کمک کنید ایران جهان را بگیرد)ErePublik(

سلام دوستان

بازی Erepublik یک بازی تحت وبه که برای کاربرانی که از Dial-Up استفاده می کنن بسیار مفیده این ویژگی.

در این بازی شما جزو شهروندان هر کشوری که بخوایید می تونید باشد البته کشورهای عربی رو نداره و در اونجا به فعالیت بپردازید.

فعالیت های شما در چهار زمینه تقسیم بندی می شه:
1-اقتصادی:که شما باید سر کار برید تا پول واسه خرید وسایل مورد نیازتون داشته باشید
2-سیاسی:که شما در ابتدا به عنوان یکی از اعضای یک حذب کارتون رو شروع می کنید و در صورتی که خوب عمل کنید می تونید به مقام ریاست جمهوری هم برسید
3-نظامی:شما با ورودتون به ارتش به کسب مهارت می پردازید که در مواقع جنگ بتونید به کشورتون کمک کنید.
4-مطبوعاتی:اگه قصد دارید در محافل سیاسی جایی برای خودتون پیدا کنید این بخش رو جدی بگیرید و درش فعال باشید چون روزنامه ی شما نشون دهنده ی نقطه نظراتتونخ که بعد ها زیاد بدردتون می خوره.همینطور اگه به زبا انگلیسی تسلط داشته باشید می تونید مقالاتتون رو در سطح بین المللی بنویسید که در روابط برون مرزی کشورتون تاثیری بسزایی داره

شما می تونید از سایت بازدید کنید ولی برای عضو شدن نیاز به دعوت نامه دارید در این صورت می تونید در همین جا پست بدید

زمانی که وارد بازی شدید در صورتی که به زبان انگلیس مسلط باید می تونید ار Help خود بازی کمک بگیرید در غیر این صورت اگه سوال ایجاد شد بپرسی کمکتون می کنم(اما قسمت کمک بازی روون نوشته احتمالآ مشکلی پیدا نمی کنید

ادرس سایت اصلی :www.ErePublik.com

از اونجایی که در مضیغه ی دعوت نامه هستیم فقط در صورتی که راغب به بازی هستید پست بدید

فقط یه چیزی اگه قصد عضو شدن دارید بهتر سریعتر این کار رو بکنید چون ایران در بهبهه ی جنگ با پاکستان و ترکیه است(دو همسایه مزریمون)

یه چیز دیگه اگه جدآ قصد فعالیت ندارید عضو نشید چون در زمان جنگ روی تک تک نفرات غضو شده حساب می شه

به امید که ایران جهان رو فتح بکنه

موفق باشید ;)

ٍ

آپدیت : بتل چهارم رو هم داریم میبریم تو رو خدا هر چی دارین بزنین شاید همین یک ریجن واسه ایران موند!
-----------------------------

دو سه نفر اول ایرانین تازه وقتی شما لولت از یک حدی بالا باشه دو تا دمیجت با تانک کله جنگ رو تغییر میده :d
آره،به طور کلی‌ War hero ایرانی‌ هست، ولی‌ تو این دو تا بتل آخر چند تا خارجی‌ داریم تو Leaderboard دارن خوب میزنن :دی

البته تا وقتی‌ با این جمعیت بمونیم تا ابد باید چشم در انتظار این خارجی‌‌ها باشیم بیان یه کمک‌ای کنن یه Region رو نگاه داریم. شیلتر ایران رو نابود کرد :دی

به همه دوستان تازه وارد خوشامد ميگم و خوشحالم كه به دوستاني كه دارن براي افزايش جمعيت ايران زحمت ميكشن احترام ميذاريد و با لينك اونها عضو ميشيد تا دلگرمي كوچيكي براي ادامه راهشون پيدا كنن
بيشتر هم از اين خوشحالم كه بعد از يكي دو روز كه نبودم اومدم ديدم تاپيك پيش رفته و داريد تلاش ميكنيد عضو جديد جذب كنيد واقعا خوشحال شدم :)

جاويد جان ممنون كه لينك مقاله ها رو تو صفحه جديد قرار دادي. دوستان تازه وارد حتما براي آشنايي با بازي مقاله ها رو بخونيد :)

