کمک در Resident Evil 4

Resident evil 4

باسلام
آقامن بازم گيركردم.دراون قسمتي كه اون غول كوتوله بااون دكمه اي كه روي دسته صندليش هستش ليون روتوي اون سوراخ پرازنيزه مي اندازه وليون ازمهلكه جان سالم به درمي بره وبعدازبالارفتن ازيك نردبان به يك كانال فاضلاب ميرسه ويك غول سياه بدتركيب كه شبيه سوسمارهستش بادم وچنگال هاش ليون روميزنه وليون كپسولهاي گازمايع روبه طرف اون مي اندازه ونمي تونم اين غول روازبين ببرم وهرچي بهش تيرمي زنم نمي ميره.لطفآراهنمايي بفرماييد.

بهترین کار اینه که از دستش فرار کنی !
ولی اگر میخوای قستی از تاج رو که بعد از کشتنش به دست میاد رو داشته باشی ! با آر پی جی کارشو تموم کن !
یا اگر پول کافی واسه خریدش نداری وقتی که نزدیک کپسول ها اومد کپسول رو بنداز روی زمین وقتی غوله یا همون دست راست سالازار سفید شد پشت سر هم با شاتگان بهش شلیک کن یا اگر اسلحه قوی تری داری از اون استفاده کن .
وقتی دوباره به حالت اولش برگشت برو سراغ کپسول بعدی ! و ...

بهترین کار اینه که از دستش فرار کنی !
ولی اگر میخوای قستی از تاج رو که بعد از کشتنش به دست میاد رو داشته باشی ! با آر پی جی کارشو تموم کن !
یا اگر پول کافی واسه خریدش نداری وقتی که نزدیک کپسول ها اومد کپسول رو بنداز روی زمین وقتی غوله یا همون دست راست سالازار سفید شد پشت سر هم با شاتگان بهش شلیک کن یا اگر اسلحه قوی تری داری از اون استفاده کن .
وقتی دوباره به حالت اولش برگشت برو سراغ کپسول بعدی ! و ...
من میخواستم اینکار رو بکنم ولی اون دره بسته بود;) بعد از چد دقیقه سبز شد ولی بازم در باز نمیشد!
مجبورم شدم بکشمش:biggrin1:

سلام من در بازي Resident Evil 4 در مرحله اي كه سنگ دنبالم ميايد گير كردم لطفا مرا راهنمايي كنيد و يا راهنماي كامل مراحل را براي دانلود بگذاريد.
ممنون میشم

من تو یه مرحله موندم که دو نفری تو یه خونه باید با کلی زامبی بجنگیم! خون و اسلحه درست و حسابی هم ندارم! از پنجره ها هم نمیشه پرید بیرون! اینم عکس:

ResidentEvil4.JPG

غیر از کشتن همه شون راه دیگه ای هم هست؟
راستی این بازی تقلب نداره؟

ببین اونجا اول یه تعدادشون را بکش و بعد برو و کمدها را بزار جلوی پنجره ها تا نتونن بیان تو...بعد برو طبقه ی بالا تا تا مردم روستا به اشکلی آسیب نرسونن و اونا را هم بکش...بعدم که دیگه چیز خاصی پیش نمیاد...

یک سوال داشتم،وقتی توی تیر اندازی از اون اسلحه فروشه میبریم،یک سری عروسک که روشون کلیک کنیم صدا هم داره برامون باز میشه(عروسک اشلی،ایدا و لیون و...)
اینا فقط جنبه سرگرمی دارن یا جنبه دیگری هم دارن؟!

یک سوال داشتم،وقتی توی تیر اندازی از اون اسلحه فروشه میبریم،یک سری عروسک که روشون کلیک کنیم صدا هم داره برامون باز میشه(عروسک اشلی،ایدا و لیون و...)

مسابقه تیراندازی با اون اسلحه فروشه یه جور تمرینه . اون عروسکها هم چیز خاصی نیست و به قول شما یه جور سرگرمی به حساب میان .

eeeeee
اینها رو از کجا اوردی؟!
من چیزی ندیدم؟!:confused:

خب چطور باید تو مسابقه های فروشنده مسابقه بدیم که پولت زیاد بشه و از این عروسک ها بدن بهت؟!
من وقتی میرم همش میزنه که باختی باا اینکه همه رو میزنم;)
در کل تو مسابقاتش نمیرم چون پولم به اندازه ی کافی هست...:)

امین جون شما نباید همه را بزنی! باید فقط مردم روستا را بزنی + اون چیز کوچیکایی که انتهای محل اومدن اون تصاویر چوبی میان و در میشن...(عکسهای اشلی را نباید بزنی)
راستی اون چیزایی که این یارو فروشنده میده عروسکه؟؟؟ من بهشون دقت نکرده بودم فک میکردم یه تیکه سنگ بهمون داده!!!! هی میگفتم خدایا اینو نه میشه فروخت نه میشه با چیزی ترکیب کرد...مونده بودم اینا چین!

باسلام
آقامن بازم گيركردم.دراون قسمتي كه اون غول كوتوله بااون دكمه اي كه روي دسته صندليش هستش ليون روتوي اون سوراخ پرازنيزه مي اندازه وليون ازمهلكه جان سالم به درمي بره وبعدازبالارفتن ازيك نردبان به يك كانال فاضلاب ميرسه ويك غول سياه بدتركيب كه شبيه سوسمارهستش بادم وچنگال هاش ليون روميزنه وليون كپسولهاي گازمايع روبه طرف اون مي اندازه ونمي تونم اين غول روازبين ببرم وهرچي بهش تيرمي زنم نمي ميره.لطفآراهنمايي بفرماييد.
آقامن كه هركاري كردم نشدكه نشد.هرچقدركه ازدستش فرار ميكنم ازآخريك گوشه اي منو گيرمي آره وباضرباتش منوميكشه.آيابايك تيرآرپي جي ازبين ميره؟چون بايدپول زيادي بابت اون بدم وبعدازيك تيرهم ليون آرپي جي رومي اندازه!درضمن كليد 6دركي بورد كدومه؟لطفآبيشترراهنمايي كنيد.بدجوري گيركردم.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or