون ایران در بهبهه ی جنگ با پاکستان و ترکیه است(دو همسایه مزریمون)

یه چیز دیگه اگه جدآ قصد فعالیت ندارید عضو نشید چون در زمان جنگ روی تک تک نفرات غضو شده حساب می شه

به امید که ایران جهان رو فتح بکنه

موفق باشید ;)

ٍ

ایران از رو نقشه حذف شد:|

امير جان ايران يكبار چند ماه پيش توسط تركيه اشغال و از روي نقشه حذف شد و دفعه بعد كه بلغارستان وارد جنگ با تركيه شد و كمك كرد آزاد بشيم، توسط چين اشغال شد!
فعلا بايد جمعيتمون رو زياد كنيم و صبور باشيم تا با قدرت بيشتر بتونيم كشورمون رو آزاد كنيم و در برابر حملات بعدي كشورهاي همسايه مقاومت كنيم

من یه سوال داشتم:بعضی وقت ها که میرم جنگ(یا بادست خالی:دی)جونم به 10 میرسه و متاسفانه دیگه هم نمیتونم چیزی بخورم.راهی برای حل این مشکل نیست؟خیلی رو اعصابه...

دوستانی که جدیدا آمدن
لطف کنن تمامه پولشون رو تانک نخرن دمیج بزنن ... واقعا تاثیر زیادی تو جنگ نمیذاره باید قوی تر بشین تا تاثیر بذاره با این کار فقط پولی رو که بعدا بهش نیاز دارین حروم میکنین
در ضمن گلد خودتون رو بجز برای کارخونه زدن برای چیزه دیگه خرج نکنین

موافق نیستم! این حرفها تو ورژن قبلی بازی درست بود روزی دو تا کلیک میکردی میرفتی! هیچکس هم ازت جلو نمیزد! الان با مصرف گلد و زمین‌های تمرین که میسازن خیلی سریع میتونن سوپرسولجر بشن! در واقع با یه حساب ساده میشه فهمید بازی طوری طراحی شده که همش نیازمند گلد باشی! و مشکل اصلی ایران هم همینه! هر سایتی که بخشی از خدماتش پولی بشه خودبه‌خود ایرانیها توش تضعیف میشن و از دور خارج میشن!
بنظر من اگه جدیدها از نظر قدرت نظامی سریع نرن جلو کار خاصی هم نمیتونیم بکنیم مگه تعداد کاربر جدید فعال زیادی بیاد تو بازی که تقریبا محاله!
تنها راه نجات ایران اینه که قویترها با هم هماهنگ بشن و یه کمی پول و گلد هم خرج کنن! اینم با اوضاع بروبکس ایران که من دیدم خیلی مشکله! کلا وضعیت خوبی نیست البته قدیمش هم همین بود کل قدرت ایران از مولتی و تقلب میومد! من خودم دو تا اکانتم در راه میهن بن شد :))

این ایرانیا هدفشون چیه برعلیه ایران جنگ می کنند؟:|اصلا خیلی ضدحاله میبینی ایرانی ه داره بر علیه ت می جنگه:|
اونایی که تو جنگ میان مقابلت Random هستن و حتما واسه دشمن نمیجنگن.

