کمک کنید ایران جهان را بگیرد)ErePublik(

سلام دوستان

بازی Erepublik یک بازی تحت وبه که برای کاربرانی که از Dial-Up استفاده می کنن بسیار مفیده این ویژگی.

در این بازی شما جزو شهروندان هر کشوری که بخوایید می تونید باشد البته کشورهای عربی رو نداره و در اونجا به فعالیت بپردازید.

فعالیت های شما در چهار زمینه تقسیم بندی می شه:
1-اقتصادی:که شما باید سر کار برید تا پول واسه خرید وسایل مورد نیازتون داشته باشید
2-سیاسی:که شما در ابتدا به عنوان یکی از اعضای یک حذب کارتون رو شروع می کنید و در صورتی که خوب عمل کنید می تونید به مقام ریاست جمهوری هم برسید
3-نظامی:شما با ورودتون به ارتش به کسب مهارت می پردازید که در مواقع جنگ بتونید به کشورتون کمک کنید.
4-مطبوعاتی:اگه قصد دارید در محافل سیاسی جایی برای خودتون پیدا کنید این بخش رو جدی بگیرید و درش فعال باشید چون روزنامه ی شما نشون دهنده ی نقطه نظراتتونخ که بعد ها زیاد بدردتون می خوره.همینطور اگه به زبا انگلیسی تسلط داشته باشید می تونید مقالاتتون رو در سطح بین المللی بنویسید که در روابط برون مرزی کشورتون تاثیری بسزایی داره

شما می تونید از سایت بازدید کنید ولی برای عضو شدن نیاز به دعوت نامه دارید در این صورت می تونید در همین جا پست بدید

زمانی که وارد بازی شدید در صورتی که به زبان انگلیس مسلط باید می تونید ار Help خود بازی کمک بگیرید در غیر این صورت اگه سوال ایجاد شد بپرسی کمکتون می کنم(اما قسمت کمک بازی روون نوشته احتمالآ مشکلی پیدا نمی کنید

ادرس سایت اصلی :www.ErePublik.com

از اونجایی که در مضیغه ی دعوت نامه هستیم فقط در صورتی که راغب به بازی هستید پست بدید

فقط یه چیزی اگه قصد عضو شدن دارید بهتر سریعتر این کار رو بکنید چون ایران در بهبهه ی جنگ با پاکستان و ترکیه است(دو همسایه مزریمون)

یه چیز دیگه اگه جدآ قصد فعالیت ندارید عضو نشید چون در زمان جنگ روی تک تک نفرات غضو شده حساب می شه

به امید که ایران جهان رو فتح بکنه

موفق باشید ;)

ٍ

من حدود 2-3سال پیش بود که بازی میکردم قبل از چیلتر تا لول 21 اینا هم رفته بودم!
الان بیام خیلی عقب نیستم؟( با اکانت جدید)
بازی چه تغییراتی کرده؟

من برگشتم
این چند روزه رفته بودم سفر
اوه اوه
چین هم که حمله کرده و سیستان رو گرفته...

@ R-eRep جان
یه چیزی میتونم بگم ؟!!!!
میشه خواهش کنم که به جای تبلیغ کردن تو هر پستت اینارو بزاری تو امضات
اینم لینک درست شدن پدیده ای به نام امضا
http://forum.bazicenter.com/profile.php?do=editsignature

