منظورت چيه؟ اينها برنامه هستن؟:confused: اگه آره ،لطفا بگو از كجا بگيرمشون و چطوري باهاشون كار كنم................از اينكه بر خلاف بقيه اعضا جواب منو ميدي خيلي ممنونم ..اميدوارم در بازي هات مشكلي پيدا نكني.ببین با riva tuner یا 3danalyzer امتحان کن فقط باید یکم بچکولی!

ریوا تیونر که یه برنامه واسه اور کردن و یه سری تنظیمات دیگه واسه کارت گرافیک هست بعید میدونم بتونی با این مشکلتو حل کنی احتمالا مشکل از ویندوز هست این نظر من بود.منظورت چيه؟ اينها برنامه هستن؟
اين لينك كار نميكنه لطفا عوضش كنریوا تیونر که یه برنامه واسه اور کردن و یه سری تنظیمات دیگه واسه کارت گرافیک هست بعید میدونم بتونی با این مشکلتو حل کنی احتمالا مشکل از ویندوز هست این نظر من بود.
اینم لینکش. فقط باید اون پایین صفحه i agree بزنی تا بتونی دانلود کنی.
http://downloads.guru3d.com/downloadget.php?id=163&file=5&evp=8897ced27be86ea6b6bf0c9a6c69b940
ببین گرافیکت ضعیفه بازی رو نمی کشه به همین خاطره که تو صدا رو می شنوی اما تصویری نمی بینی!سلام
مي شه بگيد حداقل سيستمي كه بازي رزيدنت اويل 4 مي خواد چيه ؟
من سيستمم اينه:
رم 512
گرافيگ gforce 4000
سي پي يو 2.80
ولي وقتي بازي رو نصب مي نم بعد از اينكه از منو وارد بازي مي ش صفحه سياه و هيچي پيدا نيست البته وقتي راه مي رم صداي راه رفتنم مي ياد صداي بقيه يه چيز هارو هم دارم
سلام
مي شه بگيد حداقل سيستمي كه بازي رزيدنت اويل 4 مي خواد چيه ؟
من سيستمم اينه:
رم 512
گرافيگ gforce 4000
سي پي يو 2.80
ولي وقتي بازي رو نصب مي نم بعد از اينكه از منو وارد بازي مي ش صفحه سياه و هيچي پيدا نيست البته وقتي راه مي رم صداي راه رفتنم مي ياد صداي بقيه يه چيز هارو هم دارم
ميخوام اجرا نشهبازی با 5200 بدون ریختن کرک اجرا میشه ولی دموها رو نشون نمیده .