کمک کنید ایران جهان را بگیرد)ErePublik(

سلام دوستان

بازی Erepublik یک بازی تحت وبه که برای کاربرانی که از Dial-Up استفاده می کنن بسیار مفیده این ویژگی.

در این بازی شما جزو شهروندان هر کشوری که بخوایید می تونید باشد البته کشورهای عربی رو نداره و در اونجا به فعالیت بپردازید.

فعالیت های شما در چهار زمینه تقسیم بندی می شه:
1-اقتصادی:که شما باید سر کار برید تا پول واسه خرید وسایل مورد نیازتون داشته باشید
2-سیاسی:که شما در ابتدا به عنوان یکی از اعضای یک حذب کارتون رو شروع می کنید و در صورتی که خوب عمل کنید می تونید به مقام ریاست جمهوری هم برسید
3-نظامی:شما با ورودتون به ارتش به کسب مهارت می پردازید که در مواقع جنگ بتونید به کشورتون کمک کنید.
4-مطبوعاتی:اگه قصد دارید در محافل سیاسی جایی برای خودتون پیدا کنید این بخش رو جدی بگیرید و درش فعال باشید چون روزنامه ی شما نشون دهنده ی نقطه نظراتتونخ که بعد ها زیاد بدردتون می خوره.همینطور اگه به زبا انگلیسی تسلط داشته باشید می تونید مقالاتتون رو در سطح بین المللی بنویسید که در روابط برون مرزی کشورتون تاثیری بسزایی داره

شما می تونید از سایت بازدید کنید ولی برای عضو شدن نیاز به دعوت نامه دارید در این صورت می تونید در همین جا پست بدید

زمانی که وارد بازی شدید در صورتی که به زبان انگلیس مسلط باید می تونید ار Help خود بازی کمک بگیرید در غیر این صورت اگه سوال ایجاد شد بپرسی کمکتون می کنم(اما قسمت کمک بازی روون نوشته احتمالآ مشکلی پیدا نمی کنید

ادرس سایت اصلی :www.ErePublik.com

از اونجایی که در مضیغه ی دعوت نامه هستیم فقط در صورتی که راغب به بازی هستید پست بدید

فقط یه چیزی اگه قصد عضو شدن دارید بهتر سریعتر این کار رو بکنید چون ایران در بهبهه ی جنگ با پاکستان و ترکیه است(دو همسایه مزریمون)

یه چیز دیگه اگه جدآ قصد فعالیت ندارید عضو نشید چون در زمان جنگ روی تک تک نفرات غضو شده حساب می شه

به امید که ایران جهان رو فتح بکنه

موفق باشید ;)

ٍ

neo63
برای اینکه سرپا بمونم
کمی به کمک نیاز دارم
این شیلتر اخریه هم که عشقی کار میکنه
----
دوستان من سیتیزن ( ملیتم چینیه ساکنش هم هستم ) نباید فعلا عضو ارتش بشم ( منظورم اینه عضو ارتش شم به چین کمک میکنم )
فقط خودمو قوی کنم وجنگو بی خیال شم یا این که تو ارتش هم برم

آخرین ویرایش:
آقا من یه job offer دادم با Salary ـه 100 irr . بعد یکی بهم مسیج داد، گفت خیلی تابلو هستی، الان مولتی ریپورتت میکنن !

یعنی چی آخه !؟ نباید 100 تا بذارم !؟
خوب رفتي دو برابر آفر بازار آفر گذاشتي بهت شك كردن كه مولتي باشي :))
قبل از اينكه آفر بذاري برو از بالاي صفحه تو زير مجموعه هاي گزينه Market گزينه Job market اون رو انتخاب كن ميري ميبيني آفر بازار چقدر هست به همون نسبت آفر بذار
neo63
برای اینکه سرپا بمونم
کمی به کمک نیاز دارم
این شیلتر اخریه هم که عشقی کار میکنه
----
دوستان من سیتیزن ( ملیتم چینیه ساکنش هم هستم ) نباید فعلا عضو ارتش بشم ( منظورم اینه عضو ارتش شم به چین کمک میکنم )
فقط خودمو قوی کنم وجنگو بی خیال شم یا این که تو ارتش هم برم
فعلا جنگيدنت چندان تاثيري نداره كه بگي خيانته برو عضو ارتش بشو و بجنگ. كمك هم به صورت فود ارسال ميشه ميتوني لينك فرم تجهيز رو تو پست هاي قبل پيدا كني
ببینم پس این قلدرهای ایران کجاهستند؟هنوز تشریف دارن تو جمهوری؟ امثال آتیلا جوکرشادو پژمان بورانی اینها چه شده اند؟