بعضیا هم واسه پول و Gold اینا، ایران merc زیاد داره :دی

من یه سوال داشتم:بعضی وقت ها که میرم جنگ(یا بادست خالی:دی)جونم به 10 میرسه و متاسفانه دیگه هم نمیتونم چیزی بخورم.راهی برای حل این مشکل نیست؟خیلی رو اعصابه...
اگه مقاله آموزشي رو خونده باشي توش توضيح داده شده كه بايد ساختمون Town center رو ارتقا بدي
هر يك ساعت 100 تا انرژي ريكاور ميشه و ميتوني با خوردن غذا انرژيت رو پر كني
موافق نیستم! این حرفها تو ورژن قبلی بازی درست بود روزی دو تا کلیک میکردی میرفتی! هیچکس هم ازت جلو نمیزد! الان با مصرف گلد و زمین‌های تمرین که میسازن خیلی سریع میتونن سوپرسولجر بشن! در واقع با یه حساب ساده میشه فهمید بازی طوری طراحی شده که همش نیازمند گلد باشی! و مشکل اصلی ایران هم همینه! هر سایتی که بخشی از خدماتش پولی بشه خودبه‌خود ایرانیها توش تضعیف میشن و از دور خارج میشن!
بنظر من اگه جدیدها از نظر قدرت نظامی سریع نرن جلو کار خاصی هم نمیتونیم بکنیم مگه تعداد کاربر جدید فعال زیادی بیاد تو بازی که تقریبا محاله!
تنها راه نجات ایران اینه که قویترها با هم هماهنگ بشن و یه کمی پول و گلد هم خرج کنن! اینم با اوضاع بروبکس ایران که من دیدم خیلی مشکله! کلا وضعیت خوبی نیست البته قدیمش هم همین بود کل قدرت ایران از مولتی و تقلب میومد! من خودم دو تا اکانتم در راه میهن بن شد :))
درسته كلا اين سايت روز به روز بيشتر بر پايه گلد خريدن پيش ميره اما خوب از اونجايي كه ايرانيها گلد نميخرن پس بايد اويل ورودشون به بازي گلد رو صرف ساختن كارخونه و بهبود وضع اقتصاديشون بكنن تا درآمدشون افزايش پيدا كنه و بعد بتونن زمين تمرين ارتقا بدن و با تمرين گلدي قويتر بشن
این ایرانیا هدفشون چیه برعلیه ایران جنگ می کنند؟:|اصلا خیلی ضدحاله میبینی ایرانی ه داره بر علیه ت می جنگه:|
همونطور كه دوستمون گفت ايرانيها مقابل ايران نميجنگن سيستم بازي طوريه كه براي جنگ قدرت نزديك به خودت رو مقابلت قرار ميده و اگه از طرف مقابلت اكانتي پيدا نكنه به صورت رندوم از كشور خودت انتخاب ميكنه و مقابلت قرار ميده كه البته دميجش براي كشوري كه جنگيده حساب ميشه و به اين معنا نيست كه داره بر عليه ايران ميجنگه

منم موندم اینا کجان آخه !؟!
راند قبل رو هم که باختیم...همون قد هم که فایت زدیم اکثرا خارجیا بودن!!!!!!(Battle Hero راند قبل رو ببینین متوجه میشین)

این رییس جمهور زندست اصلا ؟ کاری میکنه ؟ این رییس جمهور و دولت کلا هیچ کاری نمیکنن.:d

نه دوست عزيز اينطوري نگو انصافا اين دوره هماهنگي اي كه دولت براي جنگ ها برقرار ميكنه تو دوره هاي قبل (از بعد از تصرف ايران توسط تركيه رو ميگم) نبوده اما خوب تعدادمون كمه كه ميبازيم اين دوره رئيس جمهور همه تجهيزها و پول براي راه اندازي انقلابها رو داره از جيب خودش ميده الان هم رئيس جمهور داره سعي ميكنه اكانتهاي قوي يا به اصطلاح سوپر تانكهاي ايران رو جمع كنه و بهشون پول بده تا بوستر بخرن براي راند آخر
اگه تعدادمون بيشتر بود حتما ميبرديم اين رو هم اضافه كن كه ايران سه دسته بازيكن داره. دسته اول بي طرفن با همه هماهنگ ميشن و فقط ايران براشون مهمه پس در هر شرايطي حاضرن واسه ايران بجنگن. دسته دوم و سوم ولي اوضاعشون متفاوته! اگه از گروه خودشون رئيس جمهور انتخاب شده باشه كمك ميكنن اگه نه ميگن ما نميجنگيم تا تو دوره فلاني ايران آزاد بشه!! اگه همه با هم براي ايران ميجنگيدن الان برده بوديم ولي چه ميشه كرد ما نياز به افراد تازه وارد داريم تا تعدادمون بالا بره و اين جو هم از بين بره
باز هم ميگم انصافا اين دوره دولت خيلي مردم رو هماهنگتر از قبل كرده

---------- نوشته در 11:18 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 11:14 AM ارسال شده بود ----------

خوشبختانه از سياست حتي تو بازي متنفرم و طرفدار هيچ گروه و دسته اي نيستم اما بايد هميشه منصفانه قضاوت كرد براي نمونه اين لينك يكي از شات هاي رئيس جمهوره ببينيد داره تلاشش رو ميكنه ولي افسوس ... :(

