کمک در Resident Evil 4

Resident evil 4

باسلام.دريكي ازمراحل بازي به يك غول برخوردكردم كه دريك محوطه دايره شكل كه چندتاكلبه هم دراون هست ويك سگ هم به كمك مي آد.غوله درختهارومي كنه وياباسنگهاي بزرگ حمله مي كنه.نمي تونم غول روازبين ببرم.لطفآكمك كنيد

Resident evil 4

باسلام.دريكي ازمراحل بازي به يك غول برخوردكردم كه دريك محوطه دايره شكل كه چندتاكلبه هم دراون هست ويك سگ هم به كمك مي آد.غوله درختهارومي كنه وياباسنگهاي بزرگ حمله مي كنه.نمي تونم غول روازبين ببرم.لطفآكمك كنيد

سعی کن همون اول سریع بهش تیراندازی کنی وقتی سرشو گرفت و خم شد یه چیزی رو کمرش دیده میشه یا با شاتگان بزنش یا به غول نزدیک شو و با چاقو تو مینی گیم بزنش

سلام دوستان آقا من یه جا گیر کردم. اونجا که این یارو قد کوتاهه با اوون جونوره ترکیب میشه و یه غول خفن درس میشه. هر چی بهش تیر می زنم اصلا ککشم نمی گزه. راه خاصی داره کشتن این؟؟؟

سلام دوستان آقا من یه جا گیر کردم. اونجا که این یارو قد کوتاهه با اوون جونوره ترکیب میشه و یه غول خفن درس میشه. هر چی بهش تیر می زنم اصلا ککشم نمی گزه. راه خاصی داره کشتن این؟؟؟

باید اول به چشم جونور که وسط هست تیر یزنی بعد خم میشه پایین حفاظه سالازار میره کنار میتونی با تیر بزنیش او دوتا جونور گوشه هم اگه با تیر بزنی برای مدتی میرن تو سوراخشون.

آقا دستت درد نکنه بد اینارو از پایین انجام بدم یا از بالا از پایین این جونورا اذیت می کنن بالام که هی مزنن آدمو :(
از بالا راحتر چون فوقش چند تا جا خالی میدی فقط باید مواظب باشی که اونی که چشم داره نخورتت یعنی زمانی که داشت دهنشو باز میکرد برو پایین یا به گوشه ها فرار کن.

دوست عزیز من بهت پیشنهاد میکنم که اول یه آر پی جی بخری.بعد بو یوزی چشم طرف را نشونه بگیر.وقتی زدیش و اون حفظه باز شد با آر پی جی دقیق بزن به سالازار(همون کوتوله-هه).
تمام! طرف مرد!

کمک

اول سلام . دوم پیشاپیش عیدتون مبارک . آقایون حرفه ای من در اویل 4 آنجایی
که کنترل اشلی ( دختره ) را بدست دارم به یک پازل بر خوردم که هرکاری می کنم
نمیشود حلش کرد اگر کسی راه حلش را دارد لطف کند و سوال دیگر این که محل سیوهای
بازی در کجای هارد است . با تشکر

سال نو مبارک
:(

شما همون اول بدون هیچ حرکت اضافی این کار رو انجام بده.....
از سمت چپ ستون اول، قسمت وسطی رو به سمت وسط ببر....بعدش از ستون اول قسمت پایین شروع کن بده بالا.... همینجوری ادامه بده

سلام وکمک

سلام . من اونجائی که لیون مکانیزم چرخ دنده را درست میکند گیر کردم اول پل جابه جا شده ولی هیچ راهی
نیست که به پل برسم لطفا کمک کنید
:( :( :( :( :( :( :( :( :(

گمونم اگه درست بگم باید از نوردبونا بری پایین بد می رسی به همون طبقه که اولش اومدی تو. اونجام باز یه نوردبون هس که از اونم می ری پایین و...

Rpg

به قول dj_mj غوله دیگه باید بزنی تا بمیره میخوای با RPG یه دونه بزن بمیره. تازه تو اول بازی بازی هستی از این سختتراش میان جلوتر;) دل به کار بده:biggrin1:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or