اونهايي كه اسم بردي هنوز هم هستن و دارن بازي ميكنن

خوب رفتي دو برابر آفر بازار آفر گذاشتي بهت شك كردن كه مولتي باشي :))
قبل از اينكه آفر بذاري برو از بالاي صفحه تو زير مجموعه هاي گزينه Market گزينه Job market اون رو انتخاب كن ميري ميبيني آفر بازار چقدر هست به همون نسبت آفر بذار

مگه بده خو ؟! :d. 270 تا درآمدم ـه! 100 تاشو میدم به یه هموطن ! :)

خوب تو اينطوري داري قيمت بازار رو به هم ميريزي بقيه نميتونن كارمند استخدام كنن چون قيمت پايين ميدن و نتيجه ميشه همون واكنششون. به نسبت قيمت بازار هميشه آفر بذار

دوستان هر كسي بخاطر مشكل ف-ي-ل-ت-ر بودن بازي نميتونه بياد عضو بشه بگه بهش و-ي -پ-ي ا-ن بدم

عجله كنيد ايران به جمعيت فعال نياز داره. خود شما كه داري اين متن رو ميخوني يكي از اون جمعيت هستي

لينك ثبت نام

بعد از عضويت از لينك زير ميتونيد براي رفع ف***ر از (پ-ر-ا-ك-س-ي) استفاده كنيد

کسانی که مشکل لیفتر دارن اینجا کلیک کنن

براي يادگيري اصول اوليه بازي هم حتما مطالب آموزشي زير رو بعد از عضويت بخونيد

مقاله آموزشي درباره جزئيات و قسمتهاي مختلف صفحه اول سايت براي تازه واردين

مقاله آموزشي - كار كردن، تمرين نظامي و فروش محصولات

اگر سوال يا مشكلي داشتيد مطرح كنيد

دوستان عزيزي كه تو سايت "بالاترين" عضو هستن لطفا يه كمكي بكنيد راي بديد اين لينك زودتر داغ بشه (درباره ايريپابليكه)

به اين لينك راي بديد

ببین دادا عزیز
یه مثال میزنم:

من خودم یه بار این کارو توی یه کشور دیگه کرده بودم ولی نه واسه خوبی کردن! واسه بهم زدن اوضاع کار و دستمزدشون توی اون کشور!
درست توی زمانی که اون کشور توی جنگ های زیادی بود اینجوری شرایط دستمزدشون رو بهم زدم!

حقوقی که میدادن 205 بود و من 2تا آفر واسه کار کردن توی کارخونه خودم دادم که فقط و فقط 2نفر رو استخدام کنم الکی و حقوقشون رو 260 زدم

درست کمتر از 1ساعت بعد همه مجبور شدن واسه حفظ کارمنداشون حقوق رو ببرن بالا به خاطر آفر من!!!
شاید خیلی تاثیر نداشته باشه ولی به عقیده خود من این خودش میتونه یه اثر پروانه ای بد (اونا که مدیریت خوندن میدونن چی میگم!) حداقل داشته باشه روی شرایط اون کشور

دوستاني كه عضو شدين بعضياتون چرا ادامه نميديد؟! فقط عضويت مهم نيست بايد براي كمك به ايران حتما روزانه آنلاين بشيد و ادامه بدين تا پيشرفت كنيد
اگر مشكلي داريد حتما مطرح كنيد

---------- نوشته در 12:44 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 12:43 AM ارسال شده بود ----------

اون عده از دوستان هم كه هنوز به جمعمون نيومدن سريعتر بياييد عضو بشيد منتظرتون هستيم

لينك ثبت نام

من برگشتم
این چند روزه رفته بودم سفر
اوه اوه
چین هم که حمله کرده و سیستان رو گرفته...

@ R-eRep جان
یه چیزی میتونم بگم ؟!!!!
میشه خواهش کنم که به جای تبلیغ کردن تو هر پستت اینارو بزاری تو امضات
اینم لینک درست شدن پدیده ای به نام امضا
http://forum.bazicenter.com/profile.php?do=editsignature

ویرایش:
ساعت الان 7 صبح
دارم یک تنه واسه یزد جلوی این چینیها میجنگم
VIVA IRAN 4 Ev3R
28exjgrmdepv5ib8hu36.jpg

آخرین ویرایش:
من اکانتم رو میفروشم.
level 25
دارای کارخانه ها زیر:
فود کیو 1 و اسلحه کیو 2
3 تا گندم و یک کارخانه مواد اولیه اسلحه .
رئیس حزب رستاخ*یز
اینم اسم اکانتم:eSarmadi

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or