کمک در Resident Evil 4

ببین با riva tuner یا 3danalyzer امتحان کن فقط باید یکم بچکولی!
منظورت چيه؟ اينها برنامه هستن؟:confused: اگه آره ،لطفا بگو از كجا بگيرمشون و چطوري باهاشون كار كنم................از اينكه بر خلاف بقيه اعضا جواب منو ميدي خيلي ممنونم ..اميدوارم در بازي هات مشكلي پيدا نكني.:love:

منظورت چيه؟ اينها برنامه هستن؟
ریوا تیونر که یه برنامه واسه اور کردن و یه سری تنظیمات دیگه واسه کارت گرافیک هست بعید میدونم بتونی با این مشکلتو حل کنی احتمالا مشکل از ویندوز هست این نظر من بود.
اینم لینکش. فقط باید اون پایین صفحه i agree بزنی تا بتونی دانلود کنی.
http://downloads.guru3d.com/downloadget.php?id=163&file=5&evp=8897ced27be86ea6b6bf0c9a6c69b940

آخرین ویرایش:
ریوا تیونر که یه برنامه واسه اور کردن و یه سری تنظیمات دیگه واسه کارت گرافیک هست بعید میدونم بتونی با این مشکلتو حل کنی احتمالا مشکل از ویندوز هست این نظر من بود.
اینم لینکش. فقط باید اون پایین صفحه i agree بزنی تا بتونی دانلود کنی.
http://downloads.guru3d.com/downloadget.php?id=163&file=5&evp=8897ced27be86ea6b6bf0c9a6c69b940
اين لينك كار نميكنه لطفا عوضش كن

سلام
مي شه بگيد حداقل سيستمي كه بازي رزيدنت اويل 4 مي خواد چيه ؟
من سيستمم اينه:
رم 512
گرافيگ gforce 4000
سي پي يو 2.80
ولي وقتي بازي رو نصب مي نم بعد از اينكه از منو وارد بازي مي ش صفحه سياه و هيچي پيدا نيست البته وقتي راه مي رم صداي راه رفتنم مي ياد صداي بقيه يه چيز هارو هم دارم

سلام
من سيستمم اينه:
رم 512
گرافيگ gforce 4000
سي پي يو 2.80
ولي وقتي بازي رو نصب مي نم بعد از اينكه از منو وارد بازي مي ش صفحه سياه و هيچي پيدا نيست البته وقتي راه مي رم صداي راه رفتنم مي ياد صداي بقيه يه چيز هارو هم دارم
ببین گرافیکت ضعیفه بازی رو نمی کشه به همین خاطره که تو صدا رو می شنوی اما تصویری نمی بینی!

سلام
من سيستمم اينه:
رم 512
گرافيگ gforce 4000
سي پي يو 2.80

سلام فکر میکنم این بازی حد اقل geforce fx 5200 میخواد ولی به درایور کارتت هم بستگی داره

ببین آخرین درایور گرافیکتو بگیر ببین شاید درست شد

سلام فکر میکنم این بازی حد اقل geforce fx 5200 میخواد ولی به درایور کارتت هم بستگی داره
اشتباه نگو! این بازی حداقل 5700 می خواهد! حتی بچه ها با 5600 هم مشکل داشتن... دیگه 5200 که جای خود دارد

عجب حرفی می زنی ها! من خودم با 5200 بازی رو تم.م کردم توی ps2 هم دیده بودم همه ی دمو ها توی pc میاد این که توی 5700 یا 5800 نیومده ربطی به گرافیک نداره توی بعضی از سیستم ها بازی اجرا نمی شه که علتش هم معلوم نیست!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or