طرح هاي جديدي به ذهنم رسيده كه اميدوارم ايران رو نقشه بمونه تا ماه بعد مجلس داشته باشيم و بتونم سيتيزن ايراني بگيرم بعد ارتش بزنم و با كمك همه شما اجراشون كنيم تا شاهد رشد جمعيت فعال ايراني باشيم

همگي موفق باشيد :)

دوستان یه خبر خوب
چین و ترکیه با هم وارد جنگ شدن
این دو قبلا با هم متحد بودن و مارو از وسط قیچی کردن
مطمئنا این جنگ میتونه به نفع ما شه
ما میتونیم با متحد شدن با یکی از این کشور ها یکم به حال و روزمون سامان ببخشید

دوستان یه خبر خوب
چین و ترکیه با هم وارد جنگ شدن
این دو قبلا با هم متحد بودن و مارو از وسط قیچی کردن
مطمئنا این جنگ میتونه به نفع ما شه
ما میتونیم با متحد شدن با یکی از این کشور ها یکم به حال و روزمون سامان ببخشید

با هر دوتاشون دشمنی دیرینه داریم :d

کمی سیاست
میتواند ما را از این وضعیت اسفناک نجات دهد
هر چند خودم دوست دارم پس از دوباره با قدرت رسیدن
چین و ترکیه رو با هم پیوند بزنیم

چین رو به مدت طولانی ایرانی ها اشغال کرده بودن که خوب معلومه وضعیت با چین چجوری هست عمرا هم کسی قبول نمیکنه با ترکیه متحد بشیم.

دوستان دارم اکانت میخرم
راهی هست بشه اسمه اکانت رو تغییر داد؟

چه اكانتي رو داري ميخري؟ مشخصاتش رو بگو اگه قيمتش مناسب نبود من يه اكانت ديگه سراغ دارم كه صاحبش ياد به قيمتش اهميت نميده

براي عوض كردن اسم اكانت هم در صورتي كه به ادمين تيك بدي و بگي اسم اكانت با اسم واقعيت بكيه و برات ايجا دردسر ميكنه تغيير ميكنه

چه اكانتي رو داري ميخري؟ مشخصاتش رو بگو اگه قيمتش مناسب نبود من يه اكانت ديگه سراغ دارم كه صاحبش ياد به قيمتش اهميت نميده

براي عوض كردن اسم اكانت هم در صورتي كه به ادمين تيك بدي و بگي اسم اكانت با اسم واقعيت بكيه و برات ايجا دردسر ميكنه تغيير ميكنه
تیکت بدم بگم اسممو عوض کنه؟ بگم اکانت رو خریدم؟

تیکت بدم بگم اسممو عوض کنه؟ بگم اکانت رو خریدم؟

نــــــــــــــــــه اگه بگي اكانت خريدي كه همون لحظه بن ميشي. خريد و فروش اكانت ها يكي از مواردي هست كه ادمين تو قانون بازي اون رو مجاز نمي دونه اما خوب پليرها اهميتي نميدن.
تيكت بده بگو اسم اكانتم با اسم واقعيم مشابه هست يه همچين چيزي بگو برام ايجاد دردسر مي كنه اين رو بگي عوضش مي كنه
در ضمن يادت باشه اكانت قبليت رو ديگه باهاش ادامه نده و قبل از استفاده از اكانت جديد حتما هيستوري، كوكي و كش رو پاك كن كه بن نشي

من امروز 4 ميليون دميج براي ايران زدم همينطور يكي ديگه از بچه ها اما خوب تعداد فايتر ها كم بود كه باختيم
درسته باختيم ولي امروز تو راند آخر ديوار رو از 22 درصد رسونديم به 49.59 درصد در حاليكه تعدادمون خيلي كم بود ولي نشون داديم اگه هماهنگ بجنگيم ميتونيم شكستشون بديم تمرين خوبي براي هماهنگ شدن بود نبايد نااميد بشيم.
اگه اين ماه مجلس داشته باشيم خودم ارتش ميزنم و اونجا ديگه بي برنامگي و عدم هماهنگي نخواهد بود همه هماهنگ ميجنگيم تا تاثير واقعي دميج ها خودشو نشون بده :) اميدوارم بتونيم تا قبل انتخابات به نقشه برگرديم كه مجلس داشته باشيم

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or