ساعت الان 7 صبح
دارم یک تنه واسه یزد جلوی این چینیها میجنگم
VIVA IRAN 4 Ev3R
خوشحالم دوباره بعد از برگشت از مسافرت داري ادامه ميدي موفق باشي
خودم هم ميخواستم تو امضا لينك بذارم كه با اضافه شدن صفحات مجبور نشم پست تكراري بذارم اما متاسفانه انجمن به من اجازه ساخت امضا نميده نميدونم چرا :-/
چین داره نابودمون میکنه چجوری جلوی اینا رو بگیریم اخه :-o
متاسفانه ما تا چند ماه ديگه قدرت مقابله با دشمنانمون رو نداريم (اينكه ميگم چند ماه ديگه اون هم تازه در صورتي هست كه بتونيم چند هزار نفر به جمعيت فعالمون اضافه كنيم كه هر روز بيان و ادامه بدن تا قوي بشن و به ايران كمك كنن. براي اينه كه من اينقدر اصرار دارم ادامه بديد هر يك نفر براي ايران حضورش حياتيه)
من از وقتی فیل شد دیگه نیومدم الان دوباره بر میگردم
دوست عزيز خوشحالم ميخواي برگردي متاسفانه چند هزار نفر جمعيت ايران بعد از شيلتر شدن ديگه ادامه ندادن كه حالا اينطور ضعيف شديم و مستعمره چين و تركيه هستيم
راستي اسم كاربريت هم اينجا بگو
من اکانتم رو میفروشم.
level 25
دارای کارخانه ها زیر:
فود کیو 1 و اسلحه کیو 2
3 تا گندم و یک کارخانه مواد اولیه اسلحه .
رئیس حزب رستاخ*یز
اینم اسم اکانتم:eSarmadi
تو خود بازي هم اعلام كن زودتر مشتري پيدا ميكني البته تو پيج ف-ي-س ب-و-ك هم بگي بد نيست خارجي ها هم اونجا هستن لينكش رو تو پستهاي صفحات قبلي ميتوني پيدا كني
حالا چرا ميخواي بفروشي؟ ميخواي ديگه ادامه ندي يا يه اكانت قويتر بخري؟ اميدوارم گزينه دوم باشه
من حدود 2-3سال پیش بود که بازی میکردم قبل از چیلتر تا لول 21 اینا هم رفته بودم!
الان بیام خیلی عقب نیستم؟( با اکانت جدید)
بازی چه تغییراتی کرده؟

بازي خيلي تغييرات مثبت داشته و الان ديگه يه لول پايين با كمي صبر و ادامه هر روز بازي ميتونه چند ماهه برسه به قديميها ولي اگه ايميلي كه باهاش اكانت قبليتو ثبت نام كردي يادت باشه ميتوني با اون اكانت برگردي. اگه ايميل يادته و پسوردش هم يادته كه چه بهتر اما اگه پسورد يادت نيست ايميل رو وارد كن و گزينه فراموش كردن پسورد رو بزن تا برات از سايت پسورد به ايميلت فرستاده بشه در واقع ايميل مهمه كه يادت باشه.
راستي برگشتي اسم اكانت رو اينجا بگو

شوخی ندارم فک کنم سو تفاهم شده اسم کاربریم َamir0440524

اسم كاربريت amir0440523 نيست؟ سايت كه يه كاربر با اين آيدي پيدا كرده! فكر كنم اشتباه تايپ كردي
مطالب آموزشي رو حتما بخون تو پست هاي صفحه قبل لينكشون هست
باز هم اگه سوالي داشتي حتما بپرس
طبق معمول حرفي كه به تازه واردها ميگم رو تكرار ميكنم يادت باشه فقط ثبت نام مهم نيست بايد ادامه بدي هر روز بياي كار و تمرين انجام بدي تا قوي بشي و بتوني به ايران كمك كني
موفق باشي
[h=2][/h]

اسم كاربريت amir0440523 نيست؟ سايت كه يه كاربر با اين آيدي پيدا كرده! فكر كنم اشتباه تايپ كردي
مطالب آموزشي رو حتما بخون تو پست هاي صفحه قبل لينكشون هست
باز هم اگه سوالي داشتي حتما بپرس
طبق معمول حرفي كه به تازه واردها ميگم رو تكرار ميكنم يادت باشه فقط ثبت نام مهم نيست بايد ادامه بدي هر روز بياي كار و تمرين انجام بدي تا قوي بشي و بتوني به ايران كمك كني
موفق باشي
نه ببیخشید Amir 0440523

چین داره نابودمون میکنه چجوری جبوی اینا رو بگیریم اخه :-o

قبل از چین، ترکیه مارو نابود کرده بود! که ما به سختی تا همین 1-2هفته قبل دوباره برگشتیم به نقشه!
ولی ترکیه که دید داره خیط میشه رفت با چین هماهنگ کرد و متحد شدن و الان چین اومده حال ایران رو بگیره!