نه دوست عزيز اينطوري نگو انصافا اين دوره هماهنگي اي كه دولت براي جنگ ها برقرار ميكنه تو دوره هاي قبل (از بعد از تصرف ايران توسط تركيه رو ميگم) نبوده اما خوب تعدادمون كمه كه ميبازيم اين دوره رئيس جمهور همه تجهيزها و پول براي راه اندازي انقلابها رو داره از جيب خودش ميده الان هم رئيس جمهور داره سعي ميكنه اكانتهاي قوي يا به اصطلاح سوپر تانكهاي ايران رو جمع كنه و بهشون پول بده تا بوستر بخرن براي راند آخر
اگه تعدادمون بيشتر بود حتما ميبرديم اين رو هم اضافه كن كه ايران سه دسته بازيكن داره. دسته اول بي طرفن با همه هماهنگ ميشن و فقط ايران براشون مهمه پس در هر شرايطي حاضرن واسه ايران بجنگن. دسته دوم و سوم ولي اوضاعشون متفاوته! اگه از گروه خودشون رئيس جمهور انتخاب شده باشه كمك ميكنن اگه نه ميگن ما نميجنگيم تا تو دوره فلاني ايران آزاد بشه!! اگه همه با هم براي ايران ميجنگيدن الان برده بوديم ولي چه ميشه كرد ما نياز به افراد تازه وارد داريم تا تعدادمون بالا بره و اين جو هم از بين بره
باز هم ميگم انصافا اين دوره دولت خيلي مردم رو هماهنگتر از قبل كرده

---------- نوشته در 11:18 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 11:14 AM ارسال شده بود ----------

خوشبختانه از سياست حتي تو بازي متنفرم و طرفدار هيچ گروه و دسته اي نيستم اما بايد هميشه منصفانه قضاوت كرد براي نمونه اين لينك يكي از شات هاي رئيس جمهوره ببينيد داره تلاشش رو ميكنه ولي افسوس ... :(

من خودم پیرو پژمان هستم و توی ارتش پژمان هم هستم ولی خوب من خودم قعلا نمیجنگم و فقط روی اقتصاد و تمرین نظامی تمرکز کردم ولی کلا الان جنگیدن فایده نداره باید حداقل تا 2 ماه دیگه بدون هیچ جنگی اماده سازی کنیم و بعد شروع به جنگ کنیم الان انقدر دست خالی و نا منظم هستیم که کاری نمیشه کرد.

آخرین ویرایش:
من خودم پیرو پژمان هستم و توی ارتش پژمان هم هستم ولی خوب من خودم قعلا نمیجنگم و فقط روی اقتصاد و تمرین نظامی تمرکز کردم ولی کلا الان جنگیدن فایده نداره باید حداقل تا 2 ماه دیگه بدون هیچ جنگی اماده سازی کنیم و بعد شروع به جنگ کنیم الان انقدر دست خالی و نا منظم هستیم که کاری نمیشه کرد.

حرفت رو قبول دارم لول هاي پايين فعلا بهتره قدرتشون و وضعيت اقتصاديشون رو بهبود بده و فقط در حد توانشون بجنگن نه اينكه خرج اضافه بكنن و بعد محتاج پول فودشون بشن!
ولي در مورد بقيه اين صدق نمي كنه. خيلي لول بالا و اكانت قدرتمند داريم كه نميجنگن اين باعث تاسفه كه دارم مي بينم تازه واردها چطور دارن كمك ميكنن ولي بعضيا ... :|
اگه اين چند روز هم آزاد نشيم باز مجلس نخواهيم داشت و باز نميشه پولي از خزانه برداشت كرد و باز رئيس جمهور هاي بعدي ايران عملا بدون بودجه مي مونن و كار خاصي نميتونن بكنن كه البته پژمان بودجه رو ريخت به خزانه كه عملا نشه ازش برداشت كرد - همونطور كه گفتم طرف هيچ كسي نيستم ولي بايد انصاف رعايت بشه هم كارهاي درستشون رو بگيم هم اشتباهاتشون رو بگيم همين آقا تو دسته بندي هاي بين ايرانيها اگه نگيم مقصره، كم تقصير نيست

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or