تنها راه برای نجات ایران اینه که ما همه به بازی ادامه بدیم و صبر داشته باشیم، چون یه سری برنامه ها هست که با کمک R-eRep قراره پیاده سازی بشه البته "فقط و فقط با کمک شماهایی که قرار تازه وارد بازی بشین" و به همین خاطر هست که انقد اصرار روی افزایش جمعیت و "ادامه دادن" شماها داریم

من از وقتی فیل شد دیگه نیومدم الان دوباره بر میگردم

دمت گرم

کلاً از وقتی ***** شد بیچاره شدیم دیگه!!
لطف کن خواهشاً ادامه بده داداش

من اکانتم رو میفروشم.
level 25
دارای کارخانه ها زیر:
فود کیو 1 و اسلحه کیو 2
3 تا گندم و یک کارخانه مواد اولیه اسلحه .
رئیس حزب رستاخ*یز
اینم اسم اکانتم:eSarmadi

حالا نمیشه ادامه بدی؟!
ما داریم خودمون رو می کشیم که نیرو بیاریم توی بازی حالا شما می خوای بری که چی؟!!!
تازه کسی همچین اکانتی رو نمی خره!! بهتره بیشتر ادامه بدی که هم کمک کنی هم اکانت رو به جاهای بهتر برسونی و ارتقا بدی، اینطوری می تونی بعداً هم گرون تر بفروشی اگه نخواستی ادامه بدی و خریدار هم داشته باشه! "هر چند که باز توصیه می کنم هیچ وقت نری!!"

ضعیف ترین کشور ها کدوم ها هستن؟؟ ایران چندمه؟

ایران قبل از خیلتر شدن، جز بهترین ها بود و خیلی خیلی خیلی قوی بودیم، جز 10کشور برتر بودیم
ولی الان دیگه تعداد مهمی از بازیکنا به خاطر خیلتر رفتن و همه کشورای همسایه(خصوصاً ترکیه) که اون زمان ما بهشون کمک می کردیم و متحد ما بود، دارن مارو حقارت میدن و ایران رو گرفتن که البته حالشون رو گرفتیم و همین 1-2 هفته قبل قسمتایی از ایران رو ازشون گرفتیم ولی نامردا دارن کاری می کنن که متحدشون(چین) حالا اومده همون چند استان آزاد شده رو هم تسخیر میکنه

تنها راه نجات ایران اینه که صبر کنیم و با سیاست بریم جلو و عجله ای برای پس گرفتن ایران از چین و ترکیه نداشته باشیم
چون یه سری برنامه داریم که با کمک شما که به بازی میاین فقط قابل انجام هست ولی به شرطی که ادامه بدین و نا امید نباشین

R-eRep عزیز برنامه ای داره که به کمک شما می خوایم اجراش کنیم ولی زمان بر هست و نیاز به حضور و ادامه شماها هست

قطعا ایران ضعیف ترین نیست ولی خیلی هم رتبه جالبی نداره از وقتی که خیلتر شده بازی!

به هر حال اومدم! Kamd1n
این تبلیغات منو یاد وقتی میندازه که رومانی حمله کرده بود هر سایتی میرفتیم تبلیغ این بازی بود :دی

باریکلا :دی
خدا خیرت بده! کار خوبی کردی...

منم عضوىت مىخوام
saeed.scorpion.kh@gmail.com

برات به ایمیلت فرستادم رفیق

اگرم خواستی از لینک ثبت نام من استفاده کن
Strategy Game – Free Online Multiplayer Strategy Games | eRepublik

مرسی که به بازی میای
اگه مشکل خیلتر داشتی می تونی به اون لینکی که R-eRep آخر پستاش میذاره بری و از اونجا واسه مشکل خیلترت رو هم رفع کنی

سوالی بود حتما بپرس

---------- نوشته در 06:31 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 06:23 PM ارسال شده بود ----------

دوستان یادتون باشه فقط و فقط یه اکانت بسازید

چون بیشتر که بسازید، هر چقدر هم که حرفه ای باشید بالاخره ادمین بازی متوجه میشه و شما رو از بازی محروم میکنه واسه همیشه!

مرسی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or